Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat kansan vihollisia.

Juha Sipilä ja Petteri Orpo ovat kansan vihollisia.

Kokoomusta ja keskustaa ei tule kenenkään äänestää ikinä. Tietoutta kokoomuksen ja keskustan Suomen tuhoamisesta tulee levittää somessa kaikille. Juha Sipilä ja Petteri Orpo aikovat tuoda useita miljoonia nuoria muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Nämä kaksi ovat ammattivalehtelijoita ja suurimpia kansanpettureita.

Juha Sipilän salaisuudet

kantasuomalainen.net/?s=juha+sipil%C3%A4

Petteri Orpon salaisuudet
kantasuomalainen.net/2016/08/13/totuus-petteri-orposta-ammattivalehtelija/

kantasuomalainen.net/?s=petteri+orpo

Juha Sipilä valehtelee lähes aina.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on julkaissut uudenvuodentervehdyksensä Suomen kansalle. Tätä viestiä ovat valtamedian tiedotusvälineet nyt suurella innolla jakaneet eteenpäin.

Valitettavasti Sipilän puhe on erittäin heikko. Siinä ei ole varsinaista asiaa juuri nimeksikään, mutta sitäkin enemmän siitä löytyy valtapuolueiden poliitikoille tyypillistä itsekehua ja ympäripyöreää sanahelinää.

Mikäli johonkin vähän konkreettisempaan asiaan yritetään viitata, ei tätäkään pystytä tekemään kestävältä pohjalta, vaan Sipilä joutuu turvautumaan puolitotuuksien kertomiseen sekä pahimmillaan jopa suoranaiseen valehteluun.

Otetaanpa tähän muutama esimerkki tuosta Sipilän puheesta, ja katsotaan niitä vähän tarkemmin:

1. Sipilä väittää, että ”vihapuheen viljeleminen” on ”oikeusvaltiossa rikos”. Tämä väite ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Esimerkiksi Suomen laissa ei mainita koko vihapuhe-termiä ollenkaan, eikä missään ole kyetty edes määrittelemään sitä, mitä tuo sana tarkkaan ottaen tarkoittaa.

Sipilä siis valehtelee. Hän on turvautunut vanhaan propagandatemppuun, jossa valheellista väitettä toistellaan yhä uudestaan ja uudestaan, jotta kansa rupeaisi uskomaan tuon väitteen olevan muka totta, ja näin poliitikko sitten saa omaa hämärää agendaansa ajettua eteenpäin.

Mielenkiintoista on huomata sekin, että Yle nosti tämän vihapuhe-asian heti kärkeen omassa uutisoinnissaan, vaikka Sipilä itse oli sijoittanut sen vasta puheen keskivaiheille. Yle siis pyrki vääntämään Sipilän puheen vieläkin enemmän vihervasemmistolaiseksi kuin mitä se oikeasti on.

2. Sipilä viittaa maahanmuuttajien Oulussa tekemiin vastenmielisiin seksuaalirikoksiin, ja toteaa sinänsä aivan oikein, että jokaisen Suomeen tulevan on noudatettava maan lakeja ja kunnioitettava toisten ihmisten koskemattomuutta. Tämän jälkeen hän kuitenkin päästää melkoisen kalavaleen väittäessään, että ”[t]ästä emme tingi tippaakaan”. 

Juuri tästähän Sipilä ja kumppanit ovat tosiasiassa tinkineet hyvinkin paljon! Valtapuolueiden poliitikot ovat olleet hyvin haluttomia puuttumaan maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin ja edes keskustelemaan koko aiheesta. 

Samaan hyssyttelyyn on osallistunut myös poliittista eliittiä tukeva valtamedia sekä poliisiviranomaisemme. Ne pyrkivät katsomaan tällaiset tapaukset sormien läpi aina kun vain vähänkin mahdollista. Vasta äärimmäisen pakon edessä on näihin juttuihin suostuttu puuttumaan ja niistä julkisuuteen jotain tiedottamaan, kuten juuri tämä Oulun raiskausvyyhti sekä Helsingin Arabianrannan lapsenmurha karulla tavalla osoittavat. Molemmissahan viranomaiset ja valtamedia pyrkivät kovasti hyssyttelemään ja pimittämään tietoa. 

Samoin Porissa viime syksynä paljastunut keski-ikäisen naisen murha, jossa maahanmuuttaja oli yrittänyt leikata uhrilta vielä päänkin irti, on ollut valtamedialle vaikea pala uutisoitavaksi. Eikä ole kukaan Sipilän hallituksestakaan asiaa kommentoinut. Pitäisikö tämä tulkita asian hiljaiseksi hyväksymiseksi?

3. Tuota hyssyttelylinjaansa korostaakseen Sipilä vielä erikseen muistuttaa, että näihin tekoihin ovat syyllistyneet ”yksilöt, eivät väestöryhmät”, ja täten vetoaa, ettei näitä tapahtumia käytettäisi ”vihan lietsontaan pakolaisia tai ulkomaalaistaustaisia henkilöitä vastaan”.

Tämäkin on heikkotasoinen argumentti. Tuolla samalla logiikalla voitaisiin yhtä hyvin ruveta puolustelemaan vaikka rattijuoppoja. Voitaisiin vedota siihen, että kolarin ajanut kännikuski on vain yksilö, eikä tältä pohjalta saa ruveta leimaamaan kaikkia humalassa ajavia ihmisiä! Eiväthän kaikki kännissä ajelijat aiheuta kolareita.

4. Puheensa lopussa Sipilä toteaa tulevan vuoden olevan vaalivuosi. Hän sanoo toivovansa ”rehtiä vaalitaistelua, jossa keskitytään ratkaisujen etsimiseen pelkojen lietsomisen ja keskinäisen syyttelyn sijasta”. 

Tämäkin lause on ristiriidassa tosiasioiden kanssa. Kuten edellä on jo todettu, valtapuolueidemme johtavat poliitikot ovat viime aikoina pyrkineet nimenomaisesti välttelemään ratkaisujen etsimistä. Paras esimerkki on tämä nykyinen maahanmuutto-ongelma, joka olisi ollut aivan helposti estettävissä, mikäli päättäjämme vain olisivat halunneet sen estää. 

He eivät kuitenkaan halunneet tehdä asialle mitään, ja kaiken kukkuraksi pyrkivät vielä torjumaan aiheesta käytävän julkisen keskustelunkin. Sitähän tämä lapsellinen vihapuhe-vaahtoaminen käytännössä juuri on.

Tähän ongelmaan tulee Sipilä itsekin puolivahingossa viitanneeksi, kun hän toivoo sellaista vaalitaistelua, jossa ”keskitytään ratkaisujen etsimiseen pelkojen lietsomisen ja keskinäisen syyttelyn sijasta”. 

Selkokielellähän tuo tarkoittaa sitä, että Sipilä tahtoo kaikkien vaikenevan hallituksen tekemistä virheistä ja laiminlyönneistä, ja tämän myötä ”vaalitaistelu” sitten muodostuisi vain tyhjänpäiväiseksi jaaritteluksi joidenkin vähemmän tärkeiden sivuseikkojen tiimoilta. Totta kai tällainen hymistelylinja sopisi Sipilälle oikein hyvin, sillä hänhän itse pääsisi siinä kaikkein helpoimmalla!

Suomen etua tällainen meininki ei tosin palvelisi ollenkaan. Mutta koskapa Sipilä ennenkään on Suomen edusta piitannut?

Sipilä: Vihapuheen viljeleminen on rikos – Mutta onko nykyinen löperö siirtolaiskäytäntö maanpetos

Itse kukin alkaa kyllästyä suomalaisten syyllistämiseen. Pääministerin uudenvuoden tervehdyksen mukaan raiskauksiin ja muuhun pahaan ovat syyllistyneet yksilöt. Mutta vihapuheessa asia on toisin. Siitä syytetään ja varoitetaan koko kansaa. Pääministerin uudenvuoden tervehdys oli niin törkeästi suomalaisia aliarvioiva, ettei tulisi ikävä, vaikka hallitus hajoaisi saman tien.

Suomalaiset eivät ole niin tyhmiä kuin hallitus meitä pitää. Näemme tämän turvapaikkateatterin läpi. Se on valheita ja huijausta, suomalaisten hyväksikäyttöä ja oikeuslaitoksen pilkkana pitämistä jatkuvilla uusilla hakemuksilla ja valituksilla. Ja yksinkertaisesti jäämällä tänne laittomasti. Nyt teatteriin on saatu uusi näyttelijöiden ryhmä: Venäjältä tulevat Jehovan todistajat. Tämä ei lopu koskaan. Aina riittää ihmisiä, joita helppo elämä ja ilmainen ylöspito kiinnostaa. Näiden ihmisten tulisi rakentaa omaa maataan, eikä tulla suomalaisten vaivoiksi.

Mitä enemmän Suomeen tulee turvapaikanhakijoita, sitä enemmän tänne tulee rikollisia.  Pääministerin tehtävänä on estää raiskaukset, eikä ylpeillä sillä, että raiskaajat saavat tuomion. Ainoa keino estää raiskauksia on estää uusien tulijoiden tulo ja nykyisten ilman oleskelulupaa olevien sekä rikoksiin syyllistyneiden nopea poistaminen.

Irvokasta on se, että Suomi ei palauta Irakiin tuomittavaksi rikollisia, vaan elättää heitä Suomessa. Sen takia Irak ei ota vastaan omia kansalaisiaan. Suomi suojelee Irakin sotarikollisia ja samalla tekee mahdottomaksi palauttaa laittomasti maassa olevat irakilaiset kotimaahansa.

Maailma ei ole reilu. Voi olla, että maahantulokiellon takia yksittäinen aidosti kotimaassaan vainottu ei pääsisi Suomeen. Mutta koska tulijoiden takia suomalaisia naisia ja tyttöjä tullaan raiskaamaan, onko se muka reilumpaa kuin nuoren miehen maahantulon estäminen. Miehet kyllä pärjäävät,

Suomella tulee olemaan vaikeuksia lähivuosikymmeninä omasta takaa. Esimerkiksi eläkejärjestelmät romahtavat ja eläkkeitä tullaan edelleen alentamaan. Tilastojen mukaan suurimmalta osalta työttömiksi jäävät afgaanit, irakilaiset ja somalit eivät Suomea pelasta, päinvastoin he tulevat olemaan myllynkivi, joka nopeuttaa romahdusta.

Suomi islamisoituu tämän vuosisadan aikana. Suomessa elää jo lapsia, jotka tämän tulevat näkemään. Surullista, ettei nykyinen hallitus ehdi näkemään kun sharialaki syrjäyttää askel kerrallaan Suomen lain. Kyse on maanpetoksesta, joka laillistuu sillä, että siihen ei löydy yhtä syyllistä.

On aivan oikeaa ja perusteltua auttaa suomalaisia vähäosaisia, jotka ovat hylätyt ja siirretty vain kukonaskelta kauemmaksi saunan tauksesta, sillä niin kylmää ja välinpitämätöntä on ollut Sipilän hallituksen kohtelu heitä kohtaan. Ja tätä on jatkunut aina suuresta ”lamakaustista” 1990-luvulta, jolloin Suomen huonosti hoidettu pankkijärjestelmä kaatui suomalaisten veronmaksajien syliin kuin ”Manulle illallinen”. Tuolloin kaatui monta suomalaista yritystä ja suomalaista ilman, että heitä ampui tai pisti miekalla ainutkaan rajantakainen vihollinen. EI! Sen teki Suomen poliittiset päättäjät poliittisilla päätöksillä aivan kuten olivat tehneet tuohon katastrofaaliseen tilanteeseen johtaneeseen Suomen talouden romahtamiseen rahapolitiikalla, joka oli kuin tahallista Titanic laivan ajamista päin jäävuorta. Tuolloin oli pakko kiristää vyötä tiukasti, sillä Suomi kävi kuilun reunalla täydellisestä bankrotista valtiona. Tuolloiset poliitikot tekivät raskaita päätöksiä edellisen Sini-puna (Harri Holkeri, Kalevi Sorsa) hallituksen raskaista virheistä johtuen usein jopa henkensä kaupalla, koskien ainakin sinänsä ehkä vähän suosittua Iiro Viinasta, joka valtiovarainministerinä sai päälleen pahimmat vihat. Olkoot hänen isänmaallisuudesta tai puolue taustasta mitä hyvänsä, hän oli muiden hallituksen jäsenten ohella viimeisimpiä hallitusten poliitikkoja, jotka aidosti tekivät politiikkaa valtion etujen mukaisesti yleistä mielipidettä vastaan, sillä kuka normaali suomalainen tavis on innoissaan kun varas nimeltä valtio käy rahapussilla. Viinanen ei kalastellut ääniä eikä poliittisia pisteitä tuulta haistelemalla, vaan oli päinvastoin uhmakkaan inhorealisti ja suorastaan vittumainen, koska hän tiesi kuinka asiat todellisuudessa olivat. Tässä ei minun ollut tarkoitus nuoleskella ketään poliitikkoa tai puoluetta, vaan kertoa lähihistoriasta, jolloin kaikesta nykyisyyteen johtavasta lopun alusta huolimatta oli olemassa vielä edes jonkinlaista rotia eivätkä vielä tuolloin vihreät ja muut hullut lehmät päässeet sotkemaan Suomen politiikkaa aivan kuralle mitä ihmeellisimpien idioottimaisuuksien kanssa. Tuolloin vielä ei taitettu peistä sukupuolista eikä siitä onko kukin ”lintu vai kala”?

1990-luvun jälkeen lisättynä EU:hun liittyminen v. 1995 vei niin henkisen kuin aineellisen pohjan Suomen valtion hallinnosta liittymisineen Euroon, josta ei edes oltu sovittu, eikä sitä tuotu eduskunnan päätettäväksi, vaikka kyse on vain mahdollisuudesta sillä päättävät poliitikot harjoittivat jo tuolloin maanpetoksellista politiikkaa näköpiirissään EU:n liittovaltio ja Suomen valtiollisen itsenäisyyden romuttaminen valheellisin perustein ja selityksin sen todellisesta merkityksestä Suomen tulevaisuudelle.

V. 2000 pääsi ”peto” irti ja sai riehua Suomessa seuraavat 12-vuotta jonka ajan presidenttinä oli Tarja Halonen (SDP), jonka puoluetausta jo yksistään varmisti sen, että Suomea mädätetään oikein urakalla viemällä sitä kohti feminististä kommunismia, jonka hallinto on yhtä pakkopaitaista kuin tuo murhakultti ideologia, josta ei voi olla huomaamatta suuria yhtäläisyyksiä islamin kanssa, jonka kanssa nuo kaksi kuoleman kulttia ovat kuin paita ja perse periaatteineen, että paras oppositio on kuollut oppositio ja nk. ”sananvapaus” merkitsee sitä samaa kuin kommunistisissa ”kansandemokratioissa” vielä kommunismin ollessa valtio pohjaisesti voimissaan. Puolue päättää siitä, mikä on ”sopivaa” ja ”totuudenmukaista” ja jo valmiiksi luotua sananvapautta, joka merkitsee kuin valmiita repliikkejä näytelmässä, joita sopii toistella konemaisesti sanasta sanaan, eikä improvisoinnille ole minkäänlaista sijaa tässä ”näytelmässä” tai ”kuolema” valitsee uuden näyttelijän osaan, joka pysyy puolueen viitoittamalla polulla lipsumatta siitä tuumaakaan, vaikka tuon diktatuuri järjestelmän murhaaman ruumis röykkiön vierellä seisoisi, päinvastoin se vain terästää ”sananvapautta”.

Muistatko tämän – Sipilä puhui paskaa

Hallitus sanoo keventävänsä erityisesti pienituloisten verotusta. Miten ihmeessä rikkaalle sitten kuitenkin jää enemmän käteen?

Näin sitä Keskustan, Kokoomuksen ja Perussuomalaisten muodostama hallitus verohelpotuksia jakeli.

Palkkaverotuksen keventäminen à la hallitus

Hallitus sanoo keventävänsä erityisesti pienituloisten verotusta. Miten ihmeessä rikkaalle sit kuitenkin jää enemmän käteen?

Posted by Kioski on Wednesday, October 26, 2016

Suomi on kohta alkavan vuoden 2019 tullut siihen pisteeseen, että kuolevan annetaan kuolla, loukkaantuneen virua maassa ja nälkäisen hiipua pois, jos ”auttava käsi” on poliittisesti ”väärä” ja ajattelevat ”väärin” ympäröivästä maailmasta sekä kaiken huipuksi heillä on vielä koko Suomenmaassa niin paljon selvää järkeä tallella, että he tietävät miksi Suomi on niin sairas kuin se on ja mitkä ovat ne lääkkeet, jotka sen parantavat.

Elleivät silmämme olisi pöyristyksestä ja ihmetyksestä niin pyöreinä, me eläisimme maassa, jonka nimi on Pohjois-Korea, joka merkitsisi sitä, että olemme jo kuoleman porstuassa.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.