Kokoomuksen ja keskustan monikulttuurisuuden ongelmat paljastetaan ja kustannukset ovat useita miljardeja euroja vuodessa.

Kokoomus ja keskusta ovat päästäneet maahan kymmeniätuhansia ulkomaalaisia terroristeja, rikollisia ja elintasopakolaisia. Nämä ovat raiskanneet useita tuhansia naisia ja lapsia ja tappaneet kantasuomalaisia. Lisäksi suurin osa ulkomaalaisista, jotka ovat tulleet maahan elävät sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Kokoomuksella ja keskustalla on verta käsissään. Näitä maanpetturi ja korruptio puolueita ei tule kenenkään koskaan ääneestää!

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista tulee elämään koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta elämään sosiaalietuuksilla Suomeen. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja, räjähteitä ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodessa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa vuodessa

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

katso video

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.