Terroristit ampuivat poliiseja Suomessa?

Poliisi on hyvin vaitonainen aina kun islamistit tekevät rikoksia. Mitään tuntomerkkejä poliisit eivät anna aseistautuneista hyvin vaarallisista terroristeista, jotka voivat tappaa vapaana ollessaan kenet tahansa. Nämä terroristit ampuivat päin poliiseja ja miten poliisi reagoi pimittää, salaa, valehtelee ja vaikenee asiasta. Monikulttuurisuus on rikkautta, jossa islamistit raiskaavat, tappavat ja terrorisoivat Suomessa kasvavissa määrin poliisien suojeluksessa. Näin alas korruptoitunut poliittinen poliisi on ajautunut.

Ampujat eli ulkomaalaiset miehet asuivat tuolla Forenomin asuntolassa, joissa asuu paljon näitä turvapaikanhakijoita.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.