Juha Sipilä eroaa

Juha Sipilä ei ollut lainkaan osaamaton tai aikaansaamaton. Hän sai tehtyä paljon sitä tilaustyötä jota kansainvälinen sionisti-mafia häneltä tilasi valtaanpääsyä vastaan. Joko olisi aika lopettaa naiivi käsitys näistä poliitikoistamme ”kansan asialla” olevina hyviksinä, jolloin parjataan vain eniten pahaa tehneitä? Olisiko aika tiedottaa totuus, että meillä on vain eliitiedustajia, ja olemme tälläkin hetkellä todellisessa tiedotus-sodassa sekä rodullisessa sodassa globalistista suuryhti-mielivaltaa vastaan.

Miettikää edes tätä:

Samalla kun poliitikot ja valtamedia (samaa sionisti-mafiaa) kuuluttavat miten luonto pitää pelastaa, he samalla pakkotuovat maamme täyteen vannoutuneesti lihaa syöviä ääri-lisääntyjiä.

Samalla kun poliitikot ja valtamedia kuuluttavat miten levittävät tasa-arvoa ja välittämistä, he massatuovat maailman misogynistisimpiä arvoja sekä käytäntöjä, jotta ne varmasti leviävät kantiksien asuinkortteleihin turvaan epäoikeudenmukaisuuksia vastustavilta.

Samalla kun toitotetaan miten maailma tuhoutuu ilmastonmuutokseen, on näiden samojen uhkakuvia toitottavien toimesta maailman fossiilisten polttoaineiden käytön määrä vaan lisääntynyt vuosi vuodelta.

Samalla kun me täällä pikku-suomessa haluamme suoraan talous-teurastaa itsemme ilmastonmuutosvastaisuuden alttarilla vähentääksemme 0,16 prosenttiyksikön nykyistä osuuttamme maailman saasteista, sekä haluamme oikeudenmukaisempaa maailmaa, jatkamme saastuttavasti Kiinassa valmistettujen tuotteiden massamaahantuontia. Samalla tulemme myös tukeneeksi Kiinan kommunisti-junttaa, joka dokumentoidusti saalistaa toisinajattelijoita, ja massamurhaa heitä myydäkseen elimiä Israeliin ja muualle. Varmaan suomen rikkaille myös?

Huomaatteko punaisen linjan? Propagandasta huolimatta päätöksenteko menee koko ajan niin että suuryhtiöiden kvartaalitulokset paranevat, ja kansa köyhtyy ja marginalisoituu myös päätöksenteossa yhä enemmän. Samalla kun toitotetaan miten ”valtamedia suojelee sananvapautta valhemedialta”, on totuus päinvastainen. Valtamedia haluaa ryöstää itselleen monopolin aseman viestinnässä, koska sen päämääränä on kansallisvaltioiden ja kansojen yhtenäisyyden totaalituhoaminen. Koska patriotismi, kansallismielisyys on VAHVIN este sille, että globalisti-korporaatiot voivat menne minne vain ja ryöstää kansallisomaisuuden myytäviksi maailman markkinoille.

Esimerkki tällaisesta oli Neuvostoliitto, jossa miljoonat näännytettin nälkään kun viljat vietiin ylikansallisille markkinoille voiton tavoittelun sekä hallintovallan kansaa vastaan aseistamisen merkeissä.

Aiheeseen liittyvät

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.