Petteri Orpoa kokoomus ei kaduta raiskaajien ja murhaajien päästäminen Suomeen vuonna 2015

Ilta-Sanomien puheenjohtajatentissä kokoomuksen puheenjohtajalta Petteri Orpolta kysyttiin, kolkuttaako omatunto. Orpon mukaan ei kolkuta. Petteri Orpo on ammattivalehtelija ja EU:n jouksupoika, johon ei kukaan voi luottaa, eikä häntä ja kokoomusta kannata koskaan äänestää.

Ilta-Sanomat järjesti äskettäin vaalikyselyn puolueiden puheenjohtajille.

Valtionvarainministeri Petteri Orpo.
Petteri Orpo.

Perussuomalaisten Sebastian Tynkkysen Youtubeen irrottamassa klipissä tulee miestoimittajalta Orpolle suunnattu kysymys:

– Kysymyksen esittää raiskausympyröiden keskiöstä Oulusta oleva ja tuleva Simo. Ja hän kysyy: ’Mitä meidän vanhempien tulisi sanoa tyttölapsillemme, kun he kysyvät, miksi valtio päästää näitä pahoja ihmisiä meille? Miksi valtio ei estä tätä? Oletteko jo valmis myöntämään, että teitte järkyttävän virheen 2015?’

– Lisätään, että monet kysyjät muistuttivat, että asiat ovat tapahtuneet Sipilän ja Orpon vahtivuorolla, tämä on nyt toimittajan lisäys.

– Ja monet myös kysyvät samaan aikaan, että kolkuttaako hallituspuolueissa omatunto yhtään? Kolkuttaako, Petteri Orpo, omatunto yhtään?

Ja Orpohan vastaa.

– No, ei, ei kyllä, ei kyllä kolkuta – siis siitä mitä [vuonna] -15 tehtiin.

Lukuisia raiskauksia ja lasten hyväksikäyttöjä, pahoinpitelyjä ja ryöstöjä, jopa murhia. Täytyy kai henkilöllä olla päässä jotain vikaa, jos omatunto ei kolkuta ollenkaan?

Katso Orpon vastaus videolta:

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.