Husu Hussein valehtelee taas ja tyhmät suomalaiset uskovat taas kaiken?

Husu Hussein on valehdellut lukemattomia kertoja ja jäänyt niistä kiinni. Husu on ammattivalehtelija ja mihinkään mitä hän sanoo ei voi uskoa. Tämä valehteleva muslimi ajaa Suomen islamisaatiota. Husun paras valhe on kun hän tuli Suomeen niin hän on kuulemma aina ollut töissä Suomessa. Hussein muutti Suomeen 15-vuotiaana vuonna 1994 ei osannut yhtään suomenkieltä. Hussein on tehnyt muka töitä 25 vuotta siitä hetkestä, kun on saapunut Suomeen. Tämä on selvä valhe. Nyt Husseinille on muka joku rasisti lähettänyt uhkailu kirjeen. Tämäkin on valhe ja Hussein on itse kirjoittanut kirjeen tai muiden muslimien kanssa tehnyt kyseisen kirjeen.

Tyypillistä ei-äidinkielenään suomea puhuvien kirjoitusvirheitä, joita tuossa vilisee: * politikkojen – poliitikkojen * häkin – hänkin * kuk klunk klan – klu klux klan * näyttä – näyttää * sinule – sinulle * kaapinaika – kaapin paikan ”Huonolla suomella” kirjoitettu viesti. Vähän samanlaisella, mitä Husu itse puhuu (ja kirjoittaa). Varmasti vaan sattumaa, eikä missään nimessä tuo viesti voi olla Husun itse kirjoittama, uhripisteitä keräävä lavastus. Ei tietenkään.

Lue Husseinin valheita twitterissä. Tyhmät suvakit uskovat kaikki Husun valheet ja niitä on monta. Nämä tyhmät suvakit kannattavat avoimesti Suomen islamisaatiota. Ovatko suomalaiset näin tyhmiä, että menevät näin helposti lankaan?

Suldaan Said Ahmed myös uhriutui ja valehteli ja kaikki tyhmät ihmiset uskoivat taas.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

1 Comment

  1. Hirttoköysi on klassinen lavastettu uhkaus. Olisikohan Hussein tutustunut vastaaviin tapauksiin USA:ssa. Googlaamalla sanoilla ”noose fake crime” näitä löytyy netistä.

Comments are closed.