Kokoomuksen ja keskustan yksityistämisen takia vanhuksia kuolee.

Nyt on paljastunut, että yksityiset toimijat antavat vanhusten kuolla, koska se kasvattaa voittoja. Yksityiset toimijat vanhustenhuollossa rahastavat surutta. Vanhuksille ei anneta riittävästi ruokaa ja jos annetaan on ruoka kylmää ja vanhentunutta. Vanhukset pääsevät pesulle vain kerran viikossa. Kaikki nämä tapahtuvat, koska yksityiset toimijat kasvattavat voittojaan. Syyllisiä tähän tilanteeseen ovat päättäjät, jotka ovat päätöksillään tämän aiheuttaneet. Syylliset ovat Petteri Orpo ja Juha Sipilä, keskusta ja kokoomus.

Katso videot.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Mielestäni on väärin syyttää yksityisiä toimijoita. Syyllinen on kunta. Näissä kohutapauksissa kunta on pitkään tiennyt sopimusrikkomuksista, mutta ei ole tehnyt mitään.

    Perimmältään näillä kohuilla on tarkoitus nollata kunnat palvelujen järjestäjänä ja ottaa koko homma “isojen poikien” haltuun.

    Kunnat vapautetaan vastuusta ja annetaan homma Sipilän ja kavereiden hoitoon. Kun tämäkään sitten ei tule onnistumaan, vapautetaan nämäkin söheltäjät vastuusta ja siirretään hoitorahat EU:lle, joka mielihyvin ottaa kantaakseen suomalaisten vanhusten “hoidon”. Hoito toteutetaan muuttamalla pakolaiskeskukset ikäsenioreiden viihtyvyysparatiiseiksi. Ja kas! Pakolaisista on tullut “välttämätön osa” Euroopan vanhenevan väestö hyvinvoinnin ylläpitäjiä.

Comments are closed.