Hälyyttävä tilasto helsingissä alle 10 vuotiaista lapsista on jo yli puolet muslimeita.

Hälyyttävä tilasto helsingissä alle 10 vuotiaista lapsista on jo yli puolet muslimeita. Sama on helsingin lähikaupungeissa. Helsingissä alle 7 vuotiaista lapsista yli 60% on muslimeita ja alle 5 vuotiaista lapsista yli 70% on muslimeita. Islamisaatio leviää vauhdilla Suomessa. Suomessa on yli 100 moskeijaa ympäri Suomea. Muslimit ovat enemmistönä Suomessa 20-30 vuodessa. Muslimeita tulee jatkuvasti joka päivä lisää turvapaikanhakijoina, pakolaisina, perheenyhdistämisenkautta sekä laittomasti maahan noin 60 000- 80 000 vuodessa lisää. Kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintastopakolainen voi tulla Ruotsin kautta Suomeen ilman mitään henkilöpapereita elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Noin 90% muslimeista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja pysyy työttömänä.

Paperittomien muslimien määrä Suomessa kasvanut

Asiantuntijoiden arvion mukaan Suomessa on jo noin 30 000–50 000 paperitonta muslimia eli ilman oleskelulupaa Suomessa elävää henkilöä.

Paperittomien muslimien määrä on kasvanut vuoden 2015 jälkeen, jolloin Suomeen saapui yli 50 000 muslimi turvapaikanhakijaa.

Asiantuntijat puhuvat uuspaperittomien muslimien joukosta. He ovat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita, jotka eivät halua palata kotimaahansa.

Kaikkia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita muslimeita ei pystytä pakkopalauttamaan kotimaihinsa. Esimerkiksi Irak on kieltätynyt välillä ottamasta vastaan muita kuin vapaaehtoisesti palaavia tai rikoksesta tuomittuja.

Tässä sen nyt jokainen näkee, kuinka koko ruotsalainen yhteiskunta suojelee ja palvelee rikollisia muslimeita kuin kuninkaita. Sama valitettavasti Suomessa, kun muslimit raiskaavat niin kyseessä on aina esimerkiksi helsinkiläismies, espoolaismies, suomalaismies. Aina kun etnistä taustaa (kantasuomalainen) ei mainita niin kyseessä on muslimi. Osa muslimeista raiskaavat tekevät rikoksia. Suurin osa saa 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin kantaväestön vastaavassa asemassa olevat. Koko suomalainen yhteiskunta pimittää ja salaa aina muslimien rikokset ja kustannukset ja kaikki muut ongelmat.

Lähteet:

tilastokeskus.fi/

mediasuomi.wordpress.com/?s=4.4+kertaa

mediasuomi.wordpress.com/?s=4%2C4+kertaa

mediasuomi.wordpress.com/?s=paperiton

mediasuomi.wordpress.com/?s=paperittomat

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.

5 Comments

 1. Lamojen tarkoitus on siirtää lammas lauman omaisuutta ”eliitin” taskuihin ja jokainen on täysin harkittu ja järjestetty!! Aina vain ihmetellään ja kummastellaan koska ruvetaan puhumaan ”keitä” he siellä pyramidin huipulla ovat jotka myös täyttävät valkoiset maat muukalaisilla! Kenelle valkoiset ovat suurin vihollinen jonka avoimesti myöntävät?

  45.56.120.193/vid/Quick_Lesson_What_is_the_problem_between_Whites_Jews-1.mp3

  grizzom.blogspot.com/2019/09/audio-quick-lesson-what-is-core-problem.html

  northerntruthseeker.blogspot.com/2019/09/chronicle-of-depraved-empire.html

  Hyvät ihmiset yrittäkää nyt edes ennenkun maa on ruotsin tilassa eli ei nää pelastettavissa!

 2. grizzom.blogspot.com/

  tkelly6785757.podomatic.com/

  northerntruthseeker.blogspot.com/

  eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/

  Voi hyvää päivää monia näitä kommentteja ja kirjoittajia! Vältellään viimeiseen asti todellisten syyllisten nimiä!!!!!!!!!

  careandwashingofthebrain.blogspot.com/2019/10/who-is-pushing-unlimited-immigration-on.html

  KETÄS NYT TÄMÄN KAIKEN TAKANA ON ÄLKÄÄ NYT ENÄÄ VIITSIKÖ!!grizzom.blogspot.com/

  tkelly6785757.podomatic.com/

  northerntruthseeker.blogspot.com/

  eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/

  Voi hyvää päivää monia näitä kommentteja ja kirjoittajia! Vältellään viimeiseen asti todellisten syyllisten nimiä!!!!!!!!!

  careandwashingofthebrain.blogspot.com/2019/10/who-is-pushing-unlimited-immigration-on.html

  KETÄS NYT TÄMÄN KAIKEN TAKANA ON ÄLKÄÄ NYT ENÄÄ VIITSIKÖ!!

 3. Te olette rasisti järjestö jonka nousu minkäänlaiseen poliittisen asemaan pitää estää vaikka voimalla! Minä olen ollut paljon tekemisissä erilaisten ja väristen ihmisten kanssa ja suurin osa afrikkalaisista ja muslimeista ovat paljon avoimempia ja parempia kuin yksikään teistä niin sanotuista isänmaallisista natseista! Hyi yök mitä sisäänpäin kasvaneita ihmisiä olette ja ette näe sitä hyvää mitä nämä ihmiset tuovat suomeen ja muualle eurooppaan!

  Teillä ei ole muutakuin negatiivisiä ajatuksia kaikesta! Monikulttuurinen suomi on paljon parempi paikka kuin sisäänpäin suuntautunut junttila missä minä ainakin koen eläväni juuri nyt! Ettekö te ymmärrä jos katsomme esimerkiksi ranskaa ja saksaa siellä kotiuttaminen on tehty oikein ja siellä yhteiskunta toimii niinkuin pitääkin! Te vaan ette näe sitä hyvää mitä maahanmuuttajat tuova mukanaan!! Ainoastaan kaiken negatiivisen! Minun lapseni tulevat hyvin toimeen maahanmuuttaja lapsien kanssa täällä eteläsuomessa ja ei ole ollut minkäänlaista konfliktia heidän kanssaan ja usein käyvät iltasella teellä tai leivän syömässä ja huomattavasti paremmin käyttäytyvät kuin ”teidän ylistämänne kantasuomalaiset” riehuja kakarat!!

  Ottakaa se järki nyt kauniiseen käteen ja katsokaa kuinka hyvin kotiuttaminen on onnistunut monessa kylässä!!! Meidän noin 5000 asukkaan kylässä on oltu todella tyytyväisiä ulkopuolisiin! Meidän kylän pojat ei edes uskalla puhua tytöille ja nämä uudet tulijat kohtelevat heitä paremmin kuin hyvin vaikka moista propagandaa väitätte että muka raiskaavat ym sairasta! Täällä meidän kylällä kantasuomalaiset pojat ovat saaneet uskallusta puhua tytöille kun ovat nähneet kuinka rohkeasti uudet tulijat lähestyvät heitä!

  Ja lopettakaa tuo iän kaikkien vihaaminen ei johda muuhun kuin vihanpitoon!

  T: Riitta onnellisesti toivotan uutta verta kylälle.

Comments are closed.