Turvapaikanhakijat ja pakolaiset raiskaavat kantasuomalaisia naisia ja lapsia.

Turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten raiskaukset ovat jo 30-40% kaikista raiskauksista. Lapsiin kohdistuvissa raiskauksissa 70%. Joukkoraiskauksissa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten osuus on jo yli 90% Katso videot

Tilaa kanavat

www.youtube.com/channel/UCtRNe7uyA07TCxKTmNmfSzA

www.youtube.com/user/TheGospelWorship

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Nyt jokainen isänmaallinen kantasuomalainen pistäkää tämä paljastus leviämään somessa ja kovaa! Nyt taistellaan isänmaan puolesta joka ikinen päivä jokainen ja matut pois Suomesta ja rahat kantasuomalaisille! Nyt jokainen mukaan nyt taistellaan isänmaasta Suomesta ja se kuuluu vain kantasuomalaisille ja samoin verorahat kuuluvat vain kantasuomalaisten käytettäväksi. Ei Suomi eikä suomalaisten verorahat kuulu ulkomaalaisille.

 2. FB sitten poisti aiemmin kirjoittamani kommentin. Kirjoitanpa sen sitten uudelleen muistinvaraisesti.

  Sakari Puisto on aivan oikeassa. Kun maahanmuuttajat ovat saaneet vallattua itselleen alaa, on myöhäistä tai ainakin vaikeaa enää tehdä mitään. He ovat oppineet kielen, rakentaneet verkostoja, saaneet edustajansa eduskuntaan, puolueisiin, järjestöihin ja hallituksiin. He ovat värvänneet lobbareita ja lahjoneet öljydollarisalkuilla päättäjiä . Heidän länsimaistuneet serkkunsa toimivat toimittajina tai kolumnisteina ja vaikka nämä tuomitsisivat jyrkimmät islamin tulkinnat, he kuitenkin pitävät yllä tietoisuutta maanmiestensä kotimaiden humanitäärisestä katastrofista ja länsimaiden osuudesta siinä. Sharialain tultua voimaan nämä liberaalit muslimit kaivavat rukousmattonsa naftaliinista ja kääntyvät kuin taikaiskusta takaisin vanhoillisen islamin kannattajiksi. Maahanmuuttajat ovat perustaneet itselleen järjestöjä ja erilaisia asiaansa ajavia neuvostoja. He ovat avioituneet suomalaisen kanssa, hankkineet työ- ja opiskelupaikkoja tai heidän lapsensa ovat niin tehneet. Heidän ympärilleen on syntynyt lukemattomia myös kantaväestöä työllistäviä työpaikkoja ja projekteja ja kulttuurin tutkimus, filologia, kansantiede ym. suoltaa ehtymättömän määrän trendikkäitä ja nousevan uran takaavia lopputyön aiheita yliopisto-opiskelijoille.

  Lopulta maahanmuuttajat ovat vallanneet itselleen kokonaisia kaupunginosia, joita he hallitsevat mafiaverkostojen ja/tai islamilaisten shariatuomioistuinten voimin ja joita he puolustavat asein.

  Pahinta kuitenkin on Suomen valtaaminen henkisesti. Siinä vaiheessa, kun ammuskelut, räjähdykset, raiskaukset, kaulojen katkominen ja muut terrori.iskut ovat jokapäiväisiä, on myöhäistä enää tehdä mitään. On vaikea perustella perhe Muhamedille, miksi sairas isoäiti ei voi perheenyhdistämisperiaatteen mukaan tulla Suomeen, vaikka Alin neljä vaimoa, lapset, sedät ja tädit ovat niin saaneet tehdä. Isoäiti ei auta korjaamaan vinoutunutta huoltosuhdetta, tosin eivät Ali vaimoineen, lapsineen, setineen ja täteineenkään eivätkä seuraavat sukupolvet tunnetussa historiassakaan. Media pitää loputtomine nyyhkytarinoineen huolen siitä, että länsimainen humaani ihminen tuntee syyllisyyttä kehitysmaiden katastrofaalisista oloista sekä lukuisine selviytymistarinoineen siitä, että muistaisimme etteivät kaikki muslimit tai afrikkalaiset ole rikollisia, terroristeja, elintasosurffareita tai seksuaalisesti kieroutuneita. Kun syntyneitä rakenteita yritetään lähteä purkamaan, media myös pitää huolen, että vakavasti sairaiden keskoslasten huoltajuuskiistat pysyvät otsikoissa, vaikka sydäntä särkeviä ne ovat vain humaanissa lännessä. Toisen vanhemman kotimaissa ne ovat ainoastaan Allahin tahto, jos edes ketään hetkauttavat.

  Media ja kolulaitos yhdessä puolestaan takaavat sen, että nykyiset ja tulevat sukupolvet on ohjelmoitu monikulttuurisuuteen ja heille on vaikea selittää, miksi ennen asiat olivat paremmin.

  Lopuksi sitten, kun maahanmuuttajia on satojatuhansia tai miljoonia on heidän palauttamisensa kotimaihin mahdotonta ilman sotaa.

 3. Kummalliseksi on mennyt maailma, kun rahat hankitaan joko Kelalta tai sossusta. Olen jo keski-ikäinen ja ainakin minun ikäluokkani tottui siihen, että ensin mentiin (kevyisiin ) kesätöihin ja sittemmin aikuisena ammattitaidon kartuttua kunnon ammattilaistehtäviin. Sieltä se elänto tuli – ja tulee edelleen.
  Olen varmaan onnellisessa asemassa, kun ei ole tarvinnut turvautua sossuun (rahanhankinnassa), hyvin vähän on mitään myöskään Kelasta tullut. Ollaan tietysti oltu pääsääntöisesti terveitä – ei ole tarvinnut kummoisia Kelan päivärahoja tai matkakorvauksia.
  Taloutta on myös yritetty pitää kasassa siten, että ei ole ollut maksuhäiriöitä, saati ulosottoja. Elää sitten vaikka vähän niukemmin, mutta taloudellisesti varmemmalla pohjalla.

  Suurin apu yhteiskunnalta meidän ikäluokallemme on ollut valtiontakaamat opintolainat, jotka tietysti maksettiin takaisin hyvässä järjestyksessä heti opintojen jälkeen. Ilman lainatakausta se opiskelu olisikin ollut tosi hankalaa. Opintorahaa (jota siis opiskelija ei maksa takaisin yhteiskunnalle) ei meidän aikanamme tunnettu käytännössä ollenkaan.

  Nyt sitten ”luukutetaan fattaa” eli käydään sossuluukulla ihan asiakseen tai rahoitetaan Kelasta näiden matujen ja muiden venkoilijoiden loputtomat kulut.
  Mutta onko kukaan tullut ajatelleeksi, mistä rahat sossuun tai Kelaan oikein tulevat? Tietääkseni ne ovat Suomen kansan maksamia verorahoja, jotka jaetaan tarvitseville….

  Äkkipäätään luulisi, että kun yhteiskunta kehittyy ja vaurastuu, niin sossua tarvitaan entistä harvemmin ja entistä vähemmän, mutta kuten Raamattukin mainitsee, ”köyhät meillä on aina keskuudessamme”.
  Ja mikäli köyhiä ei olisi omasta takaa tarpeeksi, niin toki nämä hattarapäät kotimaamme viherpunikkiglobalistit ovat haalimassa tänne onnelaan sotaa ja vainoa ”pakenevia” kulkijoita ympärimaailmaa. Meillähän on maailmankaajuinen sosiaalitoimisto auki kaikille tarvitseville…
  Joskus käy mielessä, että onko tämä kaikki oikein viisasta touhua. Sanon suoraan, että ei ole järkeä maailmanlaajuisessa koohottamisessa, kun omassa maassakin on asunnottomia, on köyhyyttä ja sairautta.
  Mutta niin se on, että ”kun on kuusenkaatajia, niin on oksanottajia”. Tunnetusti myöskään hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Comments are closed.