Analyysi: Suomalaismies tekeytyi turvapaikanhakijaksi

Suomalaismiehen, joka tekeytyi turvapaikanhakijaksi ja sai turvapaikan kertomus netissä analyysi. On kiistämätön fakta, että turvapaikkaa huijataan ja osa siinä onnistuu. Kertomus on johdonmukainen ja siinä ei ole yhtään sellaista kohtaa, joka ei ole mahdollista. Kyseessä on siten tositarina, joka on mahdollista tehdä. Jos se on mahdollista tehdä aina jotkut sen onnistuvat tekemään. Jos vaikka 600 joka sitä yrittää onnistuu vaikka vain 10-30%. Aina jotkut onnistuvat jos on mahdollista ja mahdollisuus. Miksi ei onnistuisi, kun niitä papereita ei kysytä, eikä niitä tarvita avoimilla rajoilla. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen, mistä tahansa maasta voi tekeytyä turvapaikanhakijaksi ja tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, ilman mitään papereita.

Turvapaikkajärjestelmä mahdollistaa huijaamisen, eikä se toimi, eikä se ole koskaan toiminut, koska suurin osa turvapaikansaajista on huijareita. 2015 vuonna tuli noin 33 000 turvapaikanhakijaa, joista noin 99% oli nuoria miehiä irakilaisia, iranilaisia, afganistanilaisia, somaleja. Niistä, jotka saivat turvapaikan 99%, sai sen huijaamalla. Ulkomaalaisille turvapaikan huijaaminen on helpompaa, kuin kantaväestölle. Nämä nuoret miehet, joista suurin osa käveli läpi Euroopan useiden turvallisten maiden. Tulivat Suomeen Ruotsin kautta. Ilman papereita on äärettömän, jopa mahdottoman vaikea tunnistaa ihmisiä ja tietää heidän taustansa. Siksi suurimman osan turvapaikanhakijoiden taustoista selvittäminen jäi tekemättä.

Voidaan suoraan sanoa ja tietää, että näistä 33 000 nuoresta miehestä 99% oli huijareita, joiden tavoitteena oli tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Sana oli levinnyt, kun Juha Sipilä tarjosi asuntonsa turvapaikanhakijoille. Suomi toimii tavallaan koko maailman sosiaalitoimistona ja maailman parhaat sosiaalietuudet ulkomaalaisille houkuttelevat loputtoman määrän tulijoita. Turvapaikkajärjestelmä ei toimi ollenkaan siksi se tulee lakkauttaa ja lopettaa. Samalla loppuvat kaikki ongelmat, joita turvapaikkajärjestelmä aiheuttaa. Turvapaikkajärjestelmä on aiheuttanut 30 vuoden aikana useiden miljardien eurojen menot veronmaksajille. 2015 33 000 turvapaikanhakijaa maksoi veronmaksajille noin miljardin vuodessa. Niin kauan, kuin toimimatonta turvapaikkajärjestelmää ylläpidetään ongelmat jatkuvat ja kustannukset kasvavat. Turvapaikkajärjestelmää ei voi korjata sellaiseksi, että se toimisi kunnolla.

Ulkomaalaisten paljon suuremmat ja paremmat sosiaalietuudet ovat paljastettu useissa eri vaihtoehtomedioissa, virallisista kelapapereista ja sossupapereista, oikeuden pöytäkirjoista ja monista muista luotettavista ja virallisista lähteistä. Ne, on paljastettu useita kertoja ja se on todistettu fakta. Kyseessä on myös Suomessa maantapa, ulkomaalaisille ollaan aina annettu paljon enemmän sosiaalietuuksia ja tullaan aina antamaan. Ulkomaalaiset myös osaavat huijata useilla eri tavoilla sosiaalietuuksia. Esimerkiksi useilla eri nimillä voi ulkomaalainen hakea jopa 20 henkilön sosiaalietuudet itselleen, sekä monia muita tapoja. Tämäkin on ongelma ja ulkomaalaisten ei tulisi saada suurempia sosiaalietuuksia. Ulkomaalaisille maksettu sosiaaliturva tulee lakkauttaa, koska se järjestelmä ei toimi yhtään ulkomaalaisten kohdalla. Ulkomaalaisten sosiaalietuudet ovat maksaneet 30 vuodessa veronmaksajille useita kymmeniä miljardeja euroja yhteensä. Suomessa elää satojatuhansia ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla ja maksavat useita miljardeja vuodessa.

Suomessa on yksi ryhmä, jotka eivät usko yhtään mitään faktoja monikulttuurisuuden haitoista ja kustannuksista ja jotka kiistävät kaikki faktat vaikka ne olisivat virallisista papereista ja muista virallisista lähteistä. Tämä ryhmä on monikulttuurisuuden fanaattiset kannattajat eli suvakit. Kun nämä suvakit kohtaavat fakta paljastuksia monikulttuurisuudesta haitoista, ongelmista ja kustannuksista. He toimivat aina samalla lailla he sanovat: “provo”, ” läppä”, “tarua”, “valeuutinen”, “ei ole totta”, “en usko”, “feikki”, “ei ole mahdollista” yms. Aina sama kaava somessa suvakkien kanssa he sanovat: “näytä linkki”, “näytä lähde”, “näytä todisteet”, “en usko ennen kuin todistat”. Kaiken tämän jälkeen vastaus on sitten yleensä sama “ei ole luotettava lähde”, “ei luotettava todiste”, “ei ole luotettava todiste”, “liian pitkä video” yms. Eikä suvakki usko sittenkään, eikä se edes välttämättä katso mitään todistetta. Suvakit myös valehtelevat jatkuvasti ja jäävät siitä kiinni jatkuvasti. Kuinka valtavasti aikaa menee hukkaan suvakkien kanssa väittelemiseen ja keskusteluissa. Suvakit estävät tavallaan seuraavalle tasolle pääsemistä missä pohditaan ratkaisuja, keinoja ja aletaan toimimaan aktiivisesti muutoksen saamiseksi ja edistämiseksi. Siksi järkevin ratkaisu on poistaa suvakit ja olla lähtemättä suvakkien trollailuun mukaan ollenkaan. Keskittyä aina tarkasti asiaan ja poistaa suvakit häiritsemästä.

Toimimaton turvapaikkajärjestelmä ja ulkomaalaisille annettavat sosiaalietuudet ja avoimet rajat, houkuttelevat Suomeen rikollisia, terroristeja ja elintasopakolaisia. Ongelmat kasvavat ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Lakkauttamalla turvapaikkajärjestelmä ja ulkomaalaisten sosiaalietuuksien maksaminen. Säästettäisiin yhdessä vuodessa noin 15 miljardia euroa ja se säästö tulisi valtiolle ja kunnille. Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset tulisi myös poistaa Suomesta, eikä ottaa uusia tilalle.

Miten turvapaikkajärjestelmä, ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla rahoitetaan siten, että kunnat ja valtio jatkuvasti leikkaavat ja jatkuvasti korottavat veroja ja jatkuvasti ottavat lainaa. Turvapaikanhakijoita tulee jatkuvasti lisää, joten kustannukset kasvavat jatkuvasti. Nämä eivät ole ainoat kustannukset sillä myös laittomasti maassa olevien määrä kasvaa ja pakolaisten määrä kasvaa jatkuvasti. Samalla myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Nämä maksavat vuodessa 15-20 miljardia euroa kunnille ja valtiolle yhteensä. Juuri tämän takia valtiolla ja kunnilla on aina rahat loppu, siksi aina leikkauksia, verojenkorotuksia ja velanottoa.


Ongelmat tiedetään ja ratkaisut ovat olemassa niihin ongelmiin. Yksikään eduskuntapuolue ei ole tehnyt yhtään mitään koskaan poistaakseen tai ratkaistakseen näitä ongelmia. Eikä suurella varmuudella tule tekemään, koska jokaisella maailman ihmisellä on ihmisoikeus tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Avoimilla rajoilla ja monikulttuurisuudella Suomeen tulee tulevaisuudessa miljoonia ihmisiä, koska se on ihmisoikeus. Suomen pitää toimia koko maailman sosiaalitoimistona, koska ihmisoikeudet ovat kaikilla muilla paitsi kantaväestöllä. Kantaväestön rooli on maksaa raskaita veroja ja kärsiä jatkuvista leikkauksista.

Avoimet rajat ja monikulttuurisuus tulevat tuhoamaan Suomen. Ihmisten pitää vaatia enemmän puolueilta ja tekoja ei pelkkiä puheita. Pitää pistää painetta puolueille, että jokainen puolue joka kannattaa monikulttuurisuutta ja avoimia rajoja tulee menettämään äänestäjänsä. Valitettavasti vain perussuomalaiset ovat vaihtoehto, koska kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta. Ihmisten pitää myös alkaa toimimaan levittää tietoa avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden kustannuksista ja kaikista ongelmista.

Timo Virtanen

Päivi Räsänen paljasti eduskunnassa: Turvapaikanhakijoiden sanktiota ei käytetä, koska se on ”turvallisuusriski”

www.uusisuomi.fi/kotimaa/270053-paivi-rasanen-paljasti-eduskunnassa-turvapaikanhakijoiden-sanktiota-ei-kayteta-koska


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

15 Comments

 1. Tiesitkö että Päivi Räsäsen ollessa sisäministeri 2011-2015 Suomi antoi jokaiselle hylätyllekin turvapaikanhakijalle oleskeluluvan jos kieltäytyi poistumasta maasta ja oleskeluvan mukana tuli ilmaista rahaa ja ilmainen asunto Kelan kautta? Maahanmuuttovirasto antoi Räsäsen aikana ensin 2 kertaa 1 vuoden oleskeluluvan ja kolmannella kerralla pysyvän. Tämä oleskelulupien ja ilmaisen rahan ja ilmaisten asuntojen jakelu lopetettiin vasta Heinäkuussa 2015 yhden lauseen muutoksella lakiin. Toimittajat voisivat kysyä Räsäseltä miksi jakoi sisäministerinä hylätyille turvapaikanhakijoille oleskelulupia 2011-2015 ja loi kuvan Suomesta maana johon jokainen saa jäädä.

 2. Valtamedia uutisoi. Hallitus ryhtyy toimeen, koska MV-lehti on paljastanut suomalaisten miesten huijanneen itselleen turvapaikan. Mv-lehden paljastuksien takia vihapuhe on lisääntynyt netissä rajusti. Poliisi lisää resursseja vihapuheen kitkemiseen netissä. Hallitus lupaa lisää rahaa palkkaamaan poliiseja vihapuheen kitkemiseen. Poliisi pitää vihapuhetta suurimpana ongelma ja siihen käytetään kaikki mahdolliset resurssit. Paljon muita rikoksia jätetään tutkimatta vihapuheen kitkemisen takia. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja turvapaikkajärjestelmän mikä tahansa kritisoiminen on vihapuhetta, kertoo poliisi. Nämä määriteltiin juuri vihapuheeksi, koska MV-lehti on paljastanut, että turvapaikkaa pystyy huijaamaan kuka tahansa ja sen myös saamaan huijaamalla, kertoo poliisi. Hallitus ei ole tekemässä mitään muutoksia turvapaikkajärjestelmään, avoimiin rajoihin, koska Suomi on monikulttuurinen maa ja avoimet rajat ovat ja pysyvät. Hallitus linjaa, että turvapaikanhakeminen ja eläminen sosiaaliturvalla on jakamaton ihmisoikeus kaikille maailman ihmisille, jotka tulevat Suomeen. Hallitus linjaa myös, että Ruotsin rajalla ei tulla vaatimaan mitään henkilöllisyystodistuksia, eikä papereita.

 3. Suomalainen ministeri — jääköön tuo nimi mainitsematta ja poistukoon se historian lehdiltä kuin syksyiset lehdet, jotka varisevat puista — on sanonut lain ja kansainvälisten sopimusten vastaisesti, että turvapaikan saaminen on ihmisoikeus. Jos näin on, kysyn:

         Mihin toimenpiteisiin hallitus
         on ryhtynyt turvatakseen Suomen
         kansalaisille oikeuden, ja myös
         käytännön mahdollisuuden,
         hakea turvapaikkaa ulkomailta tai
         halutessaan Suomesta.

  Tässä valossa voidaan väittää, että turvapaikan myöntäminen, ja jos se ei ole mahdollista, niin ainakin turvapikkaa vastaavien etuuksien myöntäminen, Suomen kansalaiselle on ihmisoikeuksien vaatima toimenpide.

  Suomalainen turvapaikanhakijaksi tekeytynyt henkilö, joka saa samat etuudet kuin muutkin turvapaikanhakijat ei syyllisty mihinkään rikokseen. Onhan nän ihminen siinä kuin turvanhakijakin. Olkoon siis tasa-arvoisesti samalla viivalla muiden ihmisten kanssa.

 4. Euroopan laajuinen “ongelma” on se, että monet turvan hakijat ilmoittautuvat eri paikoissa ja eri henkilöllisyyksillä turvapaikan hakijaksi ja siten nostavat moninkertaisia tukiaisia.

  Laitoin ongelma-sanan lainausmerkkeihin, koska tukien holtiton jakaminen on kuitenkin yksi holtittoman turvajärjestelmän tarkoitus, vaikkakin salattu.

 5. Valtamedian uutisia.
  Poliisi on aloittanut omatoimisesti tutkinnan MV-lehden turvapaikanhakijaksi tekeytyneen miehen paljastuksista. Poliisi epäilee MV-lehden syyllistyneen vihapuheen levittämiseen netissä.

  MV-lehden turvapaikanhakijaksi tekeytyneen miehen paljastus aiheutti yli sadan suomalaismiehen tekeytymisen turvapaikanhakijaksi poliisin ja rajantarkastusviranomaisten luona. Migri arvioi MV-lehden paljastuksen aiheuttavan yli tuhannen suomalaisen tekeytyvän turvapaikanhakijaksi tänä vuonna. Migri arvioi myös, että useat sadat suomalaiset, jotka ovat tekeytyneet turvapaikanhakijoiksi, ovat onnistuneet saamaan turvapaikan vuosien saatossa. Kyseessä on noin 30% kaikista yrittäneistä. Migrin mukaan on mahdotonta estää kaikkia väärinkäytöksiä ja huijarit valitettavasti saavat turvapaikan ja voivat elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa tekemättä koskaan mitään työtä. Migrin mukaan henkilöllisyystodistuksien puute tekee väärinkäyttämisen ehkäisemisen mahdottomaksi. Migrin mukaan henkilöllisyystodistuksia ei kuitenkaan tulla vaatimaan koskaan, koska kaikilla maailman ihmisillä on jakamaton ihmisoikeus tulla Suomeen hakemaan turvapaikkaa ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

 6. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

 7. Finnish people are weak, stupid and racist. Finnish political leaders are very weak and total liers. Brothers we never should trust finnish political leaders those are world biggest liers what we have ever seen. Political leaders lie in public to own country people all time. That kind leaders can not ever trusted but stupid finnish sheeps will vote biggest liers to power all time. We need use political leaders and stupid finnish peoples which support us to make Finland Islamist country. What Sweden is now Finland will become soon. Finnish culture and religion need to destroyed. Weak president Sauli Niinistö which support Islamification. We will conquer this country fast and destroy finnish culture and religion. In time we make finnish race extinction. After that finnish race do not exist anymore. Only muslim race will go on. We need use finnish social system to drain taxpayers money to us so much than we can. Cheating finnish social system to get 10 times more money than poor stupid and weak finnish people get. It is not enough to get 4.4 times more money than poor finnish people.

  We need use Finland and its peoples to pay our living. What more we can get money the less money Finland can give finnish poor peoples. We need drain money to us and without money poor finnish people life will be much more difficult and they die because no money to live. We do not work we will live with social benefits and drain this system to the breaking point. Then we demand more money or Finland will burn with fire cars, houses everything will burn until we get more money. Finnish peoples are world most stupid peoples and because of that they will need to exterminate to extinction. Sweden will fall much faster than finnish peoples know. After Sweden will fall over one million muslims will move to Finland. Finland political leaders will not to try stop it, because they have made political deal with EU and Sweden. So borders are always open to conquer Finland and every muslim in the whole world can come to Finland as refugee or illegally when ever they want and live whole life with finnish social benefits. Sweden is lost country and nothing can not save it. After Sweden will suddenly fall and fast after Finland will fall. Sweden will fall much faster than most peoples know. Two nations will be become Islamist countries and Sweden and Finland cease to exist forever and there will be only one big Islamist country. So fast death to Sweden and Finland and raise of new muslim nation!

 8. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% mediasuomi.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 9. You racist nazis reveal all our social benefits to whole world those social benefits are our money. You racist nazis reveal our biggest secret to whole world. We dry your country money to empty. We will kill all you racist nazis and rape your children and womans. We will conquer your country and we will rule soon Finland.

  1. Go fuck yourself muslim piece of shit! We will throw all muslims out of finland soon.All you muslim secrets will be out in social media and all people will spread all your secrets.

 10. Mina jarkytya ku näin tämä paljastus netisa. Miksi meitän sosiaalietut on paljastus kaikkile. Tama on vihapuhe meita vastaan. Me tapaa suomilasi, raiska teita lapsi ja nasia. Te olla rasistinaksi! Kosto ela teita vasta ku palajasta meita etuja netis.

  1. You piece of shit can not even talk finnish! Fuck off finland you shit!

 11. Toivoisin jokaisen suvaitsevaisen ja monikultuurisuutta kannattavan tekevän kaikkensa, jotta tämän sivuston paljastukset eivät leviäisi netissä. On kaikin tavoin estettävä totuuden paljastuminen netissä. Tulemme taistelemaan tätä sivustoa ja sen paljatuksia vastaan ja pyrimme estämään kaikkien tämän sivuston paljastusten leviämisen netissä. Kaikki keinot käyttöön taistelussa tätä sivustoa vastaan esimerkiksi valehtelu ja muut keinot. Voisi vaikka valehdella somessa, että Putin rahoittaa tätä sivua. Siten voisi valehdella somessa, että venäjän informaatiovaikutusivu. Sitten voisi valehdella somessa vaikka, että tämä on valeuutissivusto ja sitten voisi valehdella somessa, että rasististen natsien ylläpitämä vihasivusto tämä.Tärkeintä on estää kaikin tavoin tämän sivuston paljastusten ja totuuden leviäminen asioista! Jonkun mielenosoituksen järjestäminen tätä sivustoa ja sen paljastuksia vastaan voisi olla myös hyvä? Oula voisi tulla puhumaan sinne ja valehdella mitä vain tästä sivustosta. Olisi helppo valehdella ja yhdistää tämä sivusto rasistinatsien ylläpitämäksi viha ja valeuutis ja venäjän informaatio vaikuttamis sivuksi. Mikä vaan valhe kelpaa, kunhan tämän sivuston totuuden paljastuminen estetään.

  -Anne refugee welcome to finland

 12. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

  -Susanna SPR

Comments are closed.