Eliitin sota kantasuomalaisia vastaan.

Sen sijaan eliitti TERRORISOI kansaa tietoisesti. Eliitti tuo miljoonia ulkomalaisia nuoria muslimiehiä Suomeen turvapaikanhakijoina ja pakolaisina, joista suurin osa tulee elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Eliitti sallii näiden raiskaajien asettua maahamme, ilman minkäänlaista kontrollia. Eliitille maksetaan siitä, virkojen ja etujen muodossa, eliitti itse asiassa HYÖTYY näistä raiskaajista. Eliitin elanto tulee siitä, että he palvelevat globaali eliittiä, joka palkitsee kaikki juopot junckerit ja irvistelevät stubbelot sekä Petteri Orpo ja Juha Sipilä.

Eliitti toimii RIKOLLISESTI vainotessaan kansaa, jos se haluaa suojautua ja estää rikollisen (eliitin sponsoroiman) väkivallan.

Terroristit ja rikolliset istuvat hienoissa viroissa, hienoissa lehtitaloissa. He saavat palkkaa siitä, että he tuhoavat maamme ja kansamme. Heidän takanaan globaali eliitti voi tuskin pidätellä nauruaan nähdessään huorien myyvän maansa ja kansansa mitättömien summien ja virkojen takia.

Raiskaajat ovat vastenmielisiä rikollisia, mutta taistelu heidän kanssaan ja heitä vastaan on taistelua varjoja vastaan. Vihollinen on poliittinen. Eliitti on poliittinen. Heidän politiikkaansa on maamme ja kansamme tuhoaminen.

Siksi toimenpiteidenkin pitää olla poliittisia. Se ei tarkoita sitä, että alistumme väkivallan edessä. Päinvastoin, jokainen kansaa kohtaan suunnattu rikos muistetaan, jokainen kansanvihollinen muistetaan, jokainen rikos tuomitaan.

Mutta juuri nyt eliitti toivoo juuri hyökkäystä mitättömiä, surkeita rikollisia vastaan , jotta eliitti voi sanoa kansalle: ”Tuollaisia he ovat, juuri tämän takia me toimimme niin kuin me toimimme, jne.”

Jos hyökätään, jos toimitaan, niin kohde on terroristinen, rikollinen eliitti, joka saa rahaa ja etuja näiden rikosten sallimisesta.

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.

1 Comment

  1. Harmillisen totta. Ihmettelen idiottipoliitikkoja ja muita hallinnon henkilöitä, jotka tosiaan ovat valmiit uhraamaan oman kansansa ihan mitättömien etujen vuoksi.

Comments are closed.