Oletko kiinnostunut kirjoittamaan uutisen?

Alla pikaohjeet miten voi osallistua ja miten toimittaa tekstin.

  1. Tyyli on vapaa: voit kirjoittaa asiallisen analyysin, juuri tulleen uutisen, ulkomaisen uutisen käännöksen, mielipiteen, kolumnin tai mielenkiintoisen yhteiskunnallisen artikkelin tai paljastuksia. Muista liittää lähteen tai lähteet jos lähde on jos ei niin sitten kirjoitus on oma mielipiteesi. Myös tehdyt videot youtube ja muut videopalvelut, netin kuvapalvelut jos on niin tekstiin mukaan linkkeinä
  2. Toimita teksti Word- tai vastaavassa muodossa sähköpostitse osoitteeseen

kantasuomalainen.net@protonmail.com

kantasuomalainen.net@pm.me

  1. Liitä uutisen loppuun nimimerkki tai nimi jos haluat nimimerkin tai nimen tai ei mitään jos haluat olla täysin anonyymi.
  2. Kirjoitus julkaistaan lukematta ja tarkistamatta suoraan joten kirjoittaja on itse vastuussa kirjoituksen laillisuudesta.

Kirjoitukset julkaistaan toimitusjärjestyksessä yksi päivässä. Kirjoituksen lähettämisesi jälkeen kirjoituksesi poistetaan heti meidän sähköpostista ja laitetaan julkaisujonoon odottamaan vuoroaan.

Jos haluat olla täysin anonyymi, ettei kukaan voi sinua jäljittää mitenkään niin käytä sähköpostina protonmail.com/ ja sitä tor browserilla www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

Kantasuomalainen takaa 100% anonyymiteetin kirjoittajille jotka käyttävät protonmail ja torbrowser.

Jos innostuit tehtävästä, ei muuta kuin läppäri sauhuamaan! Jäämme odottelemaan tuotoksianne!

Kiitos etukäteen teksteistä!

About Ahmed Demir

Turkish businessman born and living in Turkey all time. I do not write in this site. I only publish what people are sending to me.