Poliitikkojen ratkaisut raiskausepidemiaan eivät toimi

Jokainen on varmasti jo tässä vaiheessa lukenut maahantunkeutujien keskuudesta kumpuavasta raiskausepidemiasta, jonka uhreina ovat suomalaiset lapset. Uhreja ja uusia rikosepäilyjä tuntuu tulevan koko ajan esille lisää, ja epidemia on äitynyt niin pahaksi, että jopa valtamedian on ollut pakko antaa palstatilaa aiheelle.

Miten tähän tilanteeseen on tultu? Vastaus on hyvin yksinkertainen: avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikalla. Päästämällä Eurooppaan massiiviset määrät tänne kuulumatonta väkeä ovat poliitikot aiheuttaneet nyt otsikoissa olevan ongelman (ja monta muutakin ongelmaa). Seuraus on ollut täysin ennustettavissa jo esimerkkitapausten perusteella sekä tilastoja seuraamalla, ja siitä on koko kuluvan vuosikymmenen ajan varoitettu suomalaisia poliitikkoja jo sellaisella volyymilla, että se tuskin on jäänyt heiltä huomaamatta. Miten ongelmasta päästäisiin eroon? Vastaus on hyvin yksinkertainen: lähettämällä tänne kuulumaton taakka takaisin sinne, missä heidän kuuluukin olla. Ja se paikka ei ole Eurooppa.

Kun poliitikoilta on viime aikoina kyselty, miten asia voitaisiin ratkaista, ovat he ehdottaneet ratkaisumalleiksi lisää rahaa ”kotouttamiseen”, ”turvallisuuskeskusteluja”, kriisiapua, lisää lakeja ja poliisin lisäresursseja. Sitä ei kuitenkaan ole missään kerrottu, että mikä määrä rahaa ja aikaa siihen ”kotouttamiseen” pitäisi laittaa, jotta se olisi onnistunutta. Myöskään esimerkkejä onnistuneista monikulttuurisista yhteiskuntakokeiluista ei ole kukaan kaivanut esille.

”Turvallisuuskeskustelut” vaikuttavat enemmänkin tapahtumilta, joissa tapahtuneita rikoksia pyritään valkopesemään ja painostamaan suomalaisia olemaan reagoimatta millään tavalla. Virkavallan hyötykäyttöönkin saataisiin saman tien kymmeniä poliiseja lisää, jos he lopettaisivat Internetissä maahanmuutosta keskustelevien suomalaisten vakoilun ja siirtäisivät nämä oikeisiin töihin. Mistään ei myöskään selviä, miten mikään näistä keinoista auttaa asiaan niin kauan, kun maahan päästetään edelleen sitä väkeä, joka tilastojen mukaan raiskaa jopa 20-kertaisesti suomalaisiin verrattuna.

Poliisin viiden pennin propagandaosasto on jo pyrkinyt korjaamaan tilannetta kiusallisen nololla videosarjalla, jossa opastetaan, mitä Suomessa saa tehdä ja mitä ei. Poliisi kohtelee aikuisia miehiä kuin jotain tarhaikäisiä lapsia ja antaa ymmärtää, että kyse oli vain siitä, etteivät he tienneet rikkovansa lakia. Aivan kuin he eivät muka tietäisi, että Suomessa lapsen raiskaaminen on laitonta. Harvaa pedofiilia tuskin kiinnostaa, mitä lakikirja heidän sairaista haluistaan sanoo.

Ylen A-studiossa 15.1. haastateltu pääministeri Juha Sipilä uhosi valtion ”kampaavan” kaikki mahdolliset keinot, joilla vastaavia tapahtumia voitaisiin estää. Miksihän näin ei ole tehty aikaisemmin, sillä – kuten toimittaja Sipilää muistutti – ongelma on jo vuosia vanha? Häneltäkin jäi tosin yksi varmasti tehokas keino mainitsematta tästä ehdotuksesta.

Jostain syystä kovin harva poliitikko on tuonut esille ainutta oikeasti toimivaa ratkaisumallia asiaan: lopetetaan maahanmuutto ja lähetetään täällä jo olevat pois Euroopasta. Suomalaisen yhteiskunnan tarkoitus on ainakin virallisesti suojella suomalaisia ja työskennellä suomalaisten etujen mukaisesti, joten miksi tämä yhteiskunta tekee täysin päinvastaista politiikkaa?

Poliitikot ovat toki muistuttaneet, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset, minkä vuoksi ”humanitääristä maahanmuuttoa” ei voi rajoittaa tai lopettaa. Jos nämä kyseiset sopimukset aiheuttavat raiskausepidemiaa, terrorismia, taloudellista rasitetta, väkivaltaa, yhteiskunnan hajoamista, rikollisuutta jne., niin pitäisiköhän niitä punnita uudelleen tai ihan vaan repiä palasiksi? Mikäli ”humanitäärinen maahanmuutto” aiheuttaa epähumaaneja seurauksia suomalaisille, niin miten kukaan kehtaa mainostaa tätä asiaa humanismin nimissä?

Niin sanottu monikulttuurisuus onkin globalisteille itseisarvo, jota pakotetaan, vaikka mitä tapahtuisi. Tilanne olisi vielä täysin korjattavissa, mutta oikeiston omanedun tavoittelijat ja vasemmiston haittahumanistit pakottavat monikulttuurisuuden ilosanomaa, vaikka se tappaisi ja raiskaisi heidän omat lapsensa.

Valtamedia on poikkeuksellisesti antanut reippaasti huomiota asialle ja tuonut jopa esille tilastoja, jotka osoittavat tiettyjen kansanryhmien yliedustuksen yhdessä halveksutuimmassa rikollisuuden lajissa, siis seksuaalirikoksissa. Vastapainoksi on tietenkin muistettu pyytää sympaattisia haastatteluja ”tavallisilta” maahanmuuttajilta, jotka kertovat nyt pelkäävänsä ”rasismia”. Myös poliisi on julkisesti harmitellut, etteivät aikuiset maahantunkeutujat viitsi enää lorvia oululaisissa ostoskeskuksissa samaan malliin.

Myös niin sanottua han-argumenttia on muistettu käyttää aihetta käsitellessä: suomalaisethan raiskaavat myös! Määrällisesti selvä yliedustus näissä tilastoissa kuuluu suomalaisille! No ihanko tosi? Noin 95 prosenttia Suomessa asuvista ihmisistä on suomalaisia, joten voisiko tällä olla jotain tekemistä asian kanssa? Kuitenkin ulkomaan kansalaisten tekemiksi seksuaalirikoksista menee noin 25 prosenttia tapauksista, joten huomaako kukaan nyt syytä, miksi asia saa monet suomalaiset ärtymään? Suurin osa Suomeen saapuvista ”pakolaisista” on irakilaisia, jotka yksinään tekevät noin 10 prosenttia kaikista seksuaalirikoksista. Tilastovääristymää aiheuttaa myös se, että pelkän Suomen kansalaisuuden omaava ulkomaalainen menee tilastoissa suomalaiseksi, eli esimerkiksi Suomessa syntyneet rotumuukalaiset ovat näissä ”suomalaisia” riippumatta todellisista juuristaan.

Aina kun näitä suuria otsikoita saavia monikulttuurisia tempauksia tapahtuu, esittävät poliitikot tyhmää ja ihmettelevät, että miten on mahdollista, että näin pääsi käymään. Näin pääsi käymään, koska nämä samat poliitikot tekivät älyvapaata politiikkaa, joka johti ennustettavissa oleviin älyvapaisiin tekoihin. Sama touhu kuitenkin jatkuu tulevaisuudessakin, ja taas seuraavien otsikoiden alla samat henkilöt ihmettelevät asiaa ja selittävät, että tämähän on aivan uusi asia, jota emme yhtään osanneet odottaa.

Syyllisiä suomalaisten lasten raiskauksiin eivät ole pelkästään fyysisiin rikoksiin syyllistyneet maahantunkeutujat. Syyllisiä ovat jokainen poliitikko, virkamies, kansalaisjärjestö, toimittaja jne., joka virkansa suojista on lobannut avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa Eurooppaan aiheuttaen tänne lapsia metsästävien pedofiilien maihinnousun. Nämä seksuaalista ahdistelua vastustavat #metoo-aktivistit ja muut loogisen ajattelukyvyn puutteesta kärsivät ihmiset eivät tule kuitenkaan koskaan katsomaan peiliin ja myöntämään syyllisyyttään tekojensa seurauksiin, vaan he tulevat narsistisesti jatkamaan touhuaan entistä suuremmalla innolla, sillä heitä ei kiinnosta suomalaiset uhrit lainkaan; heitä kiinnostaa oman yhtä typeristä ihmisistä koostuvan ihmisjoukon kehut siitä, että he ”auttoivat” 30-vuotiaita ”lapsia” karkaamaan velvollisuudeltaan puolustaa omaa maataan sekasorrolta.

Pelkästään Oulun tapahtumien seurauksena yksi lapsi on jo tehnyt itsemurhan, useat lapset ja heidän perheensä ovat saaneet elinikäiset arvet, toistakymmentä maahantunkeutujaa päätyy vankilaan veronmaksajien piikkiin (tosin oletettavasti aivan liian lyhyeksi aikaa), ja valtio maksaa Oulun kaupungille näillä näkymin useamman miljoonan euron arvoisen ”kriisipaketin”, jolla käsitellään tapahtuneita rikoksia. Monikulttuurisuus on halpaa kuin saippua.

Muistakaa kuitenkin olla ”vihapuhumatta”, sillä kuten Sipilä uudenvuoden puheessaan valehteli suomalaisia painostaakseen, se on ”rikos”. Kun Sipilä sanoi ”vihapuhe”, hän tarkoitti sitä, että mikäli lapsesi raiskataan, ei sinun tulisi tuoda asiaa julkisuuteen tai muutenkaan tuohtua siitä. Mieluummin voisit vaikkapa tehdä lahjoituksen paikalliseen vastaanottokeskukseen, jotta sen asiakkaat kotoutuisivat paremmin eivätkä raiskailisi jatkossa lapsia. Loppupeleissä tämäkin raiskausaalto on vain meidän suomalaisten vika, sillä emme kotouttaneet näitä ihmisiä tarpeeksi hyvin. Eikö?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.