Islamistit elävät kuin kuninkaat sosiaalietuuksilla Suomessa

Islamistit elävät kuin kuninkaat sosiaalietuuksilla Suomessa

Keskimäärin 4,4 kertaa suuremmilla sosiaalietuuksilla, kuin kantaväestön vastaavassa asemassa olevat OECD raportti 2013. Ilmainen asunto, vesi, sähkö, ajokortti, autokoulu, auto,merkkivaatteet, iphoneälypuhelimet ja monet muut asiat aina ilmaisia islamisteille. He elävät paljon leveämmin ja saavat paljon enemmän rahaa ja rahallisia etuja ilmaiseksi, kuin työssäkäyvät kantasuomalaiset. Tämä vastaan työssäkäyvän 70 000 euron vuosituloja. Samaan aikaan kantasuomalaiset ovat leipäjonoissa, ilman asuntoa, ilman rahaa. Jatkuvilla leikkauksilla ja jatkuvilla verojen korotuksilla rahoitetaan, vain ja ainoastaan jatkuvasti kasvavia kuluja, joita sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset aiheuttavat. Tämä on Kokoomuksen ja keskustan tietoista politiikkaa, jossa tänne tuleville ulkomaalaisille annetaan kaikki ilmaiseksi ja moninkertaisesti kantasuomalaisia suuremmat sosiaalietuudet. Yksi ulkomaalainen maksaa 70 000 euroa vuodessa yhteiskunnalle. Suurin osa islamisteista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

SYRJITYT
Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min) Katso vk video ja levitä sitä somessa.

vk.com/video353410894_456239345

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä, mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat. Tämä vastaa työssäkäyvän 300 000 euron vuosituloja.

Ulkomaalaisista yli 500 miljoonan vuosittaiset kulut Kelalle perustoimeentulossa ja työttömyysturvasta. Summat kasvavat jatkuvasti, kun jatkuvasti tulee lisää turvapaikanhakijoita ja pakolaisia. Ulkomaalaisten perustoimeentulossa islaminuskoisten määrä on 97% kaikista kuluista ja työttömyyskorvauksissa islaminuskoisten määrä 97% kaikista kuluista.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Katso videot
About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

4 Comments

  1. Nyt jokainen isänmaallinen kantasuomalainen levittämään tätä fakta paljastusta kovaa somessa!

  2. Näitä jatkuvia paljastuksia pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden kustannuksia, rikkollisuutta ja muita ongelmia levittävät natsirasistit. Taistelu totuuden paljastumista vastaan jatkuu, jotta totuus ei koskaan paljastuisi kantaväestölle. Suomi täytetään miljoonilla muslimiehillä ja sitä te ette tule estämään natsirasistit. Tulemme aina taistelemaan jokaista vastaan, joka vastustaa miljoonien muslimiesten tulemista Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä.

    Minna refugee hospital.

  3. Älkää levittäkö näitä natsirasistien faktoja ja paljastuksia netissä, jotta totuus ei koskaan paljastuisi. Natsirasistit vain vastustavat miljoonien muslimiesten tuloa Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Jokainen joka vastustaa miljoonien muslimiesten tuloa Suomeen on natsirasisti. Natsirasistit vittuun!

    Anu refugee welcome

Comments are closed.