Vastaanottokeskuksen työntekijä paljastaa turvapaikanhakijat raiskaavat naisia.

Vastaanottokeskuksen työntekijä paljastaa, että vastaanottokeskusten työntekijä naiset harrastavat seksiä turvapaikanhakijoiden kanssa. Yksi naistyöntekijä panee jopa yli kymmenen turvapaikkahakija miehen kanssa ilman kondomia päivässä. Turvapaikanhakijoille nuorille muslimiehille se ei riitä kuitenkaan ollenkaan. Turvapaikanhakijat huumaavat ja tuovat nuoria tyttöjä vastaanottokeskuksiin raiskattavaksi. Turvapaikanhakijat myös käyvät raiskaamassa henkilökunnan naisiakin. Sekään ei riitä ne käyvät raiskaamassa autoilla nuoria tyttöjä. Vastaanottokeskuksissa poliisi joutuu käymään useita kertoja päivässä, koska turvapaikanhakijat riehuvat hajottavat paikkoja, ovat väkivaltaisia ja raiskaavat. Samaa tapahtuu myös pakolaisten kanssa. Turvapaikanhakijoista ja pakolaisista suurin osa on nuoria muslimi miehiä. SPR on suurin vastaanottokeskusten pyörittäjä ja SPR on läpimätä korruptio järjestö, jolle kenenkään ei tule antaa ikinä mitään.

Mitä tekevät vastaanottokeskusten johto ja työntekijät. Kaikki salataan ja vaietaan kuoliaaksi. Poliisi ei kirjaa rikoksia ja jos kirjaa ei tutki, jotta turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten valtava rikollisuus ei paljastuisi kantasuomalaisille. Hyvin harva turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten rikollisuus paljastuu kantaväestölle. Yhtä paljastunutta rikosta kohtaan jää yli 1 000 paljastumatta. Poliisi salaa, valehtelee, vähättelee ja vaikenee ja samaa tekee valtamedia. Suurin osa turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten rikoksista jää paljastumatta kantaväestölle, koska sitä salataan ja piilotellaan edellä mainituilla keinoilla. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista on “roskaväkeä”. Tarkoittaa sitä, että suurin osa on lukutaidottomia, kirjoitustaidottomia, ammattitaidottomia, rikollisia, terroristeja. Suurin osa turvapaikanhakijoista ja pakolaisista elää koko elämänsä sosiaalietuuksilla. Suomeen tulee ja Suomeen tuodaan tietoisesti valtavia määriä tätä “roskaväkeä”, koska kantaväestö halutaan tuhota. Tämä tuho tulee tuhomaan myös kaikki nykyiset eduskuntapuolueet.

Suomi ei tarvitse yhtään pakolaista, turvapaikanhakijaa, siirtolaista, eikä ulkomaalaista maahanmuuttajaa. Automaatio ja robotisaatio tulee viemään yli puolelta suomalaiselta työn kokonaan. Korvaavaa työtä ei tule, koska tulevaisuudessa tehdään paljon enemmän ja tuottavammin paljon vähemmällä työvoimalla. Jo nykyään työttömien todellinen määrä on yli 600 000 ja töitä mistä maksetaan oikeaa palkkaa on vain 50 000. Sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset ovat iso ongelma ja rasite taloudelle. Siksi kaikki sosiaalietuuksilla elävät ulkomaalaiset on poistettava Suomesta ja sosiaaliturvaa ei tule maksaa kenellekkään muille, kuin etnisille kantasuomalaisille. Suomeen ei tule ottaa yhtään pakolaista, eikä turvapaikanhakijaa ja kehitysapukin tulee lopettaa. Näillä keinoilla valtio ja kunnat säästäisivät yhdessä vuodessa yli 13,6 miljardia euroa. Mitä tuolla 13,6 miljardilla sitten saa kantaväestö. Kaikki leikkaukset ja verojenkorotukset voitaisiin perua 10 vuodelta. Verotusta keventää. Sosiaalietuuksien määrä voitaisiin kaksinkertaistaa. Silti rahaa jäisi yli puolet jäljelle, jolla voisi vaikka valtion lainaa lyhentää. Tai käyttää sen kantasuomalaisten hyvivointiin esim. tieverkon kunnostamiseen 2-3 miljardia lisää vuodessa. Homekoulut ja valtion tai kuntien homevirastot voitaisiin kunnostaa 2-3 miljardilla vuodessa.

Jokainen ymmärtää, että Suomessa asiat olisivat moninkertaisesti paremmin näin toimimalla. Valitettavasti maanpetturi poliitikot, puolueet, suvakit, valtamedia, poliisi, spr, kirkko, oikeuslaitos, tuomarit, syyttäjät ovat sitä vastaan. Nämä maanpetturit aikovat tuoda Suomeen useita miljoonia kehitysmaalaisia muslimiehiä elämään sosiaalietuuksilla. Ne aikovat tuhota koko Suomen hinnalla millä hyvänsä. Jokainen joka vastustaa ja uskaltaa siitä puhua netissä. Leimataan heti vihapuheeksi, kiihottaminen kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkaukseksia. Eikä siinä kaikki poliisi tekee kotietsinnän vie kaikki tabletit, älypuhelimet, tietokoneet ja muut välineet. Sitten vielä poliisi vie putkaan ja kuulusteltavaksi vihapuheesta ja viharikoksista. Myöhemmin syyttäjä vie oikeuteen ja suvakkioikeus tuomitsee. Näin Suomessa toimii poliittinen eliitti, jolla on nyt hätä kädessä, koska totuus alkaa paljastumaan heidän rikoksistaan ja valheistaan. Eroamalla kirkosta jokainen saa 2% lisää rahaa ja ei rahoita Suomen islamisaatiota. www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

Tämä eliitti tietää tasan tarkkaan, että kehitysmaalaisten tuominen Suomeen tulee tuhoamaan Suomen. Kehitysmaalaisten jatkuvasti lisääntyvät rikokset, kustannukset ja muut ongelmat kasvavat ja paljastuvat kantaväestölle. Kantaväestö suuttuu ja vaatii näitä maanpettureita tilille ja kantaväestö suuttuu kehitysmaalaisten jatkuvasti kasvavista kuluista ja rikoksista. Siihen nämä maanpetturit ovat keksineet jo keinon miten hiljentää kantaväestö. Juuri siksi on keksitty vihapuhe ja viharikokset. Näitä ei ole edes rikoslaissa, eikä koskaan tule koska on mahdoton määritellä laissa mikä on vihapuhetta ja viharikos. Nämä maanpetturit tulevat kuitenkin häviämään ja heidät tullaan tuhoamaan perusteellisesti tavalla tai toisella. Heidät saatetaan vastuuseen kaikista teoistaan ja pistetään hirteen roikkumaan tulevaisuudessa. Maanpetturi eivät voi voittaa. Maanpetturit voivat vain hävitä. Tuomalla lisää kehitysmaalaisia, joista suurin osa on muslimeja joiden uskonto on islam. Suomi islamisoituu ja kun islamistit ovat vallassa ne tulevat ensimmäisenä teloittamaan kaikki suomalaiset maanpetturit. Mikäli kantaväestö on vallassa on maanpettureiden aiheuttama tuho jo nyt liian suuri ja sitä ei kantaväestö tule antamaan anteeksi.

Mikä motivoi maanpettureita raha ja EU virka. Turvapaikanhakijat ja pakolaiset ovat miljardien eurojen arvoinen bisnes, jossa veronmaksajien rahoja surutta hukataan useita miljardeja vuodessa. Suurin osa suvakeista on valtamedian aivopesemiä idiootteja. Suvakit ovat äärettömän tyhmiä ihmisiä ja maanpettureita. Suvakeilla ei järki pelaa koskaan ja siksi suvakit ovat hyvin vaarallisia ja myös suvakit tulevat kohtaamaan loppunsa. Suuri puhdistus alkaa pian ympäri maailmaan ja poliitinen eliitti ja kaikki sitä tulevat järjestelmät tullaan puhdistamaan ja palauttamaan valta kantaväestölle. Poliittisen eliitin kulissit ja valheet paljastuvat koko ajan enemmän ja enemmän.

Muutos tapahtuu ruohonjuuritasolla

Jo nykyään monet poistavat elämästään verottajan. Käteinen raha ja virtuaalivaluutat tekevät verojen kiertämisestä todella helppoa ja oikein toimimalla kiinni jääminen on lähes mahdotonta. Moni on ottanut jo oikeuden omiin käsiinsä ja poistanut siten poliisin ja oikeuslaitoksen elämästään. Virtuaalivaluutat poistavat myös pankit. Pankit, verottaja, ja valtio ovat vain välistävetäjiä, jotka tulee aina poistaa.

Teknologian kehitys muuttaa yhteiskuntaa poliitikkojen ja virkamiesten mielipiteitä kyselemättä. Kansalaisyhteiskunnalla on yhä paremmat edellytykset tehdä keskusvalta tarpeettomaksi.

Alla olevalle sivulle on koottu maailmaa muuttavia teknologioita. Niille yhteistä on keskitetyn vallan heikentäminen ja yksilön vallan edistäminen. Ideologia-osiossa perustellaan, miksi tuleva kehitys on toivottava asia.

eroavaltiosta.fi/

Se miten jokainen voi nopeuttaa poliittisen eliitin romahdusta on levitää vaihtoehtomedian uutisia somessa. Toimi aktiivisesti rahoita tai käytä aikaasi vaihtoehtomedioiden toiminnassa. Äänestä vain puoleita, joita ei ole eduskunnassa nyt suomenkansaensin.fi/ reformime.wordpress.com/ Vähennä maksettuja veroja, koska valtio tarvitsee aina vain lisää veroja ja leikkauksia. Jolla se rahoittaa jatkuvasti kasvavia ulkomaalaisten jotka elävät sosiaalietuuksilla kuluja, koska näitä tulee jatkuvasti lisää Suomeen. Aina vaalien alla pitää tuoda esille maanpetturi poliitikkojen ja puolueiden kaikki huonot tai haitalliset päätökset esille. Jokainen valhe mitä poliitikko tai puolue on esittänyt pitää tuoda esille ja paljastaa. Aina vaalien alla näitä maanpettureita pitää lyödä, kuin vierasta sikaa netissä levittämälle tietoa näistä maanpettureista, sekä kaikista niiden haitallisista ja huonoista päätöksistä muistuttaa netissä kantaväestöä. Niin että jokainen tietäisi näiden maanpettureiden toiminnasta ja ei äänestäisi niitä enää. Suomessa on aktiivinen sota menossa ja koko ajan tulee lisää ihmisiä, jotka heräävät ja taistelevat kaikin keinoin kaikkia maanpettureita vastaan. Muutos tulee väistämättä ajan kanssa sitä ennen sota on kovaa ja useita taisteluja on vielä edessä. Sota voitetaan kuitenkin tulevaisuudessa varmasti tavalla tai toisella. Kohti voittoa ja periksi ei koskaan anneta!

”Hyötyykö jokin maa turvapaikanhakijoista?”

Kysy mieluummin hyötyykö jokin puolue tai politiikka turvapaikanhakijoista?

Miljardien eurojen pakolaisbisnes pyörii verovaroilla. On vokkibisnes, oikeusapubisnes, edunvalvontabisnes, tulkkibisnes, suomenkielikoulutusbisnes, kotouttamisbisnes, hammaslääkäribisnes, terveydenhoitobisnes jne. jne.
Oxfordin maahanmuutto- ja pakolaisasiantuntijaprofessori sanoo että turvapaikanhakijoiden auttaminen omassa kulttuuripiirissään on 135 kertaa taloudellisempaa kuin heidän tuottamisensa Eurooppaan. Siis yhteiskunnalle, kansalle ja veronmaksajille. Pakolaisbisnesten eturyhmille Eurooppaan tuonti on tuon 135 kertaa tuottoisampaa.

Toinen ansaintakeino eturyhmille ja niiden etua ajaville puolueille on ulkomaisen halpatyön rantauttaminen Suomeen massamamutuksen varjolla. Sillä on tarkoitus ajaa oman maan palkkatasoa ja tes-järjestelmää alas ja hajaannuttamalla työmarkkinoita saada ay-liikkettä heikommaksi.
EK-kokoomuksen Jyri Häkämiehen ehdotus sosialisoida yritysten palkkakulut veronmaksajille mamu”osaajien” 70% palkkatuilla kuuluu samaan kategoriaan. Miksi osaajien palkkakuluja täytyy yleensäkään palkkatukea 70%:lla yhteiskunnan laskuun, sitä ei EK-kokoomus kerro.

Voit miettiä hyötyykö kuka turvapaikanhakijoiden massatuonnista.

-QAnon

meidät löytää täältä lue joka päivä uutisia —> qmap.pub/

www.youtube.com/channel/UCDFe_yKnRf4XM7W_sWbcxtw


TEKSTI SISÄLTÄÄ MM. KUVAUKSEN, MITEN OULUN VASTAANOTTOKESKUKSESSA TAPAHTUNUT RAISKAUS HOIDETTIIN. Vastaanottokeskuksen työntekijä paljastaa turvapaikanhakijat raiskaavat naisia.

Huomioni kiinnittyy uutistauluun metrossa. Otsikko pukee miespuoliselle turvapaikan hakijalle raiskauksen uhrin viittaa. 
Tunnen raivon kasvavan sisälläni. ”Miten ne kehtaa! Miksi tuo ansaitsee uutisoinnin, kun..”  Jotain epämiellyttävää vuosien takaa sisälläni pyrkii pintaan, mutta tukahdutan tunteen, ennen kuin se saa ajatuksen muodon.

Digiboxi ei ole taaskaan tallentanut Pikku kakkosta ja 4-vuotiaan poikani kärsivällisyys ei riitä kuulemaan selitystä, kuinka isin mielestä kaikki digitaalinen on turhaa.
Lapsi rauhoittuu nähdessään tutut kasvot aamu-teeveessä ja siinä samalla sohvalla istuu myös intiaani. Mutta mitä ne puhuvat? Intiaani ja kaverit on vedetty pois, lakaistu maton alle.
Mitä helvettiä? Se oli sensuuria. Yle sanoo, ettei ollut, vaikka se oli.
Olen usean päivän ajan kiukkuinen tapahtuneesta.

Kirjoitan Ylelle palautetta asiasta.
En kuitenkaan mainitse intiaania, vaan huomaan perään kuuluttavani lahjomatonta toimittajan työtä ja sitä, että kaikkien rikosten pitäisi tulla päivän valoon, olivatpa ne kenen tahansa tekemiä.
 Ja minä satun tietämään kuitenkin jotain aiheesta, sillä työskentelinhän aikoinani vastaanottokeskuksessa. Tai oikeastaan se oli siviilipalvelus.

Neljä kuukautta.  Keskeytynyt lääkärin lausunnolla.

 1993, Joulukuu , Vastaanottokeskus

Johtaja ottaa minut vastaan, pitää alku-infon puhuen välillä kaarrellen ja epäselvemmin asioista, joiden on tarkoitus jäädäkin sellaisiksi. Allekirjoitan vaitiolositoumuksen.

Haemme palvelutoverini kanssa läheiseltä koululta (pakastettua) ruokaa, koska palveluspaikka ei sitä pysty tarjoamaan. Asutamme kahteen pekkaan entisen B-mielisairaalan kokonaista osastoa ylimmässä kerroksessa.

Kaikki 102 turvapaikan hakijaa, joista 97 miehiä, ovat alemmissa kerroksissa, päivät nukkuen ja yöt valvoen, eikä pohjoisen lähes päivänvaloton vuodenvaihde helpota normaalin päivärytmin löytämistä.

Meidän tehtävänämme on mm. toimia öisin – ensin vakituisten työntekijöiden alaisuudessa lääkkeiden ja pesuaineiden jaossa tuloaulan vahtikopissa ja toimia sitten myöhemmin yökköinä itsenäisesti.

Näin talo säästää pitkän pennin, meille kerrottiin.
Lyhyt perehdytysaika jätti paljon arvailujen varaan, miten mm. toimia poikkeustilanteissa ja itseäni askarrutti se, että siviilipalveluskoulututuksessa oli meitä opastettu, ettei sivareita saisi edes laskea oikeiksi työntekijöiksi työvuorolistassa. 

No, käytäntö on varmaan sitten toisin, ajattelin.

                 1994, alkuvuosi, Vastaanottokeskus

Samassa työvuorossa olevan henkilön kertomaa: 
”Muistatko ne asukkaat, jotka on lähteneet sillä punaisella nissanilla viikonloppuisin pillurallia kaupungille ajeleen ja muistatko ne kaikki lääkkeet, joita on tästä luukusta tullut niille jaettua. 

No nyt on tullut meidän tietoon ainakin parisenkymmentä tapausta, joissa samat kaverit on terästäneet suomi-neitojen drinkkejä niillä lääkkeillä ja sitten kun on jalat pettäneet, niin on kannettu autoon, raiskattu ja tehty vaikka mitä ja sitten on jätetty sammuneena katuojaan tai lumihankeen. Aika noloa, mutta näistä ei sitten saa puhua sen enempää.”

                                                             Poliisi

Eräänä päivänä kaksi poliisia kävelee vastaanottokeskuksen aulaan, jossa neljä miestä pelaa biljardia.

Poliisit pysähtyvät viidennen luo, joka istuu ja polttaa tupakkaa sohvalla. 
Toinen poliiseista sanoo miehelle: ” Tuolla koululla on taas tyrkytetty lapsille pillereitä ja huumeita. Meille on ihan samantekevää, mitä näiden seinien sisällä tapahtuu, mutta se teidän huumekauppa koulujen läheisyydessä saa luvan loppua.”

 Mies nousee sohvalta seisomaan aivan kasvotusten häntä puhutelleen poliisin kanssa ja puhaltaa savut virkavallan kasvoille. Poliisit seisovat hetken neuvottomina paikoillaan ja kävelevät sitten ulos.

Jäin tämän absurdin tilanteen jälkeen pohtimaan, että onko Suomen laki voimassa palveluspaikassani vai ollaanko tässä ei kenenkään-maalla.

 Oletin silloin asukkaiden polttaneen jotain tuntemattomampaa irtotupakkaa hajun ollessa niin omintakeinen, mutta paljon myöhemmin elämässä tajusin sen olleen hasista.

                                                                                                                                            Yövuoro

Aloitan yövuoron. Iltatyöntekijä mainitsee, että yhdellä osastolla on käytävä pimeänä, muttei mitään muuten outoa tai hälyyttävää.


Yön kuluessa asia alkaa vaivaamaan. Tosiaan – kaikissa valvontamonitoreissa näkyy normaalia elämää yhden monitoreista ollessa ihan mustana.
Lähden tekemään tarkistuskierroksen. Pimeän osaston käytävän valoissa ei ole mitään vikaa, joku on vain sammuttanut ne. Sytytän valot.
Kaksi asukasta lähestyy minua, hymyillen.

Kysyn, että mitä täällä oikein tapahtuu ja saan vastauksen : ”Kaikki on erittäin hyvin.”
” Jotain täällä on meneillään.”, huomaan sanovani ja miehet jo hieman rauhattomampaan sävyyn toivottavat minulle hyvää matkaa jonnekin muualle, toisen miehistä sammuttaen valot kiireesti. 
Heidän levoton liikehdintänsä saa minut vain vakuutuneemmaksi, ettei kaikki ole hyvin. Siristän silmäni pieneksi kuullakseni miesten yltyneen älämölön ja haistattelun toiselle puolen.

Pimeän, pitkän käytävän päässä ovi lennähtää auki ja huoneesta lankeavaa valokeilaa pitkin jokin lentää voimalla käytävälle. 
Tämä jokin liikkuu ja tämä jokin on ihminen. 


Ihminen, joka heitettiin huoneesta, niin etteivät jalat koskettaneet lattiaa. 
Valaisen käytävää taskulampulla kävellen kohti tuota lyyhistynyttä hahmoa, joka shokissa huutaa minulle englanniksi : ” Ei enää, lopettakaa, minä rukoilen!” ja ”Antakaa minun olla!”. 


Ilmeisesti naisen  ääntämyksestä päätellen huudan takaisin että : ” Puhu mulle suomea, saatana! Mieki oon suomalainen! ” . 
Hänellä on päällään vain rintaliivit ja pyyhe lanteilla. Tukka on ihan sekaisin ja naarmuja kasvoissa. Siihen, mistä hän nyt kompuroi ylös, jää kohtalaisen maltillinen verinen lätäkkö, joka on vuotanut hänen alapäästään. 


Astun huoneeseen, jossa seisoo paikoilleen jähmettyneenä lyhyt, mustaihoinen mies, ehkä Ghanasta, ehkä Nigeriasta. (Aina ei voinut olla varma tulijoiden kansallisuudesta, saati sitten monesta muustakaan asiasta, kuten nimestä, iästä, väitetystä ammatillisesta koulutuksesta jne. Vastuu oli kuulijalla.)

Miehellä on paljon kultahampaita suussa ja kultaa käsissään. Hänen suuren kantasormuksensa kulmiin on jäänyt naisen hiuksia tuppoina. 
Huoneessa on taka-alalla myös toinen mies, ehkä jostain toisesta maasta ulkonäön perusteella.

Kysyn naisen vaatteita, mutta ennen kuin ehtivät vastaamaan, nainen sanoo lyhyemmän miehen valittaneen, että naisen kaikki vaatteet olivat likaiset, saastaiset ja vaativat pesua – löytyivät sitten pesukoneesta, joka oli sammutettu kesken ohjelman. 

Miehet olivat luvanneet, että tämä toispaikkakuntalainen nainen voi  muuttaa vastaanottokeskukseen ja olivat vastineeksi ostattaneet hänellä ison arkkupakastimen täyteen lihaa. 

Säännöt menivät oikeasti niin, että jokainen yöpyjä piti etukäteen ilmoittaa ja useassa tapauksessa yöpymislupaa ulkopuolisille ei edes myönnetty. Myös jokainen luvaton yöpyjä piti poistaa välittömästi ilman mitään sen kummempia selvityksiä.

Silti tietoisena tästä ja naisen pyydellessä, että hän saisi vain levätä jossain rauhallisessa paikassa, sijasin hänelle vuoteen tyhjälle osastolle. Toin hänelle myös särkylääkkettä ja leipää, muistaakseni.
 Pesin hänen vaatteistaan käsin pesuaineen pois ja lämmitin saunan, jonne laitoin vaatteet kuivamaan. Oli jo aamuyö ja aamutyöntekijän saapumiseen oli enää tunti, pari.

Tässä vaiheessa te kysytte, että miksi en soittanut esimerkiksi ambulanssia. En tiedä, meitä ei ollut ohjeistettu toimimaan niin, pikemminkin päinvastoin.

Muistelisin, että ensin oli velvollisuus tiedottaa omalle vastuuhenkilölle ja siihen se oma toimivalta taisikin loppua.
Ja tuo vastuuhenkilö oli kohtapuolin tuleva paikalla fyysisesti eli aamuvuoro.

Aamuvuoro

Selitin, mitä oli tapahtunut. 
Aamutyöntekijä kysyi, missä tämä nainen oli, meni täydessä unessa olevan naisen luo, kiskoi tämän sängystä ylös, talutti ulko-ovelle ja voimaa käyttäen heitti vastaan rimpuilevan, huutavan naisen aamuiseen räntäsateeseen, osoitti kaukaisuuten ja sanoi : ”Oulun kaupunki, tuohon suuntaan 10 km, ala laputtaa!”. 

Huudahdin hätäisesti, etteihän sillä ole edes vaatteita päällä ja aamuvuoro siihen, ” missä vaatteet?” , haki vielä litimärät, vettä valuvat vaatteet saunasta ja heitti ne pihalla nyyhkyttävän naisen päälle.
 Sitten sanoi minulle, että se on 20 päivää ylipalvelua niskuroinnista ja siitä, etten heti poistanut henkilöä, joka oli luvatta keskuksen tiloissa.

                                             Parin päivän päästä…

Henkilö, joka teki työlistat, laittoi meille kyselyn, että milloin haluatte pitää kesällä pitemmän vapaan. 

Ennen kuin ehdimme vastata mitään, keskuksen johtaja oli ehtinyt teipata valvontakopin oveen vihaisen aanelosen, joka ilmoitti, ettei meillä ole mitään oikeuksia pitää edes viikkovapaita kesällä, jos hän vain niin päättää, vaikka kesävapaistamme oli jo selvästi aiemmin sovittu.


Näen selkeän yhteyden tapahtuneeseen ja se, että edellä mainittu yövuoro sattui juuri ulkopuolisen eli sivarin kohdalle, oli jollain lailla epäsuotuisaa, kimuranttia ja ikävää johtajalle. 

Ahdistus saa  minussa vallan enkä pysty aloittamaan yövuoroani. Iltatyöntekijä ilmaisee myötätuntonsa ja pyytää kahta asukasta viemään minut autolla lääkärin vastaanotolle. Kulkuneuvo on se sama punainen nissan, jossa myös ne lukemattomat suomalaiset naiset ovat saaneet elämänsä traumatisoivimmat kyydit.

Lääkäri kysyy, haluanko, että hän kirjoittaa B-lausunnon. Sanon, että haluan vain siirron toiseen palveluspaikkaan. Hän kirjoittaa lausunnon, jossa suosittelee paikan vaihtoa.

Alkaa päivien sairasloma, jonka loppuessa en ole saanut lupaa vaihtaa palveluspaikkaa, koska lääkärin suositus ei paina vaakakupissa tarpeeksi. Johtaja ja vastaanottokeskus haluavat minun ehdottomasti jatkavan heidän alaisuudessaan. 

Useiden päivien ja lukuisien puheluiden jälkeen siviilipalvelukeskus toteaa lääkärinlausunnon kyllin päteväksi paikan vaihtoon ja pääsen pälkähästä.

                                                      Johtaja

Vain minä, johtaja ja suljetut ovet. Hän viestii olevansa pettynyt ja pahoillaan, kun ystävyytemme päättyy näin varkain.

 Lopuksi hän ohjeistaa minua isällisesti:” Tiedän sinun olevan älykäs ja fiksu kaveri, jolla on tässä elämässä mahdollisuuksia vaikka mihin ja varmasti tiedät myös itse, miten toimia oman etusi mukaisesti.”
Sen jälkeen hän siirtää pöydällä eteeni tutun vaitiolovelvollisuuslomakkeen, jonka allekirjoittamisen jälkeen olen vapaa lähtemään.

                                            Summa summarum

Olen henkilökohtaisesti varma siitä, että johtajan toiminta oli täysin linjassa sen kanssa, miten vastaanottokeskukset toimivat tänäkin päivänä ja miten suomalainen maahanmuuttojärjestelmä ohjeistaa toimimaan.
25 vuoden jälkeen puhutaan kuitenkin aivan toisenlaisista turvapaikanhakijamääristä.


Myös poliisi on maanlaajuisesti tunnustanut, ettei rikoksia saisi vuotaa julkisuuteen, jottei maahanmuuttovastaisuus nostaisi päätään.
Tapauksia on jo vain niin runsaasti, ettei ihan kaikkea enää pystytä lakaisemaan maton alle. Tahoilla, jotka eivät haluaisi asioista uutisoida, on enää mahdollisuus pienennellä lukuja tai esim. kertoa jonkun ”asiantuntijan” mielipide, että ”tapahtumat eivät ole niin törkeitä kuin ihmisten mielikuvissa.” (HS-Gallup raiskaustuomioista, 22.5. Helsingin Sanomat).

Onkin täysin suhteetonta ja järjenvastaista kaikki se tekopyhä uutisointi ja huomion siirtäminen minne tahansa Espanjan kulkukoirien elinoloista nettikiusaamiseen, metoo-kampanjoihin jne.jne. samoilta valtakunnallisilta uutislähteiltä, kun käsissämme on ongelma, josta ei saa puhua, koska  jo siitä puhuminenkin  on rasismia.

Asiat eivät parane, eivätkä oikene vaikenemalla. Eikä valheellinen, vähättelevä uutisointi tai uutisoimatta jättäminen pysty muuttamaan totuutta. Ja jos totuus nostaisi vihan, niin nouskoon viha, koska se kertoo aina ihmisten kokemasta epäoikeudenmukaisuudesta, joka kielii taas siitä, että järjestelmässä on jotain pahasti vialla. 

               Lopuksi tarina hyväuskoisuudesta ja meihin iskostetuista asenteista: 

Pakistanilainen tuttavani oli aina kertonut olevansa lentokapteeni ja taitava lentäjä, mutta häntä ei päästetty Suomessa ammattiaan vastaaviin töihin. Ensimmäiseksi esteeksi nousi Suomen kieli.

Päästettiin kuitenkin myötätunnosta siivoamaan matkustajakoneita Helsinki-Vantaalle ja hän oli kiitollinen jo siitä, että edes jollain tapaa pääsi työskentelemään lähellä kutsumusammattiaan. Aika laiha lohtu. Ihailin silti hänen työteliäisyyttään ja nöyryyttään.

Hän piti kovasti työstään, mutta sitten tapahtui 11.9.2001 WTC-isku New Yorkissa ja hän sai lähteä.

Asiaan vaikutti hänen sanojensa mukaan ainakin se, että hän oli pakistanilainen, niin kuin iskujen tekijät. Se vaikutti rasismilta ja kaikille, joille asiasta kerroin, myös tuomitsivat potkut, tullen vihaisiksi tuttavani puolesta.

Eräänä syksynä olin itse vailla asuntoa ja samainen tuttuni ehdotti, että muuttaisin hänen luokseen, halvalla. Kyseessä oli Helsingin kaupungin omistama kolmio ja oikea vuokralainen asui kotimaassaan, mutta jälleenvuokrasi asuntoa.

Tämän syksyn aikana tutustuin häneen ja hänen taustaansa paremmin. Hän oli kotoisin Pohjois-Pakistanista, kylästä, jonka asukkaita työllisti suuri asetehdas. Hän harjoitti uskontoaan päivittäin, ei käyttänyt alkoholia ja muistutti minuakin syntisistä asioista, kuten vaniljan makuisista pikkusikareista ja maallisesta bluesmusiikista. 

Eräänä päivänä, kun tulimme kumpikin töistämme samaa matkaa, hän sanoi: ”Katso! Katso!” . Minä siihen, että mitä nyt? ”Katso, katso, etkö näe?”. -”Näe mitä? Minä näen…. pikkutyttöjä, nehän ovat vasta lapsia.”   -Siihen tuttuni:  ”Eivät ole Pakistanissa.”

No, nämä ovat niitä kulttuurellisia eroavaisuuksia, mutta juuri nämä eroavaisuudet poikivat hänelle ainakin kaksi alaikäisiin sekaantumissyytettä ja pakottamista seksiin. Samaan hengen vetoon hän sitten myös taannoin tunnusti, ettei omista lentolupakirjaakaan.

Muistatteko vielä sen ison mainoksen, jossa maahanmuuttaja nojaa luutaan rappusilla ja tekstissä lukee, että omassa maassani olin vielä aivokirurgi tai jotain, mutta nyt olen täällä Suomessa siivooja. Voitteko kuvitella, kuinka irvokkaalta se minusta näyttikään. Oliko julkaisija muuten Helsingin Sanomat?

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

3 Comments

 1. Nyt jokainen isänmaallinen kantasuomalainen pistäkää tämä paljastus leviämään somessa ja kovaa! Nyt taistellaan isänmaan puolesta joka ikinen päivä jokainen ja matut pois Suomesta ja rahat kantasuomalaisille! Nyt jokainen mukaan nyt taistellaan isänmaasta Suomesta ja se kuuluu vain kantasuomalaisille ja samoin verorahat kuuluvat vain kantasuomalaisten käytettäväksi. Ei Suomi eikä suomalaisten verorahat kuulu ulkomaalaisille.

 2. FB sitten poisti aiemmin kirjoittamani kommentin. Kirjoitanpa sen sitten uudelleen muistinvaraisesti.

  Sakari Puisto on aivan oikeassa. Kun maahanmuuttajat ovat saaneet vallattua itselleen alaa, on myöhäistä tai ainakin vaikeaa enää tehdä mitään. He ovat oppineet kielen, rakentaneet verkostoja, saaneet edustajansa eduskuntaan, puolueisiin, järjestöihin ja hallituksiin. He ovat värvänneet lobbareita ja lahjoneet öljydollarisalkuilla päättäjiä . Heidän länsimaistuneet serkkunsa toimivat toimittajina tai kolumnisteina ja vaikka nämä tuomitsisivat jyrkimmät islamin tulkinnat, he kuitenkin pitävät yllä tietoisuutta maanmiestensä kotimaiden humanitäärisestä katastrofista ja länsimaiden osuudesta siinä. Sharialain tultua voimaan nämä liberaalit muslimit kaivavat rukousmattonsa naftaliinista ja kääntyvät kuin taikaiskusta takaisin vanhoillisen islamin kannattajiksi. Maahanmuuttajat ovat perustaneet itselleen järjestöjä ja erilaisia asiaansa ajavia neuvostoja. He ovat avioituneet suomalaisen kanssa, hankkineet työ- ja opiskelupaikkoja tai heidän lapsensa ovat niin tehneet. Heidän ympärilleen on syntynyt lukemattomia myös kantaväestöä työllistäviä työpaikkoja ja projekteja ja kulttuurin tutkimus, filologia, kansantiede ym. suoltaa ehtymättömän määrän trendikkäitä ja nousevan uran takaavia lopputyön aiheita yliopisto-opiskelijoille.

  Lopulta maahanmuuttajat ovat vallanneet itselleen kokonaisia kaupunginosia, joita he hallitsevat mafiaverkostojen ja/tai islamilaisten shariatuomioistuinten voimin ja joita he puolustavat asein.

  Pahinta kuitenkin on Suomen valtaaminen henkisesti. Siinä vaiheessa, kun ammuskelut, räjähdykset, raiskaukset, kaulojen katkominen ja muut terrori.iskut ovat jokapäiväisiä, on myöhäistä enää tehdä mitään. On vaikea perustella perhe Muhamedille, miksi sairas isoäiti ei voi perheenyhdistämisperiaatteen mukaan tulla Suomeen, vaikka Alin neljä vaimoa, lapset, sedät ja tädit ovat niin saaneet tehdä. Isoäiti ei auta korjaamaan vinoutunutta huoltosuhdetta, tosin eivät Ali vaimoineen, lapsineen, setineen ja täteineenkään eivätkä seuraavat sukupolvet tunnetussa historiassakaan. Media pitää loputtomine nyyhkytarinoineen huolen siitä, että länsimainen humaani ihminen tuntee syyllisyyttä kehitysmaiden katastrofaalisista oloista sekä lukuisine selviytymistarinoineen siitä, että muistaisimme etteivät kaikki muslimit tai afrikkalaiset ole rikollisia, terroristeja, elintasosurffareita tai seksuaalisesti kieroutuneita. Kun syntyneitä rakenteita yritetään lähteä purkamaan, media myös pitää huolen, että vakavasti sairaiden keskoslasten huoltajuuskiistat pysyvät otsikoissa, vaikka sydäntä särkeviä ne ovat vain humaanissa lännessä. Toisen vanhemman kotimaissa ne ovat ainoastaan Allahin tahto, jos edes ketään hetkauttavat.

  Media ja kolulaitos yhdessä puolestaan takaavat sen, että nykyiset ja tulevat sukupolvet on ohjelmoitu monikulttuurisuuteen ja heille on vaikea selittää, miksi ennen asiat olivat paremmin.

  Lopuksi sitten, kun maahanmuuttajia on satojatuhansia tai miljoonia on heidän palauttamisensa kotimaihin mahdotonta ilman sotaa.

 3. Kummalliseksi on mennyt maailma, kun rahat hankitaan joko Kelalta tai sossusta. Olen jo keski-ikäinen ja ainakin minun ikäluokkani tottui siihen, että ensin mentiin (kevyisiin ) kesätöihin ja sittemmin aikuisena ammattitaidon kartuttua kunnon ammattilaistehtäviin. Sieltä se elänto tuli – ja tulee edelleen.
  Olen varmaan onnellisessa asemassa, kun ei ole tarvinnut turvautua sossuun (rahanhankinnassa), hyvin vähän on mitään myöskään Kelasta tullut. Ollaan tietysti oltu pääsääntöisesti terveitä – ei ole tarvinnut kummoisia Kelan päivärahoja tai matkakorvauksia.
  Taloutta on myös yritetty pitää kasassa siten, että ei ole ollut maksuhäiriöitä, saati ulosottoja. Elää sitten vaikka vähän niukemmin, mutta taloudellisesti varmemmalla pohjalla.

  Suurin apu yhteiskunnalta meidän ikäluokallemme on ollut valtiontakaamat opintolainat, jotka tietysti maksettiin takaisin hyvässä järjestyksessä heti opintojen jälkeen. Ilman lainatakausta se opiskelu olisikin ollut tosi hankalaa. Opintorahaa (jota siis opiskelija ei maksa takaisin yhteiskunnalle) ei meidän aikanamme tunnettu käytännössä ollenkaan.

  Nyt sitten ”luukutetaan fattaa” eli käydään sossuluukulla ihan asiakseen tai rahoitetaan Kelasta näiden matujen ja muiden venkoilijoiden loputtomat kulut.
  Mutta onko kukaan tullut ajatelleeksi, mistä rahat sossuun tai Kelaan oikein tulevat? Tietääkseni ne ovat Suomen kansan maksamia verorahoja, jotka jaetaan tarvitseville….

  Äkkipäätään luulisi, että kun yhteiskunta kehittyy ja vaurastuu, niin sossua tarvitaan entistä harvemmin ja entistä vähemmän, mutta kuten Raamattukin mainitsee, ”köyhät meillä on aina keskuudessamme”.
  Ja mikäli köyhiä ei olisi omasta takaa tarpeeksi, niin toki nämä hattarapäät kotimaamme viherpunikkiglobalistit ovat haalimassa tänne onnelaan sotaa ja vainoa ”pakenevia” kulkijoita ympärimaailmaa. Meillähän on maailmankaajuinen sosiaalitoimisto auki kaikille tarvitseville…
  Joskus käy mielessä, että onko tämä kaikki oikein viisasta touhua. Sanon suoraan, että ei ole järkeä maailmanlaajuisessa koohottamisessa, kun omassa maassakin on asunnottomia, on köyhyyttä ja sairautta.
  Mutta niin se on, että ”kun on kuusenkaatajia, niin on oksanottajia”. Tunnetusti myöskään hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Comments are closed.