Yksi pakolainen tai turvapaikanhakija maksaa 53 000 euroa vuodessa yhteiskunnalle.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa veronmaksajille. Kokoomus haluaa lisätä pakolaisten määrän 10 000 vuodessa ja se maksaa 530 miljoonaa euroa vuodessa. Suomeen on tullut 2015 jälkeen yli 60 000 turvapaikanhakijaa ja ne maksavat vuodessa 3,2 miljardia euroa veronmaksajille. Kaikki kulut kaikista turvapaikanhakijoista, pakolaisista, laittomasti maassa olevista ja tulevista, perheenyhdistämisen kautta tulleet ja tulevat ja kaikki ulkomaalaiset, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Maksavat valtiolle ja kunnille yhteensä 13,6 miljardia euroa vuodessa.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Kouvolaan tulee kuluvan vuoden aikana 15 uutta kiintiöpakolaista, kertoo Kouvolan Sanomat. Tulijoiden lähtömaita ei vielä tiedetä eikä tarkkaa tuloaikaa. Suunnitelma kuitenkin on, että pakolaiset ovat asettuneet Kouvolaan viimeistään lokakuun aikana.

Sinänsä tulijoiden määrä ei ole iso, mutta kotouttamiseen käytettävä raha on ihan kohtuullinen: Kouvola saa valtiolta noin 800 000 euroa pakolaisten kotouttamiseen. Eli 15 kolmansista maista tulevan henkilön kotouttamiseen käytetään melkein miljoona euroa.

Yhtä pakolaista kohti käytetään siten 53 333,33 euroa.

Mihin tällainen raha oikein käytetään? 53 tuhannella eurolla saa esimerkiksi yksiön Kouvolasta kerrostalosta. Rahalla saa puolet uudesta BMW X6 autosta tai 201 hyvälaatuista miesten 24 vaihteista polkupyörää Biltemasta. Virosta tuolla rahalla voisi ostaa 14 035 askia LM mentoolia tai 6 674 Pöytäviinapulloa.

Suomi ottaa tänä vuonna pakolaisia Syyriasta, Sambiasta ja Kongosta. Kun pakolaiseen sijoitettu euro tuplaantuu niin näin ollen Kouvola on tienannut sijoituksellaan: alkupääoma 800 000 plus tuplaus eli yhteensä vähintään 1 600 000 euroa. Todellisia kultakimpaleita.

Lähde:

kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/c4d08c91-e6c4-4ad9-9d82-ab198f044700

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.