Suomen pahimmat maahanmuuttajapedofiilien puolustajat ovat ehdolla keskustan listoilla Oulun vaalipiirissä!

Mukaan on mahtunut myös köyhiä suomalaisia ihmisroskaksi nimitellyt Riikka Moilanen.

pedofiili

Pedofiilien pääsyn Suomeen ja Ouluun on mahdollistanut Suomen nykyinen hallitus.

Suurin yksittäinen syyllinen on pääministeri Juha Sipilä, joka suorastaan kutsui raiskauksiin syyllistyneet maahanmuuttajat Suomeen. Sipilä sanoi pahimman maahanmuuttajavyöryn alkuvaiheessa seuraavaa:

”Toivottavasti tästä tulee jonkinlainen kansanliike, joka vapaaehtoisesti kantaa taakan turvapaikanhakijoiden sijoituksissa”, pääministeri Sipilä jatkaa Ylen Ykkösaamun haastattelussa. Hän haluaa omalla toimellaan osoittaa vastuunkantoa ja sitä, että Suomi on monikulttuurinen maa.

Sipilän lupaus uutisoitiin laajasti Lähi-idässä, jossa levinneen uutisen mukaan Suomen pääministeri lupaa virka-asuntonsa tänne tuleville. Tämä ilmoitus ja sitä seurannut uutisointi oli kuin avoin kutsu tulla Suomeen ja Sipilän idioottimainen toiminta lienee lisännyt Suomeen tunkeutuneiden määrää jopa 5 numeroisella luvulla.

Luulisi, että Sipilässä ja Riikka Moilasessa olisi jo tarpeeksi suomalaisten turvallisuutta vihaavia ja suomalaisia halveksivia ehdokkaita yhdelle ehdokaslistalle, mutta ei, mukaan on otettu myös vihapuhepoliisi Lauri Nikula. Vihapuhepoliisien kouluttajanakin toiminut Nikula on muun muassa puolustanut Esikoto-hanketta ja väittänyt, että turvapaikanhakijat eivät ole vaaraksi kenellekään. Todellisuudessa ainakin 2 Oulussa lasten raiskaamisesta epäiltyä oli mukana kyseisessä Esikoto-hankkeessa.

Lauri Nikula ei ole tullut järkiinsä, vaikka hänen väitteensä maahanmuuttajien vaarattomuudesta ovat osoittautuneet valheiksi. Nikulan toiminta vihapuhepoliisissa on vaaraksi Suomelle ja suomalaisille monella tapaa.

Koko toimintahan on täysin älyvapaata, poliisin resurssit pitäisi suunnata maahanmuuttajapedofiilien uhkan torjumiseen ja heidän poistamiseen Suomesta, eikä suinkaan heidän tekemistään rikoksista oikeutetusti suuttuneiden suomalaisten hiljentämiseen.

Nikula on myös aivopessyt suomalaislapsia ilmiantamaan omat vanhempansa, jos he harjoittavat vihapuhetta. Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, että raiskaavista pedofiilimaahanmuuttajista lastaan varoittava vanhempi joutuu syytetyksi vihapuheesta.

Kun tällaista sairasta toimintaa harjoittaa vielä poliisi, voidaan aivan perustellusti pohtia sitä, onko lapsia joutunut pedofiilien käsiin sen takia, että vanhemmat eivät ole uskaltaneet varoittaa lapsiaan maahanmuuttajista poliisin harjoittaman sairaan toiminnan vuoksi.

Kaiken lisäksi Lauri Nikula näyttää kannattavan polttomoottorikäyttöisten autojen kieltoa, joka olisi katastrofi koko Oulun vaalipiirille, sillä pitkien etäisyyksien ja kylmien säiden alueella ei sähköautolla pärjää.

Jokaisen varsinkin Oulussa asuvan on syytä tietää, millaisia henkilöitä keskustan listoilta löytyy. Kenties koko Suomen pahimmat pedofiiliraiskaajien houkuttelijat ja heidän puolustajansa löytyvät keskustan listoilta samasta vaalipiiristä, jossa on lyhyen ajan sisällä joutunut maahanmuuttajan raiskaamaksi vähintään 9 lasta.

Lisäksi teoista on pidätetty yhteensä 16 maahanmuuttajaa. Kun mukaan on otettu vielä vähäosaisia suomalaisia ihmisroskaksi nimitellyt henkilö, on koossa ehdokaslista, jonka suosioon ei varmasti kovin moni usko…

mvlehti.net/2019/01/23/suomen-pahimmat-maahanmuuttajapedofiilien-puolustajat-ovat-ehdolla-keskustan-listoilla-oulun-vaalipiirissa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.