Suomeen tulee jatkuvasti isis taistelijoita ilman papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

Suomeen on tullut useita tuhansia isis-terroristeja vuosien ajan ja tulee koko ajan lisää. Nämä terroristit ovat tekeytyneet turvapaikanhakijoiksi ja heille ei ole mitään papereita. Suomen ja Ruotsin rajalla, kun ei papereita kysytä voi kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen tulla koska tahansa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Nämä tuhannet terroristit tulevat tekemään iskuja Suomessa. Jo nyt moni heistä raiskaa kantasuomalaisia naisia ja lapsia ja tappaa kantasuomalaisia. Tämä on kokoomuksen ja keskustan avoimien rajojen politiikkaa ja nämä puolueet ovat vastuussa jokaisesta raiskatusta ja tapetusta kantasuomalaisesta. Kenenkään ei tule ikinä äänestää näitä maanpetturi puolueita. Hallituspuolueet eivät ole tehneet yhtään mitään sellaisia asioita, joilla estetään sellaisten ulkomaalaisten tulo Suomeen joilla ei ole mitään henilöllisyystodistuksia, eikä muitakaan papereita. Juha Sipilä ja Petteri Orpo valehtelevat kuorossa, että kansainväliset sopimukset estävät sulkemasta rajoja ulkomaalaisilta terroristeiltä, rikollisilta ja elintasopakolaisilta. Kaiken lisäksi Kela rahoittaa isis-terroristien elämän ja isis-järjestöä.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Mikä on taistelualueille lähtevän ja äärijärjestön toimintaan osallistuvan suomalaisen oikeus suomalaiseen sosiaaliturvaan? Veriorgioiden jälkeen takaisin kotiin ja hillotolpalle rahastamaan.

Kela toivottaa naamioituneet kaapumammat avosylin tervetulleiksi, kunhan kaavusta löytyy ”oikea” passi.

Kalifaatissa taistelleita tai äärijärjestön toimintaan osallistuneita Suomen kansalaisia ei voi lain mukaan estää palaamasta takaisin Suomeen, sillä perustuslain mukaan Suomen kansalaisen on saatava palata takaisin kotimaahansa.

Kun henkilö palaa Suomeen, myöskään etuuksien maksamiselle ei ole silloin estettä. Kelan etuuksia maksetaan huntuun katsomatta pysyvästi Suomessa asuville. Myöskään hartaan islamilaisen järjestön tai muun rikollisen järjestön toimintaan osallistumisella ei ole vaikutusta etuuksien maksamiseen.

Laki ei tunne rikosperustetta, joka estäisi sosiaaliturvan saamiseen.
Kelan lakimies Antti Klemola Iltalehdelle

Kelan maksamia etuuksia ovat esimerkiksi asumistuki, lapsilisä, opintotuki, peruspäiväraha, työmarkkinatuki, perustoimeentulotuki ja kansaneläke.

Näin ollen Sharia-Sanna ja hänen Suomen kansalaisuuden omaavat uskonsisaret ovat Suomen lakien ja säädösten mukaan vapaita palaamaan Suomeen ja ovat paluun jälkeen myös oikeutettuja suomalaiseen sosiaaliturvaan.

mvlehti.net/2019/03/09/sharia-sannaa-ja-suomalaisia-isis-veteraaneja-odottaa-sossun-jackpot-ja-kelan-hillotolppa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.