Petteri Orpon vaietut salaisuudet.

Petteri Orpon vaietut salaisuudet.
Petteri Orpon vaietut salaisuudet.

Petteri Orpo on ammattivalehtelija ja kansanpetturi. Petteri Orpo pitää rajat auki ja on henkilökohtaisessa vastuussa jokaisesta rikoksesta ja terrori-iskusta, joita tekevät Suomeen tulevat rikolliset, terroristit ja elintasopakolaiset Muistakaa levittää tätä tietoa somessa.

Totuus Petteri Orposta ammattivalehtelija.
mediasuomi.wordpress.com/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-ammattivalehtelija/

Petteri Orpon kaikki salaisuudet.
mediasuomi.wordpress.com/?s=Petteri+Orpo

Kokoomus käyttää 13,6 miljardia euroa vuodessa veronmaksajien rahoja kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tämä rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojenkorottamisille kantasuomalaisille ja ottamalla jatkuvasti lisää velkaa valtiolle.

Maahanmuuttajiin menee 156 miljoonaa viikossa ja yli 8 miljardia vuodessa

Suomen valtionvelka ylitti 150 miljardia euroa.
mediasuomi.wordpress.com/2018/12/10/suomen-valtionvelka-ylitti-150-miljardia-euroa/

Kokoomus on omilla toimillaan lisännyt merkittävästi kantaväestön köyhyyttä, kasvattanut rikkaiden ja köyhien tuloeroja, asunnottomuus on lisääntynyt, työttömyys ja leipäjonot.

Katso videot jotka kertovat totuuden kokoomuksesta. Kokoomus kannattaa avoimesti Suomen islamisaatiota ja aikoo tuoda Suomeen 1,8 miljoonaa muslimiestä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Äänestä SuomenKansaEnsin puoluetta tai perussuomalaisia jotka vastustavat Suomen islamisaatiota. suomenkansaensin.fi/ www.perussuomalaiset.fi/

Näin Petteri Orpo valehteli ja leikkaisi heti koulutuksesta ja opintotuesta.

Petteri Orpon vaietut salaisuudet.


About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.