Aseiden salakuljettaja paljastaa järkyttävän totuuden länsirajasta.

Ahmed on turvapaikanhakija, joka tuli Suomeen 2010. Kuten lähes kaikki muutkin turvapaikanhakijat Ahmed valehteli ja sai palkinnoksi turvapaikan sekä loppuelämän kestävän ilmaiset sosiaalietuudet, kuten lähes kaikki muutkin turvapaikanhakijat. Iso raha sai Ahmedin ryhtymään aseiden salakuljettajaksi. Suomessa toimii noin 28 000 Lähi-idästä tai Afrikasta kotoisin olevaa salakuljettajaa, jotka kuljettavat laittomia aseita, ammuksia, räjähteitä, pommeja, huumeita ja ihmisiä Ruotsista Suomeen. Se mikä tämän mahdollistaa on avoimet rajat, jossa ei tarkasteta papereita rajoilla. Monet rikolliset hyödyntävät tätä ja käyvät tekemässä rikoksia Suomessa ja poistuvat maasta ja suurin osa ei jää kiinni, koska avoimet rajat. Suomeen tuodaan useita rekkalasteja huumeita, aseita, räjähteitä, pommeja ja ammuksia joka päivä. Viranomaiset ovat täysin voimattomia, koska avoimet rajat estävät papereiden kysymisen ja ajoneuvojen pysäyttämisen ja tarkastamisen rajalla. Alle 5% salakuljettajista jää kiinni. Yli 95% salakuljettajista ei jää koskaan kiinni.

Ahmed kertoo, että aseiden, ammuksien, räjähteiden, pommien ja huumeiden määrät ovat kasvaneet vuosi vuodelta merkittävästi. Erityisesti laittomien aseiden ja ammuksien määrät ovat viime vuosina räjähtäneet rajuun kasvuun. Suomessa monet ryhmät varautuvat hyvin väkivaltaiseen taisteluun. Islaminuskoiset, rikolliset, vihervasemmisto, antifa, äärivasemmisto, takkunet, varisverkosto, punk in finland ja isänmaalliset ostavat suuria määriä laittomia aseita, räjähteitä, pommeja ja ammuksia. Kokovaippaluoti on suosituin ammuksista, koska se läpäisee kaikki suojaliivit ja kypärät. Aseista suosituin on rynnäkkökivääri. Käsikranaatteja, sinkoja ja singon ammuksia ostetaan myös paljon. Vihervasemmisto ja antifa suunnittelevat viranomaisten joukkoteurastamista, poliittisten päättäjien tappamista, pommien räjäyttämistä, oikeusvaltion ja yhteiskunnan tuhoamista.

Ahmed toimitti viime vuonna yli 300 000 erilaista laitonta asetta Suomeen, joista rynnäkkökivääri oli suosituimpien joukossa. Useita tuhansia kiloja ammuksia, räjähteitä, pommeja, käsikranaatteja ja yli 10 000 sinkoa. Singon ammuksia yli 50 000. Kaikki laittomien aseiden salakuljettajat ovat arvioiden mukaan toimittaneet 20-30 vuodessa Suomeen yli 10 miljoonaa erilaista laitonta asetta. Miljoonia kiloja erilaisia ammuksia, räjähteitä, pommeja ja käsikranaatteja. Suurimmat ostajat, jotka ostavat kerralla isoja määriä aseita, sinkoja, käsikranaatteja, räjähteitä, pommeja ja ammuksia ovat Islaminuskoiset, rikolliset, vihervasemmisto ja antifa. Yksi henkilö voi ostaa useita erilaisia laittomia aseita ja valtavasti ammuksia.

Suomeen tuodaan päivittäin huumeita, ammuksia, räjähteitä, pommeja ja laittomia aseita länsirajalta. Tämä on mahdollista siksi, että rajatarkastuksia ei ole ja mitään papereita ei kysytä rajalla. Avoimet rajat mahdollistavat sen, että kuka tahansa voi tuoda Suomeen mitä tahansa ja niin paljon kuin pystyy tai haluaa. Kuka tahansa voi tulla myös Suomeen ilman mitään papereita ja elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä tekemättä mitään työtä koskaan.


Monikulttuurisuus laukaisee sodan Suomessa 10 vuoden sisällä. Siitä tulee verisin ja kovin sota mitä Suomi on koskaan kokenut. Moni varautuu jo nyt ja kerää aseita ja paljon ammuksia. Rikolliset myös varautuvat, koska sota tai yhteiskunnan romahtaminen mahdollistaa rikollisille yhteiskunnan ryöstämisen. Islaminuskoiset taas tavoittelevat Suomen muuttamista kalifaatiksi, jossa kaikki vääräuskoiset ovat vihollisia myös kaikki suvakit ja monikulttuurisuuden kannattajat. Vihervasemmisto taas valmistautuu tuhoamaan yhteiskunnan, oikeusvaltion ja tappamaan viranomaisia ja päättäjiä.

Imaami kertoo, että Suomessa olevista ryhmistä mihin kukaan Islaminuskoinen ei luota ovat kaikki monikulttuurisuuden kannattajat. Monikulttuurisuuden kannattajat ovat maanpettureita ja kukaan ei voi luottaa, eikä tule luottamaan koskaan sellaisiin, jotka pettävät oman kansansa, kertoo imaami. Monikulttuurisuuden kannattajia käytetään hyväksi niin kauan, kuin se on tarpeellista, mutta ne tapetaan heti, kun he käyvät tarpeettomiksi, kertoo imaami.

Ruotsi ottaa tulevina 3 vuotena 300 000 turvapaikanhakijaa lisää. 10 vuoden sisällä Ruotsi ottaa 3 miljoonaa turvapaikanhakijaa lisää. Myös Ruotsissa samat ryhmät, kuin Suomessa valmistautuvat täysimittaiseen sotaan. Heti, kun Ruotsista loppuvat rahat tulee Ruotsi romahtamaan pysyvästi ja tuhoutumaan sisäisessä sodassa. Miljoonat Islaminuskoiset suuntaavat heti sen jälkeen Suomeen aseiden kanssa ja tuhoavat myös suomen, koska Suomessa jo olevat Islaminuskoiset ryhtyvät sotaan heti suomalaista yhteiskuntaa vastaan. Sadantuhannen tai miljoonan turvapaikanhakijan tulo Suomeen aiheuttaa myös täysin saman reaktion, kertoo imaami.

Ahmed hämmästelee suomalaisten tyhmyyttä ja maailmalla suomalaiset tunnetaan maailman tyhmimpinä ihmisinä. Suomalaiset ovat lampaita, jotka elättävät muiden maiden kansalaisia, jotka tulevat Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomalaiset ja ruotsalaiset ovat top 2. maailman tyhmintä kansaa. Näin tyhmillä kansoilla ei ole mitään oikeutta olla olemassa. Mikään valtio ei ole koskaan historiassa selviytynyt monikulttuurisuudesta eli avoimista rajoista. Kaikki monikulttuurisuutta ja avoimia rajoja kannattavat valtiot ovat tuhoutuneet, alkuperäiskansat hävinneet, tuhoutuneet tai niissä hallitsee islam. Avoimet rajat ja monikulttuurisuus tulevat tuhoamaan Suomen 10 vuoden sisällä, kertoo Ahmed. Ahmed suosittelee jokaista katsomaan alla olevan VK videon ja miettimään ovatko suomalaiset maailman tyhmin vai toiseksi tyhmin kansa?

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)

vk.com/video353410894_456239345

Ulkomaalaisista yli 500 miljoonan vuosittaiset kulut Kelalle perustoimeentulossa ja työttömyysturvasta. Summat kasvavat jatkuvasti, kun jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Ulkomaalaisten perustoimeentulossa islaminuskoisten määrä on 97% kaikista kuluista ja työttömyyskorvauksissa islaminuskoisten määrä 96% kaikista kuluista. Kelan asiakkaista 70% on vieraskielisiä eli ulkomaalaisia. Kelan 15 miljardin budjetista ulkomaalaiset vievät 70% eli 10,50 miljardia euroa vuodessa. Kelan tärkein tehtävä on huolehtia jatkuvasti kasvavista kuluista ja määristä ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

16 Comments

 1. “Ahmed toimitti viime vuonna yli 300 000 laitonta rynnäkkökivääriä Suomeen. Useita tuhansia kiloja ammuksia ja yli 10 000 sinkoa. Singon ammuksia yli 50 000.”

  Ovatko luvut oikein? Määrät tuntuvat suurilta.

  1. Määrät ovat oikein on tarkistettu Ahmedin kirjanpidosta, mutta ongelma on siinä, että osa on yhteistoimituksia muiden salakuljettajien kanssa. Ahmed on jostain syystä laskenut koko homman itselleen. Eli luku saattaa kuvastaa enemmänkin kaikkien salakuljettajien vuodessa toimittamia, mutta se on hankalaa, koska muut eivät anna tietojaan julkisuuteen. Niin ei tiedetä todellista kokonaismäärää vuodessa, vaan tiedetään vain yhden, jolla on yhteistoimituksia. Asiaa pitää tutkia ja lähettää uusi versio kantasuomalaiselle, jos korjauksia ja tarkennuksia tulee. Yksi mikä lisää myös noita määriä on tietenkin se, että yksi henkilö voi ostaa vaikka 10-30 asetta itselleen, jolloin tulevat määrät kasvavat, mutta eivät jakaudu yksi yhteen. Kyseessä on määrät 365 päivälle yhdessä vuodessa. Vuodessa ehtii tehdä paljon. Ruotsissahan laittomia aseita on moninkertaisesti enemmän, kuin Suomessa. Salakuljetus rikollisuus myös on moninkertaisesti suurempaa, kuin Suomessa. Kaikki haittavaikutukset näkyvät kuitenkin Suomeen, koska olemme naapuri.

  2. Luvut on huomattavasti liioiteltuja vaikka siihen laskettais puolustusvoimien varastot. Lisäksi, “harrastekerhot” olis jo puuttuneet asiaan koska ne ei siedä kilpailua, ja niiden markkinat on vain kymmenissä rynkyissä vuosittain.

   1. Nuokin luvut ovat alakanttiin ja todellinen määrä on suurempi valitettavasti. Harrastekerhot eivät välitä laittomista aseista, eivätkä voi estää mitenkään ihmisiä ostamasta laittomia aseita.

 2. “Ruotsi ottaa tulevina 3 vuotena 300 000 turvapaikanhakijaa lisää. 10 vuoden sisällä Ruotsi ottaa 3 miljoonaa turvapaikanhakijaa lisää. ”

  Siis lähimpinä kolmena vuotena otetaan 300.000 hakijaa. Ja sen jälkeen seitsemän vuoden aikana 2.300.000 hakijaa eli 328.000 hakijaa per vuosi.

  Kirjoituksesta saa vaikutelman, että Ruotsi ja Suomi aiotaan alistaa nopeutetussa aikataulussa islamille. Sovellettavat strategiat lienevät erilaiset näissä maissa. Ruotsissa pääaseena on massamaahantunkeutuminen. Suomea koskevat käsiasemäärät lupailevat asein käytävää konfliktia. Joku lienee ajattelut, että Suomea ei muuten voida alistaa.

  Olemme jo sodassa, vaikka emme itse sitä välttämättä tiedosta. Suomi on osa sodan aluetta eli Dar al-Harbia.

  1. Totta eikä tule unohtaa, että suurimmat laittomien aseiden ostajat ovat Suomessa islaminuskoisia. jotka valmistautuvat teurastamaan vääräuskoisia ja valtaamaan maan aseiden avulla. Suurin osa kantaväestöstä nukkuu ja tulee joutumaan teurastetuksi valitettavasti. Suvakit ja monikultuurisuuden kannattajat tullaan islamiuskoisten toimesta teurastamaan myös, koska ovat vääräuskoisia ja maanpettureita. Yksi kovimmista tuomiosta islamissa ovat maanpetturit, jotka tulee koraanin mukaan teloittaa heti kun mahdollista.Tämä kattaa myös sellaiset maanpetturit, jotka pettävät muiden maiden kansoja. Kukaan islmisti ei koskaan luota mihinkään maanpettureihin = suvakit ja monikulttuurisuuden kannattajat. Hyvänä puolena tulemme tulevaisuudessa pääsemään pysyvästi eroon kaikista suvakeista ja monikulttuurisuuden kannattajista mutta se tietää sotaa ja sota ei ole kaunista.

 3. Herää kysymys ongelmat kasvavat ja silti päättäjät pitävät rajat avoimina. Kuka tahansa voi tulla milloin tahansa Suomeen ja tuoda mitä tahansa aseita, huumeita ja muuta, koska niitä papereita ei kysytä rajalla, eikä yhtään mitään tarkasteta.Tämä paljastaa jo kuinka äärettömän korruptoituneita ovat kaikki eduskuntapuolueet. Ne aikovat tuhota kantaväestön avoimilla rajoilla ja monikulttuurisuudella. Maanpetturit ovat vallassa Suomessa. Se lienee kantaväestön ainoa toivo alkaa aseistautumaan ja ostaa niitä laittomia aseita, koska kukaan ei tässä maassa puolusta kantaväestöä. kantaväestön ainoa tehtävä on maksaa raskaita veroja, jotka käytetetään kaikkien ulkomaalaisten kustannuksiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Muutos on ollut niin nopea, että aivan hirvittää.

 4. Suomalaisen korruptoituneen poliittisen eliitin ja korruptoituneiden viranomaisten ainoa tavoite on aina ollut kantaväestön vaihtaminen ja tuhoaminen. Jokainen näkee sen joka päivä. Yksikään puolue ei tee yhtään mitään sulkeakseen avoimia rajoja tai edes tuomalla henkilöllisyyspapereiden tarkastukset länsirajalle. Se eliitin suunnitelma on paljastettu julkisuuteen ja suosittelen jokaista lukemaan miten eliitti aikoo korvata ja tuhota jokaisen meistä kantaväestöstä. Alla linkki
  kantasuomalainen.net/2018/08/05/sisaministerio-valmistautuu-pakkolunastamaan-kantasuomalaisten-asunnot-turvapaikanhakijoiden-kayttoon/

  Kun tuon lukemalla jokainen oppii totuuden ja alkaa toimimaan korruptoitunutta eliittiä vastaan. Tärkeintä on tiedon levittäminen netissä ja somessa. Maksettujen verojen vähentäminen ja varustautuminen ostamalla laittomia aseita ja ammuksia, koska sota tulee ja ilman asetta kuolee.

  1. Kiitos linkistä.

   Tuollaista suunnitellun kaltaista on jo tapahtunut 1939-1944 Puolassa. Silloin valloittajille annettiin asuttavaksi irtaimistoineen koteja, joiden asukkaat oli viety pois. Kuulemma uusilla asukkailla oli omantunnontuskia. Kaapeissa saattoi jopa olla edellisten asukkaiden liinavaatteitakin.

   1. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat eivät kestä totuutta ja siksi vastapuoli yrittää estää kaikin keinoin keskustelun ja totuuden leviämisen. Hyvänä esimerkkinä on tosiaan Ruotsi, jossa koko valtio, valtamedia, poliisi, poliitikot, suvakit ja kaikki monikulttuurisuuden kannattajat. Sensuroivat ja yrittävät estää kaikin tavoin totuuden paljastumisen monikulttuurisuudesta. Sama on valitettavasti Suomessa.

    Se on ollut aika hauska seurata, koska tiedetään etukäteen, että kaikki mitä tehdään, monikulttuurisessa Ruotsissa tulee myös Suomeen. Kuinka Suomessa valtamedia ja poliisi pimittää valehtelee tietoisesti kaikkia monikulttuurisuuden kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia. Se mitä poliisi ja valtamedia kertoo, on vain jäävuoren huippu.
    Se pimittäminen on niin valtavaa, että monikulttuurisuuden rikollisuus kasvaisi heti 20-50 kertaiseksi ilman pimittämistä. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat tuhoavat ne maat jotka niitä tekevät. Siksi eliitti pyrkii pimittämään kaikin keinoin totuuden ja faktat monikulttuurisuudesta, että maa saadaan tuhottua, ennenkuin totuus paljastuu.
    Nyt käydään kovaa sotaa totuudesta. Siksi tiedon levittäminen on tärkeää mitä useampi tietää sen vaikempaa eliitin ja suvakkien on salata monikulttuurisuuden ongelmia. Mitä useampi ihminen tietää sitä enemmän se vaikuttaa vaaleissa ja suvakkipuoleiden kannatus laskee. Kun taas kansallismielisten kannatus kasvaa. Se tekee eliitille vaikeammaksi pitää monikulttuurisuuden ja avoimia rajojen valhetta yllä.

    Suvakit ovat äärettömän tyhmiä ihmisiä ja sensuroivat, poistavat, blokkaavat kaikki mitkä paljastavat totuuden monikulttuurisuudesta. Suvakit eivät kestä totuutta siksi sensuuri, poistaminen ja blokkaaminen ovat suvakkien ainoat keinot.
    Ruotsi on jo menetetty ja sitä ei tule pelastamaan mikään. Ruotsi tulee romahtamaan kaaokseen 20-30 vuoden sisällä. Mitä siitä seuraa on se mitä moni ei ymmärrä. Miljoonat muslimit suuntaavat sieltä Suomeen turvapaikanhakijoina. Koska Suomessa on avoimet rajat kaikki otetaan ja juuri sillä lailla tuhotaan myös koko Suomi.
    Tuossa sisäministeriön raportissa eliitti juuri valmistautuu siihen, että miljoonia ihmisiä tulee Ruotsista Suomeen ja kaikki otetaan. Siellä tiedetään etukäteen, että Ruotsi romahtaa kaaokseen tulevaisuudessa. Suomeen ei voi tulla valtavia määriä turvapaikanhakijoita muualta, kuin Ruotsista. Sisäministeriönraportissa viranomaiset valmistautuvat ottamaan ne vastaan ja toimimaan kantaväestöä vastaan. Eliitti tietää, että kantaväestö pyrkii pitämään rajat kiinni ja poistamaan tänne tulevat muslimit. Siksi koko korruptoitunut järjestelmä suunnataan toimimaan kantaväestöä vastaan ja se toimii jo nyt. Poliittinen poliisi (polpo) valvoo netissä, että jokainen joka vain paljastaa totuuden monikulttuurisuudesta. Tulee saamaan tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkauksesta.

    Tämä on mennyt Suomessakin jo niin pitkälle, että ihmiset ovat alkaneet sensuroimaan itseään ja miettivät mitä uskaltaa kirjoittaa netissä, koska voivat saada siitä syytteitä. Itsesensuuri estää totuuden leviämistä, koska ei uskalleta sanoa totuutta monikulttuurisuudesta. Usassa esimerkiksi mistään kiihottamisesta mistä Suomessa on annettu tuomioita ei voi saada tuomioita. Toki ei ole järkevää ottaa tuomioita, kun ne voi välttää ja kertoa totuus siten, että polpo ei pysty samaan selville kuka kirjoittaa. Siihen tulevat nämä torbrowser ja anonyymit sähköpostit ja anonyymit sometilet. Polpo ei pysty hiljentämään, eikä pysty saamaan kiinni näitä käyttäviä. Se selvästi vituttaa polpoa, joka jättää ulkomaalaisten rikoksia tutkimatta, että voi käyttää resurseja enemmän valvoa kuka vihapuhuu netissä.
    kantasuomalainen.net/2019/09/01/miten-tehda-anonyymi-facebook-twitter-tai-vk-tili-edes-poliisi-ei-pysty-selvittamaan-kayttajaa/
    polpo = poliittinen poliisi

    Suomessakin on hauskaa ollut seurata poliitikkojen ja polpon valheita. Kuinka muka saa kritisoida mitä tahansa ja sitten tulee se sana MUTTA on olemassa sananvastuu, joka estää sananvapauden. Neekeri ja muslimi sanojen käytöstä voi napsahtaa tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Näin Suomessa on estetty neekereiden ja muslimien kritisointi. Moni tekee itsesensuuria ja ei käytä noita sanoja. Kunnianloukkauksesta voi saada tuomion jos kritisoi poliisia, suvakkeja, poliitikkoja. Taas se ainoa tarkoitus näissä on estää totuuden paljastuminen ja estää kaikki kritiikki.

    Usassa yhdestäkään kunnianloukkauksesta mitä Suomessa on tuomittu ei voi saada tuomiota, koska siellä on sananvapaus. Voi kritisoida kovaa mitä tahansa ja sanoa pahasti toisista ilman tuomioita. Ainoa mistä seuraa Usassa tuomio on siitä jos uhkaa väkivalla toisia. Nyt kun vertaa Suomen tilanteeseen huomataan kuinka valtavasti sananvapaus on kaventunut ja tulee kaventumaan lisää. Tässäkin on se, että yritetään vain estää totuuden paljastuminen monikulttuurisuudesta.

    1. Jos Suomessa paljastaa liikaa monikulttuurisuuden kustannuksia, rikollisuutta tai muita ongelmia. Siitä saa tuomion oikeudessa yleensä kiihottaminen kansanryhmää 2. vastaan. Jos Suomessa paljastaa liikaa poliitikkojen, poliisien ja muiden korruptiota. Siitäkin saa tuomion kunnianlokauksesta ja kaikesta muusta mitä tuomioita ne keksivätkin. Hyvänä esimerkkinä Ilja Janitskin, josta tullaan tekemään esimerkki kaikille vaihtoehtomedioiden ylläpitäjille, että saat miljoona korvaukset niskaan ja vankeutta siitä, että paljastat 1-2 kohdat. Ilja Janitskin tullaan valitettavasti tuomitsemaan hovioikeudessa ja korkeimmassa oikeudessa, koska korruptoitunut oikeusjärjestelmä varmistaa sen. Nykyään on suuri vaara pitää sellaista vaihtoehtomediaa, joka paljastaa 1-2 kohdat. Eliitti pyrkii aina saamaan tuomiolle ylläpitäjän, jos suomalainen, jos ulkomaalainen se ei onnistu niin pyritään saamaan sivut pois netistä keinolla millä hyvänsä ja hybridikeskus yrittää hakkeroida sivut. Tavoite on siis vain saada se sivusto pois netistä kokonaan, jotta ihmiset eivät pääsisi näkemään ja tietämään totuutta asioista korruptiosta ja monikulttuurisuudesta.
    kantasuomalainen.net/2019/04/16/viranomaiset-sulkivat-suomimedia-nimisen-vaihtoehtomedian/

    Junes Lokka on saanut tuomion tekstitysrikoksesta.
    Koko korruptoitunut eliitti yhdessä korruptoituneen poliisin, korruptoituneen oikeuslaitoksen ja valtamedian kanssa on paniikissa. Totuus paljastuu koko ajan enemmän ja enemmän. Siksi tarvitaan koko ajan enemmän toimia siihen, että estetään sen paljastuminen kaikin tavoin. Tämä on kierre, joka jatkuu jonkin aikaa kunnes totuus paljastuu kunnolla, eikä sitä voi estää. Eliitti pelaa vain aikaa, jotta Suomi saadaan tuhottua monikulttuurisuudella ja avoimilla rajoilla mahdollisimman nopeasti. Tämä kun tiedetään etukäteen niin tietää mitä tapahtuu. Monikulttuurisuutta pyritään lisäämään mahdollisimman paljon millä tahansa keinoilla. Samalla kovennetaan jatkuvasti tuomioita vihapuheesta.

 5. Rikollisilla on nykyään siniset asut, joista heidät tunnistaa helposti.

 6. Valtamediassa oli, että Eurooppaan on uudelleensijoitettu salaisesti jo 450 000 siirtolaista vuodessa EU:n uudelleensijoitusohjelmien alaisuudessa. Suomen osuus tuosta on ollut 15 000 vuodessa ” Toiminta on salaista niin näitä ei merkitä minnekkään tilastoihin Suomessa.

  Nyt se siis melkein suoraan myönnetään, että siirtolaisia (ne ovat nyt siis siirtolaisia) lennätetään suoraan Afrikasta Eurooppaan. Olen itse jo muutama vuosi sitten huomannut näin PK-seudulla asuessani, että erityisesti afrikkalaisia jostakin vain “ilmestyy” ja niiden määrä koko ajan lisääntyy ilman, että missään olisi raportoitu, että nyt Hki-Vantaalle tai Lappeenrantaan saapuu vaikkapa Valletasta tai Roomasta lento, jossa on Suomen ottamia Välimeren pakolaisia. Nämä siirtolaiset myös asettuvat sujuvasti asumaan vasta rakennettuun vuokra- tai asumisoikeusasuntoon ikäänkuin heille olisi jo valmiiksi varattu kiintiö ja ohituskaista asuntojonossa. Heillä on myös uusi tai likimain uusi auto, hyvät vaatteet, korvissa, ranteissa ja sormissa kimaltelee kulta eivätkä naisten kampauksetkaan taida olla halvimmasta päästä. Jotkut suhtautuvat myös kaltaiseeni keski-iän hiuksehienosti ylittäneeseen tavikseen avoimen ylimielisesti.

  Tuo valtamedian esittämä lukumäärä, 450 000, lienee alakanttiin, koska eliitti harvoin paljastaa koko totuutta.

  EU-kansalaisiltakaan ei olla taidettu kysyä mielipidettä tähän projektiin.

 7. Haluaisin ilmoittaa teille natsirasisteille, että tämän paljastuksen jälkeen jokainen monikulttuurisuutta kannattava tulee tekemään kaikkensa, jotta teidän paljastukset eivät leviä netissä. Tulemme myös taistelemaan kovemmin teitä natsirasisteja vastaan kaikin keinoin. Saatoitte voittaa tällä paljastuksella yhden taistelun, mutta sota teitä vastaan jatkuu. Teidän kansallismielisten tilejänne youtube, facebook, twitter tullaan sulkemaan, bannaamaan ja poistamaan. Me tulemme niitä ilmiantamaan, jotta teidän paljastukset eivät leviä netissä.

 8. Avoimet rajat ja monikulttuurisuus tuovat Ruotsin rajoilta valtavat määrän myös laittomia aseita, ammuksia ja huumeita. Määrät kasvavat jatkuvasti. Kukaan ei tee mitään ja mitää papereita ei vaadita. Kaikki saavat tulla ja tuoda Suomeen mitä haluavat. Miksei kukaan tee yhtään mitään?

Comments are closed.