Kunnilta ja kaupungeilta uhkaavat rahat loppua. Syynä jatkuvasti kasvava sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrä.

Kunnilta ja kaupungeilta uhkaavat rahat loppua. Syynä sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrä. Ulkomaalaiset saavat keskimäärin 4,4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia ja 2,4 kertaa suurempia asumistukia, kuin kantasuomalaiset tukiensaajat. Tämän paljasti OECD jo vuonna 2013. Tilanne on kestämätön, koska avoimien rajojen takia tulee Suomeen jatkuvasti lisää ulkomaalaisia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Kokoomus ja Keskusta suunnittelevatkin rajuja leikkauksia ja verojenkorotuksia kantaväestölle. Veroja ja leikkauksia pitäisi tehdä 8 miljardilla eurolla, jotta rahat saadaan riittämään ulkomaalaisille sosiaalietuuksillä eläville, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. Siksi on jatkuvasti leikattava ja jatkuvasti korotettava veroja. Myös Kelalta ja valtiolta on rahat loppu ja syynä ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien jatkuvasti kasvava määrä, jolloin kustannukset kasvavat jatkuvasti.

Suvakkien monesti paljastettu valhe OECD:n taulukosta on se, että tuet voisivat olla saman suuruiset, mutta niitä on maksettu keskimäärin useammin maahanmuuttajille kuin kantaväestölle. Tämä suvakkien valhe on paljastettu valheeksi jo monta kertaa debunkattu.  Fakta on se, että ulkomaalaiset tukiensaajat saavat moninkertaisesti suurempia tukia keskimääräisesti, kuin kantasuomalaiset tukiensaajat keskimääräisesti. Kun ”rahaton” ja ”varaton” matuperhe tulee Suomeen niin aloituspaukku on ollut 6000-10 0000 euroa aloituskuukautena. Matuille ilmainen autokoulu, ajokortti, auto, polttoainekulut, vakuutukset, huollot ja varasosat. Nämä maksetaan aina harkinnavaraisesta sosiaalietuesta vain matuille. Ilmainen yksityinen terveudenhuolto, asuminen, vesi, sähkö, ruoka, siivous ja vielä rahaa käteisenä. Alla virallisesta oikeuden pöytäkirjasta näkee jokainen, että ulkomalaisten tuet ovat kiistatta monta kertaa suurempia, kuin kantaväestön tukien saajien.

Toimeentulotukipäätösten määrässä vieraskielisten yliedustus näkyy jonkin verran voimakkaampana. Espoossa ja Kauniaisissa se oli viime vuonna 43 prosenttia, Helsingissä 34,6 ja Vantaalla 38,7 prosenttia. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien saajien 50% raja ylittyy 5 vuoden sisällä. 70% raja ylittyy 10 vuoden sisässä.  90% raja 20 vuoden sisällä. Suomelle tulossa useiden kymmenien miljardien menot ulkomaalaisten sosiaaliturvamenoista 20 vuoden sisällä.

Migrin tilastoista selviää, että Suomeen tulee vuodessa noin 75 000 ulkomaalaista lisää. Suurin osa tulee turvapaikanhakijoina ja pakolaisina Somaliasta, Irakista, Afganistanista ja muista kehitysmaista. Näistä suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomeen tulee siis 30 000 – 50 000 ulkomaalaista lisää elämään sosiaalituuksilla joka vuosi. 30 000 ulkomaalaista maksaa vuodessa noin miljardi euroa veronmaksajille. Ulkomaalaisia tulee jatkuvasti lisää joten ulkomaalaisten sosiaalietuuksien kustannukset kasvavat jatkuvasti. Kustannukset kasvavat nopeammin, kuin hallitus ehtii leikata ja korottaa veroja. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien kustannukset kasvavat jo nyt noin miljardilla eurolla vuodessa.

Joka kolmas pääkaupunkiseudulla asuva Kelan toimeentulotuen asiakas puhuu äidinkielenään jotain muuta kuin suomea tai ruotsia, Vantaan Sanomat kertoi. Ulkomaalaisten osuus sosiaalietuuksista kasvaa nopeaa vauhtia ja osassa paikkakunnista. Ulkomaalaisten osuus sosiaalietuuksista on jo yli 40% monessa kaupungissa. Ulkomaalaisten sosiaalietuuksien osuuden odotetaan kasvavan pian yli 50%. Avoimet rajat ja kaikki otetaan asenne ajaa Suomen tuhoon.

Lehden mukaan vieraskieliset ovat yliedustettuina toimeentulotukiasiakkaissa. Korkein osuus on Espoossa (38,9 prosenttia), mutta yliedustus on korkea myös Helsingissä (31,3 prosenttia) ja Vantaalla (35,9 prosenttia).

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa 53 000 euroa vuodessa veronmaksajille.

Yhden turvapaikanhakijan tai pakolaisen hinnalla Suomessa autetaan heidän kotimaassaan 135 ihmistä. Suomi on ottanut pakolaisia ja turvapaikanhakijoita 3 vuodessa yli 50 000. Samallla rahalla olisi auttanut heidän kotimaissaan melkein 7 miljoonaa ihmistä. Suomi on ottanut turvapaikanhakijoita ja pakolaisia 40 vuodessa yli 500 000. Samalla rahalla olisi autettu heidän kotimaissaan melkein 70 miljoonaa ihmistä. On täysin järjetöntä ottaa kehitysmaalaisia Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista ei tule koskaan tekemään mitään työtä ja suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Lähteet:

yle.fi/uutiset/3-6507396

www.kaleva.fi/juttutupa/kaupungit-ja-kunnat/oulun-kaupungilla-rahat-vahissa/4367258

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.