Luettuasi tämän tajuat sen miksi afrikkalaisia ei saa missään nimessä päästää Suomeen

Ei ihminen voi muuttaa sitä mitä hän on, ei suomalainenkaan voi muuttaa Afrikkaan ja alkaa heti kivittämään homoja sekä kohtelemaan naisia kuin eläimiä.

Tuskin kukaan suomalainen on voinut välttyä uutisoinnilta Oulun lapsiraiskausepidemiasta.

Alaikäisiä suomalaislapsia on joutunut maahanmuuttajapedofiilien käsiin jo toistakymmentä kappaletta ja teoista epäiltyjen maahanmuuttajien määrän laskemiseen eivät riitä enää yhden ihmisen kädet ja varpaat.

Tiedämme sen, että tietyistä Afrikan ja Lähi-idän maista tulevat maahanmuuttajat ovat yliedustettuja raiskaustilastoissa ja heidän tulonsa Suomeen tulisi estää jo tämän perusteella. Käydään seuraavaksi läpi mitä näissä maissa ajatellaan raiskaamisesta, naisten oikeuksista ja homoseksuaalisuudesta.

Raiskaaminen pönkittää miehisyyttä Etelä-Afrikassa.

Siellä kuvitellaan, että raiskaus on miehinen teko. Etelä-Afrikassa raiskataan ihminen 17 sekunnin välein. Etelä-Afrikassa raiskataan 1300 naista päivittäin ja vuodessa raiskataan jopa 500 000 ihmistä. Näissä luvuissa ei ole mukana lapsien raiskauksia.

Joukkoraiskaukset kuuluvat suorastaan kulttuuriin Etelä-Afrikassa ja raiskaamista pidetään eräänlaisena pelinä. Tämän pelin johtajaa kutsutaan marhasimaniksi. tämä mies juottaa naisen humalaan, ja vie johonkin harrastamaan seksiä kanssaan. Miehen kaverit odottavat sängyn alla ja ryhtyvät raiskaamaan naista, kun ensimmäinen lopettaa.

Tätä toimintaa harrastavien mukaan kyseessä ei ole raiskaus, yhden tekijän mukaan:

”- Ei tätä voi pitää raiskauksena. Joskus meidän täytyy huumata tyttö, mutta näin ei tehdä joka kerta, mies sanoo.”

Tätä taustaa vasten Oulun tapahtumat eivät vaikuta enää kovin yllättäviltä. Etelä-Afrikassa miestä pidetään naista merkittävämpänä ja naiset nähdään miesten omaisuutena.

Ainakin joka neljäs eteläafrikkalainen mies on syyllistynyt raiskaukseen. 75% miehistä tekee ensimmäisen raiskauksensa alle 20-vuotiaana. 5% miehistä ilmoitti raiskanneensa edellisen vuoden aikana. Eteläafrikkalainen mies kantaa HIV-virusta 25% todennäköisyydellä. Etelä-Afrikassa raiskataan lapsi joka kolmas minuutti ja tapausten määrä on kasvussa.

Joidenkin arvioiden mukaan Etelä-Afrikassa raiskataan jopa 700 naista tunnissa. Raiskauksista tulee poliisin tietoon vain 1%. Käytännössä raiskaaminen on siis miltei laillista.

Homot ja lesbot ovat myös ahdingossa Afrikassa. Lesboihin kohdistetaan Etelä-Afrikassa ns. parannusraiskauksia, joissa raiskaajat pyrkivät käännyttämään lesbot heteroiksi ja raiskauksen tavoitteena on korjata lesbojen seksuaalinen suuntautuminen.

Eräs raiskatuksi ja murhatuksi joutunut lesbo oli eteläafrikkalainen jalkapalloilija Eudy Simelane, joka oli julkisesti lesbo. Eteläafrikkalaiset miehet eivät voi sulattaa ajatusta mustasta naisesta, joka on heidän ulottumattomissaan. He raiskaavat tämän saadakseen vallantunteen takaisin.

Monet afrikkalaisperheet jopa järjestävät lesboksi epäillyn lapsensa raiskauksen, että tämä paranisi sairaudestaan. Afrikkalaisen kulttuurin mukaan miehen kuuluu määrätä naisen paikka, vaikka väkivallan avulla.

Myöskään homoille Afrikka ei ole millään muotoa paratiisi. Etelä-Afrikka on harvinainen Afrikan maa, jossa homous on sallittua ja Sudanissa ja Somaliassa homoudesta seuraa kuolemanrangaistus.

Entinen Zimbabwen presidentti Robert Mugabe on sanonut homoista seuraavaa:

”Homot ovat pervertikkoja, jotka käyttäytyvät huonommin kuin siat ja koirat.”

Mugabe on myös leimannut homouden länsimaiden ongelmaksi,jota ei kaivata Afrikkaan.

Homoilta myös kielletään terveydenhoito suuressa osassa Afrikkaa. Ja monissa Afrikan maissa homot saavat elää jatkuvassa hengenvaarassa.

Todellisuudessa Afrikassa asuvien käsitykset naisista, seksuaalivähemmistöjen oikeuksista ja tasa-arvosta yleensä poikkeavat täysin suomalaisesta ja länsimaisesta käsityksestä ja tämä on se syy, miksi tänne päästetyt afrikkalaiset raiskaavat ja eivät sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan.

Näin erilaisista kulttuureista tulevat eivät mitenkään kykene muuttamaan omaa ajatteluaan täysin, vaan he jatkavat elämistä oman arvomaailmansa mukaan ja tämä on se perussyy, miksi he jatkavat raiskaamista Suomeen päästyään.

Ei ihminen voi muuttaa sitä mitä hän on, ei suomalainenkaan voi muuttaa Afrikkaan ja alkaa heti kivittämään homoja sekä kohtelemaan naisia kuin eläimiä.

Ei ihminen kykene muuttamaan itseään ja oppimiaan arvoja. Tämän asian Oulun tilanne todistaa täysin kiistattomasti.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.