Sosiaali- ja terveysvaliokunta aikoo kävellä Aktiivimallin kumoamisadressin yli 06.02.2019

Suomen sosiaali- ja terveysvaliokunta aikoo näillä näkymin kävellä Aktiivimallin kumoavan adressin yli 6. helmikuuta 2019.

Vaikka tämä adressi keräsi yli 140 000 nimeä, niin siitäkään huolimatta ei tämä Suomen hallinnon takana vaikuttava korruptoitunut eliitti sekä hallinto kunnioita Suomen kansalaisten mielipiteitä pätkän vertaa, koska nämä mädät poliitikot ovat kiinnostuneita vain heidän omista eduistaan sekä tulevista palkkioviroistaan.

Vuodesta 2018 lähtien voimassa ollut Aktiivimalli on ollut täysi fiasko alusta alkaen ja tuottanut tilastollista harhaa muka työllisyyden noususta. 

Mutta se ei tarkoita työllistymistä, jos 100 000 suomalaista viettää 5 päivää kuukaudesta jossain työvoimatoimistojen järjestämillä huuhaa-kursseilla.

Näiden TE-keskusten alihankkkijoiden järjestämät työttömien aktivointikurssit ovat olleet sisällöllisesti miltei yhtä huonoa tasoa, kuin että siellä järjestettäisiin poliittisia kyykkyhyppytunteja.

Tämä Aktiivimalli luotiin vain sen takia, että näitä lukuisia työttömiä päästäisiin kiusaamaan, nöyryttämään sekä aiheuttamaan heille lisää taloudellista ahdinkoa.  

Kaiken takana on ilmaistyöorjuus

Kuitenkin tämä asia mistä poliitikot eivät uskalla puhua on tämä ilmaistyöorjuus, joka kätkeytyy myös tämän kohutun Aktiivimallin taakse. Sillä lukuisat yritykset Suomessa harjoittavat toistuvaa orjatyötä värväämällä kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimistoista ja TE-keskuksista työttömiä heidän palvelukseen.

Eräs Riihimäkeläinen nainen kieltäytyi aikanaan tällaisesta hänelle tarjotusta pakkotyöstä ja sen jälkeen Riihimäen kunnan sosiaalitoimi haki häntä holhoukseen ilman asiallisia perusteita. Sillä holhoukseen vaadittaisiin jo terveydellisiä syistä.

Tämän jälkeen kyseinen nainen otti yhteyttä asianajajaan, mutta asianajaja kertoi ettei tällaisella tapauksella olisi juurikaan menestystä oikeudellisesti. Mutta lopulta tämä juttu sitten päätyi aina Seura-lehteen ja aiheutti pienimuotoisen skandaalin Suomen mediassa.

Tuossa Seura-lehden kyseisessä jutussa kysytään lukijoilta vielä lopussa: Oletko saanut epäasiallista kohtelua viranomaisten taholta ? Kerro kokemuksistasi sähköpostitse seura@otavamedia.fi

Olen varma siitä, että monessa eri kaupungissa ja kunnassa löytyy jos toinen toista röyhkeimpiä tapoja, joilla tietyt yritykset hyödyntävät tätä valtiollista orjatyövoimaa, jota kutsutaan edelleen mm. kuntouttavaksi työtoiminnaksi.

Niille jotka eivä vielä tiedä, että mistä maasta tämä Suomenkin 9€/päivä ilmaistyö on keksitty ja luotu, niin se on peräisin Saksasta. Tuosta maasta, jossa Lidl kauppaketjunkin kassatyöntekijät eivät saa käydä edes vessassa työajalla, kun muuten menee tehokasta työaikaa hukkaan. Että siinähän sitten kuset housuun tai pulloon, jottei mene tehokasta työaikaa hukkaan. 

Saksalaiset toki ovat maana mm. palkoissa Suomea edellä, joka johtuu siitä, että sieltä löytyy näitä työvoimatoimistojen uhkailemia orjatyöläisiä yli 20 000 000 kappaletta. Joten heidän työttömien orjien reservi on paljon kattavampi kuin mitä täältä Suomesta löytyy.

Nämä pähkähullut suuryhtiöiden johtajat Suomessa ovat saaneet jostain päähänsä, että myös tämä turvapaikanhakijoiden volyymi voisi tuoda heille uuden halpatyövoiman sieltä tullessaan. 

Mutta yllättävästi kuitenkin enemmistö näistä Suomeen tulevista turvapaikanhakijoista eivät oikein halua tässä maassa edetä työelämään asti, vaan tulevat tänne pääasiassa turvapaikkashoppailijoina. Viro ei heille mm. sen takia kelpaa, koska siellä on liian pieni sosiaaliturva.

Mutta viime vuosina Suomessa on tapahtunut myös tällaista integroitumista, että näitä Virolaisia rakennusmiehiä on tullut Suomeen ensin verokortilla rakennushommiin. 

Mutta sitten kun on kulunut puolivuotta, niin he ovat jo oikeutettuja Suomen sosiaaliturvaan. 

Tämän jälkeen he sitten kirjautuvat paikallisen KELA:n tukien hakijaksi ja alkavat nostaa työmarkkinatukea, asumistukea sekä toimeentulotukea. Mutta tekevät sen jälkeen Suomessa rakennushommia pimeinä töinä. 

Suomesta on siis tulossa koko maailman sosiaalitoimisto ja poliitikot väittävät, että tähän on edelleen varaa, vaikka valtion kassaa on jouduttu joka vuosi venyttämään n. 6 miljardin euron lisälainoilla.

Mutta se on vielä törkeää propagandaa, että työttömyys olisi tämän maan suurin kuluerä. 

Nimittäin ei ole, vaan suurin ja raskain taakka Suomen valtion menoihin löytyy näiden rikkaimpien suuryhtiöiden sekä rikkaiden rahasukujen jokavuosittaisessa veronkierrossa, jonka kautta Suomesta poistuu yli 40 miljardia euroa mm. Luxemburgiin, Sveitsin pankkeihin sekä yksityisiin veroparatiisiyhtiöihin, joissa nämä samat rikkaat rahasuvut liikuttelevat näitä Suomen eläkejärjestöjen miljardeja, joiden yhteenlaskettu määrä on jo ylittänyt 220 miljardia euroa.

Euron rahajärjestelmä on ollut vaikutukseltaan sen alusta saakka Euroopalle hyvin tuhoisaa ja kaikki tämä johtuu siitä, että koska euro on näiden yksityisomisteisten pankkien monopoli.

Mutta sen sijaan jos Suomen Pankille sekä muiden EU-maiden keskuspankeille annettaisiin lupa painattaa euroja omin päin, niin sillä keinoin taas voitaisiin elvyttää tätä heikentynyttä valtiontaloutta. 

Mutta se taas ei käy näille Euroopan keskuspankin omistaville pankkisuvuille. Koska muuten nämä EU-maat saavuttaisivat taas vakavaraisuuden ja saisivat maksettua valtionvelkansa pois.


Suomessa on jo yli 50 000 akateemista työtöntä ja tämä lukema kertoo jotain siitä, että miten suuret vauriot voi tämä täysin tietoisesti täällä aiheutettu talouden nollakasvu saada aikaan.


Ja se on varmasti monelle korkeastikoulutetulle maisterillekin hyvin nöyryyttävää, että tässä yhteiskunnassa näihin hampurilaisbaarien pihvinpaistajienkin paskaduuneistakin joutuu taistelemaan jokainen korkeastikin koulutettu.

Työttömyys kasvoi Uudellamaalla 14,8 % Joten se siitä Aktiivimallista.

Odotan oikeasti sitä päivää, jolloin tämän maan ihmiset ovat saaneet tarpeekseen näistä Suomen hallinnon konnista ja liittoutuvat keskenään ja ryhmittyvät kaduille.

Islannissa tuollainen kansanliike, joka lähti vain yhden miehen päähänpistosta kaatoi lopulta koko Islannin parlamentin ja sillä Islanti sai pankkikriisinsä selvitettyä ja tuomittua nuo rikolliset vankilaan. 

Mutta tässä Suomen maassa kun Sipilän hallitus leikkasi lomarahoja ensin tuon 30 %, niin Ranskassa tuollainen toimenpide olisi saanut aikaan useiden kuukausien mellakat ja olisi poltettu lukuisia autoja. 

Mutta mitä sitten tuo 30 % lomarahojen leikkaus täällä sai aikaan ? 

Ei yhtään mitään.

Tämä vanha Tsaarikansa jatkoi vaan kuten ennenkin tuijotellen tv:tä ja käymällä töissä tai etsimällä töitä mollista (www.mol.fiwww.mol.fi), jossa todellisuudessa on vain m. 5000-8000 avointa työpaikkaa, kun niitä työttömiä on Suomessa jo yli 600 000 kpl.

Jos ette sitä ole vielä huomannut, että tässä ollaan tuhoamassa näiden poliitikkojen avustuksella Suomen hyvinvointivaltiota ja siihen kuuluvat terveyspalveluiden yksityistäminen, postin yksityistäminen, joukkoliikenteen yksityistäminen, vanhustenhoidon yksityistäminen, sosiaaliturvan heikentäminen (ensimmäinen vaihe = Aktiivimalli).

Sitten hallitus ilmoittaa jossain vaiheessa, että kestävyysvaje on jo niin suuri, että Suomen hallinnon on alettava pudottamaan palkkoja alas ja tätä varten AY-liikkeet on määrä tuhota ennen tuota toimenpidettä.

Mutta työaikaan on tulossa myös lisää tunteja ja tämä ei kuitenkaan lisää palkkaa penniäkään, kuten jo Sipilän hallinnon uudistuksessa nähtiin.

Sitten alkaa sunnuntaityön painostaminen, jonka määrä on vielä jossain vaiheessa tulla ihan normaaliksi työpäiväksi.

HalpaHalli yhtiö mm. aloitti yt-neuvottelut näiden työntekijöiden kohdalla, jotka heillä kieltäytyvät  sunnuntaityöstä.

Tässä siis näemme miten nämä tuhokapitalistit pitävät meitä veronmaksajia kuin jonain koneina, joiden täytyy venyä tarvittaessa vaikka 7 päiväiseen työviikkoon.


Tämän markkinatalousjärjestelmän ydinongelma on ja tulee aina olemaan palkkaorjuus.

Eli niin kauan kuin tämä järjestelmä on olemassa, että hyväksikäytetään köyhien työläisten työaikaa sen kustannuksella, josta voi taas näiden suuryhtiöiden sekä pankkien omistajat kääräistä miljardien voitot.

Palkkaorja kun ei täällä länsimaissakaan huomaa, että kuinka heidän 8-16 palkkaorjuus on eräille hyvin tuottoisaa bisnestä.

Vaan heille sen sijaan uskotellaan, että sinä olisit vain jonkun nälkäpalkan arvoinen työntekijä, vaikka todellisuudessa voisit myös laatia omalle työllesi oman hinnan, jos vaikka perustaisit yrityksen, jolle saisit luotua riittävän kysynnän.

Monikansalliset yhtiöt taas eivät toimi tuolla tavalla, vaan he käyttävät häikäilemättömästi hyväkseen tätä länsimaalaisten palkkaorjien heikkoa älykkyyttä ja epätietoisuutta.


Raha ei ole missään vaiheessa kasvanut puussa, eikä sitä yksikään palkkaorja saa puusta napattua, koska rahaa luodaan vain velasta.

Ja jos synny uutta velkaa, niin ei myöskään synny uutta rahaa ja näin yksinkertainen on tämä talousjärjestelmä, joka toimii sijoituspankkien liikkeelle laskeman valuuttajärjestelmän kautta.

Euroopan keskuspankki on kaikki nämä vuodet velkaannuttanut lukuisia EU-maita täydellä tarkoituksella, koska EU:n tehtävänä on tuottaa Euroopan keskuspankille voittoa, jota EKP:n pankkijärjestelmä saa aikaan EU-maiden keskuspankkien valtion velan kasvulla. 

Tällaisen talousjärjestelmän elinehto on myös se, että työllisyys ei saa nousta riittävän korkealle tasolle, koska muuten valtion ostovoima kasvaa liikaa ja luo taas näille monikansallisille yhtiöille sekä yksityisille pankeille liikaa taloudellista vastavoimaa, joilla valtionvelat taas pienenevät.

Talouden nollakasvu on mm. Trilateraalisen Komission, Bilderberg-ryhmän sekä 300 Komitean Euroopassa ajama hanke, jonka tavoite on kasvattaa työttömyyttä joka vuosi lisää.

Tällä nollakasvulla Euroopan keskuspankki tuhoaa nämä entiset rikkaat Euroopan teollisuusmaat ja alkaa sitten yksityistämään niiden perusvalveluja, kuten Suomessa tämä SOTE-uudistus on tämän nollakasvuohjelmasta kasvanut mädäntynyt omena.

Ja sitten kun lopulta kaikki valtion peruspalvelut on siirretty näiden ahndeiden monikansallisten sijoitusyhtiöiden hoiviin, niin alkaa näkymään näiden sortotoimenpiteiden brutaalit seuraukset, joita nähdään nyt Suomessa näiden vanhustenhoitopalveluiden osalta jo.


Urho Kekkonen kun totesi aikanaan näin Kokoomuksesta, niin se pitää täysin paikkansa ja sen mädät hedelmät ovat nyt kuoriutuneet jo.


Mutta ei tämä syyllinen ole pelkkä Kokoomus, vaan nämä korruptoidut virkamiehet tottelivat vain niitä käskyjä, joita heille USA:n suurlähetystöstä CIA:n johdolla annettiin.

Eli kun nämä konnat tuhoavat Suomen, niin sinunkin lapsenlapsesi joutuvat maksamaan siitä vielä näinä tulevina vuosikymmeninä todella suuren hinnan.

Joten kun valtionvelka kasvaa ja hyvinvointivaltio tuhotaan, niin se ei kiinnosta näitä psykopaatteja lainkaan, vaan he etenevät Kokoomuksen pyöröovista vieläkin rahakkaampiin virkoihin mitä kansanedustajan tilipussi tarjoaa. 


Tämä vaalitenttipelleily mitä viime viikkoina täällä ollaan käyty on puhdasta teatteria. Sillä tuleva vaalivoittaja on jo CIA:lla nyt selvillä, eli sitä ei päätä silloin kukaan äänestäjä.

Vasemmistoliittoa tai Vihreitä ei CIA suosi edelleenkään tämän maan vaalivoittajaksi. 

Perussuomalaiset taas eivät kelpaa sen vuoksi vaalivoittajaksi, koska puolue saa CIA:lta rahaa ja toimii äänestäjiä harhauttavana kontrolloituna valeoppositiona.


Kokoomuksella on tiiviit suhteet USA:n suurlähetystöön kunnossa ja CIA nosti heidät jo aiemmin vaalivoittajiksi, kun Kokoomus lupasi vievänsä Suomen Natoon.

Ent. pääministeri Alexander Stubb lipsautti muutama vuosi sitten, että tämä Suomen Nato-jäsenyys tulisi olla selvillä viimeistään vuoden 2019 aikana, jolloin Suomen olisi haettava Nato-jäsenyyttä. Sillä näin tämä asia ollaan jo sovittu USA:n suurlähetystössä näiden konnien kesken.
Samoin kuin myös tämä Suomen ja Naton välinen isäntämaasopimus sovittiin salaisesti USA:n suurlähetystössä muutama vuosi sitten ja vietiin läpi eduskunnan seläntakana ja tällainen politiikka on puhdas sotilasvallankaappaus, jonka seurauksena Suomen sotilaallinen liittoumattomuus liitettiin USA:n armeijan sekä Naton vallankaappauksen alle.

Natolla eikä USA:lla pitäisi olla mitään oikeutta sekaantua muiden EU-valtioiden asioihin, mutta näin se on tehnyt myös Suomen kohdalla.


Euroopan union on alkanut paljastaa sen todelliset karvansa ja joko viimein näette, että tämä koko EU on ollut koko ajan kommunistinen järjestelmä.

Mutta tämä kommunistinen EU-kehitys tapahtuu pieninä askelina ja vähitelle ne alkavat paljastaa sen kommunistisen liittovaltion, joka tämän kaiken taustalle vielä tänään kätkeytyy.

Mutta siinä vaiheessa kun tuon EU:n liittovaltion kello kumahtaa, niin silloin EU-maiden rajat sulkeutuvat ja käy kuten aikanaan DDR Itä-Saksassa tai Neuvostoliitossa, että ulos ei ole enää asiaa edes matkustamalla jollei ole jokin erityisen pätevä syy matkustamiselle. 


Euroopan komissiohan ei tälläkään hetkellä sallisi yhdenkään EU-man eroavan tästä unionista, koska tämä suunnitelman taustalla on yhden liittovaltion luominen, yhden EU-armeijan luominen jne. 

EU on siis kuin jokin pakkoavioliitto, josta ei sallita kenenkään kieltäytyä. Vaikka tämä Englannin BREXIT-homma on puhdasta harhautusta tämän kaiken keskellä.

Suomen itsenäisyys on jo nyt menetetty asia ja sen saisi takaisin vasta sen jälkeen, kun Suomen eduskunta olisi äänestänyt Suomen ulos EU:sta. Mutta tätä ei uskalla Suomen korruptoitunut hallinto tehdä, vaikka Suomen enemmistö haluaisi erota EU:sta.

Sen sijaan tämä Suomen korruptoitunut hallinto tehtailee lukuisia väärennettyjä katugalluppeja, joissa se valehtelee Suomen kansalaisten kannattavan EU:ta jne. Sillä tällaisessa järjestelmässä valtionpropagandan on oltava riittävän tehokasta, jotta sillä pystytään pitämään kansa kurissa, etteivät he ala vain kapinoimaan. 

Mutta totuushan on se, että jos nämä tämän maan ihmiset todellakin tajuaisivat ja kuulisivat sen, että miten paljon heitä on kusetettu läpi nämä kaikki vuodet, niin syntyisi kapina.

Tästähän Perussuomalaisten ent. puheenjohtaja Timo Soinipuhui muutama vuosi sitten EU:n asiayhteydessä Suomen osalta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.