Miljonääri Sipilä teetti vaalityönsä Oulun työttömillä!

Internettiin ilmestyi adressi, jossa vaaditaan pääministeri Juha Sipilän eroa hallituksesta. Syyksi vedotaan epäeettisen vaalityön teettämistä, sillä Sipilä teetti vaalityönsä miltei kokonaan Oulun seudun työttömillä työvoimapoliittisena pakkotyönä, kirjoittaa NWO-blogi.

Oululaiset työttömät ihmiset olivat käytännössä koko tuon vaalikampanjan ajan kokokaikaisessa työssä, josta heille maksettiin orjatyötä vastaavaa 1 € tuntipalkkaa (9 €/päivä) kulukorvauksilla siitä, että he soittelivat koko Suomen Keskustapuolueen jäsenille ja markkinoi Sipilän eduskuntavaalityötä.

LKS 20150429 Juha Sipilä 29320633

Korruptoitunut hanke oli vielä sen puolesta, etteivät Oululaiset työttömät ole suurinkaan osa Kepulaisia ja miksi Sipilä ei voinut palkata työntekijöitä omaan projektiinsa oman firmansa Thinko Positive OY:n kautta ?  Sipilä oli naamioinut vaalikampanjansa orjatyövoiman Oulun työtoimatoimiston kautta nimellä Myynnin ja markkinoinnin tekijä koulutus yhteistyössä MIF:n kanssa. Tälläkö tavalla se Suomen HYVÄ VELI verkosto pelaa, että teetetään työ ilmaiseksi työttömillä ja imetään lopulta sitten kaikki taloudellinen hyöty omaan liiviin. Aivan kuten myös Lions Club Finland tekee aina tuolla mainitsemansa ja korostamansa ”hyväntekeväisyyden” varjolla ?   

Olisi edes asianmukaista, että tästä Sipilän vaalityö gatesta saataisiin hieman julkista keskustelua Suomen mediassa. Mutta kyllä epäilen, että keltaisen lehdistön keskiviikko kerho päättää vapaamuurari yhteyksillään toisin. Koska nämä ketut pitävät toistensa puolia ja heitä on aina korkeimman oikeuden tuomareissa asti, jotka ovat myyneet sielunsa Luciferille ajaakseen omia etujaan.

Mitä nykypäivän Suomen työtön on enää ollut, kuin vain tämän köyhtyvän keskiluokan rahoilla elävien loiseliitin juoksupoikia ja ilmaistyön orjia, joille luvataan ”työvoimakoulutusta”. Mutta tämä onkin vain yksityisten yritysten juoni kerätä työttömillä teetetyn työn taloudellinen hyöty itselle. 

Sipilä on itse it miljonäärinä pyrkinyt turvaamaan veroparatiisihuijareiden talousrikollisuutta ja Kokoomus on peesannut myös mukana. Sitten poliisin talousrikosyksikköä kiinnostaa julkisuudessa jahdata viiden euron pitsoja myyviä pizzeriayrittäjiä, kun ne todelliset talousrikolliset polttelevat terasseillaan sikaria ja tallettelevat yrityksiensä miljoonia ulkomaille piiloon.

Sipilän teettämä ilmaistyö omassa henkilökohtaisessa eduskuntavaalityössään tekee hänestä jäävin toimimaanpääministerinä Suomessa. Nyt hän on sitten pääministerinä tekemässä työttömiin kohdistuvia leikkauksia ja kehtaa vielä tulla tv-kameroiden eteen sanomaan, että ”Suomelta on nyt rahat loppu ja se on kuin teidän syytänne”.Kenenköhän vika se on, että Suomi on velkaantunut yli 100 miljardia Suomen työttömien, vai tämän korruptoituneenja veropakolaisena sikailevan eliitin ?

Paavo Väyrysen alullepanema kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa saavutti nyt tarvittavat 50 000 nimeä ja se menee nykyisen eduskunnan käsittelyyn.

Jos äänestys päätetään järjestää niin silloin Suomi voi irtaantua EU:sta ja palauttaa vanhan omavaraisen valuutantakaisin, eli markan.

Tähän kaikkeen Sipilä ja hänen lahjotut kolleegat eivät uskalla ryhtyä. Keskustan puoluekuri on CIA:n lahjonnan kautta suunnattu menemään kohti totaalista taloudellista tuhoa. Mutta tähän samaan laumaan ovat myös liittyneet Perussuomalaiset sekä Kokoomuksesta nyt ei voi edes puhuakaan tuossa samassa yhteydessä, että keitä he edustavat muuta kuin vain yksityistä miljonäärien köyhiltä ryöstettyä pääomaa.

Maanpetturit ja huijarit eivät voi toimia toimivassa hallituksessa, joten sieltä on saatava sielunsa myyneet ministerit pois tavoittelemasta omia etujaan. Kataisen tapaus osoitti jo sen, kuinka hän ei missään vaiheessa ollut Suomen kansan asialla. Vaan hän toimi vain ja ainoastaan oman itsensä eduntavoittelun kautta ja loikkasi Brysseliin komissaariksi vain sen vuoksi, koska onnistui nuolemaan Junckerin takalistoa tarpeeksi paljon.

Mistä me  tiedämme, että vaikka Sipilällekin olisi jo luvattu tällainen huippuvirka jostain Brysselistä palkkiovirkanasiitä, miten hyvin hän pääministeritoimikaudellaan on onnistunut yksityistämään Suomen palveluita ja köyhdyttämään Suomen valtion omaisuutta ?

Eduskunta on näitä itsekkäitä ja vallanhimoisia oman edun tavoittelijoita täynnä. Järjen ääni on näissä olosuhteissa tuntematon, kun vallanhimoinen psykopaatti alkaa tavoittelemaan tuota kuviteltua ja korruptoitunutta valtaa itselleen. Se kun tekee jo sananmukaisesti sokeaksi. 

mvlehti.net/2015/11/16/miljonaari-sipila-teetti-vaalityonsa-oulun-tyottomilla/

Lue myös. Juha Sipilän vaietut salaisuudet ja levitä tietoa somessa!

suomimedia.wordpress.com/2019/03/16/juha-sipilan-vaietut-salaisuudet/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.