Muslimit valtaavat Suomen 25-30 vuodessa

Suomen asukasluku on tällä hetkellä noin 5,5 miljoonaa. Siitä kantasuomalaisia on 4,7 miljoonaa ja ulkomaalaistaustaisia 0,8 miljoonaa, joista osa lasketaan suomalaisiksi.

Kantasuomalaisten lukumäärä on laskussa alhaisen syntyvyyden ja vanhusväestön korkean kuolleisuuden vuoksi. Ulkomaalaisten lukumäärä on sitä vastoin kasvanut viime vuosina noin 15 % vuodessa. Väestökehitys on johtamassa siihen, että ulkomaalaiset valtaavat Suomen 25- 30 vuodessa kantasuomalaisilta.

Kantasuomalaisten määrä vähenee vuodessa maastapoismuuton ja kuolemisen takia 4 % tulevina vuosina. Tällöin kantasuomalaisten määrä laskee nykyisestä 4,7 miljoonasta 1,46 miljoonaan 25 vuodessa.

Ulkomaalaisten määrä vastaavasti kasvaa 15 %:lla vuodessa tulevina vuosinakin, Suomessa on 25 vuoden kuluttua nykyisten 0,8 miljoonan sijasta noin 4,6 miljoonaa ulkomaalaistaustaista asukasta. Ulkomaalaiset ovat näin ollen vuonna 2030 Suomen isäntiä. Heitä on peräti 3,24 miljoonaa enemmän kuin meitä vanhoja kantasuomalaisia.

Eurooppaan on uudelleensijoitettu salaisesti jo 450 000 muslimia vuodessa EU:n salaisen uudelleensijoitusohjelmien alaisuudessa. Suomen osuus tuosta on ollut 15 000 vuodessa ” Toiminta on salaista niin näitä ei merkitä migrin tilastoihin ollenkaan. Nämä muslimit tuodaan salaisilla lennoilla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla.

Niiden suomalaisten, jotka ovat huolissaan ilmaston mahdollisen lämpenemisen vuoksi lastensa tulevaisuudesta, kannattaisi kiinnittää huomiota siihen, mikä on heidän lastensa tulevaisuus ulkomaalaisten hallitsemassa Suomessa. Suurin osa ulkomaalaisista 80-90% on muslimeita joiden uskonto on islam. Moni ei ymmärrä, että naapurimaa Ruotsi on aikapommi ja Ruotsi tuhoutuu 10 -15 vuoden sisällä omaan monikulttuurisuuteensa. Heti kun rahat loppuvat Ruotsista ja valtio romahtaa ja lakkaa olemasta. Miljoonat muslimit suuntaavat Suomeen avoimien rajojen takia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Näin Suomi tuhotaan ja Suomi on islamistinen kalifaatti viimeistään 30 vuoden sisällä. Näin tuhotaan avoimilla rajoilla mikä tahansa maa ja on historiassa aina tuhottu. Hyvänä puolena yksikään nykyinen eduskuntapuolue ei ole vallassa eikä tule koskaan saamaan enään valtaa vaan kaikki nykyiset eduskuntapuolueet kuihtuvat pois.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

20 Comments

    1. Kiitos linkistä.

      Tanskassa muslimien määrää oli imaamin maahantullessa 55.000. Haastatteluhetkellä 23 vuotta myöhemmin määrä oli 300.000. Tämä on vaatinut 7.65 prosentin vuosittaista kasvuvauhtia.

      1. Tuo oli hyvä tieto tuo prosenttimäärä 7.65% / vuosi.
        Suomessa on vaan se ongelma, että maailman suurimmat synnyttäjien sosiaalituet. Mitä enemmän lapsia sitä enemmän tukia siksi muslimit lisääntyvät vauhdilla noin 20 lasta keskimäärin. Kantaväestön 1-2 lasta tuo on jo yli 10 kertaa suurempi. Sitten se, että muslimeja tulee Suomeen jatkuvasti lisää pakolaisina, turvapaikanhakijoina, perheenyhdistämisenkautta, laittomasti maahan. Pahimmassa tapauksessa tulee melkein joka päivä lisää useita kymmeniä. Näistä tulee helposti 15% kasvu vuodessa ja voi olla ettei riitä menee yli 20%. Kun kantaväestö kuolee ja muuttaa pois vähenee jopa 5% vuodessa. On päivänselvää, että suomalaiset ollaan vaihtamassa ja tuhoamassa pois maailmasta.

        1. Tuosta puuttuu myös se, että kun olot huononevat Suomessa ja ulkomaalaiset sabotoivat Suomen kuten Ruotsissa. Se vauhti kiihtyy kun kantaväestö lähtee kokonaan pois Suomesta. Taas vastaavasti ulkomaalaisten kasvu kiihtyy jatkuvasti kun koko ajan tulee lisää väkeä Suomeen.

  1. > naapurimaa Ruotsi on aikapommi ja Ruotsi
    > tuhoutuu 10 -15 vuoden sisällä omaan
    > monikulttuurisuuteensa

    Julkisuudessa ei juurikaan käydä keskustelua siitä, miten Ruotsin islamisoituminen vaikuttaa Suomen geopoliittiseen asemaan. Asia tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun Ruotsin asevoimien komentajaksi tai puolustusministeriksi valitaan muslimi, ja ennen pitkää näin tapahtuu. — Vai kuvitteleeko joku, että ”white power” pitää pintansa Ruotsissa?!

    Suomen pitkässä, sadan vuoden, geopoliittisessa syklissä olemme kuin heiluri idän ja lännen välillä. Ensin olimme osa ruotsia, sitten sata vuotta Venäjää, sitten pitkään itsenäisenä, nyt osa Euroopan imperiumia. Näin vaan historiassa tapahtuu eikä sille voi mitään, ei ainakaan KantaSuomalaisen näkökulmasta katsottuna. Olennainen kysymys on: mitä seuraavaksi?

           Siinä vaiheessa, kun Ruotsin
           asevoimat alistetaan muslimi-
           komentoon, Ruotsi on muuttunut
           ystävästä viholliseksi!

    Tuosta tilanteesta eteenpäin voi sitten kehitellä erilaisia skenaarioita, joihin vähiten ei vaikuta se, millainen on väestön uskonto Suomessa silloin.

    1. Hyvä näkökulma, jota moni ei osaa ajatella. Suomessa ja Ruotsissa tikittää aikapommi ja se räjähtää molemmissa tulevaisuudessa tavalla tai toisella.

  2. Valtamediassa oli, että Eurooppaan on uudelleensijoitettu salaisesti jo 450 000 siirtolaista vuodessa EU:n uudelleensijoitusohjelmien alaisuudessa. Suomen osuus tuosta on ollut 15 000 vuodessa ” Toiminta on salaista niin näitä ei merkitä minnekkään tilastoihin Suomessa.

    Nyt se siis melkein suoraan myönnetään, että siirtolaisia (ne ovat nyt siis siirtolaisia) lennätetään suoraan Afrikasta Eurooppaan. Olen itse jo muutama vuosi sitten huomannut näin PK-seudulla asuessani, että erityisesti afrikkalaisia jostakin vain “ilmestyy” ja niiden määrä koko ajan lisääntyy ilman, että missään olisi raportoitu, että nyt Hki-Vantaalle tai Lappeenrantaan saapuu vaikkapa Valletasta tai Roomasta lento, jossa on Suomen ottamia Välimeren pakolaisia. Nämä siirtolaiset myös asettuvat sujuvasti asumaan vasta rakennettuun vuokra- tai asumisoikeusasuntoon ikäänkuin heille olisi jo valmiiksi varattu kiintiö ja ohituskaista asuntojonossa. Heillä on myös uusi tai likimain uusi auto, hyvät vaatteet, korvissa, ranteissa ja sormissa kimaltelee kulta eivätkä naisten kampauksetkaan taida olla halvimmasta päästä. Jotkut suhtautuvat myös kaltaiseeni keski-iän hiuksehienosti ylittäneeseen tavikseen avoimen ylimielisesti.

    Tuo valtamedian esittämä lukumäärä, 450 000, lienee alakanttiin, koska eliitti harvoin paljastaa koko totuutta.

    EU-kansalaisiltakaan ei olla taidettu kysyä mielipidettä tähän projektiin.

  3. Uutisen mukaan Suomen väestöstä vuonna 2019 oli 4,7 miljoonaa suomalaisia ja ulkomaalaisia 800.000.

    Suomalaisten lukumäärä vähenee 4 prosentilla vuodessa ja ulkomaalaisten kasvaa 15 prosentilla.

    Vuonna 2030 eli 11 vuoden kuluttua suomalaisia on 4.700.000 x 0,96 potenssiin 11 eli 3.000.000.
    Ulkomaalaisia on 800.000 x 1.15 potenssiin 11 eli 3.722.000.

    Siis jo vuosikymmenen kuluttua enemmistö Suomen väestöstä on ensimmäisen tai toisen polven muukalaisia.

    1. Kiitos sinulle foneemi todella hyviä kommentteja sinulta jatka samaan malliin.
      Tuo on todella hälyyttävä tieto, että tässä on vain noin 2 seuraavaa hallituskautta aikaa saada muutos Suomessa tai valta on menetetty ulkomaalaisille.Jolloin ulkomaalaiset pystyvät pelkästään äänestämällä ottamaan vallan pois kun yli 50% väestöstä ulkomaalaisia. Voivat siis tehdä oman puolueen ja saada sille yli 50% kannatuksen ja ottaa Suomi hallintaan ja peli on menetetty.

  4. Nytpä oli kyllä sellaista ripulipaskaa että huhhuh. Ryssäagitaattorit olisivat ylpeitä teistä. Koko komeuden kruunaa viimeisen lauseen ”enään.”

    Käykää lapset koulut loppuun. Muussa tapauksessa on todennäköistä, että päädytte vielä uskomaan tällaisiin harhaisiin lässytyksiin.

    1. Samaa mieltä koko sivusto on täynnä ripulipaskaa. Ripulipaska vyöryy päälle höystettynä vainoharhaisella ulostuksella. Koko ajan väittävät, että monikulttuurisuus ja avoimet rajat ovat jotenkin negatiivinen asia. Avoimet rajat ja monikultuurisuus on rikkautta. Vaikka muslimit olisivat enemmistö 30 vuoden päästä se on ihan luonnollista ja se on rikkautta ja se on tavoite. Suomi ei voi aidosti olla monikulttuurinen maa jos yli puolet väestöstä ei ole muualta, kuin Suomesta kotoisin.
      – Aku Antifa finland

      1. Ja sun pääs on täynnä ripulipaskaa. Imetkö muslimien moloa vai miksi haluat arabeja ja afrikkalaisia kehitysmaalaisia tänne loisimaan?

    2. Tämä on sitäpaitsi vastarintaliikkeen rasisitinatsien toinen sivu. www.vastarinta.com/
      Natsit koittavat vaan kieltää monikulttuurisuuden rikkauden. Ei niitä rajoja tule yksikään eduskuntapuolue sulkemaan. Persut ovat ainoa.

    3. Natsirasistit vittuun. Ei natsirasisteja Suomeen. Ei natsirasisteja nettiin. Ei natsirasisteja mihinkään. Tämä on natsirasistien sivusto. Natsirasistit vittuun! Taistelkaa näitä natsirasisteja ja niiden paljastuksia vastaan! Tulemme taistelemaan tätä sivustoa vastaan kaikin keinoin ja yritämme estää kaikkien tämän sivuston paljastusten leviämisen netissä kaikin keinoin!

      1. Ootte te sairaita ja hemmetin tyhmiä. Noi loiset vaan elää sosiaalituilla ja täältä loppuu rahat. Te anttifantit siitä kärsitte eniten, koska elätte sosiaalituilla ja ne loppuu. Imekää sitten vaikka toistenne munia.

  5. Tomppahan se, aku, Pia, Anu. Nämä vitun suvakit pitää uunittaa. Ne eivät anna yhtään mitään tähän keskusteluun. Nämä suvakit eivät pysty mihinkään älylliseen keskusteluun koskaan. Uunitus problem solved! Nääkin suvakit on jauhotettu niin monta kertaa. Silti ne ulisee samaa paskaa. Väestönvaihto on muka hörhöjen puhetta. Jokainen joka osaa laskea. Tietää väestönvaihdon olevan totta. Nää suvakit täytyy uunittaa ja samalla niiden kommentit.

  6. Menkää suvakit vittuun tältä sivustolta. Ei kukaan teitä halua tänne, eikä kaipaa teitä tänne, eikä teidän kommentejanne. Suvakit sopivat vain uuniin!

  7. Pia onko sinulla yhtään mitään faktaa tai todistetta tuolle väitteellesi. Se on aina sama juttu näiden suvakkien kanssa ne keksii juttuja omasta päästä ja valehtelee. Niiden jutut ei kestä faktojen tarkistusta.

Comments are closed.