Suomeen tuli vuonna 2018 yhteensä 79 401 ulkomaalaista lisää elämään sosiaalietuuksilla.

Olemme saaneet lukea Ylen valeuutisia siitä, että Suomeen tuli vuonna 2018 vain 2400 turvapaikanhakijaa.

Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia  siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla.

Kokoomuksen ja Keskustan avoimien rajojen takia kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi tai elintasopakolainen voi tulla Suomeen ilman mitään papereita elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Jatkuvasti tulee joka hetki rajan yli matuja aina vain lisää loputon virta. Matut salakuljettavat Ruotsin rajan kautta Suomeen laittomia aseita, sinkoja, granaatteja ja ammuksia. Aseita 300 000 ja ammuksia miljoonia vuodessa. Huumeita useita tuhansia kiloja vuodesssa. Tämä on avoimien rajojen hinta ja se tulee tuhoamaan Suomen.

Hakemuksia jätettiin viime vuonna yhteensä 4548, joista lähes puolet oli jo Suomeen tunkeutuneiden uusintahakemuksia. Ensimmäistä kertaa Suomesta turvapaikkaa haki yhteensä 2409 matua.

Laittomia teitä Suomeen tunkeutuneiden määrän arvioidaan vähentyneen siksi, että Eurooppaan ei ole enää yhtä helppoa tunkeutua kuin muutama vuosi sitten.

Kuten yleensä, totuudella ja Ylen uutisoinnilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Maahantunkeutumisvirasto Migrin tilastoista käy ilmi, että Suomeen tunkeutui viime vuonna järkyttävät 79 401 maahanmuuttajaa.

Kyseinen luku on siis ulkomaalaisille annettujen myönteisten hakemusten määrä. Yhteensä hakemuksia jätettiin 95 407 kappaletta, myönteisten päätösten määrä on siis huomattavan suuri ja suurin osa oli ulkomaalaisia muslimimiehiä.

Valtaosa päätöksistä annettiin 18-34-vuotiaille.

Heitä Suomeen laskettiin vuonna 2018 yhteensä 42 591 kappaletta. Suurimpia tulijaryhmiä olivat irakilaiset, 4976 tulijaa, intialaiset, 4482 tulijaa, Vietnamista tulijoita oli 3756, Somaliasta tuli 2721 tulijaa, Afganistanista 2734 tulijaa. Maita on kymmenittäin ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Suurin yksittäinen ryhmä olivat venäläiset, joita tuli Suomeen viime vuonna 9861 kappaletta.

Tulijoista miehiä oli 41 866 kappaletta ja naisia oli 37 526 kappaletta. Suurin osa hakijoista sai oleskeluluvan, sen sai 58 302 hakijaa. Oleskeluluvan Suomeen tarvitsee, jos aikoo oleilla täällä yli 90 päivää, muussa kuin matkailutarkoituksessa.

Oleskeluvan tarvitsee vain EU:n, tai ETA-alueen ulkopuolelta tuleva hakija. EU:n alueelle, johonkin muuhun maahan päässyt matu, joka on saanut siellä kansalaisuuden voi tulla Suomeen vapaasti ja hänen tulonsa ei näissä tilastoissa näy lainkaan.

Suomalaisia syntyi viime vuonna historiallisen vähän, vain 47 307 kappaletta. Kun tarkastelemme väestön rakenteen muutosta, on tilanne suomalaisten kannalta katastrofaalinen.

EU:n ulkopuolelta tuli viime vuonna tuo 79 401 tulijaa ja tässä luvussa eivät ole mukana EU:n sisältä tulevat tulijat, joista varmasti merkittävä osa on köyhemmästä EU-maasta tulevia matuja, jotka suuntaavat Suomeen paremman elintason perässä.

Lisäksi syntyneistä suomalaisista kaikki eivät ole etnisiä suomalaisia, vaan merkittävä osa Suomen syntyvyydestä johtuu Suomen kansalaisuuden saaneiden maahanmuuttajien lapsista.

Esimerkiksi helsingissä asuva suomalaisnainen saa keskimäärin 1,27 lasta, kun taas somalitaustainen nainen saa noin 3,6 lasta. Lisäksi huomioitavaa on, että suomalaisten synnytysikä on kasvussa ja suomalaisäitien synnytysikä on nyt noin 29 vuotta. Matuperheissä synnyttäminen alkaa usein alle 20-vuotiaana.

Vaikka tuosta 79 401 tulijasta osa on tullutkin rehellisin aikein työn tai opiskelun perässä Suomeen, pitää luku sisällään kymmeniätuhansia matuiksi kutsuttavia elintasopakolaisia, joiden tuloa ei Suomen talous ja turvallisuus kestä.

Nykylinja aiheuttaa jatkuessaan tilanteen, jossa suomalaisten määrä laskee vauhdilla ja maahanmuuttajien määrä puolestaan nousee kovaa tahtia. Lopputulos tästä tulee olemaan se, että maahamme muodostuu maahanmuuttajaslummeja, ja turvattomuus kasvaa kestämättömälle tasolle. Myöskään sosiaaliturvajärjestelmämme ei kestä liian suurta määrää elätettäviä, varsinkin kun väestömme vanhenee ja ikänsä työtä tehneistä ja Suomea rakentaneista kansalaisistamme tulee pitää hyvä huoli.

Jos tilanne jatkuu nykyisellään, tai maahantulo vielä kiihtyy, voi 4 vuoden kuluttua Suomessa olla 400 000 maahanmuuttajaa nykyistä enemmän.

Jos vuoden 2015 kaltainen vyöry toistuu kenties paljon pahempana, voi määrä olla tätäkin suurempi. Jokainen voi vaaleissa äänestäessään pohtia sitä, voiko nykyinen tahti jatkua, vai tuleeko maahanmuuttoa rajoittaa. Kokoomuksen virallinen tavoite on 1,8 miljoonaa muslimimiestä lisää elämään sosiaalietuuksilla 2025 mennessä. 79 000 ulkomaalaista lisää elämään sosiaalietuuksilla maksaa vuodessa noin 3 miljardia euroa lisää. Sipilällä ja Orpolla on kiire jatkuvasti leikata lisää ja korottaa jatkuvasti veroja ja ottaa lisää velkaa. Koska mikään leikkaus, verojen korotus, eikä lainan ottaminen riitä, koska ulkomaalaisia tulee jatkuvasti lisää ja juuri siksi kustannukset kasvavat jatkuvasti.

mvlehti.net/2019/01/31/suomeen-tuli-vuonna-2018-yhteensa-79-401-maahanmuuttajaa/

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

Comments are closed.