Orjuus, terrorismi ja islam

Tutkija Peter Hammond on kirjoittanut kirjan nimeltä ”Slavery, Terrorism and Islam” (Orjuus, terrorismi ja islam). Hammond on tutkinut vuosien ajan useita maita, joissa islam on kehittynyt pienestä marginaaliryhmän uskonnosta agressiiviseksi sharia-lakia harjoittavaksi maaksi.

Hammond osoittaa tutkimuksissaan, että sama tendenssi on tapahtunut kaikissa maissa, joissa islam on noussut pikku vähemmistöstä merkittävään asemaan. Alla tiivistelmä miten Hammond näkee islamin kehityksen yleisesti.

Kun muslimiväestö pysyy alle 2 % maassa kuin maassa, se pitäytyy rauhanomaisena vähemmistönä eikä uhkaa millään tavalla toisia kansalaisia. Kun muslimiväestö kasvaa kahdesta viiteen prosentiin, tapahtuu ilmiö, että muslimit alkavat värvätä vankiloissa ja katujengeissä etnisiä vähemmistöjä joukkoihinsa. Lisäksi alkaa esiintymään jonkinlaista joukkopahoinpitelyä, raiskauksia ja joukkoraiskauksia. Suomessa muslimivähemmistö on yli 5%.

Kun muslimivähemmistö kasvaa yli viiden prosentin alkavat he näkyä hyvin selvästi erilaisine vaatimuksineen valtaväestöä kohtaan. Vähemmistö alkaa mm. sanelemaan ehtoja halal-tuotteiden (=islamilaisen käsityksen mukaan puhdas) osalta ja ottaa halal-lihan kaupan hallintaansa. Paine isojen ketjujen suuntaan kasvaa ja vaatimukset halal-tuotteiden saamiseksi hyllyihin kasvaa. Kun muslimiväestö kasvaa yli 10 % niin he alkavat harjoittaa erilaisia laittomuuksia välineenä valituksille oloista, joissa elävät.

Vähemmistön saavutettua 20 % aseman alkaa kaduilla näkyä monenlaisia mellakoita, autopaloja ja puhdasta ei-muslimien sortoa. Jihadismikirjallisuus lisääntyy, kirkkoja saatetaan polttaa ja varsinkin juutalaisiin kohdistuu lisääntyvää vainoa, synagoogia kohtaan harjoitetaan ilkivaltaa.

Muslimiväestön kasvaessa 40 % pintaan alkaa yhteiskunnassa esiintyä erilaisia verilöylyjä, terrori-iskuja ja sodanjulistusta poliisia ja armeijaa vastaan. Kun vähemmistö on kasvanut enemmistöksi 60 % osuuteen alkaa systemaattinen ja organisoitunut ei-muslimien vaino. Niin ikään esiintyy etnisiä puhdistuksia, joissa ei-muslimeja joukkoteurastetaan. Sharia-lakia käytetään aseena ja jizya on voimassa täydessä voimassaan (Jizya=ei-muslimin muslimeille maksettava vero tai suojelusraha).

Kun muslimien prosenttiosuus on 80 % yhteiskunta on jatkuvassa jihadissa ja pelossa. Uskonnollisia puhdistuksia esiintyy koko ajan. Kansanmurhat ja joukkomurhat ovat arkipäivää, sillä 80 % enemmistö pyrkii nyt puhdistamaan yhteiskunnasta kaikki ei-muslimit ja vääräuskoiset ja saavuttamaan 100 prosenttisesti islamilaisen yhteiskunnan.

Esimerkiksi seuraavat menestyksekkäät rauhan uskonnon lopullisen harmonian saavuttaneet maat ovat väestöltään lähes täysin islamilaisia:

Irak 95,7%
Pakistan 96,4%
Sudan 97%
Libya 97%
Niger 98,3%
Iran 99,4%
Afganistan 99,7%
Jemen 100%
Somalia 100%

lähteenä wikipedia

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.