Monikultuurisuus ja avoimet rajat eivät kestä totuutta.

Monikulttuurisuus ja avoimet rajat eivät kestä totuutta ja siksi vastapuoli yrittää estää kaikin keinoin keskustelun ja totuuden leviämisen. Hyvänä esimerkkinä on tosiaan Ruotsi, jossa koko valtio, valtamedia, poliisi, poliitikot, suvakit ja kaikki monikulttuurisuuden kannattajat. Sensuroivat ja yrittävät estää kaikin tavoin totuuden paljastumisen monikulttuurisuudesta.

Sama on valitettavasti Suomessa.
Se on ollut aika hauska seurata, koska tiedetään etukäteen, että kaikki mitä tehdään, monikulttuurisessa Ruotsissa tulee myös Suomeen. Kuinka Suomessa valtamedia ja poliisi pimittää valehtelee tietoisesti kaikkia monikulttuurisuuden kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia. Se mitä poliisi ja valtamedia kertoo, on vain jäävuoren huippu.
Se pimittäminen on niin valtavaa, että monikulttuurisuuden rikollisuus kasvaisi heti 20-50 kertaiseksi ilman pimittämistä. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat tuhoavat ne maat jotka niitä tekevät. Siksi eliitti pyrkii pimittämään kaikin keinoin totuuden ja faktat monikulttuurisuudesta, että maa saadaan tuhottua, ennen kuin totuus paljastuu.
Facebook, youtube ja twitter sensuroivat, bannaavat ja poistavat tilejä, joissa paljastetaan totuus monikulttuurisuudesta. Nämä palvelut kannattaa laittaa pois ja siirtyä vk ja dlive palveluihin.

Nyt käydään kovaa sotaa totuudesta. Siksi tiedon levittäminen on tärkeää mitä useampi tietää sen vaikeampaa eliitin ja suvakkien on salata monikulttuurisuuden ongelmia. Mitä useampi ihminen tietää sitä enemmän se vaikuttaa vaaleissa ja suvakkipuoleiden kannatus laskee. Kun taas kansallismielisten kannatus kasvaa. Se tekee eliitille vaikeammaksi pitää monikulttuurisuuden ja avoimia rajojen valhetta yllä.
Suvakit ovat äärettömän tyhmiä ihmisiä ja sensuroivat, poistavat, blokkaavat, valehtelevat, kiistävät faktat ja kaikki mitkä paljastavat totuuden monikulttuurisuudesta. Suvakit eivät kestä totuutta siksi sensuuri, poistaminen, blokkaaminen ja asioiden kiistäminen ovat suvakkien ainoat keinot.

Ruotsi on jo menetetty ja sitä ei tule pelastamaan mikään. Ruotsi tulee romahtamaan kaaokseen 20-30 vuoden sisällä. Mitä siitä seuraa on se mitä moni ei ymmärrä. Miljoonat muslimit suuntaavat sieltä Suomeen turvapaikanhakijoina. Koska Suomessa on avoimet rajat kaikki otetaan ja juuri sillä lailla tuhotaan myös koko Suomi.

Tuossa sisäministeriön raportissa eliitti juuri valmistautuu siihen, että miljoonia ihmisiä tulee Ruotsista Suomeen ja kaikki otetaan. Siellä tiedetään etukäteen, että Ruotsi romahtaa kaaokseen tulevaisuudessa. Suomeen ei voi tulla valtavia määriä turvapaikanhakijoita muualta, kuin Ruotsista. Sisäministeriönraportissa viranomaiset valmistautuvat ottamaan ne vastaan ja toimimaan kantaväestöä vastaan. Eliitti tietää, että kantaväestö pyrkii pitämään rajat kiinni ja poistamaan tänne tulevat muslimit. Siksi koko korruptoitunut järjestelmä suunnataan toimimaan kantaväestöä vastaan ja se toimii jo nyt. Poliittinen poliisi (polpo) valvoo netissä, että jokainen joka vain paljastaa totuuden monikulttuurisuudesta. Tulee saamaan tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkauksesta.

Tämä on mennyt Suomessakin jo niin pitkälle, että ihmiset ovat alkaneet sensuroimaan itseään ja miettivät mitä uskaltaa kirjoittaa netissä, koska voivat saada siitä syytteitä. Itsesensuuri estää totuuden leviämistä, koska ei uskalleta sanoa totuutta monikulttuurisuudesta. Usassa esimerkiksi mistään kiihottamisesta mistä Suomessa on annettu tuomioita ei voi saada tuomioita. Toki ei ole järkevää ottaa tuomioita, kun ne voi välttää ja kertoa totuus siten, että polpo ei pysty samaan selville kuka kirjoittaa. Siihen tulevat nämä torbrowser ja anonyymit sähköpostit ja anonyymit sometilit. Polpo ei pysty hiljentämään, eikä pysty saamaan kiinni näitä käyttäviä. Se selvästi vituttaa polpoa, joka jättää ulkomaalaisten rikoksia tutkimatta, että voi käyttää resursseja enemmän valvoa kuka viha puhuu netissä.
kantasuomalainen.net/2019/09/01/miten-tehda-anonyymi-facebook-twitter-tai-vk-tili-edes-poliisi-ei-pysty-selvittamaan-kayttajaa/
polpo = poliittinen poliisi

Yhdysvaltain korkein oikeus: ”vihapuhe” kuuluu sananvapauteen

Suomessakin on hauskaa ollut seurata poliitikkojen ja polpon valheita. Kuinka muka saa kritisoida mitä tahansa ja sitten tulee se sana MUTTA on olemassa sananvastuu, joka estää sananvapauden. Neekeri ja muslimi sanojen käytöstä voi napsahtaa tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Näin Suomessa on estetty neekereiden ja muslimien kritisointi. Moni tekee itsesensuuria ja ei käytä noita sanoja. Kunnianloukkauksesta voi saada tuomion jos kritisoi poliisia, suvakkeja, poliitikkoja. Taas se ainoa tarkoitus näissä on estää totuuden paljastuminen ja estää kaikki kritiikki.
USA:ssa yhdestäkään kunnianloukkauksesta mitä Suomessa on tuomittu ei voi saada tuomiota, koska siellä on sananvapaus. Voi kritisoida kovaa mitä tahansa ja sanoa pahasti toisista ilman tuomioita. Ainoa mistä seuraa USA:ssa tuomio on siitä jos uhkaa väkivalla toisia. Nyt kun vertaa Suomen tilanteeseen huomataan kuinka valtavasti sananvapaus on kaventunut ja tulee kaventumaan lisää. Tässäkin on se, että yritetään vain estää totuuden paljastuminen monikulttuurisuudesta.

1. Jos Suomessa paljastaa liikaa monikulttuurisuuden kustannuksia, rikollisuutta tai muita ongelmia. Siitä saa tuomion oikeudessa yleensä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. 2. Jos Suomessa paljastaa liikaa poliitikkojen, poliisien ja muiden korruptiota. Siitäkin saa tuomion kunnianlokauksesta ja kaikesta muusta mitä tuomioita ne keksivätkin. Hyvänä esimerkkinä Ilja Janitskin, josta tullaan tekemään esimerkki kaikille vaihtoehtomedioiden ylläpitäjille, että saat miljoona korvaukset niskaan ja vankeutta siitä, että paljastat 1-2 kohdat. Ilja Janitskin tullaan valitettavasti tuomitsemaan hovioikeudessa ja korkeimmassa oikeudessa, koska korruptoitunut oikeusjärjestelmä varmistaa sen. Nykyään on suuri vaara pitää sellaista vaihtoehtomediaa, joka paljastaa 1-2 kohdat. Eliitti pyrkii aina saamaan tuomiolle ylläpitäjän, jos suomalainen, jos ulkomaalainen se ei onnistu niin pyritään saamaan sivut pois netistä keinolla millä hyvänsä ja hybridikeskus yrittää hakkeroida sivut. Tavoite on siis vain saada se sivusto pois netistä kokonaan, jotta ihmiset eivät pääsisi näkemään ja tietämään totuutta asioista korruptiosta ja monikulttuurisuudesta.
kantasuomalainen.net/2019/04/16/viranomaiset-sulkivat-suomimedia-nimisen-vaihtoehtomedian/


Junes Lokka on saanut tuomion tekstitysrikoksesta.

Koko korruptoitunut eliitti yhdessä korruptoituneen poliisin, korruptoituneen oikeuslaitoksen ja valtamedian kanssa on paniikissa. Totuus paljastuu koko ajan enemmän ja enemmän. Siksi tarvitaan koko ajan enemmän toimia siihen, että estetään sen paljastuminen kaikin tavoin. Tämä on kierre, joka jatkuu jonkin aikaa kunnes totuus paljastuu kunnolla, eikä sitä voi estää. Eliitti pelaa vain aikaa, jotta Suomi saadaan tuhottua monikulttuurisuudella ja avoimilla rajoilla mahdollisimman nopeasti. Tämä kun tiedetään etukäteen niin tietää mitä tapahtuu. Monikulttuurisuutta pyritään lisäämään mahdollisimman paljon millä tahansa keinoilla. Samalla kovennetaan jatkuvasti tuomioita vihapuheesta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

Comments are closed.