Ilmastomuutos valheella rahoitetaan ulkomaalaisia sosiaalietuuksilla eläviä.

Asteen lämpeneminen, joka nojaa tai vertaillaan pienen jääkauden häntiin, on täysin harmitonta. Säätilojen vaihtelut voivat johtua mistä hyvänsä, mutta ei ihmisen toimista. Suomi, ja siinä samassa pohjoismaat voivat olla onnellisia, että sijaitsevat Golfvirran vaikutuspiirissä, ja esim. Suomessa vallitsevat läntiset tuulet.

Samalla hengenvedolla on myös mainittava, että pohjoiset kylmät ilmavirtaukset levittäytyvä polaariseen kiertoon sinne, missä syntyy kierron aiheuttama matalapaine; normaali ilmakehän kierto. Napaseudulta on suora ja kitkaton merenpinnan tasolla helpoin reitti Atlantin mataliin.

Mikä saa nuo jättimäiset ilmamäärät liikkeelle, ei taatusti äärimmäisen ohut hiilidioksidin määrä, vaan jo muutaman watin neliömetrille saapuva auringonsäteily Atlantilla, kuten lämpövaraumat Golfvirran alkujuurilta, jota ei ole olemassa; on vain systeemi, jolle ei löydy alkua eikä loppua.

Näin sekä merivirrat ottavat kiertoliikkeensä sekä maapallon pyörintäliikkeestä, ja jopa haihtumisen seurauksena; Välimeri ja Gibraltarin salmi. Systeemejä on liikaa yhteen IPCC:N julkilausumaan, joka kertoo poliittisen päätelmän, joka on täyttä roskaa kertaa ääretön. On suorastaan ääliömäistä lahjoittaa teollisuus Kaukoitään, kun satelliitit osoittavat mittarit punaisina jättimäisistä saastepäästöistä.

Eniten naurattaa tai itkettää poliitikkojen naiivius sähköautojen ja aurinkopaneeleiden halventumisesta. Sitä myöten kun paneelit halpenee, tummanpunaiset päästöt Kaukoidässä laajenevat, ja leviävät tuulien mukana omille pelloillemme, keuhkoihin, aiheuttaen raskauksien keskenmenoja, ja epämuodostumisia ym.

Vihreät haluaa päästä Suomessa teollisuudesta eroon, yhdestä maapallon puhtaimmasta tuotannosta. Suomi on kaikilla mittareilla puhdas valtio, vaikka suosisimme puhdasta ja edullista kivihiiltä, jota muuten käytetään mm. ihan oikeasti hiilitablettien valmistukseen ruoansulatukseen joutuvien myrkkyjen sitomisessa.

Kivihiili, ei siis ole sama kuin ruskohiili, on vanhaa kasvijätettä, hyvin kompostoinutta, ja voi olettaa, että hiilidioksidi sitoutuu sadeveteen, joka imeytyy mm. syvälle kallioperään ja pohjaveteen, siitä hiili pelkistyy puhtaaksi hiileksi, hapen sitoutuessa kemiallisesti kuoren rautaan.

Happi onkin kuoren yleisin alkuaine, ja rauta maapallon yleisin alkuaine, kun maapallon ydin huomioidaan. Antrasiitti onkin kivihiilestä puhtainta, 92-98%:sti puhdasta hiiltä, ja on ollut yleisesti käytössä lämmityksessä. Tuo puhtaus johtuu juuri siitä raudan nappaamasta hapesta, ja systeemi onkin juuri em., sadevedet tuo hiilidioksidin nopeasti alas sitomalla hyvin hiilidioksidia.

Lisäksi ilmakehän hiilidioksidin määrä kasvaa talvisin reippaasti, kun kasvikunta on levolla. Tuostakaan syystä lämpötilat eivät nouse, vaan pakkaset kiristyvät kevättä kohden, vaikka hiilen määrä kasvaa. Auringonsäteily toki vähenee pohjoisella pallonpuoliskolla talvisin, mutta ratkaisevaa on säteilykulma; mitä suorempi säteily, sen lämpöisempää. Myös magneettikentän vaihtelut aiheuttavat muutoksia, kuten arvaamattomat tapahtumat auringossa.

Ei ole siis mitään syytä lakkauttaa Suomen teollisuutta vain vihreän idealismin toteuttamiseksi. Puhdas kivihiili on edullista laivata Suomen satamiin ja toimii näin myös kasvikunnan yläpidossa hyvänä apurina, kuten sitä kautta tarjoaa meille happea; ilman hiilidioksidia ei ole happea, sitä kun ei synny maankuoren sopukoissa, vaan vaatii maanpäälisiä kemiallisia reaktioita; yhteyttäminen.

Lue totuus ilmastomuutoksesta alta olevasta linkistä.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Toi on totta, että ihmisen vaikutus ilmaston lämpenemiseen on tieteellisesti aukottomasti todentamatta.

    Suurin uhkamme on siis vihervasemmisto ja Kokoomus ja kepu.

Comments are closed.