Kun totuus on agendan vastaista: 2015 muslimien invaasio Suomeen.

Muslimit paljastavat avoimesti, että he ei eivät ole oikeita turvapaikanhakijoita vaan he tulivat Suomeen elämään vain sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Lisäksi he tulivat raiskaamaan kantasuomalaisia naisia ja lapsia, tekemään rikoksia ja tappamaan kantasuomalaisia. Heille ei ole koskaan ollut mitään tarkoitusta integroitua, eikä kotoutua. He eivät tule ikinä kotoutumaan, eikä integroitumaan Suomeen. 99% 2015 tulijoista oli nuoria muslimiehiä. Heidän tarkoituksenaan on islamisaation levittäminen ja sota kantasuomalaisia vastaan. Muslimit kertovat, että he systemaattisesti raiskaavat kantasuomalaisia naisia ja lapsia. Heidän tarkoituksena on terrorisoida Suomen väestöä.

2015 tulijoista 99% elää edelleen sosiaalietuuksilla. Kaiken lisäksi kaikki turvapaikanhakijat tulevat turvallisista maista Suomeen. Irak, Iran, afganistan ja Somalia ovat turvallisia maita. Kokoomus ja keskusta haluavat avoimilla rajoilla miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Kokoomuksen ja keskustan ainoana tavoitteena on tuhota Suomen sosiaaliturvajärjestelmä, sekä tuhota kantaväestö ja tehdä Suomesta islamistinen valtio. Kokoomus on huolestunut näistä paljastuksista ja aikoo hiljentää jokaisen, joka paljastaa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten kustannuksia, rikollisuutta tai muuta ongelmia, sekä jokaisen joka vastustaa Suomen islamisaatiota. Kokomuus käy näiden kimppuun keksityllä termillä jota ei löydy Suomen laista ja se on “vihapuhe” ja “viharikokset”. Näillä keksityilla termeillä on tarkoitus käydä myös kaikkia niitä vastaan jotka arvostelevat hallitusta, poliitikkoja, eu:ta, natoa, euroa. Saadaanko Suomen kansan suut tukittua vai uskaltaako kansa kertoa totuuden? Katso videot

mvlehti.net/2019/03/01/kun-totuus-on-agendan-vastaista-seinajoen-arabikevat-katso-traileri/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.