Juha Sipilä valehtelee jatkuvasti ja jää siitä aina kiinni.

Juha Sipilä vaikutti katkeralta mieheltä Puolen Suomen Vaalitentissä. Hän valehteli hallituksen ansioista Suomeen tulevien ananastukkien määrän vähenemisessä, syytti Halla-ahoa flirttailusta kuolemalla ja raiskausrikoksilla ja valehteli jälleen tarkoittaneensa jotain mystistä kristittyä. Juha Sipilä on ammattivalehtelija ja kukaan ei voi koskaan luottaa häneen. Juha Sipilä ja keskusta kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota. Juha Sipilä on niin tyhmä ammattivalehtelija, että luulee, että kansa uskoo kaikki valheet, joita hän kertoo. Katso videot ja levitä tietoa somessa.

Lue myös. Juha Sipilän vaietut salaisuudet ja levitä tietoa somessa!

suomimedia.wordpress.com/2019/03/16/juha-sipilan-vaietut-salaisuudet/

Petteri Orpo on ammattivalehtelija ja kansanpetturi, joka avoimesti kannattaa Suomen islamisaatiota. Katso kun Orpo valehtelee.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.