Sosiaalisen median yhtiöt aloittaneet vaikuttamisen Suomen vaaleihin.

Facebook, twitter ja youtube sulkevat maahamuuttokriittisten puolueiden ja ehdokkaiden tilejä tai bannaavat. Nämä yhtiöt tehostavat aina toimintaansa vaalien lähestyessa ja ne kannattavat avoimesti kaikkien maiden islamisaatiota. Siksi ihmisten tulisi hylätä nämä mediat kokonaan ja lopettaa niiden käyttö. Suomen viranomaisilla on suorat yhteydet facebook, twitter, youtube, google ja microsoft, jotka luovuttavat käyttäjien tietoja ilman oikeuden päätöksiä. Facebook ja twitter käyttäjien tulisi siirtyä vk.com ja youtube käyttäjien tulisi siirtyä www.bitchute.com.

Seuraavat yritykset tai mediat vakoilevat käyttäjiä ja luovuttavat tietoja ilman oikeuden päätöksiä viranomaisille ja valtioille. Nämä yritykset ja mediat kannattavat valtioiden islamisaatiota. Ihmiset jotka arvostavat omaa yksityisyyttään tulisi boikotoida ja olla käyttämättä seuraavia. Twitter, youtube, facebook, google, android, apple, gmail, hotmail, Microsoft, windows.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

Comments are closed.