End is near Iam dying

Hello my friends I have decide to quit to keep this blog. Long time finnish goverment have threatened me and demand me to close this blog or they would do something bad for me and my family. I have refused. Recently finnish goverment “agents” did try kill me with hit and run. I was bicycling my regular route when I saw SUV car to change lines to try hit me. It come to direct to me and hit me in purpose to hit me hard and I fly to the ditch. I was unconscious for while and was bleeding bad. I heard two guys from SUV car that hit me come to check me they talk some finnish langauge and left me to die. I notice that language what they spoke was finnish language. This all did hapen in my home country Turkey where I live all time.

Lucky for me there was people which call ambulance to take me to hospital. Sorry for very bad finnish I understand very little finnish language and can not speak it. I have group of peoples which have investigate this hit and run situation and all sources point to one direction and that is finnish goverment. All leads goes to finnish goverment. I have been in hospital for few days. Im still pretty bad shape and I might not survive this and I might die soon. As you know I never have wrote anything to this site until today. I have been only publish without reading what you have been sending to me over the years. So I don’t know what you have been writing to news. I never have read because I do not understand finnish language. I understand some finnish words because my wife friend is finnish so he have taught us some finnish language. Obviously you have send me some very important news. So important that sources close to finnish goverment did gave order to kill me to silence your important news. Finnish goverment , the finnish mainstream media and police is corrupted. George Soros funds and owns finnish goverment and finnish politicians.

This site is very popular as page statisic will reveal visitors from all over the world.

All-time posts, views, and visitors
  • Posts 1623
  • Views 21,432,120
  • Visitors 21,020,360

As you know I do not live in Finland and Im not finnish. I live Turkey and iam turkish. What you have been sending to me is so dangerous to finnish goverment that they will kill for it. So I did decide that it is not worth to die for it and I quit from now on. I have family wife and kids so I do not want to die over this and I do not know what you have been sending to me. Local police is looking those two finnish guys who hit me on purpose and if they will get caught they will go jail. They did try kill me and it is possible that I will not recover this and I die. There is as few people as witness which saw how it did hapen so police have evidence that it was murder attempt. I have deleted all logs and all information about all who did send me news to publish here. So your goverment can not come after you and kill you. All logs and information in this page I have deleted all so you all should be safe. Iam curious man so what you have been sending to me to publish. I wish to know? English is not my natural language so Im only average english skills. Even if I die keep fighting against your goverment. I leave this site as it is. So all news can be read. People have informed me that there is some good sites and great new party. Go there and keep supporting those mvlehti.net/   pt-media.org/ www.kansalainen.fi/ www.nykysuomi.com/  laitonlehti.net/ and suomenkansaensin.fi/

Stay safe and always use tor browser

www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Anyway thank you all over 100 persons who did send me news to publish about whatever you did wrote. If you want this continue then you need new owner for this site and it need to be well known nationalist that will keep fighting. If nobody step up this is the end of this blog. Give suggestions in comments. I still aprove comments to this blog and might be publish some news what have been send here. Otherwise this blog is 95-100% dead for now on.

– Berat Yilmaz

Many people did recomended me to show this videos.

Some reading to you when this blog is gone.

pt-media.org/

mvlehti.net/

www.kansalainen.fi

www.nykysuomi.com

magneettimedia.com/

laitonlehti.net/

valeuutisia.fi/

nettiuutiset.fi/

ylewatch.blogspot.fi/

beta.oikeamedia.com

sarastuslehti.com/

vastavalkea.fi/

www.vastarinta.com/

suomenkansaensin.fi/

urkki.net/

kansallinenturvallisuus.com/

aikapommi.wordpress.com/

www.paivanlehti.fi/

blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/

riippumatonmedia.com/

www.rajatkiinni.fi/

www.oikotieto.fi/

www.extrauutiset.com/

yrjoperskeles.blogspot.com

jukkahankamaki.blogspot.com/

anupalosaari.blogspot.com

nwohavaintojapromo.blogspot.fi/

suomimedia.wordpress.com/

skeptikko.wordpress.com/

rkkuutiset.wordpress.com/

tuonenjoutsen.blogspot.fi

kansallisromantikko.fi//

kalergisuunnitelma.blogspot.com/

eurooppalaisuus.wordpress.com

Youtube kanavat

www.youtube.com/channel/UCtRNe7uyA07TCxKTmNmfSzA/featured

www.youtube.com/user/TheGospelWorship

www.youtube.com/channel/UCJKNfXe7-6zeoaYi9vKh8Tg

www.youtube.com/channel/UCc-g9T9XD6OXBypRrZo90iw

www.youtube.com/channel/UCVyzGDPjuxxLSUKrw5zqjOQ

www.youtube.com/channel/UCgYnuEEib2SdKLHq4PU-4sA

www.youtube.com/channel/UCow1RewoJEkHqbcs1d7aGlQ

www.youtube.com/user/jallu360

www.youtube.com/channel/UCTaI2WLTN47HY1iqVzJuNKA

www.youtube.com/channel/UCDMDD8Jugks-FFwUXumgxdQ

www.youtube.com/channel/UCCDUAvcneoTi-RHeMhzwPkg

www.youtube.com/channel/UC0UA8BO-DjWuyYNUiChc-Jw

www.youtube.com/channel/UCBdN4AAwK-H_5CkC9I7ebBQ

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

13 Comments

 1. Viimeinkin polpo, supo ja sisäministeriö teki sen mitä piti. Vain kuolema riittää natsirasisteille. Harmi etteivät tappaneet sinun myös perhettäsi. Olemme vuosia toivoneet, että suomimedia katoaa ja viimeinkin se tapahtuu. Toivottavasti kuolet natsirasisti!
  Anne refugee hospital

 2. Rasisteilla ei ole ihmisoikeuksia tämän pitää jokaisen muistaa. Vaikka olet ulkomaalainen ja et asu Suomessa. Pystyvät Suomen viranomaiset eliminoimaan rasisteja ja rasistit eivät ole turvassa misään maailmassa. Erittäin onnistunut isku Suomen viranomaisilta suoraan suomimedian sydämmeen ja melko varmasti tämä sivusto nyt kuolee yhdessä omistajansa kanssa. Moni on halunnut ja vaatinut tämän sivuston poistamista jo useita vuosia, koska tämä sivusto paljastaa kantasuomalaisille sellaisia asioita, joita ei saa paljastaa. Tämä on iso juhlan paikka kaikille rasistien vastustajille.

 3. Kaikkien valtakunnallisten tiedotus ja tietotoimistojen mafia pitää huolen että kansa saa tietää vain sen mitä kansan halutaan tietävän, ja sen takia tarvitaan sinun kaltaisia kirjoittajia, mutta näille pitää saada näkyvyyttä, ja sitä ei helpolla anneta, kansalaisten olisi syytä nousta vastustamaan sananvapauden törkeää rajoittamista, eräs ”vapaa kanava” on vaiennettu jos jonkun näköisillä syytöksillä koska sen suosio kasvoi joidenkin valtaapitävien mielestä liian suureksi, Taistelu sananvapauden puolesta jatkukoon, vain siten saamme myös oikeaa tietoa näistä herrojen kusetuksista. Suomimedia on ollut edelläkävijä ja kovin paljastus sivusto ikinä. Totuus on täällä paljastettu usein ensimmäisenä ja silloinkin kun kukaan muu ei uskalla sitä paljastaa niin täällä se on paljastettu. Toivottavasti muut vaihtoehtomedia sivustot jatkavat siitä mihin suomimedia jäi. R.I.P suomimedia.

 4. Olen paljon miettinyt tämän suomimedian merkitystä omassa elämässäni. Ehdottomasti voin sanoa sen olleen tärkeä, en ole missään saanut sellaista tietoa mitä olen tämän blokin kautta saanut. Tietoa tavallaan olen tietysti saanut jos olen jaksanut sitä hakea netistä, julkisista medioista en ole sitä saanut, ja mikä on ollut äärettömän tärkeä, olen nähnyt ja saanut lukea kuinka joku ihminen reagoi ja kommentoi asioita joita ei valtamedia lainkaan kommentoi.Kiitos siitä suomimedia.Olen ollut valtavan ahdistunut monesti siitä kuinka vähän tai ei ollenkaan valtamedia reagoi tai kommentoi äärettömän tärkeistä asioista, silloin olen tästä blogista saanut pienen häivähdyksen siitä mitä pitää maailmassa juuri nyt huomata. Olet ollut aivan äärettömän tärkeä huomata että on tunne että edes jotkut yrittävät paljastaa totuutta Suomesta ja pystyy hahmottamaan asioiden syyt ja seuraukset, eli on hallussasi se kyky pitää historian ja politiikan tapahtumat tajunnassa ja seurannassa. Tätä kykyä saa todellakin hakea nykymediassa tai joku asioista kiinnostunut aivan tutkisi tuota Suomen alasajoa. Kiitos suomimedialla useista vuosista ja siitä, että se tieto mitä eliitti salasi on aina ollut luettavissa vain täältä.

 5. Minä olen 40 vuotta tehnyt töitä metsäkoneen kuljettajana ja teen vieläkin. Siinä on aikaa kuunnella vaihtoehtomedioita. Minä heräsin vasta 2015 vuonna totuuteen, koska sitä ennen en lukenut yhtään, enkä kuunnellut vaihtoehtomedioita. Herätys on ollut karu, koska juuri valtamedia on se joka valehtelee ja aivopesee ja salaa totuutta. Nykyaikana totuus on luettavissa vain vaihtoehtomedioista ja valtamediasta ei saa muuta, kuin valheita. Siksi varoitankin teitä nuoria ihmisiä lopettakaa valtamedian lukeminen kokonaan ja lukekaa vain vaihtoehtomedioita. Minua valtamedia on kusettanut ja huijannut lähes koko elämäni ja en usko yhtään mitään valtamediaan enään. Suomimedia on yksi parhaista vaihtoehtomedioista mitä olen 2015 vuodesta asti seurannut. Yhtään valhetta en ole suomimediasta löytänyt ja lähes aina suomimedialla on linkit lähteisiin ja niiden lisäksi on kuvia ja videoita. Eli hyvin kattavat lähteet, joita vastaan on hyvin vaikea hyökätä valeuutis väitteillä.

  Valtamedian ja suvakkien reaktioista näkee aina mikä osuu ja uppoaa. Suvakit aktivoituvat kommentoimaan vain silloin kun totuus paljastuu. Kun totuus paljastuu ja tulee julki on valtamedian ja suvakkien reaktio aina sama sensurointi ja ”valeuutis” väitteet. Sen lisäksi alkaa suvakeilla asian vähättely ja selittely, että asia ei olisi niin paha, kuin on paljastettu. Valtamedia ja suvakit siis pyrkivät aina estämään totuuden paljastumisen ja leviämisen. Tämän sisämisteriön raportin tultua julki ei kestänyt kauaa kun valtamedia ja suvakit alkoivat sensuroimaan totuuden leviämistä. Elämme demokratiassa, jossa pitäisi pystyä vapaasti lukemaan ja levittämään uutisia. Kuitenkin elämme sensuurissa jossa valtamedia ja suvakit sensuroivat kaikkea mikä ei heidän agendaansa sovi. Valtamedia ja suvakit haluavat miljoonia muslimiehiä Suomeen elämään sosiaalietuuksilla. Kaikki jotka vaarantavat tämän agendan sensuroidaan. Kuten tältäkin sivustolta monista aiheista suvakit vaativat sensuuria ja uutisten poistamista ja levittämisen estämistä. Suvakit jopa käyttävät natsirasistikorttia jatkuvasti ainoa tavoite on estää totuuden paljastuminen. Te nuoret muistakaa totuus on aina luettavissa vain vaihtoehtomedioista. Alla oma suosikki lista vaihtoehtomedioista joita seuraan säännöllisesti nyt kun suomimedia poistuu kokonaan. Iso kiitos kaikille, jotka lähettivät uutisia suomimedialla ja paljastivat suomalaista korruptiota.

  suomimedia.wordpress.com/2018/10/19/uusi-vaihtoehtomedia/

 6. Olen katsellut tätä Suomen tuhoamista nyt parikymmentä vuotta ja tullut siihen tulokseen, että ehkäpä suomalaiset ansaitsevat kaiken kaltoin kohtelun ja sorron. Kansa marisee ja valittaa ja itkee ja on ihmeissään, ja vaaleissa äänestää samoja puoleita uudelleen ja uudelleen.

  Lapsikin ymmärtää, että jos joku kiusaa ja potkii ja varastaa koko ajan, ei sellaisen kanssa tarvitse leikkiä. Aikuiset suomalaiset sensijaan antavat vaaleista toiseen valtakirjan kiusaajilleen ja varkaille. Vaalista toiseen. Ja ihmettelevät minne katosi se Suomi, jonka he tunsivat ja jossa he kasvoivat.

  Turha tulla sanomaan, ettei tiennyt. Ei osannut aavistaa. Ei ymmärtänyt. Tietoa, varoituksia, kaikkea on ollut koko ajan saatavilla valtaa pitävän eliitin valheiden rinnalla. Äänestäjä on valinnut ne valheet ja äänestänyt valehtelijaa. Huijareita, lakia rikkovia rikollisia, valehtelijoita ja ulkomaisten tahojen asiamiehiä. Se on Suomen eduskunta. Sellaisia ovat suomalaiset eduskuntapuolueet.

  Eduskunnassa istuu tällä hetkellä yhdestä kolmeen kansanedustajaa, jotka eivät ole rikkoneet vaalilupauksiaan. Kaikki muut ovat. Katsokaa mitä tapahtui ns. tiedustelulaeille. Aivan. Ne ovat perustuslakimme ja rikoslakimme vastaisia. Kaikki eduskuntapuolueet, vasemmistoa lukuunottamatta, halusivat ne kiireellisinä voimaan. Myös demarit ja persut. Vasemmisto ei sinänsä vastustanut noita lakeja, se ei halunnut niiden kiireellistä käsittelyä, Siis kaikki eduskuntapuolueet halusivat antaa ulkomaalaisille tiedusteluorganisaatioille luvan operoida vapaasti muka-laillisesti Suomessa suomalaisia ja tätä kansakuntaa vastaan. Mieti sitä.

  EU-jäsenyys oli perustuslakimme vastainen vuoteen 2011 saakka.

  Euroon siirtyminen oli lakiemme vastainen operaatio ja tehtiin lain vastaisesti.

  Nato Isäntämaa -sopimus oli lain vastainen ja tehtiin lain vastaisesti.

  Erilaiset sopimukset Britannian ja Ranskan kanssa ovat lakiemme vastaisia ja nekin tehtiin laittomasti.

  Tiedustelulait ovat lakiemme vastaisia ja tulevat voimaan laittomasti.

  Suomessa on ulkomaalaisia sotilaita 24/7 lakiemme vastaisesti.

  Suomen eduskunnan asema ylimpänä lainlaatijana on viety lakiemme ja perustuslain vastaisesti 2016 EU-parlamentin päätöksellä.

  KAIKKI eduskuntapuolueet hyväksyvät kaiken tämän. Yksikään niistä ei toimi tämän maan ja kansan etujen mukaisesti maamme perustuslakia ja lakeja puolustaen ja noudattaen. Yksikään niistä ei auta, tue tai puolusta suomalaisia yhtään missään. Koko eduskunta on rikollisjärjestö maamme lakien nökökulmasta. Se rikkoo jatkuvasti, siis koko ajan, maamme rikoslakia ja perustuslakia – uudelleen ja uudelleen. Valtiojohtomme on rikollinen ja toimii lakiemme vastaisesti. Hallitukset tekevät niin. Virkamieskunta toimii jatkuvasti lakien vastaisesti.

  Mistä voisin kirjoittaa? Kaikki tämä on jo sanottu moneen kertaan. Eivätkä suomalaiset usko. He menevät kiltisti vaaliuurnille ja äänestävät televisiosta tuttuja puolueita taas kerran. He varmistavat, että maamme ja kansakuntamme tuhotaan heidän suostumuksellaan. Tai sitten he jäävät kotiin ja sanovat ettei kannata äänestää, eli sallivat kaiken tapahtua.

  Mikä on vaihtoehto?

  Äänestää eduskunnan ulkopuolisia puolueita. Niitäkin on. Jokainen eduskuntapuolueelle annettu ääni on ääni Suomen tuhoamiselle. Joka ainoa. Vain äänestämällä nykyiset eduskuntapuolueet ulos voi muutos olla mahdollinen. Jos siihen ei kykene, on turha marista. On turha valittaa, jos valitsi teloittajansa tietoisena siitä että siitä on kyse ja sitten kuolee. Näin tälle maalle ja kansakunnalle on käymässä.

  Hyvää yötä, Suomi.

  Suomimedia on ollut elintärkeä monille ja ollut edellä kävijä vaihtoehtomedioista. Paljastanut kaiken mitä kukaan muu ei ole uskaltanut tai pystynyt. Tuskin mikään vaihtoehtomedia pystyy korvaamaan suomimediaa koskaan mutta toivottavasti niin käy. Kiitos kaikista paljastuksista ja Rest In Peace.

 7. Kuollut rasisti on paras rasisti. Rasistit valitettavasti joudutaan eliminoimaan, jotta ne eivät estä tai levitä paljastuksia monikulttuurisuuden haitoista. Tämä on aika hyvä viesti kaikille muille vaihtoehtomedioille, että Suomen viranomaiset tulevat tarvittaessa tappamaan jokaisen sellaisen henkilön, joka paljastaa liikaa.

 8. Kirjoittelin tuossa viikkoja aikaisemmin jo, että uskon tämän sivuston poistuvan pian. Lisäksi minulla on tuttava sisäministeriössä, joka on paljastanut, että Suomen viranomaiset ovat suunnitelleet eliminoivansa tämän sivuston tavalla tai toisella. tästä puhuin viikkoja sitten. Lisäksi sisäministeriön henkilö on kirjoitellut aikaisemmin tähän sivuston kommentteihin, että he tiesivät, että tämä tulee loppumaan, koska viranomaiset tekivät iskun suomimedian ylläpitäjää vastaan. Tämän sivusto paljasti totuuden Suomesta ja viranomaisista, joten tämän sivusto on ollut suomalaisten viranomaisten eliminointi listan kärjessä. Samalla tässä viranomaiset yrittävät luoda pelote vaikutusta kaikille muille vaihtoehtomedioille, että jos paljastatte liikaa ovat viranomaiset valmiita tappamaan kenet tahansa.

 9. Täytyy sanoa, että nyt viranomaiset ovat antaneet selkeän viestin kaikille rasisteille, että ne ovat valmiita tarvittaessa tappamaan, jokaisen rasistin joka paljastaa liikaa. Tämän sivuston poistuminen ja ulkomaalaisen ylläpitäjän kuolema on pitkään ja hartaasti toivottu asia kaikkien suvakkien ja rasistien vastustajien puolelta. Nyt jokainen rasisti tietää, että viranomaiset ovat jopa tarvittaessa valmiita tappamaan rasisteja ja rasisteja tulee kuolemaan vielä monia ja paljon. Tämän sivuston sulkeminen on vain yksi tavoite ja nyt me kaikki voimme keskittyä käymään kaikkien muiden vaihtoehtomedioiden kimppuun ja yrittää sulkea ne.
  – Antifa

 10. Tämä on ilouutinen kaikille rasistien vastustajille ja tässä on syytä isoon juhlaan. Viimeinkin tämä sivusto saatiin suljettua ja sen toiminta lopetettua viranomaisten toimesta. Kaikki paljastukset mitä tämä sivusto teki vuosien aikana ja vaikka kaikki paljastukset olivatkin totta, niin siitä oli isoa haittaa kaikille rasistien vastustajille. Vuosi 2019 alkaa ilman suomimediaa ja enään ei ihmisten tarvitse pelätä, että täältä tulee mitään totuudellisia paljastuksia. Tämä uutinen on päivän paras. Kaikki paljastukset myös SPR toiminnasta olivat harmillisia tämän sivuston toimesta ja vaikka ne olivatkin totta niin niitä ei olisi saanut paljastaa.

  Tiina SPR

 11. Viisikymmentä vuotta elin epätoivossa. Paiseita kasvoi iholleni. Hilsettä valui hartioilleni. Masennus ja epätoivo olivat ne sanat, jotka parhaiten kuvasivat elämääni. Ei ollut toivoa paremmasta. Yritin monta kertaa hirttäytyä, mutta en osaa edes tehdä kunnon solmua.

  Mutta sitten löysin Suomimedian. Oli kuin aurinko olisi noussut ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin. Kun Suomimediaa ottaa puoli pullollista päivässä elämän laatu muuttuu totaalisesti. Voin taata sen!

  Todellinen parantava voima löytyy vain aidosta turkkilaisesta Suomimediasta. Mutta varokaa Alkossa myytäviä väärennöksiä, niistä tulee vain paha olo.

  Kyllä! Voin suositella.

  Hilma Mäkinen
  Ylä-Huuhtaa

 12. Yksi natsirasisti vähemmän on aina askel eteenpäin. Tärkeintä oli se, että tämän sivuston toiminta saatiin lopetettua. Tämän sivuston paljastuksista vaikka ne kaikki olivat totta niin niistä oli paljon haittaa kirkolle. Osa paljastuksista oli salassa pidettäviä ja suurin osa oli kiellettyjä, joita ei saa paljastaa kantasuomalaisille. Onneksi Suomen viranomaiset ovat nyt lähettäneet selkeän viestin ja se viesti on ne voivat tappaa kenet tahansa rasistin.

  -Anu pappi evl kirkko

 13. FB sitten poisti aiemmin kirjoittamani kommentin. Kirjoitanpa sen sitten uudelleen muistinvaraisesti.

  Sakari Puisto on aivan oikeassa. Kun maahanmuuttajat ovat saaneet vallattua itselleen alaa, on myöhäistä tai ainakin vaikeaa enää tehdä mitään. He ovat oppineet kielen, rakentaneet verkostoja, saaneet edustajansa eduskuntaan, puolueisiin, järjestöihin ja hallituksiin. He ovat värvänneet lobbareita ja lahjoneet öljydollarisalkuilla päättäjiä . Heidän länsimaistuneet serkkunsa toimivat toimittajina tai kolumnisteina ja vaikka nämä tuomitsisivat jyrkimmät islamin tulkinnat, he kuitenkin pitävät yllä tietoisuutta maanmiestensä kotimaiden humanitäärisestä katastrofista ja länsimaiden osuudesta siinä. Sharialain tultua voimaan nämä liberaalit muslimit kaivavat rukousmattonsa naftaliinista ja kääntyvät kuin taikaiskusta takaisin vanhoillisen islamin kannattajiksi. Maahanmuuttajat ovat perustaneet itselleen järjestöjä ja erilaisia asiaansa ajavia neuvostoja. He ovat avioituneet suomalaisen kanssa, hankkineet työ- ja opiskelupaikkoja tai heidän lapsensa ovat niin tehneet. Heidän ympärilleen on syntynyt lukemattomia myös kantaväestöä työllistäviä työpaikkoja ja projekteja ja kulttuurin tutkimus, filologia, kansantiede ym. suoltaa ehtymättömän määrän trendikkäitä ja nousevan uran takaavia lopputyön aiheita yliopisto-opiskelijoille.

  Lopulta maahanmuuttajat ovat vallanneet itselleen kokonaisia kaupunginosia, joita he hallitsevat mafiaverkostojen ja/tai islamilaisten shariatuomioistuinten voimin ja joita he puolustavat asein.

  Pahinta kuitenkin on Suomen valtaaminen henkisesti. Siinä vaiheessa, kun ammuskelut, räjähdykset, raiskaukset, kaulojen katkominen ja muut terrori.iskut ovat jokapäiväisiä, on myöhäistä enää tehdä mitään. On vaikea perustella perhe Muhamedille, miksi sairas isoäiti ei voi perheenyhdistämisperiaatteen mukaan tulla Suomeen, vaikka Alin neljä vaimoa, lapset, sedät ja tädit ovat niin saaneet tehdä. Isoäiti ei auta korjaamaan vinoutunutta huoltosuhdetta, tosin eivät Ali vaimoineen, lapsineen, setineen ja täteineenkään eivätkä seuraavat sukupolvet tunnetussa historiassakaan. Media pitää loputtomine nyyhkytarinoineen huolen siitä, että länsimainen humaani ihminen tuntee syyllisyyttä kehitysmaiden katastrofaalisista oloista sekä lukuisine selviytymistarinoineen siitä, että muistaisimme etteivät kaikki muslimit tai afrikkalaiset ole rikollisia, terroristeja, elintasosurffareita tai seksuaalisesti kieroutuneita. Kun syntyneitä rakenteita yritetään lähteä purkamaan, media myös pitää huolen, että vakavasti sairaiden keskoslasten huoltajuuskiistat pysyvät otsikoissa, vaikka sydäntä särkeviä ne ovat vain humaanissa lännessä. Toisen vanhemman kotimaissa ne ovat ainoastaan Allahin tahto, jos edes ketään hetkauttavat.

  Media ja kolulaitos yhdessä puolestaan takaavat sen, että nykyiset ja tulevat sukupolvet on ohjelmoitu monikulttuurisuuteen ja heille on vaikea selittää, miksi ennen asiat olivat paremmin.

  Lopuksi sitten, kun maahanmuuttajia on satojatuhansia tai miljoonia on heidän palauttamisensa kotimaihin mahdotonta ilman sotaa.

Comments are closed.