Ilmastovalheen avulla kokoomus ja keskusta verottavat kansaa aina vain lisää.

Ilmastovaleella rahoitetaan vain ulkomaalaisia, jotka elävät sosiaalietuuksilla Suomessa. Koska ulkomaalaisia tulee jatkuvasti lisää Suomeen elämään sosiaalietuuksilla niin kustannukset kasvavat jatkuvasti. Juuri siksi “ilmastoveroja” korotetaan jatkuvasti ja leikataan jatkuvasti kantaväestöltä. Ilmastovaleen loputtomalla toistolla siitä on saatu tehtyä uskonnonomainen liike, jolla on paljon fanaattisia kannattajia. Uskonnollisen fanatismin kaltaisella raivolla ilmastouskovaiset katsovat olevansa oikeutettuja valehtelemaan, yrittäen salata ilmastovaleen vastaisen tutkimusaineiston ja esittämällä vain kyseenalaisia ”tutkimus”-tuloksia riippumatta kuinka epäilyttävältä taholta ne ovat peräisin:

”How Climate-Change Fanatics Corrupted Science

The secular religion of global warming has all the elements of a religious faith: original sin (we arepolluting the planet), ritual (separate your waste for recycling), redemption (renounce economicgrowth) and the sale of indulgences (carbon offsets). We are told that we must have faith (allargument must end, as Al Gore likes to say) and must persecute heretics (global warming skeptics are like Holocaust deniers, we are told).

People in the grip of such a religious frenzy evidently feel justified in lying, concealing good evidence and plucking bad evidence from whatever flimsy source may be at hand.”,

Koko artikkeli: www.ucsusa.org/sites/default/files/legacy/assets/documents/global_warming/Global-Warming-Skeptic-Organizations-Source-4-AEI.pdf

Ilmastofanaatikot voisivat saada aikaan jotain hyödyllistä ja todella käänteentekevää kohdistamalla fanaattisen raivonsa pelkästään sitä ’Wall Street/City of London’-cabalia vastaan, joka jo yli sadan vuoden ajan on estänyt PÄÄSTÖTTÖMÄN ja melkein ilmaisen energian käyttöönoton, ks.
”NIKOLA TESLA, MAXWELL, EDISON, JP MORGAN, THE LAWS OF PHYSICS AND FREE ENERGY”:
www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

Brysselistä irtopisteitä kalastelevat maanpetturit käyttävät ilmastouskovaisia hyödyllisinä idiootteinaan.

Winnipegin yliopiston aikaisempi ilmastotieteen (climatology) professori Tim Ball on osoittanut kuinka ilmastotieteen korruptoinnin avulla on onnistuttu luomaan historian suurin huijaus, ilmastovale.
Hän on kirjoittanut seuraavat teokset:

”The Deliberate Corruption of Climate Science”

”Dr. Tim Ball exposes the malicious misuse of climate science by dishonest brokers to advance the agenda of the progressive left. How was legitimate science twisted into a morass of convoluted gibberish? Dr. Ball explores how and why the science was distorted for political purposes.”

*
”Human Caused Global Warming: The Biggest Deception in History”

”“Biggest deception”, is not hyperbole. Some call the claim that humans are causing global warming a hoax, but that supposes a humorous objective. There have been deceptions before, but not on a global scale with negative impacts on every nation. A deception is a deliberate act to mislead – the objective is to provide information predetermined to support the claims of impending doom. The deception is the hypothesis that human’s, particularly their production of CO2 from burn in fossil fuels is causing global warming. The hypothesis is referred to as Anthropogenic Global warming (AGW). There is nothing funny about the damage and cost to people and economies.”

Jos olemme rehellisiä ja objektiivisia, löydämme juutalais-sionistit myös tämän ilmastovalheen tausta-toteuttajina, juutalainen sionisti George Soros on yksi heistä.

Vieläkö epäilet sionistisen uuden maailmanjärjestyksen esiinmarssia, vaikka se jo tuntuu raskaasti verotuksessakin?

Lue myös.

Ilmastomuutoshuijaus on paljastettu ja ainoa tarkoitus on verottaa lisää kansalaisia.
suomimedia.wordpress.com/2018/10/27/ilmastomuutoshuijaus-paljastettu-lupa-verottaa-kansalaisia/

suomimedia.wordpress.com/?s=ilmasto

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.