Ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset Suomessa 15 miljardia euroa vuodessa.

Ruotsissa kehitysmaalaiset tekevät useita kymmeniä rikoksia yhdessä päivässä. Vuodessa useita kymmeniätuhansia. Mikä surullisinta vain jäävuorenhuippu murto-osa tulee julki, koska Ruotsin poliisi ja media salaavat suurimman osan. Kehitysmaalaiset maksavat paljon. 33 0000 kehitysmaalaista 2015 vuonna maksoi Suomella vuodessa yli miljardi euroa.
Ulkomaalaisten, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset Suomessa.

33 000 ulkomaalaista 1 miljardia euroa vuodessa.
100 000 ulkomaalaista 3 miljardia euroa vuodessa
500 000 ulkomaalaista 15 miljardia euroa vuodessa.
Miljoona ulkomaalasta 30 miljardia vuodessa.

Nykyisin sosiaalietuuksilla Suomessa elävät ulkomaalaista, joista osa lasketaan Suomen kansalaisiksi niitä on yli 500 000 ja kustannukset vuodessa noin 15 miljardia euroa vuodessa. Summa jakaantuu valtion ja kuntien kesken ja kunnat ja valtio ottavat myös lisää velkaa sen takia.

Se mitä Ruotsissa tapahtuu tulee tapahtumaan Suomessa, koska koko ajan tulee lisää ulkomaalaisia pakolaisina, turvapaikanhakijoina, laittomasti maahan ja perheenyhdistämisen kautta noin 60 000 – 80 000 vuodessa kaikki yhteensä. Ruotsin romahtaessa 20 vuoden päästä miljoonat ulkomaalaiset suuntaavat Suomeen ja avoimien rajojen ja suvakki puolueiden takia kaikki otetaan. Niin rajat ovat auki koko ajan joka päivä ja kuka tahansa rikollinen, terroristi, elintasopakolainen voi tulla Suomeen koska tahansa elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. 90% Suomessa olevista ulkomaalaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla, eivät ne tule ikinä tekemään mitään työtä.

Lähteet:

mediasuomi.wordpress.com/?s=maksaa

mediasuomi.wordpress.com/?s=kustannukset

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.