Sorosin rahoilla aletaan kouluttamaan Suomeen vihapuhepoliiseja, vihasyyttäjiä sekä tuomareita

Suomen oikeusministeriö aloittaa kouluttamaan nyt Suomessa vihapuhepoliiseja, vihasyyttäjiä sekä vihatuomareita. 

Kyseessä on Against Hate-hanke, jonka rahoitus on tullut pääosin suursijoittaja George SorosinOpen Society säätiöltä.

Nyt vielä kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt ovat kehoittaneet Suomea tehostamaan vihapuheen vastaista työtä.Niille jotka ette vielä tiennyt, niin totuus on vihapuhetta tämän tulevan fasistihallinnon mukaan, joka tulee olemaan rankaistava teko ja tästä syystä näyttelijät Martti Suosalo sekä Krista Kosonen eivät voineet vastustaa, kun heidät pyydettiin näyttelemään tämän kampanjan propagandavideoon. 

Liekö sitten Sorosin säätiö maksanut heille hieman enemmän vihapuhepropaganda boonusta näyttelijän palkkioihin tuota propagandafilmiä varten. 

Tuo kyseinen propagandafilmi oli joka tapauksessa Suosalon uran suurin rimanalitus.
Mistä eliitti oikein on vihainen ?

Kaiken tämän Against Hate vihapuhe-kampanjan takana vaikuttaa rahaeliitin suuri viha näitä tiettyjä ihmisryhmiä vastaan, jotka ovat heränneet tietoisella mielellä, eivätkä enää suostu palaamaan ruotuun.

Tästä syystä tämä raha- ja valtaeliitti vihaa yli kaiken kansallisidentiteettiä puolustavia ihmisryhmiä, joita myös Ranskan presidentti Emmanuel Macron on avoimesti ilmoittanut vihaavansa sekä halveksivansa.


Jos nyt kertoisi totuuden, että kaikki tämä vihapuheella jeesustelu on lähtöisin Internetin aiheuttamasta seurauksesta, joka mahdollisti yksittäisten kansalaisten mielipidevaikuttamisen. Kun taas nämä rikolliset vallanpitäjät tahtovat, että valta on vain heillä ja silloin taas tämä kaikki internetissä tapahtuva mielipidevaikuttaminen täytyisi kieltää keinoilla millä hyvänsä.

Tästä syystä he sitten keksivät termin vihapuhe, jota on nyt alettu lanseeraamaan pitkin EU-maita, jonka rahoituksestä suuri osa tulee suursijoittaja George Sorosin säätiöiltä.

Soros haluaa tuhota vapaan internetin keinolla millä hyvänsä, kuten myös tämä muu raha- ja valtaeliitti.

Tällä hetkellä myös Suomessa muutamien tulevien eduskuntavaaliehdokkaiden Facebook-tilejä on bannattu, jotka eivät ole vielä eduskunnassa sisällä. 

Jopa Perussuomalaisten ehdokkaita ovat joutuneet kokemaan tällaista sensuuria ja sen takana on ollut myös Suomen korruptoituneen hallinnon toimenpide estää sosiaalisessa mediassa tapahtuva vaalivaikuttaminen, joka on todellisuudessa puhdas vaalirikos.

Suomen korruptoitunut valtioneuvosto sekä hallinto vähät välittää mistään vaalilakiasioista, vaan se keskittyy Suomen kansalaisten sananvapauden riisumiseen minkä ehtii, sillä välin kun pääministeri Juha Sipilä kolleegoidensa kanssa ehti jo perustaa uuden Suomen valtionyhtiöiden koijausfirman (Vake Oy).

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.