Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset maksavat valtiolle ja kunnille yhteensä 15,6 miljardia euroa vuodessa.

15,6 miljardia euroa vuodessa yhteensä on kuntien, kaupunkien ja valtion osuus kaikkien ulkomaalaisten kaikista kuluista, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Miten nämä valtavat kulut piilotetaan on se, että 15,6 miljardia euroa jakautuu kuntien, kaupunkient ja valtion kesken. Se miten valtio piilottaa oman osuutensa ensimmäinen osa katetaan aina valtion velkaa ottamalla lisää ja kyse on yli miljardista eurosta joka vuosi. Toinen osa katetaan jatkuvilla leikkauksilla. Kolmas osa katetaan jatkuvilla verojenkorotuksilla. Myös kunnat ja kaupungit piilottavat oman osuutensa samalla lailla.  Ensimmäisen osan kunnat ja kaupungit kattavat aina lisää velkaa ottamalla. Toinen osa katetaan kuntien ja kaupunkien toimesta jatkuvilla leikkauksilla. Kolmas osa katetaan verojen korotuksilla.

Seuraava liveleak video todistaa kaikki maahanmuuttoa, turvapaikanhakijoita, pakolaisia kannattavat valehtelijoiksi. Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten ottaminen tuhoaa jokaisen niitä ottavan maan talouden ja kantaväestön pysyvästi. Paras fakta video jota kannattaa levittää kaikille somessa.  Katso suomi teksteillä seuraava video vain 6 minuuttia  www.liveleak.com/view?i=d42_1373758900

Näin kunnat ja valtiot piilottavat 15,6 miljardin euron kustannukset, jota kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla maksavat veronmaksajille. Veronmaksajat aina maksavat kustannukset valtion ja kuntien toimesta. Mitä nämä ulkomaalaiset sitten ovat ne ovat turvapaikanhakijat, pakolaiset, laittomasti maassa olevat ja tulevat, perheenyhdistämisen kautta tulevat, 1.-20. sukupolven ulkomaalaiset, maahanmuuttavat, siirtolaiset. Yhteistä näille kaikille on se, että ne elävät sosiaalietuuksilla koko elämänsä. He tulevat Suomeen vain sen takia, että voivat elää sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Suomi toimii koko maailman sosiaalitoimistona ja siksi Suomeen tulee tulevaisuudessa miljoonia ulkomaalaisia elämään sosiaalietuuksilla.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Uusi tutkimus paljastaa todelliset kustannukset. Eikä aikaa ole hukattavaksi, koska jokainen viikko maksaa suomalaiselle veronmaksajalle 156 miljoonaa euroa. Yli 22 miljoonaa €/päivä ja miljoona € /tunti. Kaikkien Suomessa olevien pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten maahanmuuttajien, jotka elävät sosiaalietuuksilla kustannukset olivat 8 miljardia euroa vuodessa veronmaksajille. Summa jakaantuu valtion ja kuntien kesken. Summa siis sisältää aivan kaikki kulut mitä tulee ulkomaalaisista. Summaan, kun lisätään 2015 vuonna tulleet yli 32 000 turvapaikanhakijaa ja sen jälkeen noin 22 000  kahdessa vuodessa 2016-2017 tullutta turvapaikanhakijaa ja pakolaisia 6000 kahdessa vuodessa 2016-2017. Sekä perheenyhdistämisen myötä 2 vuodessa tulleet yli 20 000.  Meni ulkomaalaisten kustannuksiin vuonna 2018, jotka elävät sosiaalietuuksilla yli 15,6 miljardia euroa vuodessa summa jakaantuu kunnille ja valtiolle ja summa kasvaa jatkuvasti. Sillä uusia turvapaikanhakijoita, pakolaisia tulee joka päivä, viikko, kuukausi ja vuosi aina vain enemmän. Lisäksi ulkomaalaiset lisääntyvät luonnollisesti synnyttämisen kautta. Lue alla olevat linkit tarkasti.

Alla linkki tutkimukseen.

professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/paljonko-kolmen-viikon-ja-1300.html

Luonnollisesti turvapaikanhakijoita, pakolaisia, laittomasti maassa olevat ja tulevat ja perheenyhdistämisen kautta tulevien määrät kasvavat jatkuvasti. Määrien jatkuvasti kasvaessa myös kustannukset kasvavat jatkuvasti yli miljardilla eurolla vuodessa. Miten nämä kustannukset katetaan on se, että valtio ja kunnat jatkuvasti leikkaavat ja korottavat veroja ja ottavat lainaa. Tämä on se syy miksi aina korotetaan veroja, leikataan ja otetaan lainaa. Mikään leikkaus, verojen korotus tai lainanottaminen ei kuitenkaan kata jatkuvasti kasvavia kustannuksia mitä ulkomaalaisista tulee. Siksi valtiolla ja kunnilla on aina rahat vähissä tai loppu. Siksi on aina pakko korottaa veroja, leikata ja ottaa lainaa. Tämä syy salataan aina kansalta.

OECD:n laskelmien mukaan jokainen sosiaalietuuksilla koko elämänsä elävä ulkomaalainen maksaa suomalaiselle yhteiskunnalle 5,28 miljoonaa euroa.

On hyvä ymmärtää, että kaikki oleskeluluvan saaneet turvapaikanhakijat ja pakolaiset kutsuvat koko sukunsa Suomeen. Suurin osa ”suvusta” ei oikeasti kuulu sukuun, mutta tyhmät suomalaiset uskovat kaikki valheet. Tänne kutsuttu suku kutsuu oman sukunsa ja ne kutsuvat omansa ja tämä jatkuu loputtomasti. Tämä tapahtuu perheenyhdistämisen kautta. Jos esimerkiksi 10 000 pakolaista ja turvapaikanhakijaa saavat oleskeluluvan. Ne kutsuvat perheenyhdistämisen kautta 30 000 sukulaista Suomeen ja nämä kutsutut sukulaiset tuovat 90 000 omaa sukulaistaan Suomeen. Nämä kutsutut sukulaiset taas tuovat 180 000 omaa sukulaistaan Suomeen. Nämä kutsutut sukulaiset taas tuovat 360 000 omaa sukulaistaan Suomeen ja tätä samaa jatkuu loputtomasti.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle.

Samalla kun kantasuomalaisilta korotetaan veroja ja leikataan jatkuvasti, joilla rahoitetaan tänne tulevien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla. OECD paljasti jo vuonna 2013, että Suomessa matut saavat keskimäärin 4.4 kertaa suurempia sosiaalietuuksia, kuin kantaväestö ja 2.4 kertaa keskimäärin suurempia asumistukia, kuin kantaväestö.

OECD paljasti myös sen, että matuille Suomessa aina maksetaan ajokortti, autokoulu, auto 3000-6000 euroa, kaikki autonkäyttökulut, katsastukset, polttoaineet, huollot yms. Tämä rahoitetaan aina harkinnavaraisesta sosiaalituesta, jolla ei ole ylärajaa, kun kyseessä on matu. Kun varaton ja rahaton matu tai matuperhe saapuu Suomeen. Sosiaalitoimi ostaa kaikki uudet vaatteet ja kaikki huonekalut ja muut matuille ja taas tämä rahoitetaan harkinnavaraisesta sosiaalituesta. Lue matujen etuudet alta.

Matujen moninkertaiset tuet alla.

suomimedia.wordpress.com/2018/06/08/matujen-moninkertaisesti-kantavaestoa-suuremmat-sosiaalietuudet-paljastettu-nyt-virallisista-papereista/

suomimedia.wordpress.com/2015/08/09/totuus-mamut-saavat-moninkertaisesti-enemman-tukia-kuin-kantasuomalaiset/

read.oecd-ilibrary.org/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en#page175

suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

Miten ulkomaalaisten kustannukset ja työttömyys saadaan piilotetaan ja saadaan kantasuomalaisten syyksi. Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja perheenyhdistämisen kautta tulevat saavat Suomen kansalaisuuden muutaman vuoden kuluessa oltuaan Suomessa. Tämän jälkeen he ovat Suomen kansalaisia ja heidän syntyvät lapsensa tulevat automaattisesti Suomen kansalaisiksi. Tämä on se ydin miten tämä jatkuva prosessi muuttaa jatkuvasti kasvavan määrän ulkomaalaisia Suomen kansalaisiksi. Nyt kun nämä ulkomaalaiset ovat Suomen kansalaisia ja heidän määränsä lisääntyy jatkuvasti. Ne jatkuvasti kasvattavat kantasuomalaisten sosiaalietuuksien, asumistukien, terveydenhuollon ja työttömyyden kustannuksia. Eli nyt kun tarkastellaan tilastoja näyttää siltä, että sosiaalietuuksien, asumistukien ja terveydenhuollon kustannukset ja menot kasvavat jatkuvasti. Samalla työttömyys kasvaa jatkuvasti.

On fakta, että ulkomaalaisia tulee jatkuvasti lisää Suomeen ja sen myötä kustannukset kasvavat jatkuvasti ja rikollisuus ja monet muut ongelmat. Tämä on poliittinen valinta, jossa Suomi täytetään pikkuhiljaa ulkomaalaisilla. Valitettavasti tänne tulijoista lähes kaikki ovat nuoria muslimiehiä, joista suurin osa tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla ja mitään työtä he eivät tule tekemään. On kestämätöntä taloudellisesti ottaa maahan yhtään ulkomaalaista elämään sosiaalietuuksilla. Suomella ei ole varaa ottaa yhtään pakolaista, turvapaikanhakijaa tai laittomasti maassa olevia tai tulevia. Suomella ei ole varaa elättää yhtään ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Suomen ei tule ottaa yhtään ulkomaalaista ja kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset tulee poistaa Suomesta. Näin helpoilla keinoilla valtiolla ja kunnille saadaan yhteensä 15,6 miljardia euroa lisää rahaa yhdessä vuodessa.

Valitettavasti näin ei tule koskaan tapahtumaan niin kauan, kun nykyiset eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ovat vallassa. Näiden muiden puolueiden ainoa tavoite on jatkaa tätä tuhoon tuomittua linjaa ja edistää ja nopeuttaa Suomen islamisaatiota kantaväestön tuhoamista. Nämä puolueet tulevat jatkamaan sitä, että Suomi on ja pysyy koko maailman sosiaalitoimistona. Monikultuurisuus =islamisaatio. Näin Suomi tullaan tuhoamaan taloudellisesti ja kultuurisesti. Numerot eivät valehtele ja yli 10 miljardin euron hukkaaminen joka vuosi on ulkomaalaisille on kestämätöntä, koska niitä tulee jatkuvasti lisää ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Tulevaisuudessa ulkomaalaisten kustannukset ovat 25-30 miljardia euroa vuodessa ja summa kasvaa kunnes se on yli 100 miljardia euroa vuodessa ja se jatkuu 500 miljardia euroa vuodessa. Summat siis kasvavat niin kauan kunnes vallassa olevat puolueet vaihtuvat sellaisiin, jotka eivät hyväksy tätä politiikkaa.

Kaikki eduskuntapuolueet paitsi perussuomalaiset ja kuntien päättäjät käyttävät 15,6 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisen elättämiseen. Tämä raha on aina poissa kantasuomalaisilta. Ulkomaalaisille tekopyhällä hallituspuoleilla löytyy heti useita miljardeja euroja rahaa mutta sitä rahaa ei koskaan löydy kantasuomalaisille. Hallituspuolueet eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään köyhyyden, asunnottomuuden ja leipäjonoille. Ainoa mitä hallituspuolueet ovat tehneet ne ovat lisänneet merkittävästi köyhyyttä, asunnottomuutta ja leipäjonoja. Missään muussa maassa kyseiset puolueet kokoomus, keskusta ja siniset eivät pääsisi koskaan edes hallituspuolueiksi ja ne olisivat pieniä puolueita.

Mitä tuolla 15,6 miljardilla eurolla sitten saisi kantasuomalaisten elämän parantamiseksi. Köyhyys, leipäjonot ja asunnottomuus olisi poistettu jo yhdellä miljardilla. Kaikki leikkaukset ja verojenkorotukset olisi voitu perua 20 vuoden ajalta. Korottaa 50% opintotukia, kansaneläkettä, työttömyyskorvausta. Keventää verotusta ja lopuilla 8 miljardilla eurolla lyhentää valtion velkaa tai käyttää se muuhun. Jokainen euro, joka käytetään ulkomaalaisille on aina poissa kantasuomalaislta.

Turvapaikanhakijat, pakolaiset ja perheenyhdistämisen kautta tulevat ovat useiden miljardien eurojen arvoinen bisnes. Nämä ulkomaalaiset saavat kaiken ilmaiseksi veronmaksajien rahoilla ilmainen asuminen, eläminen, ilmainen yksityinen terveydenhuolto. Yhteiskunta maksaa näiden ulkomaalaisten kaikki kulut ja kustannukset 100%. Siksi näiden ulkomaalaisten avulla on helppo tehdä miljardeja rahaa. Miten rahaa tehdään. Yksityinen terveydenhuolto laskuttaa näiden ulkomaalaisten kaiken hoidon veronmaksajien rahoilla. Asuntojen omistajat, joka näille ulkomaalaisille vuokraavat asuntoja saavat taas rahat veronmaksajien rahoista. Korruptoituneet poliitikot ja niiden lähipiiri saavat rahaa tästä useiden miljardien bisneksestä. SPR tekee rahaa vastaanottokeskuksilla.

Nämä ovat ne keinot ja taktiikat miten ulkomaalaisten jättimäiset kustannukset piilotetaan ja miten ulkomaalaiset jatkuvasti kasvattavat sosiaalietuksien, asumistukien ja terveydenhuollon menoja ja kustannuksia ja työttömyyttä. Sekä miten ne muuttuvat kantasuomalaisten syyksi aina. Ensi vuonna ulkomaalaisten kulut ovat kasvaneet jo yli miljardilla eurolla ja ovat 16,6 miljardia vuodessa. 10 vuoden päästä kulut ovat kasvaneet jo yli 23 miljardiin euroon vuodessa. Kulujen kasvu jatkuu ja jatkuu niin kauan kunnes tulee puolue, joka muuttaa politiikkaa. Sitä odotellessa valmistaudu siis jatkuviin leikkauksiin, verojenkorottamiseen ja lainanottamiseen. Seuraavassa artikkelissa osa 2 paljastetaan mistä 15,6 miljardin ulkomaalaisten sosiaalietuuksilla elävien vuosittaiset kustannukset tulevat tarkasti laskettuna. Laskelmassa on myös kaikkien Suomeen tulleiden ulkomaalaisten ja Suomen kansalaisuuden saaneiden määrä 40 vuoden ajalta. Se voidaan paljastaa, että määrä on yli 500 000 mutta alle miljoonan. Sosiaalietuuksilla elävien ulkomaalaisten määrä, joista osa lasketaan suomen kansalaisiksi on yli 600 000.

Onhan tämä ollut tiedossa, että puhutaan useista miljardeista, ei miljoonista kun kyse on elintasosiirtolaisuuden kustannuksista. Sosiaalijärjestelmämme rahoitetaan työstämme maksetuilla veroilla, se on osa sitä jota kutsumme hyvinvointivaltion perustaksi. Jokainen siis maksaa omaa sosiaaliturvaansa ja on siihen oikeutettu elämäntilanteen niin vaatiessa. Nyt maahan tulleet, jotka eivät veroja maksa syövät suomalaisille mitoitetun sodiaaliturvan, tästä kärsivät nimenomaan me suomalaiset ja eritoten heikoimmassa asemassa olevat,,siis suomalaiset jotka kaiken maksavat.
Leikkauslistat ovat kohdistuneet suomalaisiin heikoimmassa asemassa oleviin todella rajusti jo vuosien ajan. Samaan aikaan maahantulleet saavat 4,4 kertaa suurempaa sosiaalitukea kuin vastaavassa asemassa oleva suomalainen, kertoo OECD tilastot, ero syntyy harkinnanvaraisista tuista.
Maahantulleet elintasosiirtolaiset elävät siis keskiluokkaista elämää täällä meidän kustannuksellamme ja suomalaiset seisovat ruokajonoissa.
Kustannusten lisäksi maan sisäinen turvallisuus on rapautunut, yhden islamin uhreiksi ovat joutuneet lapset ja naiset, lapsiuhrien lukumäärä lähestyy tuhatta, tieto joka myös pyritään salaamaan, riittää kun katsoo mitä eri paikkakuntien poliiseilla on tutkinnassa, näkee kuinka valtava luku todellisuudessa on.
Maahanmuuttopolitiikka ei vastaa kansan enemmistön tahtoa,,,eli missä demokratia ja kansan perustuslaillinen valta? Kokoomuksen ja keskustan avoimien rajojen politiikka on täydellisesti epäonnistunut. Se on tuonut miljardien eurojen kustannukset ja rikollisuutta Suomeen. Kenenkään ei koskaan pidä äänestää maanpetturi puolueita kokoomus ja keskusta.

Lisää ulkomaalaisten kustannuksista veronmaksajille voi lukea alta olevasta linkistä.

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

2 Comments

  1. Näitä jatkuvia paljastuksia pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kustannuksia, rikkollisuutta ja muita ongelmia levittävät natsirasistit. Taistelu totuuden paljastumista vastaan jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastuisi kantaväestölle. Suomi täytetään miljoonilla muslimiehillä ja sitä te ette tule estämään natsirasistit. Tulemme aina taistelemaan jokaista vastaan, joka vastustaa miljoonien muslimiesten tulemista Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

    Minna refugee hospital.

  2. Älkää levittäkö näitä natsirasistien faktoja ja paljastuksia netissä, jotta totuus ei koskaan paljastuisi. Natsirasistit vain vastustavat miljoonien muslimiesten tuloa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Jokainen joka vastustaa miljoonien muslimiesten tuloa Suomeen on natsirasisti. Natsirasistit vittuun!

Comments are closed.