Miten tehdä anonyymi facebook, twitter tai vk-tili. Poliisi ei pysty selvittämään käyttäjää mitenkään.

Tässä olisi ohjeet miten tehdä ja käyttää täysin anonyymeja facebook, twitter, vk ja sähköpostitili. Miksi on tarvetta, koska poliittinen poliisi kyttää niitä, jotka kertovat totuuden monikulttuurisuudesta ja heitä tuomitaan kiihottaminen kansanryhmää vastaan tuomiolla. Tällä lailla tehdään homma heti mahdottomaksi poliisille ja säästyneet resurssit polpo voi käyttää monikultuuristen rikollisten jahtaamiseen. Näillä keinoilla poliisilla ei ole yhtään mitään keinoa selvittää käyttäjiä.

Mitä tarvitset on puhelin jota et ole itse käyttänyt. Sellaisen voi ostaa uutena käteisellä mistä tahansa puhelimia myyvistä liikkeistä tai sitten netin huutokaupoista alla lista. Älä katso kännykkään. Kun ostat tuon käytetyn puhelimen, aivan ensitöiksesi teippaa kamerat umpeen. Pitää muistaa, ettet käytä tätä puhelinta kotona, etkä laita sitä päälle kotona, koska se voidaan paikantaa. Siksi sitä käytetään aina vain julkisilla paikoilla. Etkä käytä, etkä pidä mukanasi samaan aikaan omaa puhelintasi, koska muuten molemmat puhelimet paikantuvat samaan paikkaan ja jäät kiinni.
www.tori.fi/
www.huuto.net/

Tähän tarvitaan vielä prepaid kortti jonka saa mistä vain kaupoista käteisellä.

Tarvitset vielä anonyymin sähköpostin, jota et koskaan käytä omalla ip-osoitteellasi vaan käytät sitä aina torbrowserin kautta

www.lifewire.com/get-free-email-account-1164062
protonmail.com/
www.lifewire.com/best-secure-email-services-4136763
www.msgsafe.io/

Kun teet uuden tilin someen keksi joku nimi tai googleta nimiä ja ota käyttöösi joku muu kuin oma oikea nimesi.

Tor on Android
2019.www.torproject.org/docs/android.html.en

Älypuhelimella tai tabletilla on kannattaa käyttää tor on android. Et käytä tätä uutta/käytettyä puhelintasi kotonasi ollenkaan, koska se voidaan paikantaa. Et laita prepaid simkorttia paikalleen kotonasi. Et koskaan käytä tätä puhelinta siten, että oma puhelimesi on lähellä tätä puhelinta. Eli jätä oma puhelin pois kotiisi. Mene johonkin julkiseen paikkaan vasta siellä julkisessa paikassa otat tämän uuden puhelimen käyttöösi ja vasta siellä laita prepaid simkortti paikalle. Jos ostat älypuhelimen niin voit käyttää sitä kun teet uuden tilin muualla kuin kotonasi ja sitten teet tilin facebook, twitter, vk ja anonyymi sähköposti. Sinne annat prepaid numeron, jonne saat vahvistukoodin. Vahvistat tilisi näin. Nyt sitten pitää simkortti irroittaa puhelimesta ja tuhota se laittamalla vaikka julkiseen roskikseen tai poltamalla se jossain metsässä tai vetää vessanpöntöstä alas. Sitten se puhelin jota olet käyttänyt pitää hävittää laitat sen vaikka julkiseen roskikseen, jotta sitä ei pysty jäljittämään.

Menet kotiisi ja voit käyttää uutta tai uusia tilejäsi aina vain torbrowserin kautta. Samoin käytät tekemääsi uutta anonyymi sähköpostia aina torbrowserin kautta. Jos käytät omaa oikeaa ip-osoitettasi se tallentuu aina somepalveluntarjoajille, jotka luovuttavat sen ja kaikki muut tiedot aina viranomaisille. Myös kaikki julkiset sähköpostinpalveluntarjoajat luovuttavat kaikki tiedot ja ip-osoitteet joista tiliä käytetty viranomaisille.

www.torproject.org/download/

Torbrowser suojaa käyttäjiä ja viranomaiset eivät pysty selvittämään torbrowser käyttäjiä mitenkään. Ainoat tavat millä torbrowser käyttäjiä on saatu kiinni on käyttäjien selkeät omat virheet, jotka ovat aiheuttaneet kiinnijäämiseen ei torbrowser. Käyttäjien pitää vain aina muistaa käyttää torbrowseria kun käyttää anonyymejä sähköposteja ja omia keksittyjä sometileja tai haluat olla anonyymi missä vain. Kun käytät omia henkilökohtaisia sähköposteja tai sometileja, jotka ovat sinun oikealla nimelläsi sinun ei pidä käyttää torbrowseria.

Veracrypt
www.veracrypt.fr/en/Downloads.html

VeraCrypt on ilmainen avoimen lähdekoodin salausohjelma, jota voidaan käyttää salaamaan tietoa tietokoneella. Ohjelmaa voidaan käyttää salaamaan levyosioita. salaamaan kokonaisia tallennuslaitteita kuten kiintolevyjä käyttöjärjestelmineen, mutta vain Windows-käyttöjärjestelmissä.

Kovalevyjen tietojen tuhoaminen siten, että mitään tietoja ei voida palauttaa.

www.cnet.com/how-to/how-to-securely-erase-an-ssd-drive/

helpdeskgeek.com/free-tools-review/5-free-programs-to-completely-wipe-a-hard-drive/

www.ccleaner.com/docs/ccleaner/using-ccleaner/wiping-free-disk-space

LinuxKäyttöjärjestelmä
www.linux.org/
Linux viittaa Linux-ydintä käyttävien Unixin kaltaisten käyttöjärjestelmien perheeseen. Linuxia voi käyttää monissa tietokonelaitteissa, muun muassa matkapuhelimissa, taulutietokoneissa, pelikonsoleissa, palvelimissa ja supertietokoneissa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

2 Comments

 1. Hyvä kirjoitus tärkeästä aiheesta. Tämä kännykkätunnistautuminen lieneekin se hankalin osa kokonaisuutta.

  Kun sitten olet tehnyt kaikki nuo temput, olet yksin. Kukaan ei tunne sinua, kukaan ei tiedä missä olet. Mitä siis tehdä tuolla identiteetillä?

  Jos kuitenkin sattuisi, että sinulla on yksikin luotettava ystävä, saattaisi yhteistoiminta lisätä selviytymismahdollisuuksia. Esimerkiksi siten, että toisella paikkakunnalla oleva kaveri (ulkomailla olevan pakolaiskeskuksen läheisyydessä?) noutaa koodit tuolla käytetyllä kännykällä ja toimittaa ne sinulle salattua kanavaa pitkin.

  Facebookissa vääjäämättä luot verkon ympärillesi. Ja ennen pitkää se rajoittaa mahdollisen käyttäjän aika pieneen piiriin.

  Älä katso kännykkään. Kun ostat tuon käytetyn puhelimen, aivan ensitöiksesi teippaa kamerat umpeen.

  1. Tuota profiilia käytettään tietenkin vihapuheeseen somessa, koska poliisi ei pysty selvittämään kuka tekee on se hyvä. Vihapuheella tarkoitin, että ihmiset uskaltavat kertoa tototuuden monikulttuurisuudesta ilman pelkoa, että tulee syytteitä ja poliisi on täysin voimaton.

Comments are closed.