Kokoomus aikoo pitää rajat auki ja lisätä Suomen islamisaatiota.

Kokoomus aikoo pitää rajat auki ja pitää tiukasti kiinni tavoitteestaan 2 miljoonaa muslimiestä elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä 2025 mennessä. Tätä korruptio puoluetta näitä kokoomuksen maanpettureita ei tule kenenkään ääneestää koskaan. Kokoomus aikoo jatkaa leikkauksia ja verojen korottamista kantasuomalaisilta ja aikoo lisätä maahanmuuton kustannuksia tuomalla maahan aina vain lisää ulkomaalaisia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Petteri Orpo ja Kai Mykkänen ovat ammattivalehtelijoita, kansanpettureita jotka ovat jääneet toistuvasti kiinni valheista ja jotka jatkavat valehteluaan. Kokoomuksella on eniten rikoksista tuomittuja kansaedustajia ja Kokoomukseen menevät kaikki rikolliset.

Prosenteilla pelaaminen vaikuttaa myös veropolitiikan kautta. Kokoomuksen ”työn verotuksesta kulutuksen verottamiseen” politiikka on tuhoisaa pieni- ja keskituloisille. Verotuksen kautta köyhyyttä on lisätty näin:
Valtionveroja kevennetään aina ”tasapuolisesta” samalla prosentilla. 2000 euron tuloissa 1% antaa 20 euron kevennyksen ja 10 000 euron tuloista kevennys on 100 euroa.
Toki puhutaan isoista väestöryhmistä, mutta tuo esimerkkini tarkoittaa, että välillisiä veroja pitää kerätä 120 euroa, eli kummallekin esimerkkihenkilölle tulee maksettavaksi 60 euron välilliset verot. Pienempituloinen jää miinukselle 40 euroa ja suurituloinen nettoaa sen saman 40 euroa.
Kaikkein pienituloisimmat eivät maksa valtionveroa, joten he eivät saa kevennyksiä, mutta väliliset verot tulevat heillekin maksettavaksi.

Eikä nyt kannata ryhtyä jauhamaan erilaisista kulutustottumuksista, tai -määristä, tuo esimerkki kuvaa rautalankamallin tavoin vain sen, miten kokoomuslainen veropolitiikka suosii suurituloisia ja tuottaa lisää köyhyyttä. Surullisinta on, että tuo politiikka rokottaa rajusti myös lapsiperheitä, joiden kulutus on elikaaren huipussa. Sitten ihmetellään, miksi lapsia ei tehdä.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Miksi te, hyvä hallitus, leikkaatte kestävyysvajeen nimissä suomalaisilta – jopa vanhuksilta ja sairailta –, mutta ette haittamaahanmuutosta? kysyi perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola hallituksen kyselytunnilla.

Perussuomalaiset nostivat esille suullisella kyselytunnilla maahanmuuton kulut. Talousasiantuntija, KHT Pauli Vahtera on laskenut maahanmuuton vuosittaisiksi kuluiksi noin 3,2 miljardia euroa. Perussuomalaiset leikkaisi näistä kuluista rankalla kädellä, ja pitkän ajan tavoitteena puolueella on lopettaa Suomelle haitallinen maahanmuutto kokonaan.

– Perussuomalaiset haluaa asettaa oman kansan haitallisen maahanmuuton edelle. Suomalaisilla on varaa hyvinvointivaltioon vain, jos Suomi ei toimi koko maailman sosiaalitoimistona, perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola huomautti.

Miksi hallitus leikkaa suomalaisilta – ei maahanmuutosta?

Eerola vertaili valtion menoja. Hän huomautti, että murto-osalla maahanmuuton kuluista leikkaamalla saisi esimerkiksi hoitajamitoituksen kuntoon.

– Vertailun vuoksi sanottakoon, että hoitajamitoituksen saisi kuntoon noin 250 miljoonalla eurolla. Se löytyisi, kun leikkaisi edes alle 10 % maahanmuuton kuluista! Eerola totesi.

– Miksi te, hyvä hallitus, leikkaatte kestävyysvajeen nimissä suomalaisilta – jopa vanhuksilta ja sairailta –, mutta ette haittamaahanmuutosta?

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) totesi, että humanitääristen maahanmuuttajien kohdalla ei lasketa taloudellista hyötyä vaan muita asioita. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) lisäsi, että hän pitää Vahteran laskelmia ylimitoitettuina ja huomautti, ettei Suomi pärjää ilman työperäistä maahanmuuttoa.

Maahanmuuton haitat ovat moninaiset

Perussuomalaiset huomautti, että maahanmuuton kustannukset eivät ole vain taloudellisia.

– Haittamaahanmuutto jättää hirveän jälkensä myös turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Seksuaalirikollisuus lisääntyy, islamistinen terrori-isku Suomessa on jo nähty, tuhansia oleskelee maassa luvatta.

– Hallituksen mukaan Suomen pitäisi ottaa takaisin jopa ISIS-taistelijoita, jos he ovat Suomen kansalaisia. Eikö olisi tärkeämpää pyrkiä saamaan täällä olevat ISIS-taistelijat takaisin Irakiin ja Syyriaan, eikä tuoda niitä lisää? Eerola kysyi.

Sisäministeri Mykkänen tunnusti tiettyjen väestöryhmien yliedustuksen tietyissä rikoksissa ja totesi, että hallitus tarttuu ongelmaan uudella toimenpideohjelmalla. Hän lisäsi, että ISIS-taistelijoista kukaan ei palaa valvomatta ja kaikki heistä joutuvat rikosvastuuseen Suomessa.

www.kansalainen.fi/perussuomalaiset-kyselytunnilla-maahanmuuton-kulut-jopa-32-miljardia-vuodessa-jo-murto-osalla-saisi-hoitajamitoituksen-kuntoon/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Valitettavasti pelottaa, että kansassa on huomattava määrä, jotka ovat ohjattavissa median taholta, vaalikoneiden kysymysasetteluilla ja tietenkin näiden huijareiden vaalilupauksilla.

Comments are closed.