Uutuuskirja: Sipilän miljoonat osakekeplottelulla, ei insinööriosaamisella.

Pääministerimme henkilökohtaisesta vauraudesta on luotu mielikuvaa pohojalaasesta perikseantamattomuudesta ja nerokkaasta liikemiesosaamisesta. Uutuuskirja rikkoo myyttejä ja paljastaa raadollisuuden Sipilän menestystarinan takaa.

Kepulaisesta pääministeri Juha Sipilästä on vallinnut julkinen kuva, että hän on ansainnut Teslansa, lentskarinsa ja miljoonansa autotallissaan aloittamalla insinöörityöllä. Kova pohojalaanen uurastus ja vielä ympäristöteknologiaa ja muuta kivaa ja yhteistä hyvää edistävät innovaatiot ovat hänen vaurautensa perusta.

Toimittelija Jarno Liskin uutuuskirja Keskustan valtakunta – kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta tuo valoa pimeään ja kertoo todellisista tekijöistä Sipilän mammonan takana.

Rahansa Sipilä hankki ostamalla ja myymällä osakkeita oikeaan aikaan -osakekeinottelulla ja keplottelulla.

Sekaiseen vyyhtiin kuuluu pöytälaatikkofirmoja ja hämäriä lainoja, joilla ollaan rahoitettu suuryritysten osakeomistuskierrätystä. Omaan taskuun on pelattu ja silmään viilattu taholla jos toisellakin.

Dotcom buumin ja Nokian loistokauden aikana asiat olivat hieman toisin kuin tänään. Jos valtionyhtiö tänä päivänä rahoittaisi oman omaisuutensa myymällä yksityisille ihmisille, jotka pian kaupan jälkeen myisivät saman omaisuuden lähes nelinkertaisella hinnalla ulkomaisille omistajille, olisi seurauksena häkellyttävä skandaali, ja kaikkien asianosaisten toimet tutkittaisiin perusteellisesti.

Näin ei ole kuitenkaan menetelty Juha Sipilän tapauksessa.

Lue Juha Sipilän vaietut salaisuudet

Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla
suomimedia.wordpress.com/2017/07/10/juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/

Totuus miljonääri Juha Sipilästä valehteleva huijari ja diktaattori.
suomimedia.wordpress.com/2015/07/15/totuus-miljonaari-juha-sipilasta-valehteleva-huijari/

suomimedia.wordpress.com/?s=juha+sipil%C3%A4

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.