Silminnäkijän kuvaama video: Poliisien virka-aseet levitettynä tielle veitsen kera

Silminnäkijän kuvaama video: Poliisien virka-aseet levitettynä tielle veitsen kera

Teksti: Teemu Vehkala

Vaikka tästä Porvoon tapahtumasta on tällä hetkellä juuri ja juuri vasta muutama vuorokausi kulunut, niin nettiin ilmestyi Twitteriin hyvin mielenkiintoinen ja hämärä video, jossa näkyy kuinka poliisien virka-aseet sekä veitsi on leviteltynä tielle miltei symmetrisesti.

Kyseessä on Suomen poliisien käyttämä virka-ase mallia Glock 17, joka on itävaltalainen pyssy.

Olisi edes mitenkään teknisesti mahdotonta, että nämä karkurit olisivat onnistuneet heittämään tuonne tielle nuo kaikki kolme asetta noin symmetrisesti, joten silloinhan ne on sinne tielle valmiiksi laitettuja. 

Joten siinähän tapauksessa tässä alkaa jo hieman haisemaan, että olemmekin olleet KRP:n poliisijohdon avittamana väärän lipun alla nämä vuorokaudet.

Odotellaan vielä sitä, että mitä sisäministeriö tekee tulevina viikkoina. Sillä jos luvassa on poliisivaltion kiristyslakeja, niin siinä tapauksessa tämä Porvoon tapaus saakin jo aivan uuden luonteen ja taisikin olla mallia false-flag / psyop operaatio.

Miten on vielä mahdollista, että jos nämä epäillyt ovat Ruotsista Suomeen tulleita Irakilaisia, että heillä olisi vielä käytössään juuri Suomen poliisin käyttämät virka-aseet ? 

Tämähän vetää jo koko tutkintalinjan päälaelleen.


Tässä on se ohi ajaneen autoilijan kuvaama video, jossa näkyy kuinka nämä kaksi pääepäiltyä on jo kädet ylhäällä. 

Mutta näitä tussareita (Glock 17 pistoolit sekä se 1 veitsi) ei näy tuossa tiellä missään joten tässä taisi ratketa tämä koko jutun motiivit. 
Eli kiinni jäitte tämän operaation suunnittelijat. Teidät kyllä tunnistetaan seuraavaksi sisäministeriön tulevista toimista.


Seuraavaksi odotamme sitten sisäministeriön seuraavia liikkeitä ja jos yksikin lakipaketti lähtee eteenpäin, joilla kiristetään Suomen valtion perusoikeuksia, niin tämä tapaus on melko taputeltu väärän lipun alla tehty operaatio Suomen oikeusvaltion poliisivaltioistamiseksi.

Siinä tapauksessa olisi myös hyvin mielenkiintoista tietää, että onko niitä haavoittuneita poliisimiehiäkään missään. Koska en voisi uskoa, että väärän lipun alla (false flag) tehdyssä operaatiossa alettaisiin ampumaan oikeasti Suomen poliiseja kohti.

nwohavaintoja.blogspot.com/2019/08/silminnakijan-kuvaama-video-poliisien.html

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.