Tekeydyin turvapaikanhakijaksi ja sain turvapaikan

Kirjoittelen tänne ensimmäistä kertaa. Haluan jakaa teille kaikille kokemukseni vuosien takaa, joka tulee osoittamaan turvapaikkajärjestelmän järjettömyyden niin selvästi, ettei sen selvempää ole. Alla lyhyt tiivistetty versio. Julkaisen myöhemmin pitkän version kirjana.

Oli vuosi 2015. Olin asunnoton kantasuomalainen matti meikäläinen. Luin kirjastossa turvapaikanhakijoista ja idea tuli mieleeni. Mitä jos tekeydyn turvapaikanhakijaksi. Ilmainen asunto, vesi, sähkö ja monta kertaa keskimäärin suuremmat sosiaalietuudet, kuin kantaväestöllä vastaavassa asemassa olevilla. Ideasta toimeen opiskelin netin kautta parhaat tarinat ja paras maa jolla turvapaikka irtoaa. Muutin ulkonäköäni ottamalla aurinkoa runsaasti ja näytin melkein Lähi-idässä elävältä. Opettelin puhumaan sujuvaa Lähi-idän englantia ja opettelin uuden Lähi-idän nimen googlen avulla ja opettelin googlella tietoja maasta josta muka tulisin. Melkein kuka tahansa voi tekeytyä turvapaikanhakijaksi, koska mitään papereita ei vaadita ja on helpompi valehdella ilman mitään papereita. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen tai muu voi tekeytyä turvapaikanhakijaksi ja tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Mitään papereita en ottanut vain kassin vaatteita, koska mitään papereita ei tarvita. Voi valehdella niin paljon ja mitä vain. Sitten vaan suuntasin rajalla, josta menin muiden turvapaikanhakijoiden joukkoon. Sieltä sitten muiden turvapaikanhakijoiden mukana ohjattiin vastaanottokeskukseen. Vastaanottokeskus elämä oli mukavaa ilmainen ruoka kokin toimesta jopa 5 kertaa päivässä. Se ruoka on paljon laadukkaampaa ja paljon kalliimpaa, kuin mitä opiskelijat ja vanhukset syövät. Eikä siinä kaikki ilmainen, vesi, sähkö, huone, siivous, pyykki, ilmainen terveydenhuolto ja siihen päälle vielä vastaanottorahaa noin 100 euroa kuukaudessa. Se on luksusta, kun kaikki on ilmaista ja mitään ei tarvitse maksaa itse, ei laskuja, eikä yhtään mitään tarvitse tehdä tämän eteen. Tajusin silloin kuinka järjettömän tyhmiä ihmisiä Suomessa on ja näin itse miten Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona.

Eikä ihme, että ympäri maailman tulee ulkomaalaisia nuoria miehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, eikä kukaan tule tekemään ikinä mitään töitä. Samaa ihmettelivät ulkomaalaiset nuoret miehetkin vastaanottokeskuksessa, miten suomalaiset ovat niin tyhmiä ihmisiä, että mahdollistavat tämän. Suomalaiset äänestävät puolueita, jotka mahdollistavat avoimilla rajoilla kenen tahansa rikollisen terroristin, ja elintasopakolaisen tulevan mistä tahansa maailmasta Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Lähes kaikki vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijat olivat sitä mieltä, että suomalaiset ovat maailman ylivoimaisesti tyhmin kansa. Odottelin vastaanottokeskuksessa turvapaikkapäätöstä yli vuoden ja sain turvapaikan. Sitten vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijä kartoitti mistä haluan asunnon englanniksi eli Helsingistä, koska se on kallein. Odottelin, että saisin Helsingistä asunnon ja vastaanottokeskuksen suvakki työntekijät järjestävät kaiken. Mitään ei tarvitse tehdä itse ei mitään. Suvakki työntekijät järjestivät kaiken. Ne suorastaan palvelevat turvapaikanhakijoita. 99% turvapaikanhakijoista valehtelee ja huijaa ja saa palkinnoksi turvapaikan.

tem.fi/tervetuloa-suomeen

www.kela.fi/muutkielet

Mikä parasta toimeentulotukikin järjestetään heti jatkuvasti jatkuvaksi sosiaalivirkailijoiden toimesta. Vastaanottokeskus maksaa 1-2 kuukauden takuuvuokran. Sossu maksaa vuokrat, veden, sähkön, nettiliittymän, puhelinliittymän ja vakuutukset. Mitään ei taaskaan tarvitse itse maksaa. Sain Helsingistä asunnon ja ystävällinen sosiaalivirkailija opasti kädestä pitäen englanniksi mitä kaikkia etuja turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat ja mitä etuja kannattaa hakea. Ne edut ovat huikeat, koska sossu maksaa kaikki mitä tyhjään asuntoon tarvitaan.

Se lista mitä sain asuntooni sossun piikkiin ilmaiseksi mitä kaikki muutkin turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat aina harkinnanvaraisesta tuesta on. Kaikki täysin uusia valaisimet, verhot, matot, astianpesukone, pyykinpesukone, sähköliesi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, ruokapöytä tuoleineen, sohvat, sängyt, kaapit, pöydät, komerot, tuolit, älypuhelin 300€, 65″ smart tv 500€, kannettava, pöytäkone, hiiri, näppäimistö, kaiuttimet, mokkula, pelikonsoli 400€, käytetty auto 3000€. Siihen päälle vielä paljon uusia vaatteita kesä ja talvi ja uusia kenkiä kesä ja talvi, paljon muita uusia vaatteita ja paljon muuta. Sossu maksaa myös auton kaikki kulut vakuutusmaksut, huollot, varaosat, renkaat, polttoaineet, verot, katsastukset ja kaikki muut.

Mistä on kyse katso alla oleva vk-video vain 3.5 minuuttia.
Turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
vk.com/video353410894_456239345

Ystävällinen sossuvirkailija kertoi vielä englanniksi, että jos joku menee rikki tai vanhaksi niin saan taas kaikki uudet sossun piikkiin ilmaiseksi harkinnanvaraisesta tuesta, koska harkinnanvaraisella tuella ei ole ylärajaa. Samalla vanhempi sosiaalivirkailija mainitsi englanniksi, että on työskennellyt useilla eri paikkakunnilla sosiaalitoimessa elämänsä aikana ja kaikkialla on ollut sama käytäntö. Sanoi, että nämä valtavat edut mitä harkinnanvaraisesta aina maksetaan vain ulkomaalaisille ja on maksettu viimeiset 30 vuotta. Voin myös käydä Lähi-idän maissa lomailemassa ja sossu maksaa lentoliput menopaluu. Kun kaikki oli ostettu laskin, että aloituskuukauden kaikki ostot maksoivat Helsingin sossulle vähintään 6 000 euroa mutta mahdollisesti yli 10 000 euroa.

Nyt olen elänyt muutaman vuoden oleskeluluvan ja turvapaikan saaneena Suomessa. En ole ainoa kantasuomalainen, joka on näin huijannut. Vaan on muutama sata muutakin on yrittänyt ja osa on onnistunut ja osa ei. Koko järjestelmä opettaa kädestä pitäen kaikki ulkomaalaiset elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, sekä olemaan tekemättä mitään työtä. Tämä järjestelmä on toiminut 30 vuotta ja mitään muutosta siihen ei ole koskaan tullut. Mikään puolue ei siis ole tehnyt asialle yhtään mitään. Olen vakuuttunut siitä, että me suomalaiset olemme maailman tyhmin kansa ja me toimimme koko maailman sosiaalitoimistona kaikille maailman ihmisille. Me palvelemme ulkomaalaisia ja annamme kaiken heille ilmaiseksi. Toivoisin, että useampi ihminen heräisi, koska Suomen toiminta on avoimilla rajoilla niin järjetöntä, että sitä ei voi sanoin kuvailla. Suvakit ovat maailman tyhmimpiä ihmisiä.

Tämä kokemus on opettanut vihaamaan tyhmiä ihmisiä. Ikinä en tule töitä Suomessa tekemään. Tämän takia suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaista ei tule ikinä tekemään töitä vaan elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Ne jotka puhuvat, että tulevat muuttamaan tämän asian. Eivät ne tule tekemään yhtään mitään, koska tämä toiminta on jatkunut Suomessa jo kohta 30 vuotta, eikä yhtään mitään muutosta ole yksikään puolue koskaan tehnyt, eikä tule tekemään. Ne jotka sanovat, että rahat loppuvat ja tämä loppuu siihen. Se ei lopu siihen, koska aina voi valtio verottaa lisää, leikata lisää ja ottaa lainaa lisää. Sitäkin on jatkunut 30 vuotta eikä yhtään mitään muutosta ole yksikään puolue tehnyt. Siksi tämä kaikki hulluus vain jatkuu ja kustannukset kasvavat joka vuosi suuremmiksi. Kaikki raha otetaan aina jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korotuksilla kantaväestöltä ja siirretään sosiaalietuuksilla eläville ulkomaalaisille. Näin on siis toimittu jo 30 vuotta ainakin.

On laskettu tarkasti, että pakolaiset, turvapaikanhakijat, laittomasti maassa olevat ja tulevat, perheenyhdistämisen kautta olevat ja tulevat ja sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset maksavat vuodessa 15 miljardia euroa veronmaksajille. Summa jakaantuu valtion ja kuntien kesken 60-40. Lisäksi kunnat ja valtio ottavat velkaa lisää, jossa 20-30% velasta menee aina näihin kustannuksiin. Juuri näiden syiden takia valtion veroja korotetaan jatkuvasti, leikataan jatkuvasti, otetaan lainaa jatkuvasti. Monikulttuurisuuden kustannukset kasvavat jatkuvasti siksi ongelma pysyy niin kauan, kun rajat ovat auki ja kuka tahansa ulkomaalainen voi mistä tahansa tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Miljoonat ulkomaalaiset suuntaavat Suomeen tulevaisuudessa ja tulevat elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, koska avoimet rajat ja kaikki otetaan monikulttuurisuus.

-Kirjoittanut Matti Meikäläinen


ps levittäkää tietoa aina netissä ulkomaalaisten kustannuksista, rikoksista ja muista ongelmista. Se lisää painetta muutokseen ja vie aina kannatusta suvakkipuolueilta. Vaihtoehtomedioissa on paljastettu jo vuosia sitten ulkomaalaisten moninkertaisesti suuremmat sosiaalietuudet. Alla tärkeitä faktoja jonka jokaisen tulisi tietää ja lukea mitä seuraa avoimista rajoista ja monikulttuurisuudesta miten se rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla ja verojen korotuksilla kantaväestöltä. Muista levittää tätä somessa kaikille, jotta tieto leviää ja ehkä perussuomalaiset tekisivät asialle jotain. Suositellen jokaista lukemaan alla olevat kaikki linkit tarkasti ja levittämään niitä somessa. Lue levitä tietoa eli linkkejä somessa, jotta muutkin saisivat tietää.

Päivi Räsänen paljasti eduskunnassa: Turvapaikanhakijoiden sanktiota ei käytetä, koska se on ”turvallisuusriski”

www.uusisuomi.fi/kotimaa/270053-paivi-rasanen-paljasti-eduskunnassa-turvapaikanhakijoiden-sanktiota-ei-kayteta-koska

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

48 Comments

 1. Sanattomaksi tämä vetää. Monesti olen naureskellut Ruotsin tilanteelle, mutta tilanne on Suomessa yhtä paha ja pahenee jatkuvasti. Tätä paljastusta tulisi jokaisen kansallismielisen isänmaallisen levittää somessa jokaiselle. Jotta mahdollisimman moni heräisi siihen, mitä monikulttuurisuus todella on.
  Levittäkää tätä somessa kaikille, jotta tieto leviää!

 2. Kaikkien asunnottomien, työttömien, köyhien kantasuomalaisten kannattaisi ehdottomasti yrittää samaa. Palkintona on kuitenkin ilmainen loppuelämän kestävä elatus suvakkien toimesta. Sitten itse asiaan tätä on jatkunut jo 30 vuotta ja kukaan ei ole tehnyt yhtään mitään asialle. Koska monikulttuurisuus ja avoimet rajat mahdollistavat tällaisen tilanteen kaikille maailman asukkaille tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Miettikää jos Ruotsi on surkea maa niin Suomi on vähintään yhtä surkea maa kantaveästölle.

 3. Tämä kertoo Suomen surkeasta tilanteesta. Jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia lisää. Jolloin niiden kustannukset kasvavat jatkuvasti, jonka takia kantaväestöltä leikataan ja korotetaan veroja jatkuvasti. Tätä on vain valitettavasti jatkunut Suomessa jo noin 30 vuotta ja jatkuu vieläkin. Tämä maa tullaan tuhoamaan monikulttuurisuudella ja avoimilla rajoilla.
  HERÄTYS IHMISET LEVITTÄKÄÄ TÄTÄ SOMESSA KAIKILLE!!!!

 4. Sama juttu Suomen jokaisessa kunnassa, kun se valtion 2 vuotta maksama tuki loppuu niin joka kunta on helvetin kusessa kun joutuu omasta pussistaan elättämään sossuilemaan tulleita ylimielisiä vittuilijamuslimeita. Kuntien kuningasideanahan oli että sen kahden vuoden aikana kaikki pakolaiset kuitenkin muuttavat tuppukylistä pois suurkaupunkien multikultihälinään missä viihtyvät omiensa seurassa vallan mainiosti. Noh sehän meni totaalisen vituiksi, siitä yksinkertaisesta syystä että Suomen kaikki suurkaupungit ovat täpösen täynnä. Asuntoja ei ole. Nyt ollaan sitten tässä tilanteessa että kunta toisensa jälkeen menee konkurssiin ja on täynnä helvetin vittuuntuneita sossumuslimeita jotka ovat vähän niinkuin jääneet ”loukkuun” unisiin tylsiin pikkukaupunkeihin. Tästä seuraa totaalinen kaaos, tietysti. Eli näin, Suomi, onko nyt hyvä? NYT ne rahat sitten ovat loppumaisillaan, kirstun pohja näkyy jo. Tästä tulee suomalaisille ankaria veronkorotuksia ja hampaiden kiristelyä kun pitää omasta pussista ihan konkreettisesti elättää kylillä loisivia mukapakolaisia joita ei kiinnosta mikään muu kuin nussiminen ja siiderin lipitys.

  Suomi todellakin on kauhuesimerkki siitä mitä EXTREME-SUVAKISMI tekee. Koko maa on tuhottu. KOKO MAA ON TUHOTTU! Ikuisiksi ajoiksi. Ja mitä hirveintä: maa tuhottiin ja vallattiin rauhanomaisesti ja siihen käytettiin sossurahoja. Miettikää kuinka tehokasta: Muslimit valloittivat koko maan kansalaisten omilla rahoilla eikä kansa tehnyt mitään, HALAILIVAT vaan! Valloitusta oikein kerjättiin vuosikymmenet.. kaivettiin verta nenästä. VITTUMITÄPASKAA! Suomi voi vielä pelastua, mutta siihen tarvitaan kansan tekoja, sillä poliitikot vallassa tällä hetkellä ovat samalla kurssilla kuin Ruotsi. Mitä siis kansan tekoja? Olkaa sossumuslimeille VITTUMAISIA, älkää alistuko. Älkää nuolko sossumuslimin persettä. Älkää pelätkö rasistikorttia, se on sossumuslimin ainoa ase. Kun sossumuslimi ei viihdy eikä sossumuslimi koe saavansa ansaitsematonta kunnioitusta niin sossumuslimi lähtee pois, ei kitisemättä eikä varastamatta eikä raiskaamatta, mutta lopulta lähtee pois. Tehokkain maastamuuttohan tapahtuisi jos sossumuslimeilta otettaisiin syy tännetuloon pois: sossurahat. Sitä ei tämä eduskunta uskalla, mutta seuraava uskaltaa! Sitä odotellessa. Kansalaiset: NOUSKAA VITTUILUBARRIKAADEILLE !

 5. Luulisi, että suomalainen tunnistaa ulkomaalaiseksi tekeytyvän vaikkapa yksittäisten äänteiden perusteella. Jos puhuu siansaksaa ja paino on ensimmäisellä tavulla ja vokaalit ja konsonantit ovat samat kuin suomenkielessä, niin ilmitulon mahdollisuus on suuri. Jos eleet ovat samat kuin suomalaisilla, niin senkin pitäisi hälyttää.

  Ehkä sossuhenkilöstö haluaa olla huomaamatta tekeytymistä. Ehkä joku suomalainen näyttelijä voisi onnistua teketymisessä.

  1. Tämä henkilö on pystynyt todistamaan kertomansa näyttämällä erinlaisia virallisia papereita. Lisäksi hänen kertomuksensa ovat vahvistaneet useat turvapaikanhakijat, jotka olivat samassa vastaanottokeskuksessa samaan aikaan. Kyseessä on tositarina, mutta se ei ole pääasia vaan se, että kuka tahansa mistä tahansa maasta voi tekeytyä turvapaikanhakijaksi. Tulla Suomeen ilman mitään papereita ja saada turvapaikka ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomi toimii avoimilla rajoilla koko maailman sosiaalitoimistona. Kustannukset kasvavat jatkuvasti, koska tulijoita tulee lisää. Suurin osa tulijoista on nuoria miehiä, jotka valehtelevat ja saavat siten palkinnoksi turvapaikan. Tulijoissa on rikollisia, terroristeja ja elintasopakolaisia suurin osa, jotka pääsevät tulemaan ilman mitään papereita Suomeen. Tämä on kestämätöntä ja rajoilla tulee saada henkilöllisyyden todistaminen virallisista papereista pakolliseksi. Sosiaalietuuksilla eläviä ulkomaalaisia on myös alettava poistamaan maasta ja uusien tuleminen on estettävä. Valitettavasti Suomessa on useita satojatuhansia sosiaalietuuksilla eläviä ulkomaalaisia, joista osa lasketaan Suomen kansalaisiksi. Kustannukset ovat kestämättömiä noin 15 miljardia euroa vuodessa kunnille ja valtiolle.

  2. 2015 turvapaikanhakijoita tuli yli 33 000. Sisäministeriön raportin mukaan maahan kerkesi tulla noin 20 000 ennen kuin rekisteröinnit aloitettiin ja sen jälkeen vasta rekisteröitiin 33 0000. Valtamediassa oli, että suurin osa tuli ilman mitään papereita ja sen takia suurimman osan todellista henkilöllisyyttä oli mahdoton tarkastaa ja todentaa. Tuo tulijoiden suuri määrä lisää todennäköisyyttä huijareille päästä elämään sosiaalietuuksilla. Toinen mikä lisää huijareiden mahdollisuuksia on se, että mitään papereita ei vaadittu ja suurin osa tulijoista tuli ilman papereita.

   Tärkein kysymys on kuitenkin se, että miksi läntistä rajaa ei valvota ja vaadita henkilöllisyystodistuksia ja tarkasteta niitä henliötodistuksia. Jolloin kaikki huijarit, rikolliset, elintasopakolaiset eivät pääse edes maahan. Läntinen raja on kuin avoin portti nyt kuka tahansa mistä tahansa maasta voi tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Nämä avoimet rajat ovat jatkuneet monta vuotta ja houkutelleet Suomeen useita tuhansia rikollisia, terroristeja ja elintasopakolaisia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Eikä siinä kaikki siellä on raiskaajia, jotka raiskaavat ja rikollisia jotka tekevät rikoksia ja sitä paskaa valuu Suomeen avoimista rajoista joka päivä lisää.

  3. Tähän kun lisätään raiskaus- ja muun rikollisuuden kasvu. Verotuksen kiristyminen haittamaahanmuuton kustannusten kattamiseksi. Suomalaisten syrjintä, missä haittamaahanmuuttajat asetetaan suomalaisten edelle mm. asunnonsaannissa, ym monet asiat.

   Ongelman ydin on juuri avoimet rajat ja se, että ilman papereita voi kuka tahansa tulla Suomeen ja valehdella mitä haluaa ja saada turvapaikka ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa. Niin kauan kuin ongelmalle ei tehdä mitään niin ongelmat kasvavat. Tätäkään ongelmaa ei olisi jos olisi rajatarkastukset, joissa vaaditaan aito oikea henkilöllisyystodistus.

  4. Avoin raja on täysin sama asia, kuin jättäisi asuntonsa oven auki, kun ei ole kotona. Se avaa mahdollisuuden kaikkien tulla sinun kotiisi ilman mitään lupaa ja ryöstää asuntosi. Miksi tätä yksinkertaisuutta ei tajuta avoimet rajat ovat tuhon tie.

 6. Tämä on merkittävä paljastus, kuinka tätä turvapaikkaturismia suojellaan ja kustannuksia salataan.Tämä pitää saada julkiseksi. Tuolla ylhäällä on facebook , twitter ja vk painikkeet käyttäkää niitä. Hyvät ihmiset levittäkää tätä tietoa somessa, koska ilman tietoa ei paljastukset leviä ja muutoksia ei tule. Tämäkin salataan kansalta.

 7. Kehotan kaikkia tutustumaan naapurimaan iltapäivälehtien (puhumattakaan vaihtoehtoisista uutislähteistä) uutisotsikoihin. Niin karua uutisointia että maassa voidaan sanoa vallitsevan matalan intensiteetin sotatila. Siis jopa suvaitsevaiseksi tiedetty sikäläinen iltapäivälehdistö uutisoi nykyään ilmiöistä, jotka vielä vähän aikaa sitten olivat lähes tabu. Tosin sekin vähän ikään kuin sordiino päällä mutta kuitenkin. Mutta suomalainen valtamedia ei edes inahda naapurimaan maahanmuuttoon liittyvistä lieveilmiöistä. Eipä tietenkään.

  Työkaverini on syntyperäinen ruotsalainen. Toteaa synnyinmaansa olevan täysin tunnistamattomalla tolalla ja suree nykyisen asuinmaansa eli Suomen käsittämätöntä tarvetta seurata katastrofaaliseksi osoittautunutta Ruotsin esimerkkiä. Ihmettelee että tätä samaako suomalaiset haluavat myös tänne. Vai ollaanko täällä Suomessa autuaan tietämättömiä miten naapurimaa oikeasti makaa.

  Kehotan kaikkia maahanmuuttoon sinisilmäisesti suhtautuvia menemään tapahtumien alkulähteelle ja vaikkapa viikon ajan seuraamaan naapurimaan iltapäivälehdistön uutisotsikointia. Ellei uutisoinnissa ilmene viimeaikaisesta trendistä jotain todella poikkeavaa, on lukijalle odotettavissa sitä samaa, hyvin karua kertomaa joka on leimannut sikäläistä uutisointia jo pitemmän aikaa mutta koko ajan eskaloituen.

  Ehkä ruotsalaislehdistöön tutustuminen havahduttaa jonkun tarkastamaan kurssinsa suhteessa maahanmuuttokysymykseen. Todennäköisesti kuitenkaan ei, sillä niin vahvasti on toinen osapuoli asiassa poteroitunut tänä identiteettipolitiikan luvattuna aikana, jona tunteet painavat enemmän kuin asia-argumentit ja faktat.

  1. “Kehotan kaikkia tutustumaan naapurimaan iltapäivälehtien (puhumattakaan vaihtoehtoisista uutislähteistä) uutisotsikoihin.”

   Tässä aakkosjärjestyksessä linkkejä vaihtoehtoisiin Ruotsin medioihin. Ovat hyvin asiallisia.

   friatider.se
   nyadagbladet.se
   nyheteridag.se
   nyatider.nu
   samnytt.se
   swebbtv.se

 8. Kävin viime viikonloppuna Virossa ja en tällä kertaa elänyt siloteltua hotellielämää, vaan olin Suomesta Viroon 6 vuotta sitten muuttaneen ja sinne yritystoimintansa täysin siirtäneen ystäväni vieraana aivan muualla kuin Tallinnassa.

  Virossa tämän(kin) puheena olevan asian suhteen kaikki on tehty aivan päinvastoin kuin Suomessa. Viro ei jaa edes omille kansalaisilleen vastikkeetonta rahaa. Lapsilisät ovat pääasiallisesti verohelpotuksia ja tästä syytä suunnattu kansanosalle, joka ei elä sosiaalietuusperäisesti.

  Isomman pakolaisinvaasion aikaan Viro otti muutaman sata pakolaista maahan ja sijoitti ne syrjäseudulle, kauas palveluista ja discovaloista. Eli takuulla turvaan, kauas sodasta ja vainosta.

  Muutaman viikon sisällä nämä hädänalaiset olivat kadonneet, ilmeisesti Suomeen ja Saksaan.

  Reissullani ainut näkemäni kaapunainen tuli nähtyä Tallinnan raitiovaunussa. Aito yksittäistapaus.

  Ystäväni lisäksi kertoi, että Virossa islamilaisiin suhtaudutaan avoimen vihamielisesti ja tämä nauttii kansan keskuudessa yleistä ja laajaa hyväksyntää. Kaapunaisille huudellaan kaduilla ihan suoraan Go Home tai ’kas teil on pommivöö?’ -huutoja.

  Ilmeistä on, että Viron kansa sai oppitunnin kommunismista, eikä siedä valtiovallan komenteluja ideologisesta perspektiivistä. Terve demokratia siis.

  Mitäköhän hyvää Suomi saavuttaa ottamalla maahansa islamilaisia, joiden kontribuutio jo lähtömaissa mihinkään mitattavissa olevaan on selkeästi

 9. Törmäsin valtamediassa kirjoituksen mukaan Suomessa asuu nyt yli 800 000 ulkomaalaistaustaista mutta niistä 200 000 lasketaan suomalaisiksi vaikka ovat ulkomaalaisia. Se on hämmentävä määrä, kun väkiluku on vain 5,5 miljoonaa. Ulkomaalaistaustaisten määrä on nelinkertaistunut vain 10 vuodessa. Tuosta on helppo laskea, että 10 vuoden päästä ulkomaalaisia on jo 2-3 miljoonaa. 20 vuodessa Suomi on jo menetetty 6 miljoonalle ulkomaalaiselle. Ulkomaalaisia tulee jatkuvasti joka päivä lisää Suomeen turvapaikanhakijoina, pakolaisina, perheenyhdistämisenkautta, laittomasti maahan ja elintasopakolaisena ja ne synnyttävät lapsia 10-20 kpl. Ylivoimaisesti suurin ryhmä tulijoista on muslimeita joiden uskonto on islam. Suomesta tulee islamistinen valtio 30 vuoden sisällä, jos kansa ei herää. Suomalaiset lakkaavat olemasta 30 vuodessa rotuna. 30 vuoden päästä historian tutkijat ihmettelevät miten suomenkansa tuhosi itsensä avoimilla rajoilla ja monikulttuurisuudella. Kaikki tuhoutui koko Suomi ja sen kansa. Ihmisten tulee herätä tai he kuolevat ja tuhoutuvat 30 vuoden sisällä.

 10. Tämä juttu on lähetetty useampaan vaihtoehtomediaan, jotta asia tulisi julkisuuteen. Kiitos kaikille, jotka ovat julkaisseet sen kantasuomalainen, mvlehti ja vielä saattaa tulla muitakin. Mvlehti muutti sisältöä omatoimisesti jonkin verran ja aito alkuperäinen on vain ja ainoastaan kantasuomalaisessa.
  mvlehti.net/2019/09/01/kun-suomalaismies-tekeytyi-turvapaikanhakijaksi-maailman-sosiaalitoimistoon-umv-mielipide/

  Siis ongelmahan tässä ei ole se, että kantasuomalainen mies on onnistunut huijaamaan itselle turvapaikan. Se asian ydin on, että kuka tahansa mistä tahansa maasta ilman mitään papereita voi tulla Suomeen ja tekeytyä turvapaikanhakijaksi ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Koko järjestelmä on täysin mätä. 99% turvapaikanhakijoista on huijareita ja 99% turvapaikansaaneista on huijareita. Kukaan ei ole tehnyt asialle yhtään mitään ja tämä ongelma pahenee, koska koko ajan tulee lisää joka päivä uusia turvapaikanhakijoita. Eli ongelma pahenee ja kustannukset kasvavat joka päivä, mutta kukaan ei tee yhtään mitään. Tällä on kuitenkin vaikutuksia kaikille kantaväestöön kuuluville, koska se rahoitettaan jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojenkorottamisella ja jatkuvalla lainan ottamisella.

 11. Rikollisilla on nykyään siniset asut, joista heidät tunnistaa helposti.

 12. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat eivät kestä totuutta ja siksi vastapuoli yrittää estää kaikin keinoin keskustelun ja totuuden leviämisen. Hyvänä esimerkkinä on tosiaan Ruotsi, jossa koko valtio, valtamedia, poliisi, poliitikot, suvakit ja kaikki monikulttuurisuuden kannattajat. Sensuroivat ja yrittävät estää kaikin tavoin totuuden paljastumisen monikulttuurisuudesta. Sama on valitettavasti Suomessa.

  Se on ollut aika hauska seurata, koska tiedetään etukäteen, että kaikki mitä tehdään, monikulttuurisessa Ruotsissa tulee myös Suomeen. Kuinka Suomessa valtamedia ja poliisi pimittää valehtelee tietoisesti kaikkia monikulttuurisuuden kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelmia. Se mitä poliisi ja valtamedia kertoo, on vain jäävuoren huippu.
  Se pimittäminen on niin valtavaa, että monikulttuurisuuden rikollisuus kasvaisi heti 20-50 kertaiseksi ilman pimittämistä. Monikulttuurisuus ja avoimet rajat tuhoavat ne maat jotka niitä tekevät. Siksi eliitti pyrkii pimittämään kaikin keinoin totuuden ja faktat monikulttuurisuudesta, että maa saadaan tuhottua, ennenkuin totuus paljastuu.
  Nyt käydään kovaa sotaa totuudesta. Siksi tiedon levittäminen on tärkeää mitä useampi tietää sen vaikempaa eliitin ja suvakkien on salata monikulttuurisuuden ongelmia. Mitä useampi ihminen tietää sitä enemmän se vaikuttaa vaaleissa ja suvakkipuoleiden kannatus laskee. Kun taas kansallismielisten kannatus kasvaa. Se tekee eliitille vaikeammaksi pitää monikulttuurisuuden ja avoimia rajojen valhetta yllä.

  Suvakit ovat äärettömän tyhmiä ihmisiä ja sensuroivat, poistavat, blokkaavat kaikki mitkä paljastavat totuuden monikulttuurisuudesta. Suvakit eivät kestä totuutta siksi sensuuri, poistaminen ja blokkaaminen ovat suvakkien ainoat keinot.
  Ruotsi on jo menetetty ja sitä ei tule pelastamaan mikään. Ruotsi tulee romahtamaan kaaokseen 20-30 vuoden sisällä. Mitä siitä seuraa on se mitä moni ei ymmärrä. Miljoonat muslimit suuntaavat sieltä Suomeen turvapaikanhakijoina. Koska Suomessa on avoimet rajat kaikki otetaan ja juuri sillä lailla tuhotaan myös koko Suomi.
  Tuossa sisäministeriön raportissa eliitti juuri valmistautuu siihen, että miljoonia ihmisiä tulee Ruotsista Suomeen ja kaikki otetaan. Siellä tiedetään etukäteen, että Ruotsi romahtaa kaaokseen tulevaisuudessa. Suomeen ei voi tulla valtavia määriä turvapaikanhakijoita muualta, kuin Ruotsista. Sisäministeriönraportissa viranomaiset valmistautuvat ottamaan ne vastaan ja toimimaan kantaväestöä vastaan. Eliitti tietää, että kantaväestö pyrkii pitämään rajat kiinni ja poistamaan tänne tulevat muslimit. Siksi koko korruptoitunut järjestelmä suunnataan toimimaan kantaväestöä vastaan ja se toimii jo nyt. Poliittinen poliisi (polpo) valvoo netissä, että jokainen joka vain paljastaa totuuden monikulttuurisuudesta. Tulee saamaan tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkauksesta.

  Tämä on mennyt Suomessakin jo niin pitkälle, että ihmiset ovat alkaneet sensuroimaan itseään ja miettivät mitä uskaltaa kirjoittaa netissä, koska voivat saada siitä syytteitä. Itsesensuuri estää totuuden leviämistä, koska ei uskalleta sanoa totuutta monikulttuurisuudesta. Usassa esimerkiksi mistään kiihottamisesta mistä Suomessa on annettu tuomioita ei voi saada tuomioita. Toki ei ole järkevää ottaa tuomioita, kun ne voi välttää ja kertoa totuus siten, että polpo ei pysty samaan selville kuka kirjoittaa. Siihen tulevat nämä torbrowser ja anonyymit sähköpostit ja anonyymit sometilet. Polpo ei pysty hiljentämään, eikä pysty saamaan kiinni näitä käyttäviä. Se selvästi vituttaa polpoa, joka jättää ulkomaalaisten rikoksia tutkimatta, että voi käyttää resurseja enemmän valvoa kuka vihapuhuu netissä.
  kantasuomalainen.net/2019/09/01/miten-tehda-anonyymi-facebook-twitter-tai-vk-tili-edes-poliisi-ei-pysty-selvittamaan-kayttajaa/
  polpo = poliittinen poliisi

  Suomessakin on hauskaa ollut seurata poliitikkojen ja polpon valheita. Kuinka muka saa kritisoida mitä tahansa ja sitten tulee se sana MUTTA on olemassa sananvastuu, joka estää sananvapauden. Neekeri ja muslimi sanojen käytöstä voi napsahtaa tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Näin Suomessa on estetty neekereiden ja muslimien kritisointi. Moni tekee itsesensuuria ja ei käytä noita sanoja. Kunnianloukkauksesta voi saada tuomion jos kritisoi poliisia, suvakkeja, poliitikkoja. Taas se ainoa tarkoitus näissä on estää totuuden paljastuminen ja estää kaikki kritiikki.

  Usassa yhdestäkään kunnianloukkauksesta mitä Suomessa on tuomittu ei voi saada tuomiota, koska siellä on sananvapaus. Voi kritisoida kovaa mitä tahansa ja sanoa pahasti toisista ilman tuomioita. Ainoa mistä seuraa Usassa tuomio on siitä jos uhkaa väkivalla toisia. Nyt kun vertaa Suomen tilanteeseen huomataan kuinka valtavasti sananvapaus on kaventunut ja tulee kaventumaan lisää. Tässäkin on se, että yritetään vain estää totuuden paljastuminen monikulttuurisuudesta.

  1. Jos Suomessa paljastaa liikaa monikulttuurisuuden kustannuksia, rikollisuutta tai muita ongelmia. Siitä saa tuomion oikeudessa yleensä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. 2.Jos Suomessa paljastaa liikaa poliitikkojen, poliisien ja muiden korruptiota. Siitäkin saa tuomion kunnianlokauksesta ja kaikesta muusta mitä tuomioita ne keksivätkin. Hyvänä esimerkkinä Ilja Janitskin, josta tullaan tekemään esimerkki kaikille vaihtoehtomedioiden ylläpitäjille, että saat miljoona korvaukset niskaan ja vankeutta siitä, että paljastat 1-2 kohdat. Ilja Janitskin tullaan valitettavasti tuomitsemaan hovioikeudessa ja korkeimmassa oikeudessa, koska korruptoitunut oikeusjärjestelmä varmistaa sen. Nykyään on suuri vaara pitää sellaista vaihtoehtomediaa, joka paljastaa 1-2 kohdat. Eliitti pyrkii aina saamaan tuomiolle ylläpitäjän, jos suomalainen, jos ulkomaalainen se ei onnistu niin pyritään saamaan sivut pois netistä keinolla millä hyvänsä ja hybridikeskus yrittää hakkeroida sivut. Tavoite on siis vain saada se sivusto pois netistä kokonaan, jotta ihmiset eivät pääsisi näkemään ja tietämään totuutta asioista korruptiosta ja monikulttuurisuudesta.
  kantasuomalainen.net/2019/04/16/viranomaiset-sulkivat-suomimedia-nimisen-vaihtoehtomedian/

  Junes Lokka on saanut tuomion tekstitysrikoksesta.
  Koko korruptoitunut eliitti yhdessä korruptoituneen poliisin, korruptoituneen oikeuslaitoksen ja valtamedian kanssa on paniikissa. Totuus paljastuu koko ajan enemmän ja enemmän. Siksi tarvitaan koko ajan enemmän toimia siihen, että estetään sen paljastuminen kaikin tavoin. Tämä on kierre, joka jatkuu jonkin aikaa kunnes totuus paljastuu kunnolla, eikä sitä voi estää. Eliitti pelaa vain aikaa, jotta Suomi saadaan tuhottua monikulttuurisuudella ja avoimilla rajoilla mahdollisimman nopeasti. Tämä kun tiedetään etukäteen niin tietää mitä tapahtuu. Monikulttuurisuutta pyritään lisäämään mahdollisimman paljon millä tahansa keinoilla. Samalla kovennetaan jatkuvasti tuomioita vihapuheesta.

 13. Suvakkien reaktiot tähän paljastukseen.
  1. Yrittää kiistää asia ja yrittää antaa vaikutelma ettei ole totta, koska paha natsi kantasuomalainen on saanut samat edut kuin suvakkien kultamunat.
  2. Yrittää kaikin tavoin vakuutella itselleen ja muille ihmisille, että ei ole totta, koska kultamunien edut voivat paljastua kaikille muille. Siksi epätovoinen asian kiistäminen viimeiseen asti.
  3. Paniikki ja pelko valtaa suvakkien mielen, koska totuus suvakkien kultamunista uhkaa paljastua kaikille. Se on estettävä keinolla millä hyvänsä valehtelu ja asian kiistäminen alkaa. Kaikki keinot käyttöön ettei voi olla totta jankkaaminen jatkuu. Pelkona on, että nyt totuus paljastuu kaikille. Siksi asiaan kiistäminen ja väittäminen ettei ole totta jatkuu.

 14. Turvapaikanhakijat, pakolaiset, suvakit ja kaikki monikulttuurisuuden kannattajat pitää uunittaa.

 15. Yksi kysymys, mitä Euroopalla on niille antaa. Käsittääkseni ollaan menossa taantumaa kohden ja lujaa. Siihenhän soiipikin hyvin lisämatujen elatus ja joka toiveen täyttäminen, hölmölä ottaa tietty lainaa lainan perään kunhan saa pokkuroida näiden Eu roistojen silmissä.. Puhumattakaan viedystä turvallisuudesta ja tulevista taudeista…Ai niin nehän olikin jonossa ennen meitä…ehkä anamme asuntomme, automme, mökkimme ja muun omaisuutemme näille kunniakansalaisille…Heitä vartenhan tämä maa on raivattu, vapaus sodittu…että panevat sekaisin kaiken mitä olemme aikaan saaneet…niinhän käy jo Ruotsille ja sekö on tavoite…Ei ole mitään ihmisoikeutta valita paras loisinta paikka eliniäksi….

 16. Vihreiden loogisuus on ylittämätön yhtälö. Ensin huudetaan ettei nykyinen elämäntapamme voi jatkua, koska kulutuksen kasvuun perustuva maailma ei kuulemma toimi enää pitkään. Ja sitten samalla hetkellä aletaan puhumaan siitä miten euroopan pitää sijoittaa kymmeniä miljoonia “pakolaisia” keskuuteemme, koska heillä on oikeus kulutusjuhlaan kuten meilläkin.

  Kuinka sovittaa yhteen kasvava populaatio ja vähenevät varat joista jokaiselle pitäisi löytyä muhkea hyvinvointi ? No herranen aika, kun vaan uskomme että se on mahdollista niin kaikki järjestyy.. Minulle ei oikein avaudu tämänkaltainen päätelmä, mutta se saattaa johtua siitä etten usko riittävän fanaattisesti asiaan.

  Meille kerrotaan että kulutammme 3.5 kertaa maapallon kaikki varainnot vuodessa, joten saan tietysti aiheen kysyä mistä ne muut euroopan maat ammentavat leivän pöytään. Ja jälleen on kyse uskosta. Minun on alettava uskomaan että olemalla syömättä, voin elää yhtä nautinnollisesti ja samalla tarjota miljoonille Afrikkalaisille runsaan aterian joka ikään kuin koostuu siitä mitä minulta jäi lautaselle. Ho hyvä, mutta kun minullakin on nälkä ja todellisuudessa hyvin suuri osa tulostani rahdataan vastoin lupaani jo nyt sinne savimajakulttuurin alkulähteille ilman tulosta, en pidäkään enää ajatusta niin hyvänä.

  Pitää siis jälleen turvautua uskoon. Uskon että uskomalla uskomuksiin ja oletuksiin, luon oletuksellisen ja uskomattoman suorituksen jossa oma nälkäni haihtuu kun tiedän että miljoona mobutua saa kupillisen jamssia jos olen niin uskovinani.

  Luomua sen olla pitää, vaikka lapsetkin tietää tänä päivänä ettei mitään luomua ole olemassakaan. Mikään mitä muona-aukosta sisään tungemme ei ole muuta kuin geenimanipuloitua mössöä vailla luomun häivää. Luomuruoka kuitenkin pelastaa kaiken, siis silloin jos uskon niin, ja uskonhan minä, koska minulle niin sanotaan. Toisaalta takaraivossani sikiää ajatus ettei tämä voi olla totta, mutta jos vihreä poliitikko joka on myöskin vihreä poliitikkona, siis jonkinlainen noviisi eduskunnassa pakottaa minut olemaan uskovainen, olen tietysti lojaali hänelle.

  Uskon, en siis luule vaan uskon, että seuraavan neljän vuoden kuluttua Suomi on kuralla koska yletön halu saada kaikki maailman köyhyydestä kärsivät, opastetaan keskuuteemme arvon ministeri Ohisalon suosiollisella hellyydellä joka hakee vertaistaan maailmassa. Jos meidän pöydästämme häviää lihatuotteet, se ei tarkoita että kansakunta on saatu vihdoinkin oppimaan terveille tavoille, vaan sitä että se sama liha on siirretty halalmuodossa joidenkin toisten pöytään minua verottamalla. Tulen olemaan tästä niin kiitollinen etten pysty sitä sanoin kuvaamaan. Sikäli kun voipuneena ja aliravittuna pystyn vielä paarustamaan äänestyskoppiin, raaputan riimut takuuvarmasti PERUS-SUOMALAISTEN edustajalle. Ähä kutti, et sinä minua pysty voittamaan edes aliravittuna..Sitten vien sinun hillokuppisi ja pidän huolen että et enää istu hallituksessa. Nauti nyt arvon ministeri, kaikki hyvä loppuu aikanaan.

 17. Onko suomi ja eurooppa joku afrikan pääkaupunki kun kaikki pitää eu alueella haalata!onko muillä norsuja ym eläimiä täällä ja voiko meillä asua ulkosalla ja ottaa aurinkoa ympäri vuoden!!onko ilmaston muutos muokannut suomea jo niin paljon!? Koska velan otto loppuu suomelat ja ollaan kreikan ym tiellä#!onko suomi enää pohjolassa!! Onko antti rinne somali !! Soma -lii voisi kertoa kaiken meille mutta ei kun suomi on pohjoisessa ja suomessa on sosiaaliturva ym vielä toistaiseksi!!helsinki on uganda vuosaari on mogadishu itä helsinki onirak ja kuinka monta muuta osaa suomesta on jo nyt tuhottu!!? 🙂 näillä mennään ja eläkkeitä leikataan jos on alle 200eläkettä muuten ei leikata kun ei vaan voi!

 18. Valtamediassa oli, että Eurooppaan on uudelleensijoitettu salaisesti jo 450 000 siirtolaista vuodessa EU:n uudelleensijoitusohjelmien alaisuudessa. Suomen osuus tuosta on ollut 15 000 vuodessa ” Toiminta on salaista niin näitä ei merkitä minnekkään tilastoihin Suomessa.

  Nyt se siis melkein suoraan myönnetään, että siirtolaisia (ne ovat nyt siis siirtolaisia) lennätetään suoraan Afrikasta Eurooppaan. Olen itse jo muutama vuosi sitten huomannut näin PK-seudulla asuessani, että erityisesti afrikkalaisia jostakin vain “ilmestyy” ja niiden määrä koko ajan lisääntyy ilman, että missään olisi raportoitu, että nyt Hki-Vantaalle tai Lappeenrantaan saapuu vaikkapa Valletasta tai Roomasta lento, jossa on Suomen ottamia Välimeren pakolaisia. Nämä siirtolaiset myös asettuvat sujuvasti asumaan vasta rakennettuun vuokra- tai asumisoikeusasuntoon ikäänkuin heille olisi jo valmiiksi varattu kiintiö ja ohituskaista asuntojonossa. Heillä on myös uusi tai likimain uusi auto, hyvät vaatteet, korvissa, ranteissa ja sormissa kimaltelee kulta eivätkä naisten kampauksetkaan taida olla halvimmasta päästä. Jotkut suhtautuvat myös kaltaiseeni keski-iän hiuksehienosti ylittäneeseen tavikseen avoimen ylimielisesti.

  Tuo valtamedian esittämä lukumäärä, 450 000, lienee alakanttiin, koska eliitti harvoin paljastaa koko totuutta.

  EU-kansalaisiltakaan ei olla taidettu kysyä mielipidettä tähän projektiin.

 19. Haluaisin ilmoittaa teille natsirasisteille, että tämän paljastuksen jälkeen jokainen monikulttuurisuutta kannattava tulee tekemään kaikkensa, jotta teidän paljastukset eivät leviä netissä. Tulemme myös taistelemaan kovemmin teitä natsirasisteja vastaan kaikin keinoin. Saatoitte voittaa tällä paljastuksella yhden taistelun, mutta sota teitä vastaan jatkuu. Teidän kansallismielisten tilejänne youtube, facebook, twitter tullaan sulkemaan, bannaamaan ja poistamaan. Me tulemme niitä ilmiantamaan, jotta teidän paljastukset eivät leviä netissä.

 20. Kertomus on johdonmukainen ja siinä ei ole yhtään sellaista kohtaa, joka ei ole mahdollista. Kyseessä on todennäköisesti tositarina, joka on mahdollista tehdä. Jos se on mahdollista tehdä aina jotkut sen onnistuvat tekemään. Jos vaikka 600 joka sitä yrittää onnistuu vaikka vain 10-30%. Aina jotkut onnistuvat jos on mahdollista ja mahdollisuus. Miksi ei onnistuisi, kun niitä papereita ei kysytä, eikä niitä tarvita avoimilla rajoilla. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen, mistä tahansa maasta voi tekeytyä turvapaikanhakijaksi ja tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä, ilman mitään papereita.

  Turvapaikkajärjestelmä mahdollistaa huijaamisen, eikä se toimi, eikä se ole koskaan toiminut, koska suurin osa turvapaikansaajista on huijareita. 2015 vuonna tuli noin 33 000 turvapaikanhakijaa, joista noin 99% oli nuoria miehiä irakilaisia, iranilaisia, afganistanilaisia, somaleja. Niistä, jotka saivat turvapaikan 99%, sai sen huijaamalla. Ulkomaalaisille turvapaikan huijaaminen on helpompaa, kuin kantaväestölle. Nämä nuoret miehet, joista suurin osa käveli läpi Euroopan useiden turvallisten maiden. Tulivat Suomeen Ruotsin kautta. Ilman papereita on äärettömän, jopa mahdottoman vaikea tunnistaa ihmisiä ja tietää heidän taustansa. Siksi suurimman osan turvapaikanhakijoiden taustoista selvittäminen jäi tekemättä.

  Voidaan suoraan sanoa ja tietää, että näistä 33 000 nuoresta miehestä 99% oli huijareita, joiden tavoitteena oli tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Sana oli levinnyt, kun Juha Sipilä tarjosi asuntonsa turvapaikanhakijoille. Suomi toimii tavallaan koko maailman sosiaalitoimistona ja maailman parhaat sosiaalietuudet ulkomaalaisille houkuttelevat loputtoman määrän tulijoita. Turvapaikkajärjestelmä ei toimi ollenkaan siksi se tulee lakkauttaa ja lopettaa. Samalla loppuvat kaikki ongelmat, joita turvapaikkajärjestelmä aiheuttaa. Turvapaikkajärjestelmä on aiheuttanut 30 vuoden aikana useiden miljardien eurojen menot veronmaksajille. 2015 33 000 turvapaikanhakijaa maksoi veronmaksajille noin miljardin vuodessa. Niin kauan, kuin toimimatonta turvapaikkajärjestelmää ylläpidetään ongelmat jatkuvat ja kustannukset kasvavat. Turvapaikkajärjestelmää ei voi korjata sellaiseksi, että se toimisi kunnolla.

  Ulkomaalaisten paljon suuremmat ja paremmat sosiaalietuudet ovat paljastettu useissa eri vaihtoehtomedioissa, virallisista kelapapereista ja sossupapereista, oikeuden pöytäkirjoista ja monista muista luotettavista ja virallisista lähteistä. Ne, on paljastettu useita kertoja ja se on todistettu fakta. Kyseessä on myös Suomessa maantapa, ulkomaalaisille ollaan aina annettu paljon enemmän sosiaalietuuksia ja tullaan aina antamaan. Ulkomaalaiset myös osaavat huijata useilla eri tavoilla sosiaalietuuksia. Esimerkiksi useilla eri nimillä voi ulkomaalainen hakea jopa 20 henkilön sosiaalietuudet itselleen, sekä monia muita tapoja. Tämäkin on ongelma ja ulkomaalaisten ei tulisi saada suurempia sosiaalietuuksia. Ulkomaalaisille maksettu sosiaaliturva tulee lakkauttaa, koska se järjestelmä ei toimi yhtään ulkomaalaisten kohdalla. Ulkomaalaisten sosiaalietuudet ovat maksaneet 30 vuodessa veronmaksajille useita kymmeniä miljardeja euroja yhteensä. Suomessa elää satojatuhansia ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla ja maksavat useita miljardeja vuodessa.

  Suomessa on yksi ryhmä, jotka eivät usko yhtään mitään faktoja monikulttuurisuuden haitoista ja kustannuksista ja jotka kiistävät kaikki faktat vaikka ne olisivat virallisista papereista ja muista virallisista lähteistä. Tämä ryhmä on monikulttuurisuuden fanaattiset kannattajat eli suvakit. Kun nämä suvakit kohtaavat fakta paljastuksia monikulttuurisuudesta haitoista, ongelmista ja kustannuksista. He toimivat aina samalla lailla he sanovat, provo, läppä, valeuutinen, ei ole totta, en usko, feikki, ei ole mahdollista yms. Aina sama kaava somessa suvakkien kanssa he sanovat näytä linkki, näytä lähde, näytä todisteet, en usko ennen kuin todistat. Kaiken tämän jälkeen vastaus on sitten yleensä sama ei ole luotettava lähde, ei luotettava todiste, ei ole luotettava todiste, liian pitkä video yms. Eikä suvakki usko sittenkään, eikä se edes välttämättä katso mitään todistetta. Suvakit myös valehtelevat jatkuvasti ja jäävät siitä kiinni jatkuvasti. Kuinka valtavasti aikaa menee hukkaan suvakkien kanssa väittelemiseen ja keskusteluissa. Suvakit estävät tavallaan seuraavalle tasolle pääsemistä missä pohditaan ratkaisuja, keinoja ja aletaan toimimaan aktiivisesti muutoksen saamiseksi ja edistämiseksi. Siksi järkevin ratkaisu on poistaa suvakit tai olla lähtemättä suvakkien trollailuun mukaan ollenkaan. Keskittyä aina tarkasti asiaan ja unohtaa suvakit.

  Toimimaton turvapaikkajärjestelmä ja ulkomaalaisille annettavat sosiaalietuudet ja avoimet rajat, houkuttelevat Suomeen rikollisia, terroristeja ja elintasopakolaisia. Ongelmat kasvavat ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Lakkauttamalla turvapaikkajärjestelmä ja ulkomaalaisten sosiaalietuuksien maksaminen. Säästettäisiin yhdessä vuodessa noin 15 miljardia euroa ja se säästö tulisi valtiolle ja kunnille. Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset tulisi myös poistaa Suomesta, eikä ottaa uusia tilalle.

  Miten turvapaikkajärjestelmä, ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla rahoitetaan siten, että kunnat ja valtio jatkuvasti leikkaavat ja jatkuvasti korottavat veroja ja jatkuvasti ottavat lainaa. Turvapaikanhakijoita tulee jatkuvasti lisää, joten kustannukset kasvavat jatkuvasti. Nämä eivät ole ainoat kustannukset sillä myös laittomasti maassa olevien määrä kasvaa ja pakolaisten määrä kasvaa jatkuvasti. Samalla myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Nämä maksavat vuodessa 15-20 miljardia euroa kunnille ja valtiolle yhteensä. Juuri tämän takia valtiolla ja kunnilla on aina rahat loppu, siksi aina leikkauksia, verojenkorotuksia ja velanottoa.

  Ongelmat tiedetään ja ratkaisut ovat olemassa niihin ongelmiin. Yksikään eduskuntapuolue ei ole tehnyt yhtään mitään koskaan poistaakseen tai ratkaistakseen näitä ongelmia. Eikä suurella varmuudella tule tekemään, koska jokaisella maailman ihmisellä on ihmisoikeus tulla Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Avoimilla rajoilla ja monikulttuurisuudella Suomeen tulee tulevaisuudessa miljoonia ihmisiä, koska se on ihmisoikeus. Suomen pitää toimia koko maailman sosiaalitoimistona, koska ihmisoikeudet ovat kaikilla muilla paitsi kantaväestöllä. Kantaväestön rooli on maksaa raskaita veroja ja kärsiä jatkuvista leikkauksista.

  Avoimet rajat ja monikulttuurisuus tulevat tuhoamaan Suomen. Ihmisten pitää vaatia enemmän puolueilta ja tekoja ei pelkkiä puheita. Pitää pistää painetta puolueille, että jokainen puolue joka kannattaa monikulttuurisuutta ja avoimia rajoja tulee menettämään äänestäjänsä. Valitettavasti vain perussuomalaiset ovat vaihtoehto, koska kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat avoimia rajoja ja monikulttuurisuutta. Ihmisten pitää myös alkaa toimimaan levittää tietoa avoimien rajojen ja monikulttuurisuuden kustannuksista ja kaikista ongelmista.

 21. Tiesitkö että Päivi Räsäsen ollessa sisäministeri 2011-2015 Suomi antoi jokaiselle hylätyllekin turvapaikanhakijalle oleskeluluvan jos kieltäytyi poistumasta maasta ja oleskeluvan mukana tuli ilmaista rahaa ja ilmainen asunto Kelan kautta? Maahanmuuttovirasto antoi Räsäsen aikana ensin 2 kertaa 1 vuoden oleskeluluvan ja kolmannella kerralla pysyvän. Tämä oleskelulupien ja ilmaisen rahan ja ilmaisten asuntojen jakelu lopetettiin vasta Heinäkuussa 2015 yhden lauseen muutoksella lakiin. Toimittajat voisivat kysyä Räsäseltä miksi jakoi sisäministerinä hylätyille turvapaikanhakijoille oleskelulupia 2011-2015 ja loi kuvan Suomesta maana johon jokainen saa jäädä.

 22. Valtamedia uutisoi. Hallitus ryhtyy toimeen, koska MV-lehti on paljastanut suomalaisten miesten huijanneen itselleen turvapaikan. Mv-lehden paljastuksien takia vihapuhe on lisääntynyt netissä rajusti. Poliisi lisää resursseja vihapuheen kitkemiseen netissä. Hallitus lupaa lisää rahaa palkkaamaan poliiseja vihapuheen kitkemiseen. Poliisi pitää vihapuhetta suurimpana ongelma ja siihen käytetään kaikki mahdolliset resurssit. Paljon muita rikoksia jätetään tutkimatta vihapuheen kitkemisen takia. Turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja turvapaikkajärjestelmän mikä tahansa kritisoiminen on vihapuhetta, kertoo poliisi. Nämä määriteltiin juuri vihapuheeksi, koska MV-lehti on paljastanut, että turvapaikkaa pystyy huijaamaan kuka tahansa ja sen myös saamaan huijaamalla, kertoo poliisi. Hallitus ei ole tekemässä mitään muutoksia turvapaikkajärjestelmään, avoimiin rajoihin, koska Suomi on monikulttuurinen maa ja avoimet rajat ovat ja pysyvät. Hallitus linjaa, että turvapaikanhakeminen ja eläminen sosiaaliturvalla on jakamaton ihmisoikeus kaikille maailman ihmisille, jotka tulevat Suomeen. Hallitus linjaa myös, että Ruotsin rajalla ei tulla vaatimaan mitään henkilöllisyystodistuksia, eikä papereita.

 23. Valtamedian uutisia.
  Poliisi on aloittanut omatoimisesti tutkinnan MV-lehden turvapaikanhakijaksi tekeytyneen miehen paljastuksista. Poliisi epäilee MV-lehden syyllistyneen vihapuheen levittämiseen netissä.

  MV-lehden turvapaikanhakijaksi tekeytyneen miehen paljastus aiheutti yli sadan suomalaismiehen tekeytymisen turvapaikanhakijaksi poliisin ja rajantarkastusviranomaisten luona. Migri arvioi MV-lehden paljastuksen aiheuttavan yli tuhannen suomalaisen tekeytyvän turvapaikanhakijaksi tänä vuonna. Migri arvioi myös, että useat sadat suomalaiset, jotka ovat tekeytyneet turvapaikanhakijoiksi, ovat onnistuneet saamaan turvapaikan vuosien saatossa. Kyseessä on noin 30% kaikista yrittäneistä. Migrin mukaan on mahdotonta estää kaikkia väärinkäytöksiä ja huijarit valitettavasti saavat turvapaikan ja voivat elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä Suomessa tekemättä koskaan mitään työtä. Migrin mukaan henkilöllisyystodistuksien puute tekee väärinkäyttämisen ehkäisemisen mahdottomaksi. Migrin mukaan henkilöllisyystodistuksia ei kuitenkaan tulla vaatimaan koskaan, koska kaikilla maailman ihmisillä on jakamaton ihmisoikeus tulla Suomeen hakemaan turvapaikkaa ja elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

 24. Finnish men are weak, stupid, fat, alcoholist, drug users and racist. Finnish woman you should abandon finnish men and come to us muslims. We are strong we can have in Finland four wifes and unlimited amount lovers. One muslim men can make 10 000 finnish womans pregnant 100 times. I have 20 children and I can fuck all day long 10 000 finnish woman to pregant. Finnish men can not take care financially 10 childrens. We muslism can take care of unlimited amount of children because finnish social benefits Kela Gold.! We never work, we just live with social benefits Kela Gold and we make childrens 10-20 for each woman in finland. Finnish womans can only be free with muslim mens and have purpose of take care of many children what is woman only purpose in the world.
  Death to finnish men!
  Death to finnish culture!
  Death to finnish religion!
  Death to Finland and raise of new muslim nation!
  Allahu Akbar!!

 25. Finnish people are weak, stupid and racist. Finnish political leaders are very weak and total liers. Brothers we never should trust finnish political leaders those are world biggest liers what we have ever seen. Political leaders lie in public to own country people all time. That kind leaders can not ever trusted but stupid finnish sheeps will vote biggest liers to power all time. We need use political leaders and stupid finnish peoples which support us to make Finland Islamist country. What Sweden is now Finland will become soon. Finnish culture and religion need to destroyed. Weak president Sauli Niinistö which support Islamification. We will conquer this country fast and destroy finnish culture and religion. In time we make finnish race extinction. After that finnish race do not exist anymore. Only muslim race will go on. We need use finnish social system to drain taxpayers money to us so much than we can. Cheating finnish social system to get 10 times more money than poor stupid and weak finnish people get. It is not enough to get 4.4 times more money than poor finnish people.

  We need use Finland and its peoples to pay our living. What more we can get money the less money Finland can give finnish poor peoples. We need drain money to us and without money poor finnish people life will be much more difficult and they die because no money to live. We do not work we will live with social benefits and drain this system to the breaking point. Then we demand more money or Finland will burn with fire cars, houses everything will burn until we get more money. Finnish peoples are world most stupid peoples and because of that they will need to exterminate to extinction. Sweden will fall much faster than finnish peoples know. After Sweden will fall over one million muslims will move to Finland. Finland political leaders will not to try stop it, because they have made political deal with EU and Sweden. So borders are always open to conquer Finland and every muslim in the whole world can come to Finland as refugee or illegally when ever they want and live whole life with finnish social benefits. Sweden is lost country and nothing can not save it. After Sweden will suddenly fall and fast after Finland will fall. Sweden will fall much faster than most peoples know. Two nations will be become Islamist countries and Sweden and Finland cease to exist forever and there will be only one big Islamist country. So fast death to Sweden and Finland and raise of new muslim nation!

 26. Miten kantasuomalaiset miehet hävitetään ja tuhotaan pysyvästi.

  Kaikki kantasuomalaiset miehet on tuhottava ja heidän tulee olla orjia, jotka maksavat raskaita veroja työstä, jotta rahat saadaan heiltä pois ulkomaalaisten miesten elättämiseen. Suomalaisten miesten on kuoltava sukupuuttoon. Mitä nopeampaa saamme Suomessa yli 50% ulkomaalaisten miesten enemmistön sitä nopeampaa pääsemme kaikista kantasuomalaisista rasistinatsi miehistä eroon. Taistelu jatkuu ja totuuden pimittäminen. Natsi ja rasistileimaa vaan jokaiselle joka levittää ulkomaalaisten kustannuksia, rikollisuutta ja muita ongelma paljastuksia somessa. Toivottavasti ulkomaalaiset miehet tappavat paljon kantasuomalaisia miehiä, jotta niistä päästään mahdollisimman nopeasti eroon. Kantasuomalaisilla miehillä lähes kaikilla on periytyvä rasistinen geeniperimä, joten he syntyvät rasisteiksi. Heidät on hävitettävät ja tuhottava. Siksi on myös epäiltävä kaikkia kantasuomalaisia miehiä, jotka väittävät etteivät ole rasisteja, koska he valehtelevat. Lisäksi kantasuomalaiset miehet aivopesevät omistamiaan naisia rasisteiksi. Vaimo, tyttöystävä, avovaimo, tyttölapset. Joutuvat lähes aina kantausuomalaisten miesten aivopesemisen uhreiksi ja heistä tulee vain sen takia rasisteja. Kaikki naiset, jotka ovat rasisteja ovat vain rasistimiesten aivopesemiä ja siksi heitä pitää ymmärtää ja järjestää heille hoitoa, jotta he parantuvat aivopesu rasismista. On kuvottavaa, että nämä rasistimiehet ovat omistaneet ja aivopesseet naisia ja tyttäriä jo 100 vuotta.

  Yksi vastaanottokeskus maksaa veronmaksajille noin 10 miljoonaa euroa ja Suomeen perustettiin 200 vastaanottokeskusta. Ne maksavat 2 miljardia euroa veronmaksajille.

  Kantasuomalaiset miehet ovat pitäneet meitä naisia orjinaan. Ainoa keino vapautua tästä 100 vuotta kestäneestä miesten ylivallasta ja naisten orjuuttamisesta. On se, että kantasuomalaisten miesten asemaa heikennetään jatkuvasti esimerkiksi jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla. Sekä ottamalla jatkuvasti lisää ulkomaalaisia miehia pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Vain näin me naiset vapaudumme tästä orjuudesta. Pitää murtaa kantasuomalaisten miesten taloudellinen ja lukumääräinen asema. Se onnistuu jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla veronkorotuksilla ja jatkuvilla tulojensiirroilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Poliisiin vihapuhe ryhmällä riittää kiirettä, koska 2-2,5 miljoonaa kantasuomalaista rasistimiestä tekee viharikoksia joka hetki. Kantasuomalaiset miehet ovat väkivaltaisia, raiskaavat, pahoinpitelevät, tappavat, ryöstävät ja aivopesevät. Poliisilla todellakin riittää kiirettä.

  static.mvlehti.net/uploads/2017/07/Bensiinivaras-Helsingborgin-huoltoasemalla.mp4?_=1

  Summa jolla nyt rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä on 11 miljardia. Se ei vielä riitä vaan se pitää saada 20-30 miljardiin, jolla rahoitetaan ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien määrää. Mitä suurempi summa sitä raskaammin kantasuomalaisia miehiä verotetaan ja niiltä leikataan. Jo nyt kerätään ajoneuvoista verotuloina valtiolle yli 8 miljardia euroa vuodessa ja siitä vain 800 miljoonaa käytetään teiden kunnostamiseen. Miehet pitävät ajoneuvoista siksi niiden verotusta tulee kiristää jatkuvasti. Lisäksi pitää käyttää kaikki keinot kantasuomalaisten miesten hiljentämiseen esimerkiksi vihapuhe, rasismi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, venäjän trolli, informaatio vaikuttaminen ja muut rasistiset rikokset. Valitettavasti osa kantasuomalaisista miehistä, ovat ymmärtäneet asetelman, että he joutuvat maksajiksi ja tulevat tuhoutumaan ajan kuluessa. Siks he vastustavat pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Nämä on hiljennettävä käyttämällä natsirasistikorttia tai venäjän trolli tai informaatio vaikuttaminen kortteja. Kantasuomalaisten miesten todellinen kokonaisveroaste on vasta noin 70% vaikka sen pitäisi olla 100% mediasuomi.wordpress.com/2014/12/06/suurin-osa-suomalaisista-maksaa-yli-70-veroja/

  Meidän naisten on taisteltava, jotta vapaudumme kantasuomalaisten miesten orjuudesta, joka päivä vapautuminen on lähempänä. Meillä on onneksi puolellamme kaikki eduskuntapuolueet, poliisi, valtamedia, kaikki suvakit, kirkko, spr, euroopan unioni, euro, oikeuslaitos ja lähes kaikki kansanedustajat. Meitä vastassa ovat vain rasistit ja heidän aivopesämät apurit ja rasistiset mediat kuten mvlehti.net/ ja rasistinen keskustelualue keskustelu.mvlehti.net/ Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat Suomen islamisaatiota, siksi turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrä tulee aina vain kasvamaan. Siksi lähes kaikki tulijoista on muslimi miehiä. Suomeen tulee joka viikko lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita ja tulijat eivät maailmasta lopu niitä on satoja miljoonia. Kantasuomlaiset miehet saadaan hävitettyä 20-30 vuodessa pysyvästi ja Suomesta tehtyä islamilainen valtio.

  -Liisa feministi muslimi.

 27. You racist nazis reveal all our social benefits to whole world those social benefits are our money. You racist nazis reveal our biggest secret to whole world. We dry your country money to empty. We will kill all you racist nazis and rape your children and womans. We will conquer your country and we will rule soon Finland.

  1. Go fuck yourself piece of shit! We will throw all muslims out of finland soon.All you muslim secrets will be out in social media and all people will spread all your secrets.

 28. Mina jarkytya ku näin tämä paljastus netisa. Miksi meitän sosiaalietut on paljastus kaikkile. Tama on vihapuhe meita vastaan. Me tapaa suomilasi, raiska teita lapsi ja nasia. Te olla rasistinaksi! Kosto ela teita vasta ku palajasta meita etuja netis.

  1. You piece of shit can not even talk finnish! Fuck off finland you shit!

 29. Sana eliitti on muodostunut käytännössä ”laatumerkiksi” harvainvallan edustajista jotka kansan/kansojen kustannuksella loisivat sitä/niitä riistäen, yläluokkaksi itsensä korottaneista ja älymystöksi iteään tituleeraavasta ihmiskunnan saastasta.

  Korruptiolla, kiristyksellä ja väkivallalla nämä ”nobelistit” puristavat kaiken itselleen kaihtamatta nälkäisen sairaan vanhuksen viimeisenkään rovon ryöstämistä.

  Juuri vallan- ja rahanhimo on sellainen kirottu vietti joka altistaa massat ja niiden johtaja korkealta pyramiidin huipulta ohjailtaviksi vasalleiksi kunkin kohdallansa odottaen persoonaansa kohdistuvaa huomiota palkituksi tulemisesta ja juuri tämä mahdollistaa selaisen asetelman mikä kehiteltiin esim. Ukrainassa jossa jaettiin kansa leireihin vihaamaan ja tappamaan toisiansa.
  Rahoitus melko useassa näissä tapauksissa hoituu kummallekin osapuolelle samalta taholta, tämä on juuri sitä ”älymystö” elitiin työskentelyä.

  Pahalta näyttää myös meillä, maatamme miehitetään, mutta eliittimme sorvailee vain lakeja kansalaisten vastustavan mielipiteiden tukahduttamiseksi ja se elintason romahduttamiseksi.
  Tässä jo herää kysymyksiä, että virtaako myös maahamme ulkopuolista rahoitusta joka on nostattamassa meillekin samallaiset kulissit kuin Ukrainassakin kehiteltiin ja joiden varjolla saadaan maahamme samallainen kaaos jonka seurauksena viedään loputkin”tuhkat pesästä”.

  Libya on yksi selvenpiä esimerkkejä lähi historiasta jonka syöstiin tämän ”maailman eliitin” toimesta ryövärien saalistusmaaksi ja eurooppalaisten kansalisvaltioiden tuhoamismakasiiniksi.

 30. Toivoisin jokaisen suvaitsevaisen ja monikultuurisuutta kannattavan tekevän kaikkensa, jotta tämän sivuston paljastukset eivät leviäisi netissä. On kaikin tavoin estettävä totuuden paljastuminen netissä. Tulemme taistelemaan tätä sivustoa ja sen paljatuksia vastaan ja pyrimme estämään kaikkien tämän sivuston paljastusten leviämisen netissä. Kaikki keinot käyttöön taistelussa tätä sivustoa vastaan esimerkiksi valehtelu ja muut keinot. Voisi vaikka valehdella somessa, että Putin rahoittaa tätä sivua. Siten voisi valehdella somessa, että venäjän informaatiovaikutusivu. Sitten voisi valehdella somessa vaikka, että tämä on valeuutissivusto ja sitten voisi valehdella somessa, että rasististen natsien ylläpitämä vihasivusto tämä.Tärkeintä on estää kaikin tavoin tämän sivuston paljastusten ja totuuden leviäminen asioista! Jonkun mielenosoituksen järjestäminen tätä sivustoa ja sen paljastuksia vastaan voisi olla myös hyvä? Oula voisi tulla puhumaan sinne ja valehdella mitä vain tästä sivustosta. Olisi helppo valehdella ja yhdistää tämä sivusto rasistinatsien ylläpitämäksi viha ja valeuutis ja venäjän informaatio vaikuttamis sivuksi. Mikä vaan valhe kelpaa, kunhan tämän sivuston totuuden paljastuminen estetään.

  -Anne refugee welcome to finland

  1. Suvakki itkee lämmintä itkuaan, kun totuus suvakkien kultamunista on viimeinkin kaikkien saatavilla. PRKL me isänmaalliset ja kansallismieliset emme luovuta suvakkien edessä koskaan. Jokainen levittämään tätä paljastusta entistä kovemmin somessa!

 31. Tämä on aivan järkyttävää miten natsirasistit paljastelevat kustannuksia ja muita ongelmia turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Teillä ei ole mitään oikeutta paljastaa yhtään mitään, eikä levitellä näitä paljastuksia. Jokainen joka levittää näitä paljastuksia somessa saa välittömästi natsirasistileiman. Totuus ei saa paljastua koskaan ja me taistelemme, jotta totuus ei koskaan paljastu!

  -Susanna SPR

  1. Suvakki itkee lämmintä itkuaan, kun totuus suvakkien kultamunista on viimeinkin kaikkien saatavilla. PRKL me isänmaalliset ja kansallismieliset emme luovuta suvakkien edessä koskaan. Jokainen levittämään tätä paljastusta entistä kovemmin somessa!

 32. Natsirasistit vittuun. Ei natsirasisteja Suomeen. Ei natsirasisteja nettiin. Ei natsirasisteja mihinkään. Tämä on natsirasistien sivusto. Natsirasistit vittuun! Taistelkaa näitä natsirasisteja ja niiden paljastuksia vastaan! Tulemme taistelemaan tätä sivustoa vastaan kaikin keinoin ja yritämme estää kaikkien tämän sivuston paljastusten leviämisen netissä kaikin keinoin!

  -Anu antifa finland

  1. Suvakki itkee lämmintä itkuaan, kun totuus suvakkien kultamunista on viimeinkin kaikkien saatavilla. PRKL me isänmaalliset ja kansallismieliset emme luovuta suvakkien edessä koskaan. Jokainen levittämään tätä paljastusta entistä kovemmin somessa!

 33. Avoimet rajat ja monikulttuurisuus tuovat Ruotsin rajoilta valtavat määrän myös laittomia aseita, ammuksia ja huumeita. Määrät kasvavat jatkuvasti. Kukaan ei tee mitään ja mitää papereita ei vaadita. Kaikki saavat tulla ja tuoda Suomeen mitä haluavat. Miksei kukaan tee yhtään mitään?

Comments are closed.