Muut eduskuntapuolueet tulevat sulkemaan perussuomalaiset pois tulevasta hallituksesta.

Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset kannattavat Suomen islamisaatiota. Siksi nämä puolueet tulevat puhumaan muka arvoista, miksi perussuomalaisia ei voi ottaa hallitukseen. Tämä on tekosyy ja ainoa tarkoitus on jatkaa avoimilla rajoilla, jolloin kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen voi tulla Ruotsin kautta Suomeen ilman mitään henkilöpapereita ja elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. SDP on muodostamassa hallituksen kokoomuksen tai keskustan kanssa tai molempien kanssa. Jos SDP valitsee vain toisen se tulee täydentämään vihreillä tai vasemmistolla ja apupuolueeksi tulee sitten rkp tai kristilliset. Yksikään eduskuntapuolue paitsi perussuomalaiset ei tule sulkemaan rajoja ja Suomen islamisaation levittäminen jatkuu entistä pahempana. Tulevaisuudessa miljoonat muslimiehet suuntaavat Suomeen turvapaikanhakijoina ja pakolaisina ja suurin osa niistä tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Vain perussuomalaiset vastustavat tätä kehitystä kaikki muut puolueiden agenda on islamisaation levittäminen kaikin keinoin.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.