Tanskalaisimaami myöntää: Muslimi pakolaisvirran tarkoitus Euroopan valloittaminen

Salaa kuvattu video.

Tanskalaisen moskeijan johtaja Mohammad Fouad al- Barazi myöntää muslimi pakolaisvirran todellisen tarkoituksen olevan Euroopan valloittaminen. Nuoret muslimiehet suuntaavat eurooppaan elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Nuorten muslimiesten tehtävänä on tehdä mahdollisimman paljon lapsia eurooppalaisten naisten kanssa. Noin 20 lasta yhden eurooppalaisen naisen kanssa. Nuoret muslimiehet terrorisoivat myös kantaväestöä polttamalla autoja, asuntoja, räjäyttämällä pommeja, raiskaamalla naisia ja lapsia, ampumalla ihmisiä. Muslimiehet terrorisoivat koko eurooppaa ja alistavat valtiot. Kukaan ei uskalla tehdä yhtään mitään, koska rasisminpelko. Muslimiehet hallitsevat euroopan valtioita.

Viranomaiset ovat voimattomia muslimien terrorin edessä. Kukaan ei uskalla tehdä yhtään mitään. Kantaväestö ei uskalla puhua aiheesta, koska vihapuhe on tuomittava rikos ja muslimien kritisointi on vihapuhetta. Kuka on niin tyhmä, että päästää lampaiden seuraan susia? Sitten yrittää estää keskustelun siitä aiheesta vihapuheena? Suomi on avoimilla rajoillaan se, joka päästää susia lampaiden sekaan. Siitä tulee seuraamaan kantaväestön teurastus. Jo nyt naisia, lapsia raiskataan ja tapetaan maahantunkeutuneiden toimesta Toki suomalaiset päättäjät tietävät asian tarkalleen. He ovat korruptoituneita he saavat rahaa ja valtaa EU:ssa siitä, että tuhoavat Suomen avoimilla rajoilla. Vihapuheella ja viharikoksilla yritetään vain estää kantaväestön vastarinta ja totuuden paljastaminen asioista. 30 vuoden sisällä nykyinen Suomi on tuhottu avoimilla rajoilla ja uhrattu monikulttuurisuuden alttarille. Uusi islamistinen kalifaatti hallitsee Suomea. Hyvänä puolena yhtään nykyistä eduskuntapuoluetta ja kansanedustajaa ei tulla enään koskaan näkemään vallassa.

ibnmatti.blogspot.com/2017/05/arabiaa-vaarauskoisille-taqiyya.html

¨Juuri nyt on se aika kun ’avaamme’ nämä maat.¨ (’Avaaminen’ on termi, jota islam käyttää maiden ja alueiden valloittamista ja saattamisesta islamin alaisuuteen.)

Imaami kehottaa Länsimaihin saapuvia olemaan integroitumatta yhteiskuntaan. (Juuri näin on tapahtunut. Muslimit eivät ole integroituneet yhdessäkään Länsimaassa. Lat.huom.)

¨Kun tulin tähän maahan 23 vuotta sitten, muslimeita oli vain 55 000. Nyt meitä on 300 000. Tämä osoittaa että on mahdollista elää täällä sulautumatta yhteiskuntaan. Pitää ymmärtää olosuhteet ilman sulautumista.¨ (integroitumista)

Tämä tarkoittaa järjestelmän hyväksikäyttöä ja resurssien syömistä, yhteiskunnan hidasta nakertamista ja näivettämistä joka on nähtävissä kaikkialla läntisessä maailmassa.

Ei ole ensimmäinen kerta kun muslimijohtajat myöntävät tavoitteensa. Sheikh Muhammad Ayed sanoi puheessaan: ¨Muslimien pitää käyttää hyväkseen pakolaiskriisiä. Euroopasta on tullut vanha ja raihnainen. Heitä motivoi myötätunto Lähi-Idän pakolaisia kohtaan. Kohta tallaamme heidät jalkojemme alle, ins allah.¨

Hän kehotti muslimeita menemään Eurooppaan ottamaan naiset ja lisääntymään Euroopan valloittamiseksi. ¨Eurooppalaiset ovat menettäneet lisääntymiskykynsä ja haluavat sitä meiltä.¨

Viime vuonna Vihreiden edustaja Stefanie von Berg kertoi Saksan parlamentille: ¨Yhteiskuntamme muuttuu. Kaupunkimme muuttuvat radikaalisti. 20-30 vuodessa ei ole enää saksalaista enemmistöä. Meillä tulee olemaan paljon ihmisiä ja elämme superkulttuurisessa  yhteiskunnassa. Haluan tehdä tämän selväksi erityisesti oikeistolaisille: Tämä on hyvä asia!¨

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.