Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 15 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100%
kantasuomalainen.net/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

-Liisa feministi muslimi.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

15 Comments

 1. Hyvä kirjoitus tuho ja kuolema kantasuomalaisille miehille!

  -Leena refugee welcome to finland

 2. Laitoin tuolta ryhdy toimittajaksi kautta sähköpostilla tämän artikkelin. Ihme, että natsirasistit julkaisivat sen. No anyway kuolema ja tuho kaikille kantasuomalaisille miehille, jotka ovat kaikki natsirasisteja!

  -Liisa feministi muslimi.

  1. Idiootti Liisa etkö osaa lukea ei ne tarkasta mitään juttuja se lukee tuolla ryhdy toimittajaksi kohdalla. Liisa on tyypillinen äärimmäisen tyhmä suvakki ja feministi, samoin kuin kaikki muutkin suvakit. Mitään natseja ei ole olemassa nykyään. Kaikki natsit kuolivat toisessa maailmansodassa. Suvakit tulevat yhdessä islamistien kanssa tuhoamaan tämän maan.

   1. No jos suomalaisista miehistä tehdään työn orjia niin naisten kohtalo on ryhtyä musujen seksiorjiksi ja synnytyskoneiksi.

    Pukeutuminen kaapuun ja olemana osa haaremia tuntuu kiinnostavan suomifemakkoja – sairasta.

 3. Tätä sivustoa vastaan voisi järjestää useita mielenosoituksia, jotta tämän sivuston paljastukset ja totuus ei paljastuisi muille.Taistelu jatkuu kaikkia vastaan, jotka paljastavat mitä tahansa ongelmia ulkomaalaisista. Taistelemme tätä sivustoa ja sen paljastuksia vastaan!

  – Anu refugee welcome to finland

 4. Ite oon miettiny et onks hyvä jos suvakeilla on sananvapaus. Tää menee 50/50. Toisaalta hyvä et jokainen tajuu ja näkee kuinka sairaita ja tyhmiä ihmisiä kaikki suvakit ovat. Niilllä ei toimi järki yhtään. Ne ovat valmiita ottamaan Suomeen kymmeniä miljoonia ulkomaalaisia turvapaikanhakijoita miehiä joiden uskonto on islam. Suvakit on kuin päättömiä kanoja aivan järjetöntä niiden kaikki toiminta. Suvakit tulee tuhoamaan tän maan!

 5. > Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava

  Se, että miehet tuhotaan, ei vielä riitä maan haltuun ottamiseen. Laki sanoo:

         Lisääntykää ja täyttäkää maa.

  Joka lain täyttää, myös perii maan!

  1. Tuosta kommentista tuli kyllä lähtö leivättömän pöydän ääreen Päivi Räsäsen seurassa, onhan lainauksen lähteenä Raamattu. Voiko enää sen suurempaa syntiä tehdä ja todistaa oman vääräuskoisuutensa kuin julkisesti lukea tai siteerata Raamattua!

   summit.news/2019/09/06/finland-christian-mp-under-police-hate-crime-investigation-after-posting-bible-verse/

   The Bible verse describes homosexuality as “sinful,” “shameful” and “unnatural.”

   Police responded by opening an investigation into Räsänen on charges of “incitement against sexual and gender minorities.”

          Ins Allah.

 6. Itsekin ihmettelin miten rasistinatsit julkaisivat “suvakin” kirjoituksen. Tämä todistaa mielestäni sen, että kantasuomalaiset miehet on korvattava ja vaihdettava paremmilla miehillä muslimeilla. Avoimet rajat väistämättä ajaa siihen tilanteeseen, että “kantasuomalaiset” miehet kuolevat sukupuuttoon. Kyseessän on tietenkin hyvä asia ja sille ei voi mitään.

 7. Joku syy tässä täytyy olla, kun natsirasistit julkaisivat meidän puolelle kuuluvan artikkelin. Natsirasisteihin ei voi luottaa. Nämä natsirasistit ovat laittamassa turvapaikanhakijoita ja pakolaisia keskitysleireille ja siellä uuniin ihmisiä. Nämä natsirasistit ovat ihmisvihaajia ja sairaita sadisteja natseja, joiden takia ihmisiä kuolee, kun ne eivät saa turvapaikkaa Suomesta. Ihmisiä hukkuu ja kuolee välimerellä näiden natsirasistien takia. Nämä natsirasistit ovat pahempia kuin Hitler.
  – Susanna SPR

  1. Mitä wittua juuri luin. Susanna olet hullu sekopää mee hoitoon suvakki!

 8. Mä kannatan suvakkien oikeutta kommentoida, koska täytyy tuntea vihollinen (suvakit) ja niiden ajatusmaailma, jotta voi voittaa sodan.

 9. Liisa on tavallaan oikeassa. Yli puolet kantasuomalaisista miehistä äänestää muita puolueita, kuin perussuomalaiset, jotka pitävät rajat avoimena. Kaikki kantasuomalaiset miehet rahoittavat veroista ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien kaikki kustannukset. Jatkuvasti tulee lisää ulkomaalaisia pakolaisia ja turvapaikanhakijoina, joten kustannukset kasvavat jatkuvasti. Samoin kaikki muut ongelmat rikollisuus.

 10. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

  Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

Comments are closed.