Totuus Venäjä trolleista. Niitä ei ole olemassakaan vuoto paljastaa.

Venäjä trolleista puhuvat ovat valehdelleet tietoisesti ja tuhonneet syyttömien ihmisten elämää. Hakkeroidut tiedot paljastavat kaiken ja kaikki venäjä trolleista puhuneet ovat valehdelleet. Venäjä trolli väitteillä ainoa tarkoitus on ollut leimata maahanmuuttokriittisiä henkilöitä ja puolueita. Yhtään Venäjä trollia ei ole löydetty vaikka suojelupoliisi ja KRP on tutkinut asiaa useita vuosia. Mitään päteviä todisteita ei ole Venäjä trolleista löytynyt. Nyt tämä kuvio on paljastunut julkisuuteen ja jokainen joka syyttää toisia venäjä trolli toiminnasta voivat viedä väitteen esittäjän kunnianloukkauksesta oikeuteen ja voitto on lähes varma. Venäjän trolli on täysin keksitty juttu jonka takana ovat natotrollit, hybridikeskus ja polittinen eliitti. Kuuntele seuraava video ja levitä somessa tietoa. Juha Korhonen paljastaa, että Jessika Aro on aina valehdellut venäjä trolleista kuuntele video.

Luotettavaa” tietoa brittirahoituksella – uusia paljastuksia läntisestä trollitehtaasta

vastavalkea.fi/2019/03/30/luotettavaa-tietoa-brittirahoituksella-uusia-paljastuksia-lantisesta-trollitehtaasta/

Huijaritoimittaja Jessikka Aro

www.sinikivi.com/sinikiven-paakirjoitukset/340-huijaritoimittaja-jessikka-aro

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.