Viranomaiset sulkivat SuomiMedia nimisen vaihtoehtomedian?

Oli pitkään tiedossa, että Suomen poliittinen eliitti tulee käyttämään kaikkia keinoja sivuston sulkemiseksi tai lopettamiseksi ja tulee sen sulkemaan tai lopettamaan sen ennemmin tai myöhemmin. SuomiMedia paljasti suomalaista korruptiota enemmän, kuin mikään muu vaihtoehtomedia. Siksi oli selvää, että korruptoitunut suomalainen poliittinen eliitti yhdessä korruptoituneiden viranomaisten kanssa halusi sen pois netistä pysyvästi ja onnistui siinä lopulta. Sisäpiiriläinen kertoo, että tietojen mukaan korruptoitunut suomalainen poliittinen eliitti ja viranomaiset saivat pitkään jatkuneen painostuksen ja uhkailun jälkeen SuomiMedian palvenluntarjoajan poistamaan sivuston netistä ilman mitään ilmoitusta tai varoitusta. Samalla katosi myös kaikki data eli paljastukset mutta onneksi varmuuskopiot olivat tallessa, joten data on useiden vaihtoehtomedioiden ja vastamedioiden käytettävissä. Data ei sisällä muuta tietoa, kuin pelkät artikkelit. Käyttäjien ja kirjoittajien ja kommentoijien tietoja ei ole.

Heidän tarkoituksenaan oli saada kaikki paljastukset heidän korruptiosta pois netistä, jotta kansalaiset eivät saisi tietää totuutta, kertoo sisäpiiriläinen. Heti kun riittävä määrä kansasta tietää korruptoituneen eliitin ja viranomaisten salaisuudet. Ne tulevat menettämään valtansa ja joutuvat vankilaan rikoksistaan. Siksi nämä yrittävät estää totuudeen paljastumista heidän teoistaan katkeraan loppuun asti. Sama sisäpiiriläinen varoittaa, että myös kantasuomalainen.net olisi samojen korruptoituneen suomalaisen poliittisen eliitin ja viranomaisten tähtäimessä. Toimet on kuulemma jo aloitettu ja heidän tavoitteenaan on kantasuomalainen.net poistaminen vuoden sisällä netistä. Tavoite on siis aina sama estää totuuden paljastuminen suurille massoille suomalaisen poliittisen eliitin ja viranomaisten korruptiosta, kertoo sisäpiiriläinen. Mikäli vaihtoehtomedian ylläpitäjä on suomalainen ja se paljastaa liikaa suomalaisen poliittisen eliitiin ja viranomaisten korruptiota. Nämä vievät tekastuilla syytteillä ylläpitäjän korruptoituneelle tuomarille, joka tuomitsee vankeutta ja suuria korvauksia. Esimerkkinä tästä on Ilja Janitskin ja koska korruptoitunut systeemin toiminta tiedetään. Tiedetään etukäteen, että Ilja Janitskin tullaan tuomitsemaan myös hovioikeudessa. Korruptoitunut oikeusjärjestelmä takaa sen. Suomimedia paljasti etukäteen ennen Ilja Janitskinin oikeudenkäyntiä käräjäoikeudessa, että Ilja Janitskin tulee saamaan tuomion ja niin kävi.

suomimedia.wordpress.com/

Netti ei unohda SuomiMediaa koskaan lue

web.archive.org/web/20181130013531/https://suomimedia.wordpress.com/

SuomiMedian muistolle ja sen ehkä merkittävimmälle paljastukselle alla video katso ja levitä sitä netissä.

3 sovellusta joille poliisi on täysin voimaton.

Poliittinen poliisi jahtaa maahanmuuttokriitikoita, joten on aika jokaisen suojautua ja tehdä poliisille jäljittäminen mahdottomaksi. 3 sovellusta joille poliisi on täysin voimaton ja ei pysty selvittämään tai jäljittämään käyttäjiä.

Wickr

wickr.com/

Wickr Inc. on amerikkalainen, yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö. Viiden vuoden ikäisen ohjelmistoyhtiön päätuote on ilmainen Wickr-pikaviestin, joka salaa käyttäjien välisen viestinnän päästä päähän. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka salakuuntelija pääsisi matkalla olevaan viestiin käsiksi, sen avaaminen on käytännössä mahdotonta vahvan salauksen vuoksi.

Wickrissä voi määritellä viestit tuhoutumaan tietyn määräajan päästä, jolloin vastaanottaja ei voi niitä enää katsella. Mutta kuten muissakin sovelluksissa, vastaanottaja voi halutessaan ottaa valokuvan tai kuvakaappauksen sovelluksen ruutunäkymästä.

Sovelluksen latauskertojen perusteella Wickrin käyttäjät lasketaan miljoonissa, mutta ei kymmenissä miljoonissa.

Wickr Inc. tekee rahansa myymällä sovelluksesta maksullisia Wickr Pro- ja Wickr Enterprise -versioita yrityksille.

Signal

signal.org/

Signal on Wickrin tapaan viestin koko matkan käyttäjältä käyttäjälle salaava pikaviestin, mutta sitä ei kehitä voittoa tavoitteleva yksityinen yhtiö vaan avoimempi kehittäjäyhteisö, lahjoituksilla toimeentuleva Whisper Open Systems.

Sovellus on avointa ohjelmakoodia, eli kuka tahansa asiansa osaava ihminen voi tutkia, mitä se sisältää. Muun muassa tietovuotaja Edward Snowden on suositellut Signalia salaustyökaluksi.

Signal mahdollistaa pikaviestien, kuvien ja muiden liitetiedostojen lähettämisen ohella myös äänipuhelut. Myös Signal-viestit voi määritellä itsetuhoutuviksi.

Android-käyttäjä voi halutessaan salata viestit vielä puhelimellakin, jolloin varas tai toiset sovellukset eivät pääse niihin käsiksi. Signalilla voi myös korvata puhelimen tekstiviestisovelluksen.

Signal tunnistaa käyttäjänsä samaan tapaan kuin WhatsApp, eli puhelinnumeron perusteella. Sovellus on käytettävissä Android- sekä iPhone-puhelimissa sekä Windows-, Mac- ja Linux-tietokoneissa.

Tor

www.torproject.org/download/

Tor Browser on verkkoselain, jolla on kaksi tehtävää. Se toimii samaan aikaan surffauksen anonymisoijana ja toisaalta se mahdollistaa pääsyn piilopalveluihin eli verkkosivuille, joille tavallisilla selaimilla ei ole asiaa.

Torin antama selaussuoja perustuu siihen, että surffauksen verkkoliikennettä kierrätetään Tor-verkossa olevalta tietokoneelta toiselle. Koska kohdesivun ja surffaajan välillä on monta reititintä, surffaajan henkilöllisyyttä on vaikea selvittää. Usein puhutaan ”sipulimallista”, millä viitataan sipulin ydintä suojaavaan useampaan kuoreen.

Piilopalvelut puolestaan ovat Tor-verkkoon piilotettuja verkkopalveluita. Ne ovat usein verkko-osoitteeltaan .onion-päätteisiä keskustelu- tai chat-foorumeita, kuten poliisin sulkema kuvalauta Sipulikanava. Suuri osa verkon laittomista palveluista, kuten huumekauppa ja lapsiporno, perustuvat Torin piilopalveluihin. Torin piilopalvelut ovat osa niin sanottua darknetiä, eli internetiä, jolle ei pääse tavanomaisilla sovelluksilla.

Tor-selain on saatavissa ilmaiseksi kaikille yleisimmille tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttöjärjestelmille.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish this site what many people (+100) are sending to me without reading content.