Porvoon ampumisten analyysi.

Onhan se ihan totta, että tämä salailun kulttuuri on sairasta ja vaarallista. Mutta entä sitten?

Nyt pitää muistaa sellainen asia, että eihän POLIITTISEN POLIISIN tavoitteena suinkaan ole tavallisten kansalaisten turvallisuudesta huolehtiminen. Tämä on heidän näkökulmastaan aivan sivuseikka, ja sen edelle menevät monet muut asiat.

Esimerkiksi monikulttuurisuuden edistäminen on tällainen selvästi tärkeämmäksi priorisoitu tavoite. Niinpä mitään sellaisia lausuntoja ei saa antaa, jotka ovat monikulttuurisuuden edistämisen kannalta vahingollisia. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi siinä, että ulkomaalaisen henkilön syyllistyttyä johonkin vakavaan rikokseen pyrkii poliisi tekemään kaikkensa, jotta tekijän ulkomaalaistausta ei tulisi ilmi.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ollaan sitten valmiita uhraamaan suomalaisten turvallisuus ja ottamaan jopa sellainenkin riski, että tekijä pääsee livahtamaan karkuun, koska kunnollisia tuntomerkkejä hänestä ei ole tohdittu julkaista. Niinpä ihmiset eivät sitten osaa varoa eivätkä myöskään kykene tunnistamaan häntä ja antamaan havainnoistaan vinkkejä poliisille.

Tämä salailukulttuuri viranomaisten taholta aiheutti mm. Oulun raiskaus ja lapsiin kohdistuvan hyväksikäytön pääsemisen niinkin pahaksi, kuin se pääsi.

Sisäministeriö ja korkea poliisijohto käskyttää asioiden pimittämiseen, niin alaporras ei uskalla kertoa mistä kulttuureista sitä raiskausta ja hyväksikäyttöä tulee kaikkein eniten suhteessa väestöön.

Sitähän on esiintynyt pahimmillaan 20 kertaisesti enemmin kantaväestöön verrattuna suhteutettuna väkimäärään. Enitenhän näihin syyllistytään afrikkalaisten ja lähi-itäläisten taholta.

Tämä pimittäminen aiheuttaa sen, että nuoret ja lapset eivät osaa varoa sitä, että mihin vaaraan itsensä asettavat pyöriessään näiden kulttuurien porukoissa.
Päin vastoin koulu, viranomaiset, ja valtiovalta korostavat, että kuinka ihanaa tämä monikulttuurisuus on.

Porvoon ampumisessa kyseessä oli todennäköisesti lavastettu false flag isku käsikirjoitettu tilaustyö. Se mitä tästä seuraa on sitten se mitä tällä tavoiteltiin.

1. Poliisi saa lisää rahaa, aseita ja varusteita.

2. Poliisien määrää lisätään ja poliisien määrärahoja lisätään.

3. Laillisten aseiden omistajien aseiden vieminen pois. Tarkoituksena on viedä kaikilta laillisen aseen omistajilta aseet pois.

4. Kansalaisten vihapuheen kitkemiseen lisää rahaa ja resurseja. Lisää syytteitä jokaiselle, joka uskaltaa kertoa totuuden monikultuurisuudesta.

5. Otetaan lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

6. Monikulttuurisuuden nopeuttaminen Suomessa. Eli kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Ilman mitään papereita, koska avoimet rajat varmistavat miljoonien ihmisten tulemisen tulevaisuudessa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla.

7. Kantaväestön nopeutettu vaihtaminen ja tuhoaminen.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.