Luottamus Suomen poliisiin on romahtanut.

Toisin kuin valtamedia valehtelee. Tutkimusten mukaan ulkomaalaisista Suomen poliisiin luottaa alle 50%. Valtamediassa valehdellaan poliisin suuresta luottamuksesta, jotta illuusiota saadaan pidettyä ylhäällä. Muslimeista vain 10% luottaa Suomen poliisiin. Mohamed kertoo, että 40% suomalaisista poliiseista on rasisteja ja siksi muslimit eivät luota poliisin. Poliisin pitää puhdistaa 40% rasistista poliisia pois ja vasta sitten luottamus voi hyvin vähän kasvaa, mutta sitä ennen luottamus vähenee, kertoo Mohamed. Kansalaisista vain 60% luottaa enää poliisiin.

Kaikilla kansanryhmillä luottamus poliisiin laskee tasaisesti Suomessa. Moni kansalainen Suomessa ohittaa jo poliisin kokonaan ja moni ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Mohamedin mukaan osa Suomessa olevista muslimeista on ollut sodissa sotilaina tai terroristeina. He ovat tappaneet useita ihmisiä ja leikanneet vihollisten päitä irti ja laittaneet kuvat nettiin. Kun tälläiset henkilöt ovat Suomessa tulee ruumiita enemmin tai myöhemmin ja poliisi on voimaton. Kumpi voittaa ulkomaalainen muslimi ammattisotilas tai terroristi, joka on tappanut satoja ihmisiä vai suomalainen poliisi? Lisäksi sellaisen poliisin ura loppuu aina, joka ampuu muslimeita. Suomalaiset ovat hyvin tyhmiä ihmisiä, koska päästävät maahan terroristeja, lopettaa mohamed.

Poliisilla on kiire salaamaan ulkomaalaisten henkilöllisyys, jotta ulkomaalaisten valtavaa rikollisuutta ei saada tietää tulevaisuudessa. Lisäksi voidaan tehdä oikeusmurhia isänmaallisille ja kansallisimielisille vihapuhetta tekosyynä käyttäen.

Rikollisilla on nykyään siniset asut, joista heidät tunnistaa helposti.

Poliisi tulee menettämään luottamuksen sekä vallan lähitulevaisuudessa. Poliisi valehtelee, pimittää ulkomaalaisten rikoksia, on korruptoitunut ja jättää ulkomaalaisten rikoksia tutkimatta, jotta ulkomaalaisten valtava yliedustus rikoksissa ei paljastuisi. Poliisi on politisoitunut ja suurin osa resursseista käytetään vihapuheen kitkemiseen. Jokainen poliisi tutkii netin vihapuhetta muun työn ohessa. Tämän takia paljon ulkomaalaisten tekemiä rikoksia jätetään tutkimatta ja selvittämättä. Rikosten selvittämisprosentti on lähes romahtanut, koska resursseja käytettään vihapuheen kitkemiseen netistä enemmän. katso tilastot yle.fi/uutiset/3-10919613

Poliisiin ei voi luottaa Suomessa ja poliisi on omalla toimimallaan aiheuttanut ja tulee aiheuttamaan luottamuksen menettämisen kokonaan. Muslimeilla on jo rinnakkaisyhteiskunta Suomessa, johon poliisilla ei ole mitään asiaa, eikä mahdollisuutta päästä sisään. Muslimit hoitavat lähes kaikkia asiat jo ilman poliisia. Sama suuntaus on myös muissa ulkomaalaisissa kansalaisuuksissa ja kantaväestössä Suomessa. Poliittinen poliisi on myös korruptoitunut. Keksityllä vihapuhe ja viharikoksilla poliisi jahtaa ja yrittää hiljentää ainoastaan isänmaallisia kansallismielisiä, jotta nämä eivät voisi paljastaa totuutta monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen kustannuksia, rikoksia ja muita ongelmia. Poliisin tavoitteena on viedä kantaväestön aseet, jotta nämä eivät voi vastustaa avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta. Laittomien aseiden määrä on räjähtänyt Suomessa käsiin ja poliisi on voimaton asialle.

www.aamulehti.fi/a/24285693

Katso videot.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.