Islamisaation levittäjät Suomessa paljastettu

Suomessa tietoisesti islamisaatiota levittävät tahot ovat. SPR, kirkko, suvakit, polpo, valtamedia, kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset, oikeuslaitos, tuomarit, syyttäjät, asianajajat, sekä kaikki kansanedustajat paitsi perussuomalaiset. Henkilöt jotka aktiivisesti levittävät islamisaatiota ovat. Nämä henkilöt ja tahot tulevat tuhoamaan Suomen avoimilla rajoilla, kun miljoonat muslimit suuntaavat Suomeen tulevaisuudessa Ruotsin kautta elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Islamisaatio = monikulttuurisuus ja avoimet rajat. Alla olevat kannattavat näitä asioita.

Hussein Al-Taee
Husu Hussein
Alan Salehzadeh
Saido Mohamed
Ozan Yanar
Suldaan Said Ahmed
Nasima Razmyar
Saku Timonen
Sauli Niinistö
Petteri Orpo
Juha Sipilä
Antti Rinne
Li Andersson
Ben Zyskowicz
Jyrki Katainen
Alexander Stubb
Jutta Urpilainen
Maria Ohisalo
Anna-Maja Henriksson Oula Silvennoinen

KYSEESSÄ ONKIN TODELLISUUDESSÄ – ”ns TYÖHÖNOTTOHAASTATTELU” JOKA JÄLKEEN MAKSAMME KAIKKI KULUT, MUUTA VASTINEEKSI EI VAADITA MITÄÄN … ERIKOISTA OLLA KOKO MAAILMAN SOSIAALITOIMISTO SILLÄ:

Suomella maailman parhaat maahanmuuttotuet – OVAT MUUTEN NETTOMÄÄRÄISIÄ.

1. Suomi 2 283 € /kk
2. Ruotsi 2 143 € /kk
3. Saksa 1935 € /kk
4. Tanska 1 765 € /kk
5. Ranska 1 740 € /kk
6. Britannia 1 179 € /kk
7. Espanja 1 520 € /kk ( vain 3 kk:n ajan)
8. Italia 0 €
9. Kreikka 0 €

KUINKAHAN MONI KANTASUOMALAINEN esim MATALAPALKKA-ALALLA
TYÖSKENTELEVÄ tai VASTAAVA KESKIPALKKAINENKAAN SAA
TÄLLAISTA NETTOPALKKAA TYÖSTÄÄN?

TÄSSÄ OLISIKIN TUTKIMUKSEN PAIKKA – EI OLISI MIKÄÄN NOLLA-TUTKIMUS!
yle.fi/aihe/artikkeli/2010/02/15/maahanmuuton-hinta-kasikirjoitus

Järjettömäksi pakolaisten ja maahanmuuttajien tuet tekee sen, ettei niitä tarvitsisi maksaa ollenkaan.
Suomi mallimaana maksaa vaikka ei ole pakko. Italia ja Kreikka ja monet muut maat eivät maksa pakolaisille ja maahanmuuttajille yhtään mitään.

Sosiaalitukea ei tarvitse maksaa maahanmuuttajalle, joka ei hae työtä
www.talouselama.fi/uutiset/nyt+tuli+kova+linjaus++sosiaalitukea+ei+tarvitse+maksaa+maahanmuuttajalle+joka+ei+hae+tyota/a2276268

mediasuomi.wordpress.com/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/comment-page-1/#comment-1133

Kiistämätön totuus ja faktat maahanmuutosta
11 vastausta

Totuus maahanmuuttajat saavat 4.4 kertaa enemmän tukia, kuin kantasuomalaiset!
mediasuomi.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja 8 miljardia vuodessa
mediasuomi.wordpress.com/2015/08/16/maahanmuuttajiin-menee-156-miljoonaa-viikossa-ja-8-miljardia-vuodessa/

IHMETTELETKÖ YHÄ MIKSI SUOMI TARVITSEE JATKUVASTI LISÄÄ LAINAA MAAILMALTA?

Maahanmuutto on hallitsematonta silloin, kun on kyse siitä että ns. pakolaiset/maahanmuuttajat valkoivat ei lähintä turvapaikkaa, vaan maan jossa on parhaat sosiaaliset etuudet, löperöin oikeusjärjestelmä, vähiten palautuksia, jossa taustoja ei tarkasteta käytännössä mitenkään, joka ei edes tutki tulijoiden terveyttä. Tuossa jo aiemmin todettiin, että on varsin kummallista että tänne tullaan monien rauhallisten ja pakolaissopimukseen kuuluvien maitten halki, maksaen pieni omaisuus matkasta kauas pohjolaan.

Tälle on selityksensä, ymmärräthän. Jos ihminen pakenee kotimaastaa henkensä kaupalla, minusta on aika jännä että päämääränä on pohjolan perämetsät, eikä lähin turvasatama, tai mikä tahansa tusinasta jonka kautta hän tänne kulkee. Kuvio jossa laskelmoiden hakeudutaan kuolemanuhasta lihapatojen ääreen ei välttämättä ole oikein uskottava, se vähän vesittää ajatusta että tänne tullaan yhteiskunnan jäseneksi jolla on työ ja elinkeino, eikä yhteiskunnan elätiksi.

Valitettavasti näiden ihmisten oma toiminta osoittaa, ettei heidän päämääränsä ole sopeutua yhteiskuntaan, vaan käyttää sitä hyväkseen. Ja tämä on helppo todistaa: menehän ja nauti ateria esim. Somalialaisessa ravintolassa. Kun meille tuli venepakolaisia aasiasta, kaupunkeihin nousi kymmenittäin kiinalaista jne. ruokaa tarjoilevia ravintoloita, koska näille ihmisille työ on yhtä kuin elämä, kunnia, ja heillä oli tarve sopeutua tähän yhteiskuntaan. Luetteles koko maan Somalialais-ravintolat? Tuleeko edes viiden listaa? Tie sydämiin käy vatsan kautta, mutta sitä ei edes yritetä? Aika jännä?

Eikä kannata yleistää, koska tänne tulee pääasiassa aivan kunnon ihmisiä. Kenelläkään täysijärkisellä ei voi olla mitään sitä vastaan, että täältä tarjotaan turvapaikkaa sitä tarvitseville. Ongelma on se muuttoliike, joka tulee ohessa vain käyttämään hyväksi etuisuuksia ja löperöä oikeuslaitosta. Ongelma on se, että näille annetaan liikaa anteeksi, heidän annetaan pilata niiden kunnollisten ihmisten maine. Meillä pitäisi perehtyä paremmin esim. lähtökohtiin joiden vuoksi alkuperämaasta on paettu. Jos rajan yli tulee tuhansin asepalvelusikäisiä miehiä eikä käytännössä montaakaan naista lapsineen, kannattaisi varmaan miettiä motiiveja hiukan tarkemmin. Ts. ”jätetään naiset ja lapset sotaan ja pakolaisleireille, mennään itse pohjoiseen leveän leivän ääreen ja hyvinvointiin” ei välttämättä ole se mihin suomalaiset haluavat kansana kannustaa. Ja tullaan väärillä henkilötiedoilla, valehdellaan kaikki alkaen iästä? Miksi? Motiivi tähän oli mikä? Haen turvapaikkaa, varmuuden vuoksi väärällä nimellä ja tiedoilla…just juu.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.